Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Ce gatim astazi?Cap.101


989 raspunsuri la acest subiect

#791
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.250 mesaje

Postat 15 iunie 2018 - 10:57

piept de curcan [:-)))]  [:-)))]

am crezut ca e de curca! Ma gindeam cu de ai stiut sexul pasaroiului?


Editat de Letitia1, 15 iunie 2018 - 10:57 .


#792
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.250 mesaje

Postat 15 iunie 2018 - 11:18

Dana cum ai facut shorma aia? Ce foi sint alea? Eu fac numai cu piept de pui taiat bucatele.

 

Ieri am facut pirjoale cu piure si salata, mirosea toata casa. Asta nu imi place cind fac pirjoale,

 

Azi nu stiu deloc. Mamaliga cu brinza si smintina si ochiuri eventual...



#793
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 15 iunie 2018 - 22:12

Letitia, am incercat mai multe variante pina am gasit ceva care sa ma satisfaca,sa nu fie uscata,desi nu-s mare fan ,fac cam de 2-3 ori pe an.

 

Cumpar foi de tortilla(acum am avut cumparete din Lidl,acum 2-3 saptamini a fost saptamina orientala si de acolo le-am luat dar s egasesc in orice supermarket),in general fac cu carne tocata(prajesc carnea si o condimentez cu sare si piper) si piept d epui(taiat fisii,prajit si condimentat).

 

Incalzesc foaia de tortilla-nu foarte tare sa nu se intareasca pe urma pe margini,pun salata verde rupta marunt,apoi pieptul de pasare sua carnea tocata,peste pun tzatziki(aseara nu am mai pus catravete in tzatziki,a fost doar iaurt cu usturoi),rosii taiate felii si catraveti.

 

Iese buna,suculenta,e i reteta proprie cred,ca d efaot nu stiu cum se face saorma original



#794
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 16 iunie 2018 - 12:45

Pentru ca m-ati provocat cu pastaile,am sa fac si eu astazi pastai inabusite cu usturoi si piept d epui la tigaia grill.

 

Miine niste friptura de porc la cuptor, cu cartofi cu rosmarin.

 

Mai departe...mai vedem.



#795
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.455 mesaje

Postat 18 iunie 2018 - 08:00

Vineri seara am facut o supa de fasole verde.

Sambata am facut sarmale cu ciolan afumat, au iesit foarte bune.

Duminica dimineata am facut asa: o tocanita de piept de pui cu smantana si galusti, salata de vinete, un pandispan (ulterior insiropat tare de tot) pe care am pus ganache de ciukalata; pt pranz a, facut casvacal pane, mexicana, cartofi noi cu patrunjel verde si cateva felii de gratar + salata de verdeturi.



#796
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 18 iunie 2018 - 11:31

Ce e mexicana?

 

Nu am niciun plan bineinteles, astazi am sa fac niste oua ochiuri cu sunculita englezeasca si salata de rosii si castraveti.

 

Pentru miine vreau o supa de legume cu paste, de fapt nu eu vreau ci sotul.

 

Mai departe...nu stiu inca.



#797
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.455 mesaje

Postat 18 iunie 2018 - 11:39

*amestec mexican congelat  [;)]  , acum am nimerit cu orez, de obicei iau doar leguminoase.



#798
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.696 mesaje

Postat 18 iunie 2018 - 18:19

Am nevoie de reteta sa prepar tecile pretioase de fasole verde care le am in curte. Aveti 2 ore sa veniti cu cea mai delicioasa  reteta cate o stiti.Thanks!


Editat de michelle-usa, 18 iunie 2018 - 18:20 .


#799
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.250 mesaje

Postat 18 iunie 2018 - 20:00

Eu de obicei le fierb apoi le călesc/inabusesc cu ceapa, usturoi. pasta de roșii. Le servesc cu mujdei și mămăliga.



#800
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 18 iunie 2018 - 20:48

Eu le pun in ulei incins, le pirpolesc acolo putin si apoi adaug apa ,atiut cit sa se termine sfiriiala aia ! [:D]

 

Dupa ce am pu apa,pun capacul la cratita si las sa se inabuse acolo incetisor.Daca nu mai au apa si nu-s facute,mai adau cite putina apa,de atitea ori de cite e nevoie!Oala e in permanenta acoperita.

 

Aprope de sfisit cind  pastaile sunt facute,dau prin razatoare o rosie mare(sau doua depinde de cantitatea de pastai,eu la 1 kg de pastai crude,am pus o rosie mare cit pumnul) si o pun peste pastaile facute,adaug usturoi zdrobit si las sa scada un pic rosiile.

 

Condimentez cu sare,piper.Sare pun mai de la inceput ,nu in cantitate mare,ca asa lasa si pastaile apa.




Panic Questions

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

  • inchidere cont

    Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 19:23

  • Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 18:13

  • demetererika554@gmail.com
    - mar 30 2024 22:38

Last Blogs

  • Placenta anterioara

    Deutzuk
    - Ieri, 19:37

  • Emotia primului test pozitiv

    Andrevvv
    - Ieri, 19:12

  • Anuntul sarcinii

    FloreClau
    - Ieri, 18:44

  • Vacantaaaa

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 18:21

  • Dureri de masea în sarcină

    Ioone
    - Ieri, 15:57

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -