Eu am gatit sambata, pui cu smantana si galusti (de fapt doar piept de pui). Apoi ieri am facut pulpe la cuptor + piure.
Dulce: blat simplu, crema de branza, topping de ciukalata.
Postat 08 octombrie 2018 - 13:15
Eu am gatit sambata, pui cu smantana si galusti (de fapt doar piept de pui). Apoi ieri am facut pulpe la cuptor + piure.
Dulce: blat simplu, crema de branza, topping de ciukalata.
Postat 08 octombrie 2018 - 13:16
Lili, in ultimul timp fac reteta laurei laurentiu. Tura asta am facut asa:
500 gr branza
500 gr faina
3 oua mari
2 plicuri de zahar vanilat
1plic de praf de copt
Reteta Laurei era cu 2 oua la 250 gr branza, eu am pus doar 3 la 500 gr.
Postat 08 octombrie 2018 - 20:02
Me. Varza mea a ieșit o Nebunie ! If I say so myself! Bărbatul e in delir gastronomic! El care credea ca numai cu varza murata poți face varza călită! Am prăjit și niște carne de porcule pe care am incorporat-o in varza. Am făcut și mămăliga!
nu știu ce sa fac Next. As vrea ceva pe baza de legume, nu știu ce încă.
Postat 09 octombrie 2018 - 11:56
Si eu astazi ceva cu multe legume, cred ca ceva chinezarii ca altceva nu-mi trece prin cap.
Nu stiu exact ce, ori taitei prajiti , ori orez cu sos dulce acrisor, oricum trebuie sa ma duc sa iau ceva legume proaspete , mai bine spus niste morcov ca restul mai gasesc eu in casa.
Am s aiau si niste carne de vita sa fac o ciorba , daca va fi pentru astazi sau miine nu stiu exact, cred insa ca pentru miine va fi.
Postat 10 octombrie 2018 - 21:42
In weekend am fost la fini, la un gratar. ! Am facut aluatul, m-am inarmat cu dulceata de capsuni si de zmeura cu mure, cu smantana si le-am zis ca le fac, da-i prajim la ei! Am mancat cate 2 de fiecare
Pff, papanasi , eu m-am mai invitat odata la valentina
Azi o supa crema de dovleac si gris cu lapte. Maine paste cu brocoli.
Postat 11 octombrie 2018 - 11:12
Mie mi-a ramas un piept d epui de la chinezarii, asa ca ieri-in timp ce fierbeam ciorba, l-am pus si pe el la fiert cu ceva legume, asa ca astazi o sa fac o salata de boef.
Postat 11 octombrie 2018 - 12:16
La aceasta conopida am facut si pulpe dezosate la cuptor, fierte in vin, o bunatate au iesit si astea. Am inceput sa pun vin cam in tot ce gatesc la cuptor in special, da un gust nemaipomenit.
va pun reteta de conopida:
Ingredients
Instructions
Postat 11 octombrie 2018 - 12:26
Voi cu ce altceva mai serviti mincarea, in afara de cartofi? Noi mai facem cartofi dulci la cuptor, foarte buni, dar ma plictisesc repede de ei. Conopida asta e versatila. Am sa incerc sa fac si conopida piure, tot asa sa inlocuiesc cartofii, sa vad de am succes cu ea.
Postat 11 octombrie 2018 - 12:50
Si eu vreau sa stiu cu ce sa inlocuiesc cartoful, orezul, pastele, carbohidratele in general, vreau neaparat sa dau jos 2 kg intr-o luna...
Insa nu-mi iese deloc...