Danat, pentru ca mi-esti draga, am sa renunt la impulsul de a face misto la subiectul tau desi marturisesc ca ma abtin taaare greu
De ce crezi tu ca ar exista o mana de oameni, un grup malefic, care are ca scop starpirea speciei umane?
Cand se vorbeste despre teoriile astea conspirationiste, se bate apa-n piua pe : virusi fabricati meniti sa omoare, otrava aruncata din avion, arme biologice,pecete pusa in frunte, etc si etc. Nu ti se pare ca seamana foarte tare profilul asta cu cel al diavolului descris de prealuminatii credinciosi?
Hai sa presupunem ca eu sau tu suntem ´´agenti´´
![[8D]](http://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif)
din astia super ultra mega puternici. De ce am vrea noi sa omoram lumea? Ca sa traim singuri pe pamant? Noi intre noi, asa ca un big happy family?
Uite ce cred eu: In lumea asta mare exista puteri politice, sociale si militare. Mai multe asadar, nu una singura care controleaza TOT ce misca. Aceste puteri au anumite interese. Eu, ca peroana normala am anumite interese.
A..ca interesele marilor puteri sunt DIVERSE, nu sunt etice, morale, blande, you name it, asta e deja alta poveste!
Din cauza unor oameni ca mine si ca tine care, printr-un concurs de imprejurari au ajuns la puterea influentei, s-au purtat razboaie si au murit oameni. Pentru ca mai multi din astia au vrut sa fie lideri absoluti. Sa instaureze ideologia LOR in varietatea de culturi de pe pamantul asta.
Dar de aici si pana la a sustine ca un anumit grup lucreaza din umbra, controleaza tot ce misca si are ca scop eliminarea oamenilor, e care lunga, lunga, lunga.
Ma intreb de ce oamenilor le place sa creada asta. Care o fi chestiunea care-mi scapa?