Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Teo vrea sa fie un copilas ca toti ceilalti (2)


133 raspunsuri la acest subiect

#11
jenycuta30

jenycuta30

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 117 mesaje

Postat 24 aprilie 2008 - 21:50

LA MULTI ANI Teodor Georgian!!!!!

Am trecut cu bine si de dilatarea aceasta dar dupa cum stiti mai avem nevoie de inca multe dilatarI insa nu putem sa nu multumim lui Dumnezeu ca avem un esofag.Multi oameni nu realizeaza ca este un miracol.

Problema lui Teo este acum atrofia musculara dar mai ales nutritia deoarece eu i-am dat mancare normala pentru varsta lui dar nu am stiut ca nu este buna pentru el.Doctorita noastra ne-a explicat ca el nu va creste cu mancare ci are nevoie de lapte special pentru asta.Am inchiriat din nou o pompa de nutritie si am inceput sa ii dau lapte 150 ml ce va merge pe sonda in 3 ore iar dupa o pauza de o ora o luam de la capat.Asa ca nu prea mai am timp de nimic mai ales ca vine si Pastele dar nu mai conteaza doar baietelul meu sa se faca bine.Drumul este lung si este nevoie de muta rabdare.Sper din tot sufletul sa o am pana la capat.

Va urez tuturor un Paste Fericit!!

Poate aveti timp sa urmariti in noaptea de Inviere TELEDONUL de la Antena1.

Cu aceasta ocazie multumesc inca o data Fundatiei Mereu Aproape pentru sprijinul si ajutorul lor mai ales ca sunt alaturi de noi pana la capatul tratamentului.Bineninteles va multumesc si voua prietenilor de pe forum.[grup][grup]



http://www.antena1.r...page=show&id=82





Copoiu Eugenia

--------------------

Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 6738 EUR

http://teo.seek-on.com

#12
mery_anna

mery_anna

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 318 mesaje

Postat 30 aprilie 2008 - 13:22

Hristoa a Inviat!

Ce mai faceti,cum ati petrecut Sfintele Pasti?Am urmarit teledonul de la Antena 1,Teo este o mica vedeta,e baiat mare,iar Traian un cavaler dupa care se vor bate fetele!Si voi ati facut fata cu bine stresului unei asemenea emisiuni,nu e usor sa stai in vizorul camerelor 3 ore la o emisiune live...felicitari si multumiri tuturor care au facut donatii si nu in ultimul rand Antenei 1!Asteptam vesti de la voi![paste]



Minoiu Mariana

-------------------

Il puteti ajuta pe Ionut sa fie un copilas normal! Sunt necesari 12.550 eur

Site-ul lui Ionut

#13
doina_cel

doina_cel

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 623 mesaje

Postat 02 mai 2008 - 16:29

Desi cu intarziere, ii zic si eu lui Teo La multi ani fericiti si sanatosi! Eu nu stiu niciodata cand sunt zilele de nume, scuza-ma ca nu mi-am dat seama... [:(]



M-am bucurat foarte mult sa va vad si eu la TV! [bis] Sunteti niste luptatori si meritati tot sprijinul.



Cum merge cu Teo si mancarica? Dar tu ce mai faci?

Cand mai ai timp si dispozitie, da un semn.



Pupici,

Noi trei



Happiness is a smile




Haideti sa il vedeti pe Andrei !



Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2




Comunitatea "Calatoria vietii"


#14
doina_cel

doina_cel

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 623 mesaje

Postat 04 mai 2008 - 03:25

Doar ce apucasem sa mai scriu ceva aici si eram vesela ca totul a intrat pe fagasul normal cu Teo cand... doar ce am vorbit acum cu Costin, tatal lui Teo...



Am vorbit in seara aceasta cu un tata cu adevarat disperat... Si am decis ca incerc sa ii ajut cu ce pot, facand apel inca o data la voi, cei care ne sunteti aproape intotdeauna cand trecem prin crize de acest fel.



Astazi Teo a lesinat, i s-au inclestat falcile si i s-a oprit respiratia... Cand l-a ridicat din pat Jeni, era galben si moale… Jeni a fugit repede cu el la spital, iar acum sunt internati la Budimex in Bucuresti. Teo si-a revenit dupa 5-10 minute, dar inca nu se stie ce a cauzat aceasta criza. Medicii spun ca a avut o convulsie. Maine ii vor face tomografie si encefalograma pentru a vedea daca exista probleme la creieras.



Am aflat cu ocazia asta si cum e cu mancarica... Pentru ca mancarica normala nu i-a priit deloc (stomacelul lui s-a dezvatat de mancare, avand in vedere ca a fost "hranit" numai perfuzii, intravenos, din noiembrie pana a ajuns inapoi acasa) si a tot slabit, acum Teo mananca la recomandarea medicilor un fel de laptic special pentru copilasi bolnavi, Peptamen, aproximativ 10 cutii pe luna. Sunt foarte scumpe, iar parintii nu stiu ce sa mai faca, de unde sa mai scoata banii necesari. Nu ii sprijina asigurarea, nu ii sprijina nimeni.



Eu stiu foarte bine cati bani inseamna mancarea aceasta speciala, si Andrei primeste ceva similar, numai ca noi avem marea sansa sa fim numai informati despre costuri, acestea fiind preluate automat de catre asigurarea medicala... Asa ca nu ma pot abtine sa nu ma gandesc, ce as fi facut in locul lor??? Am fi reusit oare sa ne descurcam? Ei oare vor reusi sa sustina acest tratament atat de necesar pentru Teo? E extraordinar de important ca el sa fie bine alimentat pentru a avea puterea sa se refaca.



Pentru ca problemele nu vin pe rand, saptamana viitoare, din cate am inteles, Teo e programat dinnou la dilatari in Leipzig. Jeni si Costin sunt foarte recunoscatori ca au reusit, multumita oamenilor care au donat in cadrul teledonului organizat de Antena 1, sa mai stranga bani pentru a plati din costul dilatarilor, dar... banii pe care ii au sunt strict pentru costurile medicale si legate de transportul lui Teo. Nu mai au bani pentru cazarea Eugeniei in Leipzig, nu au bani pentru ca ea sa isi poata lua mancare acolo...



Acasa, pe de alta parte, ii asteapta celalalt baietel, Traian, care are si el nevoile lui de copil… Din fericire acestea sunt de copil normal si sanatos, dar pot fi ele oare trecute pe planul doi? Cat timp vor putea saracii parinti sa dedice absolut totul, toate resursele lor materiale, fizice si psihice, numai lui Teo in detrimentul lui Traian?



Asa ca… daca aveti mijloacele sa ii mai ajutati inca o data din punct de vedere financiar, va vor fi foarte recunoscatori. Oricum, cu siguranta o rugaciune si un gand bun le sunt de mare sprijin acum.



Va multumesc eu acum in numele lor ca sunteti aici si ca ascultati problemele noastre, pentru ca ei deocamdata nu au puterea de a o face...



[ruga]



Happiness is a smile




Haideti sa il vedeti pe Andrei !



Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2




Comunitatea "Calatoria vietii"


#15
LiaMaria

LiaMaria

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 238 mesaje

Postat 04 mai 2008 - 23:00

Am trimis si eu niste banuti pentru micutul Teo cu ruga mare la Doamne Doamne sa fie alaturi de puiut sa-l faca bine. Banii au fost trimisi prin contul de la Moneybookers. Va rog frumos sa-mi confirmati ca au ajuns.

Multa sanatate pui mic si putere parintilor.
Doamne ajuta!

LiaMaria

Rugati-va pentru Diana [ruga]
http://dianadumitru.netfirms.com/
http://www3.telus.ne...diana/Diana.mp4

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprec...TOPIC_ID=105962

#16
doina_cel

doina_cel

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 623 mesaje

Postat 05 mai 2008 - 12:51

LiaMaria, iti multumesc eu deocamdata in numele parintilor, pana cand reusesc ei sa intre pe forum. Cat de curand reusesc sa mai intru in contact cu ei, ii rog sa se uite si sa confirme primirea banilor.



Nu mai stiu nimic de ei si am emotii, ma intreb ce or fi facut cu investigatiile... [:(]



Happiness is a smile




Haideti sa il vedeti pe Andrei !



Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2




Comunitatea "Calatoria vietii"


#17
jenycuta30

jenycuta30

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 117 mesaje

Postat 11 mai 2008 - 00:19

Draga mea Doina!! esti un om nemaipomenit!!!Am citit ceea ce ai scris si m-a busit plansul!!Nu ma puteam exprima mai bine iar pe de alta parte chiar imi este rusine sa ma tot vait ca avem nevoie de bani.

Acum despre investigatii ce sa iti spun, i-au facut doar encefalograma iar acolo nu se vede nimic ! aceasta convulsie este pusa pe seama lipsei de minerale in organism mai ales creierul fiin sensibil din cauza anesteziilor multe.Oricum nu sunt multumita de acest raspuns si o sa incerc sa fac un tomograf si as prefera sa il fac in Germania dar o sa vad daca este posibil.Acum urmam un tratament cu Tonotil timp de 3 luni fara intrerupere iar bineinteles ca acest medicament nu este pe nici o lista de medicamente compensate sau gratuite.Mai avem si ceva vitamine.

Cu mancarica mergea bine dar acum a inceput sa se inece si nu il fortez daca nu vrea.

Am sunat la spital in Leipzig sa ne faca programare pentru dilatare dar inca nu am banutii de la fundatie pentru biletul de avion dar cand o sa stiu o data sigura va anunt.

Am primit si banutii in moneybookers dar nu stiu din ce motive contul meu este blocat si nu ii pot transfera in banca.

Multumesc LiaMaria!

Inca o data iti multumesc din suflet Doina si sper din tot sufletul sa iti pot intoarce intr-o zi acest ajutor.

[grup][grup][grup]



Copoiu Eugenia

--------------------

Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 6738 EUR

http://teo.seek-on.com

#18
doina_cel

doina_cel

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 623 mesaje

Postat 17 mai 2008 - 02:29

Jeni, pai cine ar putea sa simta mai profund ce am scris decat tu, care chiar traiesti aceasta realitate? Sper ca nu te-am intristat si mai mult...



Si te inteleg perfect ca iti e jena sa te plangi mereu, stiu cum e sa iti fie rusine sa apelezi mereu. Dar gandeste-te ca e pentru copilasi! Tu nu ceri absolut nimic pentru tine, insa te zbati sa il ajuti pe Teo. Si daca incerci sa te lupti singura cu asa probleme e mult prea greu, nu ai cum sa reusesti fara ajutor.



Oricum, ma bucur mult ca sunt persoane care au raspuns apelului, stiu ele cine sunt, si le multumim mult de tot! [flo]



Vorbim cand ajungi in Leipzig, da un semn cand poti.



Cat despre ajutorul pe care incerc sa vi-l dau... cea mai frumoasa rasplata e un filmulet sau multe poze cu un Teo zambacios, care mananca si se joaca frumos. Si va veni si momentul asta, desi poate ca acum iti pare prea departe.



Eu cred ca noi ne vom bucura cu atat mai mult de fiecare mic progres si zambet pentru vom ca sti cat de greu le-au castigat copilasii nostri.



Happiness is a smile




Haideti sa il vedeti pe Andrei !



Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2




Comunitatea "Calatoria vietii"


#19
dandusa

dandusa

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.180 mesaje

Postat 21 mai 2008 - 16:22

Jeni,o imbratisare calda din partea noastra,ca n-am mai facut-o de mult[grup]

multa santate lui Teo[flo]





Mamica stralucitoare

16+[gravi] cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006[copil]

#20
jenycuta30

jenycuta30

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 117 mesaje

Postat 28 mai 2008 - 20:43

Buna ziua dragii mei!!!

Am trecut cu bine si de aceasta dilatare sa ne ajute Dumnezeu in continuare!

Problema cea mai grea acum este repetarea convulsiilor.Am facut tomograf si inca o encefalograma dar nu se vede nimic ce ar putea justifica aceste convulsii.

Incercam sa mergem la un specialist neuropsihiatru sa vedem cand deoarece ne trebuie programare.

Multumim Adrianei pentru ajutor. Cel putin pentru o perioada nu o sa ne mai facem griji din cauza lipsei banilor pentru a procura lapticul.Partea proasta este ca nu se mai importa in tara la noi si incercam sa il gasim pe cel care mai este la noi.

Teo are acum 8,600 g dar tinand cont ca am pornit de la 7,300 g pentr noi este fantastic. Cu mancatul pe gurita suntem premianti sau cel putin asa mi se pare mie.

[9cer]

[majoreta][majoreta][majoreta]









Copoiu Eugenia

--------------------

Teo te roaga sa il ajuti!Inca mai are nevoie de voi [red]

http://teo.seek-on.com


Panic Questions

  • Progesteron

    Flor_i
    - Ieri, 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

  • Posibilă sarcină??

    Larisa03303
    - feb 20 2024 11:14

Last Blogs

  • Tenul în sarcina

    Julix94
    - Ieri, 22:55

  • Tenul în sarcina

    Julix94
    - Ieri, 22:55

  • Glicemia in timpul sarcinii

    Ioone
    - Ieri, 22:19

  • Baiete sau fetita?

    ely4
    - Ieri, 17:50

  • Calatoriile in sarcina

    LarisaG89
    - Ieri, 13:55

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -