ieri am facut ciroba de Fasole boabe.
astazi piine si niste carne de vita (ramasa de la bbq0, cu legume saute si bbq sos.
maiine am niste piept de pui pus la marinat , il fac pe bbq, cu salata si poate o garniture de couscus, asparagus...
Postat 11 octombrie 2018 - 23:04
ieri am facut ciroba de Fasole boabe.
astazi piine si niste carne de vita (ramasa de la bbq0, cu legume saute si bbq sos.
maiine am niste piept de pui pus la marinat , il fac pe bbq, cu salata si poate o garniture de couscus, asparagus...
Postat 12 octombrie 2018 - 09:07
Eu fac supa crema de conopida , are putine calorii. Reteta apartine Laurei Adamache.
Postat 12 octombrie 2018 - 18:33
Si eu fac supa de conopida destul de des, mai alternez cu brocoli, sparanghel, ciuperci.
Zilele astea voi face fasole cu coaste de porc, somon la cuptor si o placinta cu dovleac-mere-nuci.
Postat 12 octombrie 2018 - 19:00
Pff, papanasi , eu m-am mai invitat odata la valentina
Azi o supa crema de dovleac si gris cu lapte. Maine paste cu brocoli.
Cum facu pastele cu brocoli?
Ca tot spuneam ca vreau mai putine carbohidrate am la cuptor o döppekooche(cartofi dati prinrazatoare cu sunculita, cirnati, amestecati cu ou, condimentati si dati la cuptor), pe care ii vom servi cu piure de mere.
Si eu folosesc legume ca si garnitura, tpate legumele in diverse forme, insa cartoful nu lipseste, chiar daca am legume .
Pentru miine am luat niste peste, eu doar il bag la cuptor sa vad ce pun linga, nu am timp de gatit miine, iar duminica-mergem in drumetie, asa ca ceva rapid, niste friptura cu legume si ghnochi.
Postat 12 octombrie 2018 - 20:47
Cum facu pastele cu brocoli?
Ca tot spuneam ca vreau mai putine carbohidrate am la cuptor o döppekooche(cartofi dati prinrazatoare cu sunculita, cirnati, amestecati cu ou, condimentati si dati la cuptor), pe care ii vom servi cu piure de mere.
Dana am făcut azi ceva similar cu ce ai scris dar am pus conopida in loc de cartofi. Foarte bun. Pun poza.
Postat 13 octombrie 2018 - 14:29
Azi am facut o salata de vinete si o salata de rosii cu avocado si feta. Asta fu pranzu nostru.
MAine fac o supa de cartofi, mancare de vinete si am luat niste piept de porc dezosat sa fac o pomana porcului :).
Pt miercuri am programat un boeuf bourguignon.
Postat 14 octombrie 2018 - 08:50
Andacos : pastele, nimic special, fierb separat macaroanele, le amestec impreuna apoi cu sos beschamel sau smantana si codimente. Servim cu parmezan ras.
Zilele astea, nu prea stiu , tocanitza, piure de cartofi, salată de sfecla rosie, supă cremă de brocoli sau morcovi.
Postat 14 octombrie 2018 - 09:55
Andacos : pastele, nimic special, fierb separat macaroanele, le amestec impreuna apoi cu sos beschamel sau smantana si codimente. Servim cu parmezan ras.
Zilele astea, nu prea stiu , tocanitza, piure de cartofi, salată de sfecla rosie, supă cremă de brocoli sau morcovi.
Si brocoli ii pui in sosul bechamel?(m-äam gindit ca asta asta ar fi reteta...)
Postat 14 octombrie 2018 - 10:28
Paste + brocoli amestecate, peste pun sosul.
Postat 14 octombrie 2018 - 19:54
Paste + brocoli amestecate, peste pun sosul.
Si brocoli???Foert, facut la abur, innabusit cu putina ceapa?
Eu am facut niste porc la cuptor, cu legume in sos bechamel si ghnochi!!!Legumele le-am cumparat, nu m-ai dat pe spate!!!
Nu stiu miine ce sa fac...trebuie sa ma gindesc!!!