Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Ce gatim astazi?Cap.101


989 raspunsuri la acest subiect

#11
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.598 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 12:58

Si mai voiam sa va intreb ceva...am niste icre,sigilate in cutie,deci nutia nu a fost desfacuta,sunt exporate conform datei de pe eticheta...sa ma risc sa le fac,sau nu?

 

Clar ca daca simt miros necorespunzatir,aterizeaza direct in gunoi,dar daca sunt ok ca si miros?

 

(cochetez sa fac niste vinete cu maioneza si icre,sa le iau cu noi)

 

Da, le mirosi si sunt ok daca miros ok.

Eu le congelez intotdeauna ca sa nu ma mai stresez.

 

Si da, te inteleg :)))) cum sa nu faci nimic de Craciun :))).

Si noi suntem invitati in ajun. De Craciun cred ca facem la noi.


  • 0

#12
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.741 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:07


Si da, te inteleg :)))) cum sa nu faci nimic de Craciun :))).

Exact!!!!! [:-)))] [:-)))]

 

Noi plecam pe 24 si ne intoarcem ...nu stiu exact ,pe 27 ,daca se simte sotul bine.De fapt, e o aiureala,ca vom pleca cu doua masini-fii mio nu sta atitea zile,plus ca el pe 27 deja trebuie sa fie la practica...eu,vedem noi!!!

 

Am nevoie cumva de deplasarea asta,am nevoie de putina normalitate ,de putina bucurie de a fi cu familia.Vine si vara mea si poarte si unul dintre frati!


  • 0

#13
carolinah

carolinah

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.564 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:29

hi hi hi :)

 

Carolina, cu ce ai umplut ardeii?

 

 

Orez si legume rase: morcov, dovlecel, telina, ciuperci - amestecate toate. Am calit o ceapa mare, taiata marunt, in putin ulei, pana a inceput sa se coloreze, am pus apoi la calit si legumele celelalte vreo 2-3 min, apoi orezul. Am sarat lejer si am calit tot impreuna cam 7-8 min.  Cu amestecul asta am umplut cam 4/5 ardeii curatati si opariti in prealabil si le-am pus capacelele la loc. Peste ardei am turnat o supa facuta din apa, cub de legume (fara E-uri) si pasta de rosii.


  • 0

#14
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 24.668 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:58

Si mai voiam sa va intreb ceva...am niste icre,sigilate in cutie,deci nutia nu a fost desfacuta,sunt exporate conform datei de pe eticheta...sa ma risc sa le fac,sau nu?

 

Clar ca daca simt miros necorespunzatir,aterizeaza direct in gunoi,dar daca sunt ok ca si miros?

 

(cochetez sa fac niste vinete cu maioneza si icre,sa le iau cu noi)

 

 

daca miros ok eu le-as face fara ezitare.

 

am inteles faza cu sora-ta [:)]. atunci du doar ce ai zis si, vorba ta, oricum te revansezi :)


  • 0

#15
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 24.668 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 13:58

Orez si legume rase: morcov, dovlecel, telina, ciuperci - amestecate toate. Am calit o ceapa mare, taiata marunt, in putin ulei, pana a inceput sa se coloreze, am pus apoi la calit si legumele celelalte vreo 2-3 min, apoi orezul. Am sarat lejer si am calit tot impreuna cam 7-8 min.  Cu amestecul asta am umplut cam 4/5 ardeii curatati si opariti in prealabil si le-am pus capacelele la loc. Peste ardei am turnat o supa facuta din apa, cub de legume (fara E-uri) si pasta de rosii.

 

 

aha, super, ar merge si cu quinoa in loc de orez.


  • 0

#16
carolinah

carolinah

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.564 mesaje

Postat 05 decembrie 2017 - 14:02

Da, Rox, merge si cu quinoa, evident. Noua ne place gustul "mai traditional" al ardeilor umpluti, ca atare nu folosesc quinoa in acest caz. 


  • 0

#17
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 24.668 mesaje

Postat 06 decembrie 2017 - 11:58

am facut musacaua pomenita ieri - cu vinete si dovlecei. pot sa ma laud ca a iesit mega gustoasa :)


  • 3

#18
valentinag

valentinag

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.683 mesaje

Postat 06 decembrie 2017 - 13:40

Maine fac un pic de varza calita, cu afumatura, si niste pilaf sarbesc!


  • 0

#19
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.598 mesaje

Postat 06 decembrie 2017 - 14:03

Azi orez cu ciuperci si piept de porc la cuptor.


  • 0

#20
Judoka02

Judoka02

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.261 mesaje

Postat 07 decembrie 2017 - 10:32

Supa de pui cu fideluta, maine probabil paste carbonara.

 

De craciun 

sarmalele sunt de baza, in rest ceva aperitive, mamaliguta, bors rusesc, gogonele,poate facem o prajitura si cam atat  [soricel]


  • 0




Intrebari Panica

  • Administrare espumisan

    nicovlad
    - Astăzi, 12:04

  • Alaptatul

    AlesiaStefania
    - Astăzi, 11:49

  • Lapte.

    Lisuu
    - Astăzi, 09:06

  • galanflorina2015@gmail.com
    - Astăzi, 05:17

  • Infectie urinara?

    Eugenya1
    - Astăzi, 00:22

Grupuri

  • Varicela in sarcina

    Magdabebe2
    - mar 21 2019 17:19

  • Cataracta congenitală

    DanielaRa
    - dec 20 2017 17:09

  • Bebe cu probleme sold

    Dediut
    - nov 12 2015 16:14

  • Logopedie

    vorbestecorect
    - iul 11 2015 14:52

  • Copii cu Diabet

    RoxanaZoita
    - apr 22 2013 13:02

Bloguri

  • Burtica in fiecare luna

    onutza b
    - Ieri, 20:07

  • Geanta bebelușului și oiţa Plușica

    Andreea07
    - Ieri, 19:53

  • Aventura sarcinii

    IonelaCojanu1105
    - Ieri, 18:07

  • Geanta bebelușului

    lumyud
    - Ieri, 13:42

  • Geanta bebelușului

    lumyud
    - Ieri, 13:42

Retete

  • Salata de bulgur cu creveti si conopida

    Anda08
    - ian 23 2019 11:29

  • Galette cu fructe de toamna

    Anda08
    - nov 06 2018 14:38

  • Clafoutis cu banane si curmale, fara zahar

    Anda08
    - sep 27 2018 10:23

  • Salata de cartofi Puttanesca

    Anda08
    - sep 17 2018 10:04

  • Pancakes cu legume

    Anda08
    - aug 27 2018 11:28