Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

STOMATOLOG BUN CONSTANTA ....stie cineva??


9 raspunsuri la acest subiect

#1
totosika

totosika

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 78 mesaje

Postat 22 octombrie 2012 - 19:48

[:D][:D][:D]STIE CINEVA ,UN STOMATOLOG BUN IN CONSTANTA????PE CINE CUNOSC EU ,TRAGE FOARTE MULT DE TIMP,SI MA AMANA FOARTE MULT.DORESC UN STOMATOLOG BUN SI RAPID.

#2
PIF_pif

PIF_pif

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 80 mesaje

Postat 12 iunie 2013 - 13:52

Imi pare rau ca abia acum am vazut acest subiect, dar raspund totusi, poate va fi de folos cuiva

Daca e vorba de cabinet stomatologic de copii recomand cabinetul Pedodent, zona Ion Ratiu, d-na dr. Florentina Radu - exact cum cauti -un dr bun si rapid

Fata mea avea 2 ani si 3-4 luni cand am inceput tratamentele, avem pb cu dintisorii frontali care se tocesc, nimeni nu vroia sa ne trateze, ori ziceau ca e prea mica fata, dar d-na doctor ne-a ajutat, suntem in continuare in tratament.

Daca e vorba de cabinet pentru adulti - recomand cu incredere dr Romeo Rezeanu , cabinet zona Inel II

 

Nu fac reclama pentru nici unul, sunt doar niste medici deosebiti in care am deplina incredere pentru ca ne-au salvat din niste situatii mai deosebite.

Sunt mereu siguri pe ei si iti inspira multa incredere, iar d-na Florentina Radu este si o buna doctorita de copii, se poarta si f frumos si cu rabdare cu copiii.



#3
NicuPiticu

NicuPiticu
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 22 septembrie 2013 - 17:24

Daca vrei intr-adevar un medic stomatolog bun in Constanta iti recomand, un medic cu experienta Dr Resit Ayla, am "colindat" la multi dentisti dar nu m-a satisfacut pe deplin nici unul ca doamna doctor, in primul rand iti explica ceea ce iti lucreaza si cum ar trebui sa se realizeze acea lucrare indiferent daca costa mai mult sau mai putin. In privinta preturilor sa sti ca are niste preturi mai mult decat ok fata de alti snapani care numai la bani se gandesc. Are si o pagina web unde iti poate raspunde la anumite probleme si o poti contacta acolo uite aici ---> www.dentoplus.ro



#4
Iuliana2014

Iuliana2014
  • Membri
  • 6 mesaje

Postat 19 iulie 2014 - 11:26

Subscriu si eu la ceea ce a zis NicuPiticu, Dr Resit Ayla este un medic stomatolog deosebit si cel mai important este ca recomanda ce este mai bun pentru sanatatea pacientului si gaseste solutiile cele mai fiabile. Eu cand am ajuns la ea aveam in cap sa imi fac niste chestii scumpe si mi-a recomandat sa nu imi risipesc banii aiurea si mi-a a gasit o solutie mai buna si mult mai ieftina, cu toate ca ar fi castigat mai multi bani. Mi-a placut ca nu este un medic dinala pentru bani, gata sa te agate imediat si sa te incarce. Si inca o chestie aveam in cap sa imi fac albire dentara si mi-a zis ca nici prin gand sa nu imi mai treaca asa ceva, a si scris un articol pe tema asta foarte interesant si meritata citit cu tot interesul, gasiti pe profilul meu linkul se numeste Efectele dezastruoase ale albirii dentare, este singurul medic stomatolog din Romania care declara public ca albirea dentara nu este benefica pentru dantura. Nu stiu asa medic stomatolog nu am mai intalnit este putin spus deosebita, as caracteriza-o in 3 cuvinte ca fiind: umana, profesionista si pasionata fata de meseria pe care o practica. In mod cert nu ve-ti fi dezamagiti daca ajungeti la ea. Numai bine



#5
irina_helena

irina_helena

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 58 mesaje

Postat 20 iulie 2014 - 13:35

Noi mergem la Dr Butusan Natalia. Este cam scumpicica, dar lucreaza extraordinar de bine si suntem multumiti.



#6
MitiConstanta

MitiConstanta
  • Membri
  • 7 mesaje

Postat 26 iulie 2014 - 14:37

Da intr-adevar doamna doctor Resit Ayla este bomba de medic, bomba atomica :)) Cand am ajuns prima data la ea m-am si speriat am zis ca este clarvazatoare, "aici ai asa, aici din cauza asta este, etc, etc" dar nu este clarvazatoare, este buna in meseria ei. Pana la ea nu am intalnit asa stomatolog. Tin minte ca inainte sa ajung la ea m-am dus la alti medici si mi-au recomandat sa imi faca extractii si sa imi puna implant, vreau sa va zic ca doamna doctor nu a fost de acord si mi-a facut o lucrare pe niste cioturi, sau nu stiu cum le zice, resturi de redacini. Lucrarea sta foarte bine de mai mult de 1 an de zile si nu am avut probleme. M-a scutit de o caruta de bani daca apelam la altii. Asta inseamna sa fi medic bun, sa iti dai toata silinta pentru binele pacientului, chiar si din punct de vedere financiar, ceea ce apreciez acest lucru la ea. Parerea mea este ca daca aveti probleme dentare mergeti la ea, cu siguranta veti fi multumiti.

Editat de MitiConstanta, 26 iulie 2014 - 18:56 .


#7
AdrianaLove

AdrianaLove
  • Membri
  • 8 mesaje

Postat 26 iulie 2014 - 22:47

Daca tot am vazut aici un stomatolog din Constanta, care il apreciez imi permit si eu sa comentez ca siasa e gratis :)) In viata mea de 2 stomatologi am fost multumita si ii apreciez, culmea amandoi sunt tatari Dr Resit Ayla si Dr Chemal Taner. Acum la care v-ati duce cu siguranta veti fi multumiti, pentru ca sunt niste medici care stomatologia este pasiunea lor. Exista totusi niste avantaje si dezavantaje la fiecare care imi permit sa le comentez fara a supara pe vreunul din ei dar asta este parerea mea.

 

Avantaje si dezavantaje  Resit Ayla

- avantaj ca iti lucreaza personal si profesionist la toate problemele

- pretul mult si mult mai mic

- este mult mai sociabila si deschisa

- nu are super conditii in sala de asteptare, primul gand este ca ai aterizat intr-un cabinet de stat dar cand intri, cabinetul este super modern si are tot felul de dracii de aparate

- trebuie sa astepti in unele cazuri chiar si o ora dupa programare, fiind singurul medic stomatolog, se mai intarzie din cauza celor programati dinainte,pentru ca estimeaza un timp dar daca intervin alte chestii se mai intarzie. Asa ca m-am obisnuit si imi iau tableta ca are wifi acolo

 

Avantaje si dezavantaje Chemal Taner

- dotari imense, aparaturi de toate tipurile, adevarat spital

- un mediu mult mai elegant

- Preturi foarte mari, avand in vedere investiile poate este normal

- nu lucreaza personal decat in cazuri complicate, in rest are alti medici

 

Astea sunt parerile mele sincere, asa ca la care ati opta sa mergeti nu o sa va para rau. Acum depinde si ce situatie financiara aveti, eu personal de 2 ani ma duc la Dr Resit Ayla pentru ca este mai accesibila pentru bugetul meu, asta nu inseamna ca daca platesc mai putin serviciile sunt mai slabe din contra am ales-o pentru ca este un medic stomatolog bun.

 

Le transmit atat doamnei doctor Resit Ayla cat si domnului doctor Chemal Taner, sincere felicitari pentru ceea ce fac in domeniul lor de activitate. Niste medici mirifici!!!



#8
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.190 mesaje

Postat 28 iulie 2014 - 08:54

Este mare lucru sa dai peste un medic stomatolog care sa nu recomanda din start cele mai scumpe si costisitoare solutii, doar pt a castiga ei. Ci sa-ti dea diverse alternative si sa se consulte cu tine, ca pacient. 

 

Asa si mie mi se recomanda o rezectie apicala la un dinte, cand de fapt acolo era o simpla carie, dar un pic mai adanca, nu stiu ce i se paruse pe radiografie, dar gata, operatie, nici mai mult nici mai putin! Ca deh, era 600 de lei, asa o cimpla plomba era 100 si ceva de lei...

La o masea de imbracat, vroia sa-mi bage pe gat cea mai scumpa imbracaminte, ceramica presata, ca facea 1000 de lei doar imbracamintea.... stai taica, inca nu am castigat la loto, alte solutii la imbracamintea asta nu mai ai? Mai ales ca era o masea in spate, nu imi trebuie nimic estetic, ci doar functional. Greu de tot s-a lasat pana mi-a zis ca exista si metalo ceramic la 450 de lei, ca-s prea tanara pt metaloceramic (!)

Si tot soiul de chestii de genul asta, care erau clar facute pt a stoarce omul de bani.

Mi-am terminat ce aveam la ea, si am abandonat-o, dupa faza cu rezectia apicala (faza cu imbracamintea fusese inainte)

 

Nu-s din Constanta, dar practicile astea sunt peste tot, dupa ce ca stomatologia este scumpa "prin definitie", vor sa mai incarce si suplimentar! De aceea conteaza enorm sa mergi la un medic de buna credinta, al carui scop sa nu fie exclusiv castigul sau!



#9
Morenna2k

Morenna2k
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 05 ianuarie 2016 - 20:17

In 2016 NU recomand pe dna Resit Ayla, din contra. Poate acum 3 ani nu era pusa pe jumulit oameni, dar acum este cu siguranta. Numai implant stie sa zica. Dar dc ai o problema din care nu castiga cat ar vrea, ghinionul tau, e ocupata, te programeaza peste o luna, altfel se face loc. Nush ce medic te lasa cu infectie k nu are cum, poate peste doua saptamani, te anunta ea iar intre timp sa iei doar pt durere k nu trebuie altceva si unde mai pui k nu a mai sunat. Daca stateam dupa ea...Dezolant si timpul de asteptare, lipsa caldurii in asa zisa sala de asteptare.imi pare rau k oamenii se iau dupa comm puse pe google, cum am facut si de altfel. Trebuia sa fac cale intoarsa din clipa in care am vazut cu arata cladirea.

 

 



#10
Taclit

Taclit
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 31 octombrie 2017 - 01:12

Cate rude si cunostinte are doamna Dr Resit Ayla pe internet...Eu nu stiu cum puteti sa recomandati pe cineva care iti face programare la ora x si apoi stai si astepti 2, 3 ore la usa. Macar sa te poti consola ca astepti pt un serviciu de calitate, dar cum sa crezi asta in conditiile in care sunt 10 oameni care asteapta la usa si dansa nu vrea rateze nici unul, probabil nu vrea sa dezamageasca, nu cred ca e vorba de bani...Prin urmare am fost foarte dezamagit, si sper sa ajut pe cineva cu acest coment sa nu pateasca ca mine:

-din 4 plombe 3 a trebuit sa le refac pentru ca plomba a fost pusa peste carie, profi nu?;

-un ac ramas in masea, l-am descoperit ulterior in radiografie;

-o masea de minte scoasa in timp ce se vorbea la telefon, ca doar asa se face un 'act medical ', dupa care am facut comunicare sinus-orala...

Pana aici poate a fost doar ghinionul meu dar mi-am pus si aparat dentar, pus in colaborare cu Dna Lavinia, un esec total, totul s-a facut dupa ureche, iar dupa 8 luni de tratament cu succes nu mai puteam sa vb normal, prin urmare a trebuit sa il dau jos si sa incep tratamentul de la 0, din fericire cu alt doctor.

Ma mir ca mi-au dat inapoi banii pe aparatul dentar, ca cine stie...poate am avut eu ghinion din nou

 




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Astăzi, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Astăzi, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -