Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Restaurantul The Artist - Bucuresti

restaurant

6 raspunsuri la acest subiect

#1
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 12.081 mesaje

Postat 07 decembrie 2018 - 12:08

Asta seara suntem invitati la celebrul restaurant The Artist - din Bucuresti. Acest restaurant este considerat cel mai bun din Romania.

Hmmmm - sa vedem cum e. Va spun maine.  [alcool]  [pk]

 

A mai fost cineva acolo?


  • 0

#2
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 21.936 mesaje

Postat 08 decembrie 2018 - 09:39

Asteptam impresii.

 

Nu am auzit de restaurantul asta.


  • 0

#3
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 12.081 mesaje

Postat 08 decembrie 2018 - 13:43

Aseara am fost la The Artist. 

Cladirea si decorul sunt de ordinul impecabilului. 

Mancarea este servita foarte atent, bucatarul sef - olandez - vine personal la masa si serveste diverse feluri de mancare. Meniul este foarte mic (asa cum sta bine unui restaurant de clasa), portiile sunt f mici - farfuriile mari.

 

Se da mare atentie la detalii, la felul in care este servita mancarea. Mi-a placut mult faptul ca poti gusta entreuri - la lingura, in felul asta gusti cat mai multe specialitati.

 

Eu am comandat piep de rata cu varza - desigur, portia este f mica, insa a fost delicioasa.

Lista de vinuri este extrem de bine aleasa. Am comandat un vin francez si pot spune ca rar bei asa ceva de catifelat.

 

Desi e un pic scumpel - eu zic ca merita experienta.


  • 0

#4
Admin

Admin

    Membru senior

  • Administrators
  • 3.259 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 10:56

Probabil ca este unul din putinele restaurante din Romania care pote sa aspire la o stea Michelin alaturi de Baraca din Cluj. La Belvedere in Brasov nu am fost si nu pot sa dau un verdict. Am spur ar putea sa aspire pentru ca in opinia mea inca nu este acolo.

 

La The Artist lipseste personalul instruit si serviciul impecabil. Sa nu ma intelegeti gresit, service-ul a fost bun dar nu au excelat. Service-ul nu se ridica la nivelul bucatariei. Service care este impecabil la Baraca (Cluj).

 

Concluzia: o experienta placuta dar scumpa. De apreciat si faptul ca The Artist nu are in spate infrastructura si resursele unui lant hotelier de 5 stele (Marriott, Sheraton, etc.) unde se gasesc restaurante bune dar cam impersonale.

 

Pentru mine personal, Baraca din Cluj ramane cel mai bun restaurant din Romania.


  • 0

#5
Collins20

Collins20

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.967 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 17:34

Eu apreciez in primul rand  distanta materiei prime pana in farfuria mea , si imi place sa mananc in locuri care au ferma si gradina de legume proprie.Altfel pot si eu sa cumpar carne si legume de la supermarket si sa le prepar. Ce am aflat dintr-o emisiune e, ca in restaurante se folosesc mult legume si peste din conserva , gustul e cam acelasi iar costul e aproape 5-10% din pret.

La Baraca am observat ca mielul si carnea de vita sunt de provenienta straina, ce o fi rau in a consuma de la o ferma romaneasca.


  • 0

#6
Collins20

Collins20

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.967 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 17:35

Ce inseamna pentru voi serviciu impecabil?


  • 0

#7
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 21.936 mesaje

Postat 09 decembrie 2018 - 19:02

Eu apreciez in primul rand  distanta materiei prime pana in farfuria mea , si imi place sa mananc in locuri care au ferma si gradina de legume proprie.Altfel pot si eu sa cumpar carne si legume de la supermarket si sa le prepar. Ce am aflat dintr-o emisiune e, ca in restaurante se folosesc mult legume si peste din conserva , gustul e cam acelasi iar costul e aproape 5-10% din pret.

La Baraca am observat ca mielul si carnea de vita sunt de provenienta straina, ce o fi rau in a consuma de la o ferma romaneasca.

Noi nu prea crestem vaci de carne.  Fermele din Romania pentru vaci de carne sunt putine iar subventille nu prea se primesc. Baltata noastra e singura buna si de carne dar se foloseste mai mult pentru lapte.

 

La noi mielul e cel clasic care zburda pe campii in perioada pastelui. Altfel nu se taie. De aceea restaurantele aduc de pe piata externa.


  • 0





Etichetat si cu restaurant

Intrebari Panica

  • Dureri

    Andreea..
    - oct 23 2019 00:26

  • Candida recurentă

    ramona1maria
    - oct 22 2019 20:20

  • Pareri lapte praf

    niculi3
    - oct 22 2019 19:41

  • Bubițe roșii ca niște cosuri

    Elena Fanariu
    - oct 22 2019 18:41

  • Sangerari usoare in timpul sarcinii

    ioana_113
    - oct 22 2019 14:49

Grupuri

  • Mamici din Vâlcea

    ela_vl1
    - iul 04 2017 18:24

  • Mamici pentru mamici

    icailoaie
    - apr 17 2014 09:07

  • Mămici,burtici departe de casă...

    Andreana
    - dec 04 2013 15:58

  • Parinti inteligenti, parinti fericiti !!!!

    mada27
    - nov 30 2013 23:00

  • Mamici, Burtici, Tatici din Vrancea

    Anda08
    - iul 11 2013 16:02

Bloguri

  • Bebeluș

    Marinca1996
    - oct 22 2019 12:00

  • Misiunea "patutul"

    Rusuana89
    - oct 22 2019 06:06

  • Dorință îndeplinită

    Alexandra909
    - oct 22 2019 02:45

  • O zi obisnuita pentru o viitoarea mamica

    annemarie18
    - oct 21 2019 19:10

  • Nopti cu bebe

    Rusuana89
    - oct 21 2019 03:20

Retete

  • Tarta de prune si miere

    Anda08
    - aug 20 2019 12:37

  • Salata de capsuni

    Anda08
    - iul 03 2019 12:02

  • Clatite sau pancakes cu nuca de cocos si fructe

    Anda08
    - mar 29 2019 12:13

  • Salata de bulgur cu creveti si conopida

    Anda08
    - ian 23 2019 11:29

  • Galette cu fructe de toamna

    Anda08
    - nov 06 2018 14:38