Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Pinguini sau suricate?

ghetar pinguini

1049 raspunsuri la acest subiect

#551
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 17 august 2018 - 20:22

Va mulțumesc, o sa reconsider regimul hiposodic. 



#552
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.938 mesaje

Postat 17 august 2018 - 20:30

Va salut de acasa, am ajuns miercuri seara. Pe de o parte mi a fost dor, pe de alta as fi vrut sa mai continuie vacanta in tara. Ne am simtit f bine in Ro, au trecut f repede cele mai bine de 5 saptamani.

 

Acasa am inca destule de aranjat in apartament, barbatul nu a avut chef sa faca. Mai avem si de inlocuit sau cumparat piese de mobilier, de ex de inlocuit masa si scaunele, de luat un dulapior de haine si unul pt pantofi pe hol, macar un fotoliu confortabil in salon. Astept noul catalog Ikea ce apare zilele astea.

 

Incep munca vinerea viitoare, da exact, vineri. Elevii incep miercurea urmatoare. Vineri am primit invitatie la scoala la mic dejun cu povestit amintiri din vacanta si sa trimitem inainte poze din vacante sa faca un power point. Nu stiu ce poze sa aleg din cele cateva sute facute.

 

Imi place si perioada asta de rentrée, reinceperea scolii. Pregatiri si emotii... Baiatul trece in cls 1, sunt curioasa cine i va fi profesoara dintre colegele mele, nu se stie dinainte. Cum imi vor fi elevii din cele 4 clase ce le voi avea. Ca anul asta n am mai fost asa intarziata, nu am cumparat inca rechizite copilului...nici.mie. Nu am revazut nici programa, in fine, le oi face eu.



#553
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.938 mesaje

Postat 17 august 2018 - 21:10

Montreal. Voi deja v-ati mutat in Toronto? [fal] Ca adica stiu ca abia v-ati mutat si ca pe viitor voiati in Toronto, dar deja s-a implinit viitorul? [:)]

 

Nuuu, nu vrem in Toronto, n am vrut niciodata acolo. Suntem francofoni...

Ne batea gandul Vancouver, dar am renuntat din mai multe motive.

De mutat ne am mutat in cartierul alaturat.

 

Am zburat cu cursa directa Montreal Bucuresti, deci doar la dus, la intoarcere prin Munich. Mie personal nu mi a placut cursa directa, e f lunga si serviciile la bord mai restranse, fiind o cursa sezoniera deservita de o bransa separata a Air Canada. De ex nu este sistem de entertainment ( ecranele montate in spatare) si nema bauturi alcoolice ( nici de cumparat), nici duty free la bord). Sigur pt cei carora le vine greu cu escalele si cei cu destinatia Bucuresti e bine si neplacerile astea conteaza mai putin.



#554
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 17 august 2018 - 21:41

Au postat pe schoolsoft(appul unde intram sa vedem corespondenta cu școala, orar, note, etc) tot programul Pt anul școlar ce începe luni. Nu au teste naționale in toamna, decât in primăvara, in Martie, Aprilie și mai. In toamna au o săptămâna de Prao, practica ce Silvia a făcut in laborator in aprilie. Sa vedem ce va alege acum :). 

 

Fleur bine ați ajuns! 

 



#555
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 18 august 2018 - 07:50

Buna dimineata,

Fleur bine ai ajuns acasa!

 

Citesc ziarele si tot astept o minune. Dar m-am saturat si de asta.

 

La constructie nu a venit nimeni zilele astea. Au promis, dar nu au mai venit.

sunt bucuroasa ca acolo, pe straduta noastra s-a creat o adevarata comunitate. Ne-am imprietenit cu totii, ne sunam, discutam pe whatsapp fiecare se intereseaza de fiecare. Pleaca in concediu, vecinii ramasi le uda curtea, dau de mancare cainilor, copii se joaca intre ei.

Facem schimb de dulceturi. 

Mi-a dat o doamna dulceata de dovlecei in schimbul dulcetii mele de mure. Da, da ati auzit bine. Do-vle-cei. Prima oara nici nu am vrut sa ma ating de ea. e foarte buna si are gust de dulceata facuta din fructe exotice - nu ca as fi mancat vreodata asa ceva.

 

As vrea sa mergem azi la film.



#556
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 18 august 2018 - 23:45

Voi ce ati facut azi?

 

Noi am fost 2 lame ce au stat la orizontala,  butonand telefoanele si tv-ul cu mici sandvisuri la indemana. La 3 dupa amiza ne-am ridicat brusc din pat si am hotarat sa mergem la film.

 

Pentru ca rareori isi doreste sa mearga la film am ales ceva ce stiam ca o sa-i placa si o sa-l relaxeze. Misiune imposibila. Simpatic film, cam lung, actiune multa, au cazut unii dupa ce si-au ciocnit elicopterele si nu au fost foarte sifonati.

 

Am servit masa la chinezesc.

 

Am dat o raita prin librarii si am pus ochii pe ultima carte a lui Carlos Luis Zafon. Am salivat langa ea. La diverta costa 99 lei. Am gasit-o pe elefant la 60 de lei.

 

Am trecut putin pe la magazinul Waikiki - tare urate culori aveau la toale. Erau unele albastre, un albastru urat ce mi-a amintit de culoarea controlorilor de tren. Si un bleu cum erau camasile de liceu.

Am vazut un maieu pentru el, asa cu gaurele sa se aeriseasca dar nu aveau decat S. Am gandit cu voce tare ca ce rau imi pare ca nu am barbat S. S-a uitat ciudat la mine si mi-am zis in sinea mea ca mai bine, totusi, XXL decat S.

 

Am cotrabait prin niste magazine cu vesela si cratiti de lux - ce lucruri misto am vazut! Mi-au placut niste tacamuri superbe, superbe - mi-au ramas ochii lipiti de pret.



#557
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 19 august 2018 - 00:10

Am fost câteva ore pe malul marii, pe insula insulei, casa lui Bergman. Fårö. La plecare înapoi spre casa, ne-am oprit la Pizzeria preferata și am mâncat câte o pizza. 

E sfârșit de sezon la noi, restaurantele majoritatea închid de luni încolo. A fost o zi însoțită și calda, am putut și eu sa ma plimb fără sa simt ca fac un efort teribil, cum a fost toată săptămâna. 

 

Azi in sfârșit m-am simțit bine după atâta vreme. Nu îmi vine sa cred ca nu ma mai doare gâtul când ma dau cu crema, când înghit. Dimineața am stat in cumpăna cu trei pastile de Prednison in fata. Am pus după o vreme una înapoi in cutie, am zis la naiba, iau azi numai doua! Și a fost Ok. 

Am luat doua zile patru, doua zile trei. Si de azi voi lua doua. A fost hotărârea mea, am zis ca trebuie sa îmi ascult corpul și nu medicii care nu știu cum îmi e mie. Căci ei au zis sa iau trei, dar cu trei eram încă in reluare. Mai puțin decât cu 4, dar tot in reluare. Azi mi s-a ridicat ceata de pe creier. Nu pot sa explic cum e, dar e greu. 

 

Nu mi s-au umflat nici mâinile nici picioarele, nu am pofta mai mare de mâncare, dimpotriva, căci îmi e puțin greața. Efectele adverse la mine au fost cu totul altele și nasoale. Al meu zice ca ma plâng prea mult. I-am zis ca e normal, dacă efectele adverse ale unor medicamente ma fac sa ma simt mai rău decât ma simteam înainte sa la iau, normal ca ma plâng :). 

 

Acum ma pun la somn. Nici de dormit nu prea am putut, cortisolul in care se transforma cortisonul ma tine treaza. Și dorm tarziu dimineața când le mai trece efectul. 

 



#558
aminna

aminna

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.799 mesaje

Postat 19 august 2018 - 15:24

eu m-am intors ieri de la mare si am descoperit ca-s mai blonda decat prevede legea: cand am ajuns acasa am descoperit ca nu mai am cheile de la casa. n-am idee daca le-am pierdut sau le-am lasat in usa (din fericire n-a intrat nimeni in casa).

 

aveam un rand de chei de rezerva la niste prieteni, care erau pe la Calafat. saracii, i-am facut sa se intoarca in Bucuresti ca sa-mi aduca cheile.

 

acum am schimbat yalele, si am de gand sa fac 3 randuri de chei de rezerva, sa le mai dau si altor prietene, dac-o fi sa se mai intample (sper ca nu, e totusi prima data cand patesc asta, si sper ca si ultima).



#559
aminna

aminna

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.799 mesaje

Postat 19 august 2018 - 16:20

am apucat in sfarsit sa-mi fac gazpacho - inca n-am facut vara asta, desi mi-am mai propus de vreo 3 ori; acum e in frigider la racit.

 

peste vreo 3 ore e concert folk in parcul de langa mine.



#560
anja

anja

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.397 mesaje

Postat 20 august 2018 - 10:42

Hello, am inceput o noua saptamana si e vara tipic suedeza...adica ploua, bate vantul si sunt in jur de 20 de grade:((( Vreau caldura inapoi!

Copiii sunt in excursie cu scoala, cu bicicletele pe o insula. Ne pregatim pt concursul de Sambata, si iar muncim la feelinguri si chestii de finete... Nicho al meu are iar crize obraznice adolescentine, si recunosc ca abia ma domin sa nu ii raspund, sa stau calma si nu il iau de ciuf...Are o gura............................Thom e mai cumsecade si inca e dragut...

 

Fleur, success in noul an!

Viv, te-ai impacat si cu vecinul recalcitrant (cu bordurile)? Ai fost la film?

Miha, ma bucur ca esti mai bine si nu ai efecte secundare!

Mianna, ce de aventuri ai si tu! Bine ca nu a intrat nimeni in casa! Cum a iesit gazpacho`pe ritmuri folk?





Etichetat si cu ghetar, pinguini

Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Eco

    Anamaria1706
    - Astăzi, 16:12

  • Usor usor..

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 15:42

  • 28 de saptamani

    kiki_2024
    - Astăzi, 15:27

  • Control lunar

    Vasilescu Georgeta
    - Astăzi, 12:38

  • Agitatie pe final

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 12:03

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -