Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Liviu Dragnea - delir in direct la Antena 3


35 raspunsuri la acest subiect

#1
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 22 august 2018 - 07:53

"Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit 4 străini în România, cazați la Athene Palace, am scăpat. Asta nu înseamnă că o să-mi iau pază. Suntem într-un stat parțial mafiot. Statul paralel este o mafie. Am aflat cine i-a plătit, dar nu pot să spun asta. E un om foarte celebru, un nume. Întrebat dacă este vorba despre Soros: El se gândea la mine, eu nu mă gândeam la el."

 

Lasand la o parte faptul ca fraza asta este complet aiurea din punct de vedere semantic, dar ce sa-i faci, nu a avut timp sa gandeasca prea bine elucubratiile. Deci: Soros si statul paralel trimit 4 straini sa-l asasineze pe insigniafiantul Dragnea. Asasinii astia vin si se cazeaza nici mai mult, nici mai putin la un hotel de 4****, asa in vazul lumii. Probabil aveau si pancarte pe care scriau "il cautam pe Dragnea sa-i targem una-n cap. PS. Ne- trimis Soros".

Si vin asasinii astia, nu-si duc planul la bun sfarsit, dar nici Dragnea nu face plangere si nu demareaza vreo ancheta.  [:-)))]  [:-)))]

Camasa de forta e prea mica pentru o asemenea gugumanie.

 

"La protest am văzut o tentitvă de lovitură de stat eșuată. Asta se dorea, asta se vorbea pe rețelele de socializare, ajungeau la mine foarte multe ziceri ale unora. S-a văzut. Ceea ce a făcut Iohannis cu acea postare pe Facebook iresponsabilă să descurajezi jandarmii care au acționat conform legii, mult mai slab decât acționează în alte țări. Tu să inciți la violență exact în momentele în care acea fată jandarm era linșată. Acolo era vorba de intervenția nejustificată a Jandarmeriei?

Au dat foc, au incendiat tot ce puteau să incendieze. Erau organizați. Nu mai stăteau în primul rând, stăteau în spate. Era organizare paramilitară. A fost o tentativă de lovitură de stat pentru a da jos Guvernul pentru a-l aduce la putere pe Iohannis

Am vorbit la telefon cu premierul, nu cu ministrul de interne. Dumneaei urmărea ce se întâmplă pe tabletă, era plecată.

 

Ba, sa ne fie cu iertare, mincinosule! nu au dat foc la tot ce se putea da foc. Au dat foc la vreo 5 ghivece cu tuia si niste scaune, niste dementi. Am fost acolo, am vazut! Mincinos ordinar.

Iohannis este la putere. De ce l-am aduce undeva unde el este deja? Organizare paramilitara? - bite my ass

 

"Dacă vrem să-l suspendăm pe Iohannis, îl suspendăm. Eu aș vrea, să vedem dacă domnul Tăriceanu și-a schimbat opinia. Eu o susțin pe Viorica Dăncilă. Acest guvern nu va pleca pentru că vrea Iohannis

Categoric nu o schimb pe Viorica Dăncilă, trebuie să rămână până în 2020, este un premier foarte bun"

 

Da, da, se pare ca prostii se sustin intre ei. Si eu vreau ca Dancila sa fie schimbata, pana nu ajunge in Germania si spune, buna dimineata, Tel Aviv. Suspenda-l! Zic sa-l pui in locul lui pe Valcov, ala cu tablourile in pereti



#2
andaghe

andaghe

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.396 mesaje

Postat 22 august 2018 - 08:04

Am citit și eu despre jjlnica declarație de victimă a lui Dragnea. Patetic...

Nu mai are cu ce impresiona electoratul ? Mă mir că nu a arătat pieptul brăzdat de cicatrici in direct...

Mare sarlatan..... Și după toate astea.... Tot mai sunt oameni care îl susțin, asta e nenorocire...

Că un prost vorbește...treabă lui! Dar că sunt atâția mii de oameni care îl cred...atunci apare problema.

 

Se pare că "omul celebru în lume" a fost așa de prostovan că a angajat cei mai prosti 4 asasini... Oricum fi făcut școala la noi?! Sau și-au dat seama ce valoros e Dragnea pentru omenire și au fost loviți de conștiință?

 

 



#3
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 22 august 2018 - 08:11

" L. Dragnea, președinte al partidului de guvernământ din România:

„Am avut informații, am fost amenințat cu moartea. Am avut o tentativă de asasinare anul trecut, în aprilie. Au venit 4 străini, au stat la Athénée Palace, au stat trei săptămâni aici, am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat parțial paralel mafiot. I-a plătit un om foarte celebru în lume. Soroș? Nu eu mă gândesc la el, el se gândește la mine”.

L. Dragnea este primul șef al Partidului care coboară dincolo de Iliescu, Ceaușescu și Gheorghiu-Dej. Nici Dej, nici Ceaușescu, nici Iliescu nu au pretins, atunci când au ordonat represalii armate împotriva civililor, că era cât p-aci ca ei să fie omorâți de un comando de killeri. 

 

Dincolo este I.V. Stalin, care asta făcea o dată la câteva luni. Erau descoperite comploturi americane, englezești, evreiești, cu sprijinul cozilor de topor din țară, țintind uciderea generalissim-ului. După care urmau persecuții și deportări în masă.

În ultimii săi ani, Stalin dădea semne clinice de demență. În cazul lui L. Dragnea, mă întreb: mai au rost întrebări raționale cu privire la ce debitează? Cum ar fi: de ce a tăcut un an și ceva până să spună că s-a încercat asasinarea sa? De ce respectivii, dacă știa câți erau, unde au fost cazați și cine i-a plătit, n-au fost arestați de poliția lui Carmen Dan? De ce era nevoie de 4, unul ținea pușca, unul îi făcea lui Dragnea „Păsărica!”, altul apăsa pe trăgaci și ultimul aduna cartușele de pe jos? Oare George Soros știe cine este și cum se pronunță numele acestui man din Teleorman?

Nu rămâne, de fapt, decât o singură întrebare de pus? Ce este mai mare, tupeul lui L. Dragnea sau prostia celor care îl mai cred? 

CTP in articolul de azi: Dragnea, dincolo de Dej https://republica.ro...-dincolo-de-dej



#4
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 22 august 2018 - 08:29

Pana acum cativa ani Dragnea era un nimeni in politica romaneasca.

S-a vazut brusc ajuns la varf - unu' plecat din Teleorman in sandale si ciorapi flausati.

A generat numai ura in jurul lui prin guitatul sinistru al scroafei urcate in copac.

Tine cu dintii aia stricati de scaun si ce e mai important decat orice ii e frica. FRICA. De aia si delireaza.



#5
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 22 august 2018 - 08:48

Inca un articol bun:

 

Tusea și junghiul. Jalnica încercare a lui Dragnea și Vâlcov de a abate atenția de la reprimarea violentă a mitingului

 

Când doi înși condamnați împreună la 13 ani și jumătate de închisoare conduc de facto o țară, furtul și minciuna devin instrumente recurente de guvernare. De două zile, Dragnea și Vâlcov toarnă minciuni și calomniază pe bandă rulantă, doar-doar or deturna discuția legitimă din societate de la subiectul principal: reprimarea violentă a mitingului din 10 august.

 

 

Desigur, prostiile debitate cu mină abulică (Vâlcov) sau serioasă (Dragnea) sunt atât de incredibile, încât te întrebi dacă au rămas fără bani pentru consultanții israelieni sau dacă nu cumva Bușcu o fi prea ocupat cu contractul publicitar din Cațavencii pentru Primăria București.

 

Cei doi clovni ai micilor ecrane au interpretat fals aria naționalismului, inventând atentate fie la adresa augustelor lor personalități, fie la adresa bietei țărișoare. Auto-victimizarea îi prinde la fel de bine ca rolul de premier pe Viorica Dăncilă: impostori validați de un vot câștigat prin minciună și mituire a electoratului.

 

Dragnea a încercat să smulgă o lacrimă, anunțând că a fost victima unei tentative de asasinat. Tadaaam! Muzică gravă, figuri de piatră, drapel în bernă. Omul are date precise: aprilie 2017, patru asasini cazați la Athenee Palace, plătiți de un ”om foarte celebru în lume”. Trebuie că vestalele din PSD l-au anunțat deja că-l vor apăra cu prețul vieții lor.

 

Dincolo de ridicolul absolut al asasinatului eșuat și neîmpărtășit de baciul teleormănean, rămân câteva întrebări evidente: a depus vreo plângere oficială la parchet / poliție? În ce stadiu e ancheta? A informat serviciile de informații și CSAT? A solicitat măsuri sporite de securitate, cum o cere minima logică? Un indiciu că e un fake news: în ianuarie, Dragnea a renunțat la SPP. Dacă ar fi trecut printr-o asemenea cumpănă, probabil ar fi cerut din nou protecție. Sau poate că a rezolvat-o cu interlopii, cine știe

 

Vâlcov a pozat și el în erou neînfricat și patriot definitiv: a refuzat o racolare KGB. Stupoare în sală, babele își duc mâna la gură și scuipă-n sân: ferească Dumnezeu, mămică, mai rar așa băiat curajos. Cadrul racolării e realmente credibil: o masă la hotelul nelipsitului Murad (chiar, ce făcea Murad la masă cu ministrul Finanțelor în 2015?), Gușă și Denise Rifai (care atunci a învățat probabil ce-i ăla ”un document” și și-a devastat intervievații cu întrebarea, un an mai târziu).

 

Dăm la o parte cele două grozăvii care sparie gândul. Cei doi au dezvoltat un narativ găsit probabil într-un sertar la Scroviștea de pe vremea lui Ceaușescu. Au atacat la grămadă multinaționale străine, țări (mai ales Germania și Austria – Iohannis, se aude?), și puțină Rusie pentru gust, au inventat un complot internațional contra României motivat fie de interese economice punctuale (gazele din Marea Neagră), fie de invidia cauzată de dezvoltarea accelerată a României sub conducerea lor luminată.

Au scos de la naftalină și teza loviturii de stat eșuate de la mitingul din 10 august. Noroc cu jandarmii, vezi țațo!, că altfel intrau galeriile în Guvern și ajungea naibii Gigi Corsicanu premier.

 

Au mințit însă atât de mult în dezvoltarea narativului dezlânat, încât urma de credibilitate de anul trecut în elaborarea narativului s-a pierdut definitiv. Probabil că Viktor Orban s-a enervat când i-a văzut, de-a aruncat cu o scrumieră tricoloră-n televizor.

Momentul de geniu al actorului ratat Dragnea a fost însă rățoiala la Claudiu Manda. ”De un an aștept să ma cheme la comisia SRI să fac dezvăluiri despre statul paralel. Ia că nici nu mă mai duc, gata!”, s-a înfoiat Dragnea, de-a bușit-o râsul până și pe Alessandra Stoicescu. Desigur că nu teama de întrebările despre porcul tăiat la SRI i-a oprit să organizeze audierea, ci curajul nemaipomenit al Olguțului în fața șefului.

 

După ce au terminat cu cabalele, cei doi – separat unul de altul, dar atât de asemănător ca stil – s-au pus pe anunțat ctitoriile epocii. Canalul București – Dunăre, megacomplex spitalicesc, mii de km de autostrăzi, aeroporturi etc. etc. etc. Sigur că nu i-a întrebat nimeni de ce au pierdut 6 ani (de-atunci e PSD la putere, să nu uitați) fără să facă nimic, cum de nu sunt în stare să urnească măcar cele trei spitale regionale finanțate parțial de UE. Nu, au dat-o cu tămăduirea, scad TVA la wellness și la borviz. Tot înainte spre spa, încolonarea români!

 

Final trist pentru cei doi! Acum, că ne-ați amuzat copios preț de câteva ore, putem să ne întoarcem la anchetarea jandarmilor și a celor care le-au dat ordine să reprime violent mitingul?

 

https://www.g4media....mitingului.html

====================

 

Pentru cine nu stie:

Darius Valcov, eminenta cenusie din spatele guvernului, condamnat in prima instanta la 8 ani de puscarie, a iesit, de cateva zile, din umbra.

Pe langa faptul ca a spus ca KGB a vrut sa-l racoleze a inceput atacuri la Realitatea tv si Digi 24  posturi ce nu admit sa-l linga-n fund pe Dragnea.

 

Doru Buscu - Catavencii - primaria capitalei i-a concesionat un teren de 42 mp pentru extinderea locuintei. In dorobanti.



#6
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 22 august 2018 - 09:50

Din verificarile telefonice facute in aceasta dimineata nu se confirma existenta unui dosar penal privind un posibil atentat impotriva lui Liviu Dragnea, au explicat oficiali din Parchetul General pentru Ziare.com.

Este vorba de primele verificari facute de procurori, urmeaza ca in urmatoarele ore sa se primeasca raspunsurile si in scris.

"O sa revenim si cu solicitari scrise catre procurorii care se ocupa cu ancheta in astfel de cazuri", au explicat sursele citate.

http://www.ziare.com...?source=biziday

 

 

„Către domnul Augustin Lazăr,

Procuror General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

Acest document reprezintă o cerere de sesizare din oficiu a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la afirmațiile făcute în spațiul public la o emisiune difuzată la o oră de maximă audiență pe postul de televiziune Antena 3 de către președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și, totodată președintele Partidului Social Democrat, precum și al treilea om în stat, în data de 21 august 2018, cu privire la o tentativă de asasinat asupra sa, în aprilie 2017, în incinta hotelului Athenee Palace, din București.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a afirmat următoarele:
„Au venit patru străini în România, cazați la un hotel, au stat trei săptămâni, mă rog, am scăpat.
Jurnalist: Au ajuns în preajma dvs.?
LD: Da. Suntem într-un stat parțial mafiot. Statul paralel este o mafie.
J: Există un dosar, se cercetează asta?
LD: S-a cercetat, mai departe nu știu.
J: Cine îi plătise, ați aflat?
LD: Da, dar nu pot să spun asta. Un om foarte celebru în lume...”

Credem că este necesar pentru o informare publică corectă, clarificarea acestui aspect, public prin comunicat oficial de presă!

În cazul în care, nu există niciun fel de anchetă, în acest caz, solicităm autosesizarea Parchetului General în temeiul Art. 188, CAPITOLUL I, Infracțiuni contra vieții, Noul Cod Penal, conform căruia:

La alin. (1) uciderea unei persoane se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

alin. (2) Tentativa se pedepsește.

Și în temeiul Art. 292, CAPITOLUL II, Sesizarea organelor de urmărire penală, Noul Cod Penal.

Menționăm că aceste afirmații sunt de o foarte mare gravitate și pot induce starea de panică în rândul populației, precum și ideea că reprezentanții statului român se află în pericol și, prin urmare statul român este atacat de inamici externi.

Organizația civică nonformală Reset Iași, împreună cu cetățenii României, stat democratic, membru NATO și al Uniunii Europene, solicită Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție să se sesizeze din oficiu cu privire la afirmațiile dlui Liviu Dragnea, Președintele Camerei Deputaților, lansate în spațiul public.”



#7
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.052 mesaje

Postat 22 august 2018 - 09:53

Am vazut si eu aseara - via Realitatea TV ce a debitat Dragnea si trebuie sa spun ca sunt de acord cu ce spune CTP

 

Nu rămâne, de fapt, decât o singură întrebare de pus? Ce este mai mare, tupeul lui L. Dragnea sau prostia celor care îl mai cred?

 

omul e nebun, incult, prost, fricos, delirant. Si e in stare sa dea foc la o tara ca sa isi apere curul de dosarele penale. Un moment foarte jos pentru ROmania



#8
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 22 august 2018 - 10:35

Da, este josnic ce se intampla.

 

cred ca am sa fac plangere la CNA. Oricum s-au sesizat si altii. Nu e admisibil ce se intampla la antena 3, unde toate scursurile vin si dau din gura fara a fi oprite.



#9
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.052 mesaje

Postat 22 august 2018 - 10:41

Antena 3 a facut foarte mult rau acestei tari. 



#10
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 22 august 2018 - 14:27

Parchetul General anunţă că nu are pe rol vreun dosar privind presupusa tentativă de asasinat a lui Liviu Dragnea

 

DIICOT nu are vreun dosar privind presupusa tentativă de asasinat a lui Liviu Dragnea 

 

SPP nu a fost sesizat pe niciunul dintre elementele pe care le-a precizat Liviu Dragnea în declaraţia de marţi, cu privire la ameninţare şi atentat

 

SRI anunţă că nu a avut informaţii cu privire la o posibilă tentativă de asasinat a lui Dragnea.

 

Deci? Va e clar ca doreste sa mute atentia de la protestele din 10 august?




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Curs prenatal: nastere naturala

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:35

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • Incepem pregatirile

    madalinaiuliana27
    - Ieri, 20:10

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -