Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Pui la cuptor, ce sa fac cu pieptul?


21 raspunsuri la acest subiect

#11
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.556 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 20:21

Eu intelesesem ca puiul e deja facut la cuptor. Deci pieptul e facut..si intrebarea era cum il refoloseste...

Cred ca ai dreptate,despre asta era subiectul.

 

La mine nu ramine [:D] insa ,personal, in afara de salate(eu fac o salata,stiu ca are o anumita denumire, dar imi scapa acum,  din salata verde, telina, mar,piept d epui facut la grill,dar merge si din cel facit la cuptor,cu maioneza)nu cred ca m-ar place altceva.


  • 0

#12
ML

ML

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.990 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 20:41

Da, asa este, ce fac cu carnea de piept ramasa de la puiul gatit? 

 

Cred ca unele retete se pot adapta (multumesc tuturor sunt diverse si par gustoase), vreau insa si din celelalte


  • 0

#13
antmil

antmil

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.176 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 22:30

Daca nu se mănâncă, nu înțeleg de ce puiul nu poate fi porționat înainte? Sa coci doar pulpe. 

Mi se pare mai simplu așa decit sa îl gătesc știind ca iese uscat și nu am ce face cu el. 


  • 0

#14
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.884 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 23:03

Cand fac pui la cuptor mie nu imi iese pieptul uscat. E fraged si se topeste in gura.


  • 1

#15
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.387 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 23:17

Iese bun acoperit cu feliuțe de bacon, îl păstrează suculent.


  • 0

#16
tantza

tantza

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 89 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 23:39

Eu de obicei reciclez carnea de curcan: pesmet, ou, lapte, parmezan, sare, condimentele preferate, se amesteca apoi adaugata carnea taiata bucatele, de formeaza chiftele si se prajesc 4-5 minute pe fiecare parte; se servesc cu sos pentru paste, incalzit + mozarella rasa (cred ca merg si coapte daca nu-ti place ideea de prajit).

 

Mai fac chicken/turkey pot pie dupa reteta Christinei Cushing (zice de tarhon ca-i optional, dar nu l-as lasa deoparte, mie-mi place la nebunie). Eu fac intr-un vas mai mare, n-am forme individuale.

http://christinecush...urkey-pot-pies/


  • 0

#17
valentinag

valentinag

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.639 mesaje

Postat 11 mai 2018 - 08:43

Taiat bucatele si pus in omleta, briose, pateuri!


  • 0

#18
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 12.703 mesaje

Postat 11 mai 2018 - 09:17

daca e vorba despre pieptul de pui deja preparat (pui la cuptor), poti taia carnea cubulete mici. separat calesti un pic de ceapa tocata marunt si un pic de usturoi, daca iti plac poti cali si cateva ciuperci champinion (crude) taiate cubulete sau poti folosi ciuperci din conserva, adaugi carnea, pasta de tomate, verdeata tocata marunt (patrunjel sau cimbru/oregano, dupa gustul si preferintele fiecaruia) si piper si lasi cateva minute pe foc sa se intrepatrunda aromele si sosul.

folosesti aluat de foietaj (nu foi de placinta), fie poti prepara o rulada mare, fie poti taia aluatul in fasii sau rondele sau patrate, pui umplutura, le rulezi/lipesti pe margine si dai la cuptor pana se face aluatul. sau pto face cuiburi din aluat si pui umplutura in mijloc.


  • 0

#19
Judoka02

Judoka02

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.182 mesaje

Postat 11 mai 2018 - 09:30

Salata de telina

 

https://lecturisiaro...u-piept-de-pui/


  • 0

#20
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.113 mesaje

Postat 11 mai 2018 - 09:49

O rețeta faina aici: https://www.google.s...ng-jacob-423172

 

Se numeste Jacob Zburătorul și se face cu carne de pui gata preparata, ce rămâne. In rețeta scrie cu piept de pui proaspăt Pt ca se poate găti și așa. Cu pui gata preparat e gata mâncarea in 15-20 min, cât durează orezul sa fiarbă. Mâncarea e delicioasa! 


  • 0




Intrebari Panica

  • Triplu test

    adi22
    - Astăzi, 17:39

  • Dureri și contracții burtica

    nicovlad
    - Astăzi, 15:47

  • mary_d2
    - Astăzi, 15:13

  • Bioenergie Constanta

    AdelaAdda
    - Astăzi, 15:08

  • Sarcina

    soare_3
    - Astăzi, 13:02

Grupuri

  • Mamici din Vâlcea

    ela_vl1
    - iul 04 2017 18:24

  • Mamici pentru mamici

    icailoaie
    - apr 17 2014 09:07

  • Mămici,burtici departe de casă...

    Andreana
    - dec 04 2013 15:58

  • Parinti inteligenti, parinti fericiti !!!!

    mada27
    - nov 30 2013 23:00

  • Mamici, Burtici, Tatici din Vrancea

    Anda08
    - iul 11 2013 16:02

Bloguri

  • Sarcina 10 saptamani emotii

    Babyyy2
    - Astăzi, 18:22

  • Un nou capitol din viata noastra!

    Lisuu
    - Astăzi, 17:25

  • Ne-am ales nume de baietel

    Julie09
    - Astăzi, 12:46

  • Continuam povestea "cu bebe in burtica" -3-

    Julie09
    - Astăzi, 12:39

  • Întrebări și decizii grele :)

    Andreea07
    - Astăzi, 10:41

Retete

  • Galette cu fructe de toamna

    Anda08
    - nov 06 2018 14:38

  • Clafoutis cu banane si curmale, fara zahar

    Anda08
    - sep 27 2018 10:23

  • Salata de cartofi Puttanesca

    Anda08
    - sep 17 2018 10:04

  • Pancakes cu legume

    Anda08
    - aug 27 2018 11:28

  • Briose cu morcov, pastarnac si sfecla

    Anda08
    - aug 15 2018 14:36

Reclama: 0