Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

La France (4)


205 raspunsuri la acest subiect

#1
p.a.ade

p.a.ade

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 83 mesaje

Postat 28 martie 2012 - 13:26

Buna fetelor sunt noua pe aici dar ma bucur ca v-am gasit.Cine ma poate ajuta si pe mine vreu sa fac un tort si nu stiu din ce sa fac frisca sa fie buna ca am incercat cateva chestii dar fara succes.Am doar un an si jumate de cand sunt prin frumoasa Franta dar dintre prietenele mele de aici nu am gasit nici una sa ma poata ajuta(majoritatea cumpara gata facut).Printesa mea cea mica are chef sa-i faca taticutului ei un tort si vrea cu frisca.

#2
cristinuk@

cristinuk@

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 642 mesaje

Postat 28 martie 2012 - 13:55

frisca lichida pe care sa o bati tu sau smantana cu 30% grasime si zahar pudra
bine ai venit [flo]

#3
p.a.ade

p.a.ade

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 83 mesaje

Postat 28 martie 2012 - 23:07

cristinuk@ merci dar cu smantana am incercat si s-a cam taiat iar cu cea lichida tot nu a mers,cred ca nu sunt mare maestra prin bucatarie ori am batut prea mult,nu ma las ,mai incerc o singura data si daca tot nu merge ma las o astept pe mama[bang] sau cer pachet de acasa.

#4
p.a.ade

p.a.ade

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 83 mesaje

Postat 28 martie 2012 - 23:12

Am avut o perioada cam lunga de adaptare pe aici dar acum ma bucur ca v-am gasit parca e ceva ce am luat cu mine de acasa,cred ca trebuie sa citesc un pic postarile voastre ca sa fiu un pic la curent cu ce se intampla pe aici,acum fug ca ingerasul meu are chef de colorat.Va doresc o seara cat mai placuta tuturora.

#5
Mik

Mik

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.241 mesaje

Postat 29 martie 2012 - 00:32

Cristunk@, nu te-am mai citit de un secol. [8D]

Pentru frisca : o iei lichida (caci cea grosa in cutie trunchi de con nu iese).
Regula de baza : sa fie totul foarte rece : smintina si castronul ! A la riguer, pui castronul inconjurat de cuburi de gheata.
Cel mai fain iese batuta cu mina, dar e mult de lucru, mai iese si in robot cu elicea compacta alba din plastic (ca o fustita cu poalele ridicate gratios), insa e mai putin aerata.
La mina bati cu telul fruncez (cu mai multe sirme) si nu cu telul in spirala din Ro.

Sa ne spui cu iti iese.
[flo]

Mik.

#6
delphin

delphin

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.165 mesaje

Postat 29 martie 2012 - 01:08

http://www.plaisirsl...-creme-fouettee

#7
cristinuk@

cristinuk@

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 642 mesaje

Postat 29 martie 2012 - 10:41

A venit primavara Mik [flo] m am apucat de alergari ies afara si de 3 ori pe zi maternelle intors, cascat gura, mancat, iesit afara, alergari plus bicla cu fata terapeuta ei mi a sugerat ca ar avea nevoie de o atela la glezna asa ca ne am apucat de bicla poate poate scapam[:D]

#8
p.a.ade

p.a.ade

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 83 mesaje

Postat 29 martie 2012 - 22:31

Merci Mik sper sa-mi iasa, incerc maine seara cu printesa mea cea mica poate ea e mai priceputa ca mine[:D].Va spun si voua experienta mea de mare bucatar.[bang]

#9
oLo

oLo

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 149 mesaje

Postat 30 martie 2012 - 12:51

Coucou!

A venit primavara!!![flo]

Eu am pus in gradina mazare, ca au facut fetele o experienta cu bunica sa puna petits pois la incoltit si mi s-a facut mila de bietele plante. Mai am in cap sa pun 3-4 rosii si 1-2 ardei. Nu cred c-o sa iasa mare branza, ca nu-s mare gradinareasa si nici timp sa ma ocup n-am, dar e pt amuzamentul copiilor.

P.a.ade: eu frisca tot cu crème liquide o fac (nu crème fraîche). o iau entière ca mi se pare ca iese mai bine. Cu mixerul iese foarte bine. trebuie doar sa ai rabdare si sa nu o bati nici prea tare (ca iese unt) nici prea putin, ca o sa cada si redevine lichida. Si totul trebuie sa fie rece.

Cristinuc@: fain ca alergi. Poate ma motivezi si pe mine, ca m-am facut o lenesaaaaa!!!



#10
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.650 mesaje

Postat 30 martie 2012 - 13:11

Mie nu imi place smantana lichida. Nu o folosesc deloc, nici la mancaruri, nici la frisca. Crème fraîche e singura smantana cumparata la noi in casa, si 30 % :))


____________________________
Vicky si Printzesone





Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Diabet gestational

    ClaudiaRamona24
    - Astăzi, 09:07

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -