Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

120 de batai pe minut


632 raspunsuri la acest subiect

#361
a_alinta

a_alinta

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.780 mesaje

Postat 15 februarie 2018 - 05:02

 Protejati de ideologia identitatii de gen si de sexualizarea precoce care sunt promovate peste tot, dar mai ales in programa educatiei sexuale, incepand cu gradinitele. Stii ce este interesant? In UK li s-a impus unor gradinite iudeo-ortodoxe ( nu stiu daca scriu/ traduc corect ) sa introduca in programa si educarea asta a copiilor, li s-a pus in vedere, altfel risca sa fie inchise. Ce sa vezi? Scolilor celor de religie musulmana nu li s-a cerut acest lucru, ba dimpotriva, copiii de acolo circula pe strazi cantand cantece religioase. Cred ca cunosti aspectul, e in presa,   faptul ca in campusuri ori pe strazi musulmanii se pot ruga oricand, conform religiei lor. Oare lor li se cere sa foloseasca pronume neutre pt cei cu identitate de " gen" diferita de identitatea lor biologica?

Ai intrat pe siteul CPF? Uite aici gasesti dpdv juridic , dar tot siteul cred ca este suficient de explicit, cat sa iti satisfaca orice curiozitate, cred ca asa e corect, sa cauti raspunsurile direct de la sursa, despre institutia casatoriei si demersurile CPF.

 

http://coalitiapentr...e.ro/documente/

 

Toate drepturile dupa care plang pot fi rezolvate cu un mers la notar, iar pe altele sa le ceara punctual, daca nu le au. Casatoria  este considerata superflua si de catre multi hetero in prezent, de ce o vor ei, care dispretuiesc " traditiile " heterosexualilor? Parteneriatul civil este un pahar cu apa rece, toate statele care au recunoscut mariajele unisex , au inceput cu acest parteneriat, politica pasilor marunti. Casatoriile acelora care au ales sa faca acest pas, de obicei sunt " deschise". Sunt informatii, nu le scot eu din burta. 

O seara buna! 

lucialu, le amesteci atat de mult incat nici tu mai stii ce vrei.

 

musulmanii nu canta , ei se roaga de 5 ori pe zi la anumite ore foarte bine stabilite ca asa le spune religia si nu le schimbi tu  lor religia asa cum nimeni nu ti-o schimba pe a ta. 

 

fiecare e liber sa isi manifeste libertatea lui, de aceea america a fost si este tara tuturor posibilitatilor.  si sunt convinsa ca va fi aceeasi tara indiferent de cine e la conducere.



#362
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 21 februarie 2018 - 09:09

De la CPF citire: "Astfel, nicio analogie nu poate fi făcută între un cuplu format din persoane de același sex și un cuplu format dintr-un bărbat și o femeie, situațiile fiind diferite din punct de vedere obiectiv. Deci, lipsa tratamentului egal nu poate însemna, în acest caz, discriminare."

 

Pe principiul asta nici intre femei si barbat nu poate fii facuta nici o comparatie, pentru ca evident lipseste ceva intre picioare si deci nu se poate vorbii de discriminare cand ti se incalca drepturile civile. Probabil ca esti dintre cei care considera ca nici negrii nu aveau de ce sa se considere discriminati, cine mama naibii i-a pus sa se nasca negrii.

 

Iar privind drepturile ce pot fi "rezolvate la notar". Ia spune, tu ai fost inainte sa te casatoresti la notar sa iti faci contract premarital de separare a averii? Poate ar fi bine sa se scoata de tot definitia de constitutie si sa se inlocuiasca cu contractul premarital, nu de alta da sa sufere toti "egalitatea" poate invata ceva. Si dupa aia ca un credincios bun te duci la biserica si formezi celula societatii prin cununie.

 

Habotnicia si fatarnicia strica copii mai dihai decat o simpla educatie sexuala. Educatia sexuala are sanse macar sa-i fereasca de boli.

 

 

 

Nu am mai avut pofta sa comentez. Ma si seaca felul in care " merge" forumul, tot felul de tehnicalitati date peste cap. 

 

Uite ce e, eu nu vorbesc " din burta". M-am informat. Rationamentele tale ( si nu doar ale tale ) ma forteaza sa privesc in jos, ori Omul ar trebui sa fie ceva mai mult de atat. Exista Adevar, iar unele rationamente sunt absolut paralele cu acesta, ne place sau nu, El exista asa cum este si nu da doi bani d pe faptul ca noi il acceptam sau ba. As spune ca problemele sunt la noi ac refuzam sa il acceptam, adica ne-o cautam singuri ori ne-o facem cu mana noastra. Si culmea! aterizand pe un blog gay din motive politice ( acolo m-a dus goagalul ) , am dat peste niste tipi ft ft inteligenti, carora niste pusti le-au cerut sfaturi, pt ca credeau ca sunt atrasi de persoane de acelasi sex cu ei. Toti care le-au raspuns, i-au primit matur si cu un simt de raspundere asa cum nu am vazut la femei care au experimentat deja maternitatea. I-au indemnat sa se focuseze pe lucrurile care conteaza sa fie focusati la varsta lor si sa mai astepte cu partea " personala". Ori ti-am spus, azi nu se mai discuta la nivel de " Philadelphia", vedem transi care isi pastreaza uterele ( desi sunt ft atacati daca nu ii recunoastem ca barbati )  ca sa obtina sarcini, aka copii, am postat link cu unul care genetic e barbat, dar a vrut sa alapteze si a luat medicamente interzise de mai bine de o decada, iar acum alapteaza! E sinistru!!! Si cum pana mea sa le spunem copiilor ca asa ceva e normal?

Spuneam despre femeile care au experimentat maternitatea. De ce? Pt ca nu pot intelege cum sa accepti absurditatea cu fluiditatea de gen pusa in contextul de drepturi si libertati, ignorand cu buna stiinta dreptul copiilor de a avea o mama si un tata, sa nu realizezi din perspectivele  deja traite ca si copil la randul tau, iar apoi ca mama, cat de importanta este o mama pt copilul ei? Sa nu realizezi cat de important este un tata pt copilul lui, traind langa ei? Atentie mare! nu accept din nou rationamente care incearca sa lege familiile monoparentale de afirmatiile mele, nu le am in vedere ( in caz de divort al parintilor ori decesul unuia dintre parinti, copilul stie sigur ca ambii parinti naturali exista ori ca a existat, "a avut " tata sau mama , a avut " un inceput " ) si conteaza al naibii de mult, fata de nu vei avea mama sau tata niciodata, pt ca noi am decis asa pt tine de dinainte ca macar ca tu sa fi fost conceput . Asta o spun ca deja mi-ai venit cu exemplul cu persoanele de culoare, basca m-ai etichetat. Cineva care nu are habar nici macar ce e din punct de vedere anatomic, nu se poate accepta pe sine asa cum s-a nascut imi pare o persoana ft nesigura pe ea si careia mi- e mai mult decat dificil sa o investesc cu increderea ca ar putea fi vreodata responsabila de cresterea unui copil.

Educatia sexuala asa cum incearca activistii unor grupuri   pline de interese sa o promoveze in scoli e foarte gaunoasa. Daca nu suntem ft atenti la ceea ce vom semana azi, sa nu ne plangem de ceea ce vom culege maine. Eu nu inteleg de ce imi vari treaba cu habotnicia in ochi, ca si cum sa alegem un rau, in viziunea ta mai mic, in detrimentul unui rau "mai mare"? 

Si aici eu una imi doresc sa inchid discutia. 

 

A_alinta, ai dreptate. Videoclipul il vizionasem in urma cu ceva timp. Nu, nu au cantat, au strigat in permanenta, cat timp s-au circulat pe strazile englezesti, chestiuta pe care au strigat-o toti teroristii care au comis atacuri. E mai bine? Si asa m-ai facut sa mai sap si am gasit ca inspectorii au fost si prin scolile lor, dar! parintii lor au fost ceva mai eficienti fata de parintii copiilor evrei, pt ca i-au facut sa plece pe inspectori cu coada intre picioare. Oare de ce?

 

https://www.jewishpr...ons/2014/10/14/

 

 

"“Ofsted has revealed its true agenda. It doesn’t matter how good your school is in all other respects – simply refusing to teach very young children about gender reassignment will lead to your closure.”

 

https://www.independ...h-a7809221.html

 

 

Revenind la oile noastre ,BPM, avem detalii.

 

Nu, nu a existat vreun avertisment despre faptul că urma să vizionăm un film, mă gândeam că va fi doar dezbaterea. Nu a existat un avertisment despre conținutul filmului nici din partea organizatorilor, nici din partea CNA." 

"După încheierea filmului, înainte de dezbaterea invocată și în timp ce jumătate din elevi părăseau sala, au intrat în sală  Florin Buhuceanu de la Asociația Accept, antropologul Vintilă Mihăilescu și încă o doamnă care s-a recomandat a fi de profesie psiholog.

Aceste persoane nu au fost prezente în fața sălii la începutul filmului, nu a existat un avertisment referitor la scenele cu conținut sexual care se vor prezenta în film la începerea proiecției."

"Elevii au venit împreună cu profesorii din liceele în care învățau. Numele profesorilor și numărul de elevi era menționat în dreptul fiecărui profesor la intrare, trecute pe o listă.

După încheierea proiecției filmului, în timp ce se anunța că urmează o dezbatere, jumătate dintre elevii și profesorii veniți au părăsit sala."

"În timpul dezbaterii, elevii au fost îndemnați să conteste autoritatea părinților. Florin Buhuceanu și Vintilă Mihăilescu au invocat un așa-zis drept al statului la educarea copiilor și adolescenților. Unii elevii au fost nedumeriți cum de se poate acorda mai mult respect profesorilor decât părinților. "

 

"În calitate de părinte și profesor am intervenit specificând că nu este suficientă protecția cu prezervativ pentru a te proteja împotriva bolilor cu transmisie sexuala. Am amintit de asemenea despre cursul opțional numit educație pentru sănătate ce se desfășoară în școală încă din 2004 și care are și această componentă. Discursul elevilor s-a schimbat și în cadrul dezbaterii au fost de acord chiar și profesorii că nu se poate face o educație sexuală la normă, fără a se ține cont de sex, fată, băiat, de vârstă, de dezvoltare cognitivă.

În concluzie elevii au susținut că nu este nevoie de un curs separat de educație sexuală fiind suficient acest curs de educație pentru sănătate. Unii dintre ei nu ar fi venit, au spus clar în dezbatere, dacă ar fi știut la ce sunt aduși. " 

 

https://www.activene...eliculei-149319

 

 

La francezi, copiii au fost scosi din sala de cinema pt ca desenul animat nu era suficient de laic. 

Geez! 

 

http://www.lefigaro....ce-scolaire.php


Editat de lucialu, 21 februarie 2018 - 09:23 .


#363
Madanic

Madanic

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.591 mesaje

Postat 21 februarie 2018 - 19:51

 

Spuneam despre femeile care au experimentat maternitatea. De ce? Pt ca nu pot intelege cum sa accepti absurditatea cu fluiditatea de gen pusa in contextul de drepturi si libertati, ignorand cu buna stiinta dreptul copiilor de a avea o mama si un tata, sa nu realizezi din perspectivele  deja traite ca si copil la randul tau, iar apoi ca mama, cat de importanta este o mama pt copilul ei? Sa nu realizezi cat de important este un tata pt copilul lui, traind langa ei? Atentie mare! nu accept din nou rationamente care incearca sa lege familiile monoparentale de afirmatiile mele, nu le am in vedere ( in caz de divort al parintilor ori decesul unuia dintre parinti, copilul stie sigur ca ambii parinti naturali exista ori ca a existat, "a avut " tata sau mama , a avut " un inceput " ) si conteaza al naibii de mult, fata de nu vei avea mama sau tata niciodata, pt ca noi am decis asa pt tine de dinainte ca macar ca tu sa fi fost conceput . Asta o spun ca deja mi-ai venit cu exemplul cu persoanele de culoare, basca m-ai etichetat. Cineva care nu are habar nici macar ce e din punct de vedere anatomic, nu se poate accepta pe sine asa cum s-a nascut imi pare o persoana ft nesigura pe ea si careia mi- e mai mult decat dificil sa o investesc cu increderea ca ar putea fi vreodata responsabila de cresterea unui copil.

Educatia sexuala asa cum incearca activistii unor grupuri   pline de interese sa o promoveze in scoli e foarte gaunoasa. Daca nu suntem ft atenti la ceea ce vom semana azi, sa nu ne plangem de ceea ce vom culege maine. Eu nu inteleg de ce imi vari treaba cu habotnicia in ochi, ca si cum sa alegem un rau, in viziunea ta mai mic, in detrimentul unui rau "mai mare"? 

Si aici eu una imi doresc sa inchid discutia. 

 

 

 

Pentru ca cea mai importanta chestie in lumea asta e sa punem totul intr-o categorie si tot ce nu se incadreaza in ea sa-l rejectam nu asa?

 

Eu sunt mama, am fost copil si am fost indeajuns de expusa la viata incat sa realizez cata fatarnicie e in cuvintele astea (primul fragment in bold din mesajul tau):

 - un copil are nevoie de "mama" dar nu sexul e ceea ce te face mama, ci modul in care iti iubesti si educi copilul. Sunt femei care nasc copilul, si sunt in teorie mame dar in relaitate nu sunt capabile nici sa ofere dragoste nici sa ghideze si sa creasca copilul. 

Un copil are nevoie de dragoste, protectie si de o persoana care sa-i ofere o busola morala dupa care sa se ghideze in viata. Familiile monoparentale de care zici ca nu vorbesti sunt dovada perfecta ca un parinte bun e de ajuns ca sa cresti un copil (nu e usor, dar poate fii de ajuns), si ca vointa unui parinte de a face ce e mai bine pentru copilul lui nu tine de ce sex are. 

 - un copil care are familia traditionala dar e ignorat in cel mai bun caz sau caftit in cel mai rau caz (ca unde da mama creste, nu asa?) nu este cu nimic mai castigat din mentinerea traditiei. 

 

 

Cu ce te doare pe tine cum se accepta persoana de langa tine? Cate femei in lumea asta nu se baga la diete drastice pentru ca nu se accepta asa cum sunt? Cate nu isi fac operatii estetice pentru ca nu se accepta asa cum sunt? Aia nu e tot nesiguranta? Cate nu ies din relatii abuzive? Aia nu tot nesiguranta e? 

Cate diete ai tinut, si cum putem noi stii ca vei fii responsabila in cresterea unui copil? 

 

Si daca suntem la capitolul asta, tu stii ca gay-i nu sunt sterili da? Adica degeaba va tineti ca raia de capra cu argumentul adoptiilor, ca ei pot pur si simplu sa gaseasca un surogat si sa aiba copii exact ca noi ceilati, si nu puteti sa-i opriti. Toata raca asta este pur si simplu un grup de oameni  care nu au chef sa imparta societatea cu altii.


Editat de Madanic, 21 februarie 2018 - 19:53 .


#364
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 22 februarie 2018 - 08:45

Pentru ca cea mai importanta chestie in lumea asta e sa punem totul intr-o categorie si tot ce nu se incadreaza in ea sa-l rejectam nu asa?

 

Eu sunt mama, am fost copil si am fost indeajuns de expusa la viata incat sa realizez cata fatarnicie e in cuvintele astea (primul fragment in bold din mesajul tau):

 - un copil are nevoie de "mama" dar nu sexul e ceea ce te face mama, ci modul in care iti iubesti si educi copilul. Sunt femei care nasc copilul, si sunt in teorie mame dar in relaitate nu sunt capabile nici sa ofere dragoste nici sa ghideze si sa creasca copilul. 

Un copil are nevoie de dragoste, protectie si de o persoana care sa-i ofere o busola morala dupa care sa se ghideze in viata. Familiile monoparentale de care zici ca nu vorbesti sunt dovada perfecta ca un parinte bun e de ajuns ca sa cresti un copil (nu e usor, dar poate fii de ajuns), si ca vointa unui parinte de a face ce e mai bine pentru copilul lui nu tine de ce sex are. 

 - un copil care are familia traditionala dar e ignorat in cel mai bun caz sau caftit in cel mai rau caz (ca unde da mama creste, nu asa?) nu este cu nimic mai castigat din mentinerea traditiei. 

 

 

Cu ce te doare pe tine cum se accepta persoana de langa tine? Cate femei in lumea asta nu se baga la diete drastice pentru ca nu se accepta asa cum sunt? Cate nu isi fac operatii estetice pentru ca nu se accepta asa cum sunt? Aia nu e tot nesiguranta? Cate nu ies din relatii abuzive? Aia nu tot nesiguranta e? 

Cate diete ai tinut, si cum putem noi stii ca vei fii responsabila in cresterea unui copil? 

 

Si daca suntem la capitolul asta, tu stii ca gay-i nu sunt sterili da? Adica degeaba va tineti ca raia de capra cu argumentul adoptiilor, ca ei pot pur si simplu sa gaseasca un surogat si sa aiba copii exact ca noi ceilati, si nu puteti sa-i opriti. Toata raca asta este pur si simplu un grup de oameni  care nu au chef sa imparta societatea cu altii.

Chapeaux !  [asia]



#365
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 22 februarie 2018 - 09:07

Uh, trist! ce sa mai spun? 

 

S-o lasam cum a cazut, zic. 

 

 

Oricum " activistii" isi vor taia singuri craca. . Si cand spun activisti, nu ii am in minte pe toti care sunt cu gustiburi....nenaturele, e multa lume din comunitatile lor care nu e deloc incantata de proiectorul atintit asupra lor.

Ca spuneai de fatarnicii, pe astia cu bani si care sunt persoane publice ii inteleg ( nu inseamna ca as fi de acord ) pt ce vor si ei sa fie in rand cu lumea :D Ii inteleg si pe politicienii si papusarii din spatele lor, sunt cam stravezii interesele lor.  Nu ne inteleg pe noi, LOL. Aici am o mare problema. Lumea lor in general nu se poate incadra in cutumele noastre. Ei sunt...gay. Si totusi insistam sa ii facem " de casa". Asta da, ipocrizie! Mie iubirea mi se pare ca e ac il accepti pe cel de langa tine precum este, chiar si ac nu esti de acord cu ceea ce face. Ailalti cu disforii clar au o problema. Ori sa vii si sa ii spui ca e ok, da maica, este adevarata identitatea pe care " o simti " tu ca o ai, nu cea pe care ti-a ales-o natura/ genetica/Dumnezeu, refuzand sa recunosti ca persoana are o problema, aka trebuie ajutata ca picioarele ei sa atinga pamantul ( si sunt multi dintre ei care au facut-o de unii singuri, tardiv si cu ft multe regrete ) este un act de neomenie, iar sa le impui cu legi celorlalti care sunt de sex diferit sa imparta toaletele, inclusiv copii, si sa inventezi genuri pe care, din nou, le impui oamenilor amenintandu-i cu pierderea joburilor este ticalosie si abuz.

 

Am pus aici link cu " clovnul prajit ". Mi-ar fi fost mila si poate ca imi este intr-o oarecare masura de el. Treaba aia cu cititul de povesti copiilor as fi vazut-o cu adevarat ca pe o mana intinsa catre el daca i s-ar fi pus in vedere sa vina imbracat precum oamenii, mno, putea sa mearga la librarie imbracat in haine pt femei, dar nu precum s-a prezentat in fata copiilor, ft mici de altfel, ca la carnaval ori mai rau, parea teleportat din Infernul lui Dante. Omul recunoaste ca e prajit, deci ceilalti maturi cred ca au o vinovatie mai mare pt felul in care el s-a prezentat in fata copiilor, chit ca si el, la randul lui, ma gandesc ca nu era drogat in acel moment, a aratat cam cat de tare il durea pe el de copiii respectivi. 

Problema mea este minciuna. S-a pornit pe drumul asta si e precum un bulgare de zapada care a luat-o la vale, creste si va rupe multe in calea lui. Am citat din declaratiile unei mame care a participat la vizionarea filmului dimpreuna cu elevii chemati acolo. Asta este doar un exemplu de modus operandi la ei. Nu am cum sa fiu de acord cu marsaveli de genul asta. Si maculeaza cam tot ce inseamna Bine pt omenire in general, cam toate valorile pe care omenirea s-a invrednicit sa le adune. Dar la asta se vede ca nu doar ei sunt priceputi si e un indiciu pt cum am ajuns aici :( " un surogat"? 



#366
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.664 mesaje

Postat 22 februarie 2018 - 10:00

De la rusi si tatuca de la Kremlin vin lumina si intelepciunea : https://www.hotnews....li-casa-lor.htm

 

La rusi le e tare bine, sigur o sa ne fie si noua la brat cu ei. 



#367
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 22 februarie 2018 - 11:04

De la rusi si tatuca de la Kremlin vin lumina si intelepciunea : https://www.hotnews....li-casa-lor.htm La rusi le e tare bine, sigur o sa ne fie si noua la brat cu ei.

 

 

Porno f Strict de la titlul ala...rasunator ca oricum in articol nu se spune nimic ist video-ul recunosc ca nu l-am deschis...intreb si eu ...care o problema unora,cu Cine intea in casele altora?

 

Daca x nu Se simte bine in prezenta oamenilor amfibie si nu-i invita in Casa lui,care e problema altora ?

 

De ce trebuie sa i Se puna lui x Automat o stampila,cind are si El dreeptul la propria decizie?

 

De unde OBligativitatea aia din  titlul????



#368
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.664 mesaje

Postat 22 februarie 2018 - 11:25

Este un exemplu de propaganda rusa, care ii invata (video-ul este cu actori, nu e viata reala)  pe tovarasii rusi ca daca nu il voteaza pe Putin, risca sa fie obligati sa primeasca / sa traiasca in casa cu un homosexual. Este propaganda care circula si pe site-uri romanesti, care ne spune ca tot ce e occidental, UE, valori liberare e rau , ca nationalismul desantat si "valorile stramosesti" , asa cum ortodoxia rusa propovaduieste e singura cale de salvare. "Scoateti tzarisoara din UE, respingeti tot ce e occidental ca sa va fie bine, hai  in bratele mamei Rusii, singura salvare!" - asta e mesajul de fapt. 



#369
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 22 februarie 2018 - 11:32

Tot nu pricep de unde OBligativitatea....



#370
alyx

alyx

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 620 mesaje

Postat 22 februarie 2018 - 11:56

Tot nu pricep de unde OBligativitatea....

 

Pai nu e chiar asa de greu de inteles. In articol este explicata si "metafora" din videoclip. Se pare ca exista o contracandidata la postul de presedinte, care contracandidata s-ar fi pronuntat in favoarea legalizarii casatoriilor intre gay. Asa ca prin intermediul videoclipului li se explica rusilor ca daca o vor vota pe contracandidata s-ar putea, in viitor, sa fie obligati sa imparta planeta si oxigenul cu familii de gay. E un fel de "daca nu esticuminte, vine bau-bau si te mananca":)) 




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Astăzi, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Astăzi, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:13

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -