Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Restaurantul The Artist - Bucuresti

restaurant

6 raspunsuri la acest subiect

#1
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 11.760 mesaje

Postat 07 decembrie 2018 - 12:08

Asta seara suntem invitati la celebrul restaurant The Artist - din Bucuresti. Acest restaurant este considerat cel mai bun din Romania.

Hmmmm - sa vedem cum e. Va spun maine.  [alcool]  [pk]

 

A mai fost cineva acolo?


  • 0

#2
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 21.109 mesaje

Postat 08 decembrie 2018 - 09:39

Asteptam impresii.

 

Nu am auzit de restaurantul asta.


  • 0

#3
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 11.760 mesaje

Postat 08 decembrie 2018 - 13:43

Aseara am fost la The Artist. 

Cladirea si decorul sunt de ordinul impecabilului. 

Mancarea este servita foarte atent, bucatarul sef - olandez - vine personal la masa si serveste diverse feluri de mancare. Meniul este foarte mic (asa cum sta bine unui restaurant de clasa), portiile sunt f mici - farfuriile mari.

 

Se da mare atentie la detalii, la felul in care este servita mancarea. Mi-a placut mult faptul ca poti gusta entreuri - la lingura, in felul asta gusti cat mai multe specialitati.

 

Eu am comandat piep de rata cu varza - desigur, portia este f mica, insa a fost delicioasa.

Lista de vinuri este extrem de bine aleasa. Am comandat un vin francez si pot spune ca rar bei asa ceva de catifelat.

 

Desi e un pic scumpel - eu zic ca merita experienta.


  • 0

#4
Admin

Admin

    Membru senior

  • Administrators
  • 3.217 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 10:56

Probabil ca este unul din putinele restaurante din Romania care pote sa aspire la o stea Michelin alaturi de Baraca din Cluj. La Belvedere in Brasov nu am fost si nu pot sa dau un verdict. Am spur ar putea sa aspire pentru ca in opinia mea inca nu este acolo.

 

La The Artist lipseste personalul instruit si serviciul impecabil. Sa nu ma intelegeti gresit, service-ul a fost bun dar nu au excelat. Service-ul nu se ridica la nivelul bucatariei. Service care este impecabil la Baraca (Cluj).

 

Concluzia: o experienta placuta dar scumpa. De apreciat si faptul ca The Artist nu are in spate infrastructura si resursele unui lant hotelier de 5 stele (Marriott, Sheraton, etc.) unde se gasesc restaurante bune dar cam impersonale.

 

Pentru mine personal, Baraca din Cluj ramane cel mai bun restaurant din Romania.


  • 0

#5
Collins20

Collins20

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.816 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 17:34

Eu apreciez in primul rand  distanta materiei prime pana in farfuria mea , si imi place sa mananc in locuri care au ferma si gradina de legume proprie.Altfel pot si eu sa cumpar carne si legume de la supermarket si sa le prepar. Ce am aflat dintr-o emisiune e, ca in restaurante se folosesc mult legume si peste din conserva , gustul e cam acelasi iar costul e aproape 5-10% din pret.

La Baraca am observat ca mielul si carnea de vita sunt de provenienta straina, ce o fi rau in a consuma de la o ferma romaneasca.


  • 0

#6
Collins20

Collins20

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.816 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 17:35

Ce inseamna pentru voi serviciu impecabil?


  • 0

#7
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 21.109 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 19:02

Eu apreciez in primul rand  distanta materiei prime pana in farfuria mea , si imi place sa mananc in locuri care au ferma si gradina de legume proprie.Altfel pot si eu sa cumpar carne si legume de la supermarket si sa le prepar. Ce am aflat dintr-o emisiune e, ca in restaurante se folosesc mult legume si peste din conserva , gustul e cam acelasi iar costul e aproape 5-10% din pret.

La Baraca am observat ca mielul si carnea de vita sunt de provenienta straina, ce o fi rau in a consuma de la o ferma romaneasca.

Noi nu prea crestem vaci de carne.  Fermele din Romania pentru vaci de carne sunt putine iar subventille nu prea se primesc. Baltata noastra e singura buna si de carne dar se foloseste mai mult pentru lapte.

 

La noi mielul e cel clasic care zburda pe campii in perioada pastelui. Altfel nu se taie. De aceea restaurantele aduc de pe piata externa.


  • 0





Etichetat si cu restaurant

Intrebari Panica

  • Toxoplasmoza

    Stelutza_Stela
    - feb 23 2019 22:57

  • Bună!

    popovicipatricia
    - feb 23 2019 21:34

  • Sport

    Guest__* - feb 23 2019 20:43

  • Primele 10 saptamani de sarcina

    UryCameramanul
    - feb 23 2019 20:38

  • Durere îngrozitoare de cap

    denyleo
    - feb 23 2019 20:35

Grupuri

  • Cataracta congenitală

    DanielaRa
    - dec 20 2017 17:09

  • Bebe cu probleme sold

    Dediut
    - nov 12 2015 16:14

  • Logopedie

    vorbestecorect
    - iul 11 2015 14:52

  • Copii cu Diabet

    RoxanaZoita
    - apr 22 2013 13:02

Bloguri

  • Cea mai fericita zi de pana acum

    DumitritaDumitrita
    - feb 23 2019 22:42

  • Peripetii...cum ajung eu la controlul uzual

    CrisLu
    - feb 23 2019 18:38

  • Morfologie fetala

    RalucaF
    - feb 23 2019 17:41

  • Bebe e activ și e foarte bine

    Andreea07
    - feb 22 2019 20:31

  • saptamana 12

    Magdabebe2
    - feb 22 2019 17:00

Retete

  • Salata de bulgur cu creveti si conopida

    Anda08
    - ian 23 2019 11:29

  • Galette cu fructe de toamna

    Anda08
    - nov 06 2018 14:38

  • Clafoutis cu banane si curmale, fara zahar

    Anda08
    - sep 27 2018 10:23

  • Salata de cartofi Puttanesca

    Anda08
    - sep 17 2018 10:04

  • Pancakes cu legume

    Anda08
    - aug 27 2018 11:28