Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Atractia sexuala in cuplu


201 raspunsuri la acest subiect

#1
isabella_80

isabella_80

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 13 mesaje

Postat 23 ianuarie 2012 - 16:59

Dragilor,

In primul rand, va rog sa nu ma judecati pentru ce scriu, pentru ce simt...


Trec direct la situatie... care e frecvent intalnita. Sotul meu si cu mine suntem casatoriti de 7 ani si avem un baietel minunat de 4 anisori care ne lumineaza viata.


Cand ne-am cunoscut a fost iubire mare, atractie mare insa acum, din partea mea, atractia a disparut. COMPLET! Vreau sa precizez: nu iubirea, atractia. Adica imi iubesc sotul mult, simt compasiune, simpatie, vreau sa fie bine, sa fie fericit... insa nu mai sunt deloc atrasa de el sexual. DELOC!

Asta ma face sa ma simt uneori teribil, pentru ca incerc mereu sa evit momentele intime (care si asa sunt extram, extrem de rare), cu exceptia celor fara conotatie sexuala. El e o persoana deosebita, un tata deosebit, face totul pentru familie.


Si eu... eu nu ma simt bine. Cum as putea sa ma despart? Nu pot sa fac asta, nu in ultimul rand, nu as putea sa-i fac asta copilului nostru. Si in afara de asta, in general, e un motiv suficient??


Sunt de vreo doi ani ani deja in starea asta si am inceput sa visez iubiri pasionale, unde personajele nu au fete specifice, nu le cunosc... Inca o data... in vise e vorba de iubire, si nu de sex doar, dar de o iubire absoluta, care include totul...

Ce spuneti de problema asta? Nu ma macina zi si noapte, nu ma declar nefericita, accept situatia si ma concentrez pe tot ce e pozitiv, insa... cateodata... mi-as dori a relatie absoluta, nu pasionala zi si noapte, dar macar din cand in cand, mai totala, mai intima, mai completa.
As avea atat de mult de daruit... si mi se pare ca o mare parte a potentialului meu se risipeste, ca exista mai mult, ca se poate mai mult intr-o relatie.

Sunt putin suparata pe mine ca s-a ajuns aici... Va rog sa imi spuneti parerile voastre.

#2
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 23 ianuarie 2012 - 17:06

Esti putin suparata pe tine...totusi, cum s-a ajuns aici? Adica trebuie sa existe niste motive. Motive care te-au facut sa nu-l mai doresti si care continua si acum.

Da, este un mare motiv de a va desparti, mai ales daca pentru tine va deveni un chin.

Astept motivele si mai vorbim.



Rufus, Tora si iadele[foto] Retrospectiva 2008 Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010



"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

#3
Guest128_58543

Guest128_58543

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 808 mesaje

Postat 23 ianuarie 2012 - 17:33

Tre sa-ti dai seama ce a declansat asta. Ori ai un blocaj, ori s-a intamplat ceva anume, ori e ceva hormonal. Nu stiu, ma gandesc si eu....

El stie ce simti? Ma gandesc la ceva.... daca el nu ar mai pune presiune pe tine cu nici un gest sa va iubiti, ai mai simti asta? Adica ma gandesc ca faptul ca faceti sex fara ca tu sa vrei, ci pentru ca nu ii spui sau el nu intelege ce simti accentueaza lucrurile si totul devine un chin din ce in ce mai mare si esti in defensa. Normal ca doi ani de zile in ritmul asta si ai prins repulsie de el in privinta actului sexual cu el. Ma intreb ce zodie e el.

Eu nu inteleg de ce ai lasat doi ani sa-i spui treaba asta. Ti-e frica ca el nu te intelege sau ca va reactiona intr-un anume mare fel si-l inhibi si pe el?

Ai lut in considerare sa mergi sa discuti cu un sexolog?

O casnicie nu poate fi platonica. Codul familiei trateaza acest aspect la "motive de divort". Deci legal o casnicie nu poate functiona fara sex. Moral si sufleteste... cred ca depinde de cat poate duce cineva sau de notiunea de relatie matrimoniala. Si fiecare are limita lui de suportabilitate in functie de ce are de pierdut. Nu este obligatoriu sa te edsparti dar poate fi motiv necesar si suficient sa se ajunga la asta.


http://noideea-noide.../04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com

#4
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.603 mesaje

Postat 23 ianuarie 2012 - 17:50

inainte de a te invinovati pentru situatie, ar fi bine sa incerci sa afli daca nu cumva ai o problema de sanatate, inca nedepistata, care a dus in timp la scaderea libidoului tau. poate e vorba despre o dereglare a tiroidei, poate ai un diabet, poate fi din cauza anticonceptionalelor (daca folosesti, desigur), poate esti in pre-menopauza.
pentru ca, daca intr-adevar este vorba despre o problema de sanatate, sunt sanse mari sa-ti revii cu ajutorul unui tratament adecvat.
cand ti-ai facut ultima data analize? cum ti-au iesit rezultatele ?

si pana iti faci analizele, ar trebui sa ne spui, daca vrei desigur, ce anume crezi ca s-a intamplat acum 2 ani, cand ai inceput sa nu te mai simti atrasa de sotul tau ? ai/ati avut o perioada dificila, s-a intamplat ceva intre voi sau in familie ?

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

#5
Guest128_58543

Guest128_58543

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 808 mesaje

Postat 23 ianuarie 2012 - 19:22

din ce scri pare ca ceva s-a rupt. Zici ca iubirea nu, ca accepti orice care sa nu aibaa face cu sexul, ca esti afectuoasa cu el si-ti pasa de el si nu vrei sa-l pierzi. Deci nu se pune problema ca nu-l vrei. Se pune problema ca ceva te face sa-l respingi. mergi in trecutul vostru amoros si vezi ce anume a determinat asta. Falul in care pune mana pe tine, faptul ca actul sexual nu e liber consimtit, simtul datoriei, presiunea pe care o face asupra ta? felul in care faceti sex? ceva este acolo si raspunsul este numai la tine. Te forteaza cu ceva? Te seaca pe tine ceva ce nu-ti convine? Nu tre sa etalezi aici raspunsul mult prea intim, dar poti sa analizezi ce se petrece, ca sa stii de unde sa apuci problema



http://noideea-noide.../04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com

#6
Guest128_58543

Guest128_58543

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 808 mesaje

Postat 23 ianuarie 2012 - 19:32

cred ca visele tale iti atrag atentia ca ai nevoie de pasiune si oricat ai incerca sa faci abstractie de asta si sa-ti continui viata cu aceasta frustrare, creierul tau , ratiunea itit spun altceva. iti spune ca ai o problema si ca aceasta nevoie este esentiala pentru sanatatea ta sufleteasca, trupeasca si ca tre sa o rezolvi. Rezolvarea aparenta este un amant sau altcineva in locul sotului tau, dar constientul tau spune ca nu vrei sa il parasesti din cauza ca aveti un copil. Tu ai spus ca nu poti sa-i faci asta copilului, nu ai spus nici o secunda ca nu poti sa-i faci asta tatalui copilului. Asta conteaza foarte mult.

Adica te iubesti pe tine, iti iubesti copilul, dar pe el.... el poate fi sacrificat. Dar sacrificand relatia cu tatal copilului tau, sacrifici si copilul. Si esti suparata pe tine ca te simti egoista. Incercis a nu fi, dar in adancul sufletului tau crezi ca odata pasiunea disparuta nus e mai intoarce. Asta imi spune mie ca tu de fapt sti care e cauza dar nu o poti contura. Evaluarea facuta de eul tau este importanta si te va duce catre ce ai hotarat deja dar nu contientizezi. Totul este chestiune de hotatrare si determinare si de cata importanta dai acestui lucru.

IOOOOOOOO, asa vad lucrurile. daca scriu prosti fa-te ca nu ai citit si da-mi un semn cum ca bat campii. Ca ma opresc daca vrei sa stii.


http://noideea-noide.../04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com

#7
Guest128_58543

Guest128_58543

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 808 mesaje

Postat 23 ianuarie 2012 - 19:40

mai vroiam sa mai spun ceva.

Ne construim universul nostru adoptand diverse roluri ca oameni.
Tu esti femeie, mama si sotie. Ca femeie ceva dpdv sexual s-a stricat in armonia ta si asta afecteaza rolurile de mama si sotie. Bnauiesc ca nu vrei ca rolul de femeie sa afecteze rolul de mama si sotie si de aceea ceri sfatul aici pe forum.

Daca e asa. Nu am nici cea mai vaga idee cum sa rezolvi problema ta in rolul de femeie. Eu ti-am sugerat doar sexologul, si endocrinologul. Specialisti adica.

http://noideea-noide.../04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com

#8
Zala

Zala

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 86 mesaje

Postat 23 ianuarie 2012 - 23:12

isabella, cand l-ai cunoscut pe sotul tau luai anticonceptionale?

Exista studii care arata ca femeile care iau anticonceptionale sunt atrase de barbati pe care ii socotesc buni tati si parteneri, dar fata de care atractia se stinge in momentul in care nu mai iau contraceptive. Si nici n-ar fi fost initial atrase de acesti barbati daca n-ar fi luat contraceptive in perioada in care i-au cunoscut.

Am observat la doua dintre prietenele mele ca se verifica: au alte gusturi la barbati atunci cand nu iau pastile.

Poate e si asta un motiv.

Pe de alta parte, mi se pare ciudat sa visezi la iubire atunci cand iubesti pe cineva. E adevarat ca uneori spunem ca iubim cand, de fapt, ce simtim e afectiune...

#9
babyblue

babyblue

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.904 mesaje

Postat 24 ianuarie 2012 - 00:51

dc el este un om minunat langa care te simti armonioasa si e tatal copilului tau, incearca sa faci ceva, discutand cu el sau apeland la un specialist, sa rezolvati prb cu sexul. dc candva a fost bine, poate renaste pasiunea. cat de cat, sa fie mkr acceptabil astfel incat frustrarea sexuala sa fie aproape insesizabila.

si dc iti faci viata praf pt o ora de sex, divortand si suferind amandoi, inclusiv copilul, nu te va face mai fericita, ci macinata de alte indoieli si prb.

exista relatii complete, asa cum iti doresti, dar nu ai nicio garantie ca tu o vei gasi, dc divortezi. poti sa cazi din lac in putz, iar o gandire preventiva nu poate fi ignorata, pt ca tu ai un copil.

sotzul tau merita sa lupti pt relatia cu el, pt a i te putea dedica total.

si dc nu se poate si nu se poate, nu ai decat 2 variante: fie il inseli, cand tensiunea ta sexuala depaseste limite, asumandu ti consecintele, fie il parasesti si iti refaci viata, cu orice fel de risc asumat.


_______________________________________________________________________

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)[caru]
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....[ruga]
________________________________________________________________________




#10
LauraNicole

LauraNicole

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.880 mesaje

Postat 24 ianuarie 2012 - 01:57

Isabella, cere ajutorul unui medic.

----------------------------------------------
mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprec...88&whichpage=11


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Ieri, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Ieri, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Ieri, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -