Doamnelor, o reteta de tart tatin cu foietaj?
Am niste mere ce stau de ceva timp in cosul de fructe...
Editat de andacos, 08 ianuarie 2019 - 22:37 .
Postat 08 ianuarie 2019 - 22:37
Doamnelor, o reteta de tart tatin cu foietaj?
Am niste mere ce stau de ceva timp in cosul de fructe...
Editat de andacos, 08 ianuarie 2019 - 22:37 .
Postat 08 ianuarie 2019 - 22:39
Doamnelor, o reteta de tart tatin cu foietaj?
Am niste mere ce stau de ceva timp in cosul de fructe...
https://savoriurbane...ere-si-caramel/
in loc de pandispan pui foietajul
Postat 08 ianuarie 2019 - 22:43
Mianda, ma scuzi, dar nu vreau sa intru in polemici, microundele NU POT SCHIMBA STRUCTURA MOLECULARA A ALIMENTELOR. Subliniam, nu tipam.
Uite citeste aici te rog, Alex explica foarte simplu si clar
http://alexdoppelgan...udostiintifica/
Normal ca semintele nu mai incoltzesc daca le tii doua minute la microunde, in doua minute se face popcorn-ul, semintele alea sunt prajite
Postat 08 ianuarie 2019 - 22:44
Mcoca ce bine arata retzeta!! Cred ca o voi incerca si eu
Postat 08 ianuarie 2019 - 22:50
Mianda, ma scuzi, dar nu vreau sa intru in polemici, microundele NU POT SCHIMBA STRUCTURA MOLECULARA A ALIMENTELOR. Subliniam, nu tipam.
Uite citeste aici te rog, Alex explica foarte simplu si clar
http://alexdoppelgan...udostiintifica/
Normal ca semintele nu mai incoltzesc daca le tii doua minute la microunde, in doua minute se face popcorn-ul, semintele alea sunt prajite
Pai nu intri in polemici cu mine ca n-ai de ce. Eu stiu ceea ce stiu si nu pot ignora ceea ce stiu.
Sunt studii efectuate si care sustin afirmatiile mele.
Nu tii semintele la microunde ci apa cu care le uzi! Si nu o folosesti fierbinte, o lasi la racit. Este un experiment pe care l-a facut fii-mea la scoala in clasa a 4-a.
Postat 08 ianuarie 2019 - 22:56
Te rog sa atasezi linkuri catre studiile stiintifice. Multumesc
Postat 08 ianuarie 2019 - 23:10
Glumesti? Cine este interesat isi gaseste singur informatiile cu care rezoneaza. Eu nu intentionez sa conving pe nimeni.
Postat 09 ianuarie 2019 - 01:30
Mik, mersi pt urari, asa e, sunt Ioana ascunsa.
Pentru napolitana cu crema caramel si nuci, am folosit reteta asta:
https://www.adihadea...-nuca-foi-lica/
Am injumatatit cantitatile. A iesit foarte buna, singura problema sa zic asa e ca trebuie sa stea peste noapte cu o greutate mare deasupra ( ceva gen 10kg...)pt ca foile de napolitana sa se imbibe de crema.
Referitor la microunde parerile sunt impartite. Eu folosesc doar la incalzit mancarea si laptele si la popcorn. Evit sa gatesc propriu zis la microunde.
Efectul microundelor este ca cresc agitatia moleculelor, implicit temperatura. Nu am informatia ca s ar schimba structura moleculara a alimentelor.
Am lucrat un timp intr o companie de echipamente electronice ce lucra esential cu microunde., pentru a testa mobile si altele. Se vorbea despre efectul microundelor asupra corpului uman, singurul efect pe care noi l am detectat a fost....cresterea fertilitatii. Intr un interval de cateva luni, vreo 5- 6 colegi din acea companie mica, inclusiv eu, au conceput si au avut copii. Radeam de asta si numele " impricinatilor" tronau pe " panoul de onoare" al firmei.
Postat 09 ianuarie 2019 - 08:53
Eu nu as putea renunta la mw. Pentru incalzit e vital pentru mine :-)
Edit ca uitai: dis-de-dimineata am facut pastele cu ton si porumb pentru Princess :-)
Editat de szivarvany, 09 ianuarie 2019 - 08:54 .
Postat 09 ianuarie 2019 - 08:54
si eu folosesc microundele la incalzit. nu mai zic ca atunci când sunt doar copiii acasa as sta cu grija la incalzitul pe aragaz... nu mai zic de lapte, apa, facut mamaliga.... :)