Buna fetelor !
am ramas uimita cate persoane au mai scris la acest subiect , nici nu stiu de unde sa incep, referitor la cazul meu eu de la varsta de 14 ani ma trezesc in fiecare dimineata in jurul orei 5-6 , deci organismul meu era treaz la ora 7 stiu ca m-am uitat la ceas , fiind intr-o casa straina nu m-am trezit din pat sa ma plimb asa prin casa , stateam cu ochii deschisi fiind lumina afara , nici in casa nu era intuneric si si colega mea a auzit cand s-a inchis usa , in fine nu este nici o suparare e doar un caz REAL din viata mea , nu e usor sa credem ca lumea de dincolo poate uneori sa i-a legatura cu noi fara sa ne dam seama , au mai fost cazuri cand m-am simtit ocrotita , dar nu am dat prea mare importanta acelei intamplari viata continua mai departe , ......
referitor la copii au o relatie speciala cu "ingerasii" la fiul meu nu am observat dar am citit ca unii copii chiar vorbeau pe la varsta de 2-3 ani cu ocrotitorii lor si ii vedeau , iar parintii lor deloc
eu oricum am un fel de al saselea simt , pur si simplu simt unele lucruri si nu stiu cum sa le iau de ex eu sunt vanzatoare si in aceste zile am simtit pe la ora 12 ca o anumita clienta va veni la magazin , ok trece timpul si pe la ora 3 apare respectiva clienta si ii spun cum de ati veni azi ?si zice ca de pe la ora 12 se tot pregateste deci cam de cand am simtit eu , si am zambit si m-a intrebat de ce ? si ii spun si zice ca o fii ceva telepatie , o fii ce stiu eu ce ,lucruri nesemnificative lucruri ce au putut fii evitate , odata asa mi-am salvat viata , coincidenta ? sau pur si simplu intamplare ? nu stiu si nici nu pot sa raspund la acesta intrebare cert ca cineva totusi are grija de noi , ca noi le simtim sau le vedem
sper ca nu v-am plictisit prea mult pa si numai bine
evi