Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

De ce e atat de nociv co-sleeping_ul?


195 raspunsuri la acest subiect

#21
alex_andra

alex_andra

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.196 mesaje

Postat 13 martie 2011 - 13:01

Noi practicam co-sleepingul in 3, adica si cu tatal.

Nu mi se pare normal ca cei doi soti sa nu doarma impreuna,pentru o vreme indelungata.

NU mi se pare normal cand intru intr-o casa si vad camera tatalui si camera mamei. Mi se pare o lipsa totala de intimitate si comunicare intre soti.

Intimitatea nu inseamna doar partea sexuala, inseamna mult mai mult, chiar si faptul ca, in timpul noptii, ne tinem de mana, sau ne mai pupam.

Noi am stat doar 3 luni separati, timp in care am dormit doar eu cu fata, iar el in alt dormitor si nu m-am simtit deloc bine.







BAZAR UMANITAR

#22
narcisam102

narcisam102

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 351 mesaje

Postat 13 martie 2011 - 13:51

Si noi dormim toti 3 [:)]. Eu si sotul in patul nostru bb in patul lui. De multe ori l-am luat pe bb cu noi in pat dar nu vrea deloc. Cum nu simte laturile patutului se foieste dupa ele tot patul ne dormind practic nici unu, noi de frica sa nu cada din pat el ca nu isi gaseste locul.
Si noi am dormit cu randul la bb cand plangea noaptea dar nici mie nu imi place sa dorm singura.

Ps. eu am dormit cu mama pana la 8 ani [:)] apoi cu fratele meu (mai mic) pana la 12 ani cand a hotarat mama ca fiecare cu camera lui.

#23
Victoria_mami

Victoria_mami

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.541 mesaje

Postat 13 martie 2011 - 18:42

Cristinuca, si pe mine ma innebunesc sfaturile astea necerute si nebine venite. Ia spune-le sa-si vada fiecare de treaba si de copiii lor si tu fa ce simti tu ca e bine ptr. familia ta. Cand vine vorba de copiii tai, TU esti experta. Si eu dorm cu Victoria si tr. familia mea e super-bine. Probabil ca depinde si de cat de egoist e barbatul, ca daca e egoist, o sa se vaicareasca, o sa se planga ca e neglijat, etc. Copiii sunt pe primul loc, daca barbatul nu poate intelege asta, poate e timpul sa se maturizeze barbatul. (nu vorbesc de al tau, ca deja ai spus ca el e ok, nu e deranjat ca tu dormi cu copiii, vorbesc de orice barbat care se simte neglijat de nevasta si are nevoie de atentia ei de parca i-ar fi mama si nu nevasta. Si al meu barbat e super-ok cu mine dormind cu Victoria, nici nu as concepe sa-mi fac griji si ptr. el. Intimitate avem oricand dorim, dupa ce adoarme Victoria si daca adorm eu sau el inaintea ei, asta e, putem avea intimitate alta seara.).



_____________________________________________

Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008



Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!



#24
cristinuk@

cristinuk@

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 642 mesaje

Postat 13 martie 2011 - 20:59

Am revenit ...
multumesc pentru raspunsuri
[flo]
de facut altceva nu am cum sa fac pentru ca situatia e perfecta acum pentru toata lumea.... copiii amandoi adorm instant seara cand ii pun in pat la ora 9 jumate amandoi si eu alaturi de ei dupa am timp de rdv cu papa berechet [:D]
erau niste ganduri ce ma macinau pentru ca aud aceste vorbe des si tot mai des [:)]din gura unor specialisti de top care traiesc pentru cariera lor( si sunt de admirat )au rezulate spectaculoase in domeniul lor recunoscute de catre lumea medicala

intamplarea afacut sa ajung printre ei nu ca mi as fi dorit pur si simplu hazardul m a adus langa ei .
de un an ne vedem saptamanal sau de doua ori pe saptamana inafara vacantelor noastre si a concediilor lor
se creaza o legatura intre pacient si medic vrand nevrand
ne stiu numele la toata familia asistentele medicii din echipa sunt deosebit de binevoitori
nu stiu de ce au presupus ca asta m ar obosi peste masura si intr un fel sfatul asta vine cica spre binele meu

va rog sa intelegeti ca acestea sunt doar gandurile mele si nu intentionez sa creez vro disputa pro contra co sleeping

Cat traiesc invat si am de invatat nu ma consider atotstiutoare ma mai bazez si pe instincte e adevarat.

recunosc ca m au dat peste cap sfaturile lor nu coincid cu structura mea mai pacifista

banui ca macar la sectiune psiho po sa stai sa ti impartasesti gandurile ....

nu am cerut nimic nu m- am plans ca- mi este greu nici ca nu ma inteleg cu barbata- miu din cauza asta probabil nu prezint interes si tre sa trec la sectiunea sondaje [bibe]

nu intentionez sa fac nici un sondaj oamenii sunt oameni nu cifre in statistici nu asta urmaream.

[flo]























#25
Victoria_mami

Victoria_mami

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.541 mesaje

Postat 13 martie 2011 - 21:01

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

...

Insa cum am spus nu strica sa ai si tu o ocupatie a ta personala, chiar si hobby: probabil te vei mai relaxa fara sa te mai gandesti acum dupa un copil de 3 si altul de 2 ani cum este cu cosleepingul. Eu am dormit cu mama in acelasi pat pana la 14 ani, asa ca zau ca te inteleg.



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!







Crede-ma ca exista pe lume si femei care snt super-fericite facand nimic altceva decat sa aiba grija de proprii copii. Eu de ex. nu simt nevoia de hobby, de iesiri in 1 sau 2, la noi toate iesirile sunt in 3. Adica, familia completa, indiferent ca am plecat in vacanta, la restaurant sau la cumparaturi. Si eu pot sa spun sincer ca sunt fericita asa!



_____________________________________________

Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008



Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!



#26
cristinuk@

cristinuk@

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 642 mesaje

Postat 13 martie 2011 - 21:16

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002
Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0... Insa cum am spus nu strica sa ai si tu o ocupatie a ta personala, chiar si hobby: probabil te vei mai relaxa fara sa te mai gandesti acum dupa un copil de 3 si altul de 2 ani cum este cu cosleepingul. Eu am dormit cu mama in acelasi pat pana la 14 ani, asa ca zau ca te inteleg.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Crede-ma ca exista pe lume si femei care snt super-fericite facand nimic altceva decat sa aiba grija de proprii copii. Eu de ex. nu simt nevoia de hobby, de iesiri in 1 sau 2, la noi toate iesirile sunt in 3. Adica, familia completa, indiferent ca am plecat in vacanta, la restaurant sau la cumparaturi. Si eu pot sa spun sincer ca sunt fericita asa!_____________________________________________Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
[flo][flo][flo]corect nu simt nevoia de hobby nici nu cred ca ash avea cand sunt super fericita ca ne putem permite sa stau cu ei satisfactiile mele tin de copii si am descoperit ca asta imi place cel mai mult de cand ii am

#27
oana_lex82

oana_lex82

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.806 mesaje

Postat 13 martie 2011 - 22:16

Eu de cand am nascut (9 luni jumatate) am tat numai 4 luni singura cu bb in camera, dupa 4 luni tati s-a oferit sa doarma cu noi (eu eram terminata..nu mai dormisem dinainte sa nasc 2 ore legate), si de atunci dormim toti 3...bb in patut si noi in patul nostru...asa am hotarat..cand va creste Iustin ii vom lasa lui camera si ne vom muta in alta camera noi..pana atunci insa stam cu totii..si e tare bine asa...tati se trezeste noaptea si face biberoane si hraneste bb..ca eu is tare rea de somn[:I]..Relatiile intime se consuma in alta camera cand bb doarme...niciodata in aceeasi camera cu copilul!...In rest noi suntem fericiti asa...daca voi sunteti fericiti cum traiti e ff ok..eu zic sa nu mai asculti in stanga si in dreapta ca tu stii cel mai bine cum e in familia ta...Si la noi au aparut tot felul de "binevoitori" care ma faceau nebuna ca nu las barbatul sa se odihneasca..k el munceste..etc..si cand i-am zis sotului imi zice ca nici nu vrea sa auda sa il lasam singur in camera...Sotul meu e un tata ff bun..aproape ca o mama..de fapt chiar ca o mama![olala]

#28
blackgirl0

blackgirl0

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.422 mesaje

Postat 13 martie 2011 - 22:26

Desiree, [pup][pup][pup]! Mai mult nu am ce sa spun, pur si simplu sunteti in sufletul meu, tu si fetita ta de ceva vreme incoace! Nici nu asteptam un altfel de raspuns din partea ta!

Cristinuka, sincer, te invidiez pt timpul liber alaturi de familie. Din pacate, eu nu ma bucur de un asemenea noroc, tb sa muncesc destul de mult, ceea ce imi ia din timpul petrecut alaturi de copil. [q] Dar tot nu inteleg de ce faci sondajul la aproape 3 ani de co sleeping? [:-@] As intelege la primul copil, pe la inceputurile parentingului, dar la atatia ani distanta sa ceri pareri mi se pare cel putin .... bizar!

Si chiar ma indoiesc ca esti inconjurata de specialisti " de top" (vorba ta [:D]) daca au ajuns sa iti puna sub semnul intrebarii alegerile in educatia copiilor. Si atunci ma intreb ca lara_c la ce bun topicul...

P.S. Care-i specialitatea ta? Esti PAA sau PA?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

#29
delphin

delphin

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.165 mesaje

Postat 14 martie 2011 - 01:34

Si dr. nostru de familie si amic bun, de cate ori ma vede si nu sunt machiata sau pur si simplu sunt la sfarsitul unei zile de horor, imi spune ca par obosita, ce-i cu mine. Ba chiar o data m-m dus cu unul din copii la consultatie si mi-a zis sa ma urc pe cantar ca nu-i place cum arat.
Din prea multe griji![:D]

Tu continua sa faci ce e mai bine pt. tine. Daca-ti sunt prieteni, te inteleg de ce te simti mai bine psihic cu ei langa tine.

#30
Victoria_mami

Victoria_mami

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.541 mesaje

Postat 14 martie 2011 - 01:50

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Desiree, [pup][pup][pup]! Mai mult nu am ce sa spun, pur si simplu sunteti in sufletul meu, tu si fetita ta de ceva vreme incoace! Nici nu asteptam un altfel de raspuns din partea ta! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Multumesc. [pup]_____________________________________________Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!


Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -