De Craciun : sarmale, foie gras, somon, o gaina umpluta cu foie gras si ciuperci, muschi umplut, o buturuga si cam atat.
Ce gatim astazi?Cap.101
#21
Postat 07 decembrie 2017 - 11:41
#22
Postat 07 decembrie 2017 - 11:48
De Craciun : sarmale, foie gras, somon, o gaina umpluta cu foie gras si ciuperci, muschi umplut, o buturuga si cam atat.
Doar atit?
Eu fac astazi Supa de legume si imitazie de varza a la Cluj,sper sa-mi ajunga doua Zile.
#23
Postat 07 decembrie 2017 - 11:51
dana, fatza de cat se face in ro mi se pare putin :))))).
La aperitiv practic nu am mai nimic :))). Fac 2 fripturi ca vom fi 6 adulti si 4 copii ... :)
#24
Postat 07 decembrie 2017 - 11:55
Cu ce umpli Muschiul?
Vorbesti de muschiuletul ala de porc subtire?
Eu cochetez cu asa ceva de Revellion...inca nu-s decisa.
#25
Postat 07 decembrie 2017 - 11:59
Nu, muschi gros, ca ala subtire nu vreaus a il stric umplut :). Il umplu cu kaiser, ceapa, fructe uscate. F imp, il las o zi la saramura : 2 linguri de sare la 1l de apa. Il fragezeste ff bine.
#26
Postat 07 decembrie 2017 - 12:04
Eu iti recomand sa-l" Strici"pe ala subtire,Cu niste ciuperci,sa-l orajesti Putin,imbraci in Bacon so apoi sa-l atunci in cuptor.
#27
Postat 07 decembrie 2017 - 12:27
pai deja am ciuperci in gaina aia.
Eu iti recomand sa-l" Strici"pe ala subtire,Cu niste ciuperci,sa-l orajesti Putin,imbraci in Bacon so apoi sa-l atunci in cuptor.
#28
Postat 07 decembrie 2017 - 13:13
De Craciun, clasic la mine! Sarmale, caltabos pentru mamaie,carnati de casa, carne la ceaun, mamaliga si muraturi.
Dulce, fac cozonaci, o tosca, fursecuri diverse!
#29
Postat 07 decembrie 2017 - 16:20
pai deja am ciuperci in gaina aia.
Ca idee pentru alta data!!!
#30
Postat 07 decembrie 2017 - 16:33
Ca idee pentru alta data!!!
aaa, da, da, cunosc reteta ;).
Noi suntem marri mancatori de ciuperci