Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 3 voturi

Clubul "babelor FIV-oase",capitolul 149


930 raspunsuri la acest subiect

#751
Oanaa3

Oanaa3
  • Membri
  • 5 mesaje

Postat 17 februarie 2018 - 09:30

Buna fetelor. Citesc si eu acest forum de ceva vreme si mi-am facut curaj sa scriu despre mine. In oct 2017 am facut o IA cu ovitrelle pt declansare si ulterior sustinere dupa o sapt iar apoi dupa aprox 5 zile am facut o beta la synevo care a iesit 25.4 repetata dupa 3 zile a iesit 4.3. credeti ca s-a implantat ceva, a fost sarcina. Sincer eu nu m-am gandit care ar fi putut fi ci ca a fost un fals pozitiv influentat de injectiile facute, efecte de care am citit pe prospectul medicamentului

 



#752
Oanaa3

Oanaa3
  • Membri
  • 5 mesaje

Postat 17 februarie 2018 - 09:31

Buna fetelor. Citesc si eu acest forum de ceva vreme si mi-am facut curaj sa scriu despre mine. In oct 2017 am facut o IA cu ovitrelle pt declansare si ulterior sustinere dupa o sapt iar apoi dupa aprox 5 zile am facut o beta la synevo care a iesit 25.4 repetata dupa 3 zile a iesit 4.3. credeti ca s-a implantat ceva, a fost sarcina. Sincer eu nu m-am gandit care ar fi putut fi ci ca a fost un fals pozitiv influentat de injectiile facute, efecte de care am citit pe prospectul medicamentului

multumesc



#753
Ana89

Ana89

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.246 mesaje

Postat 18 februarie 2018 - 09:12

Moon, felicitari! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Ma bucur din suflet pentru tine!

IoanaGrt, eu am facut fiv la Polisano Sibiu, am obtinut 17 ovocite, din care au rezultat 4 blasto, i-am transferat cate 2, prima data am avut beta negativ, iar a doua oara a rezultat o sarcina biochimica. Am decis sa merg la Szeged pentru un alt fiv, dar in timp ce ma pregateam cu analizele cerute acolo, am aflat ca am reusit natural, acum am un baietel de 6 lunite. Eu am facut fiv-ul cu dr. Mutuliga, abia apoi am descoperit forumul si am citit ca cel mai recomandat dr de acolo, e dr Ispasoiu, care de anul trecut s-a mutat la clinica Imed. Intra pe topicul "fiv la imed sibiu" , iar fetele de acolo iti vor da mai multe detalii, atat despre polisano cat si despre imed. La Gynatal a facut o fata EllaMari prin 2016, care a scris aici, dar nu a reusit atunci, apoi nu a mai scris, daca citesti cateva capitole din urma poate vei reusi sa gasesti informatiile date de ea. Bafta!

Oana, daca ai facut beta la mai mult de 10 zile dupa ce ai facut ovitrelle, nu cred ca a mai fost efectul injectiei, e posibil sa fi avut implantare.

Va pup pe toate fetelor si sper sa citesc cat mai multe vesti bune! 



#754
Oanaa3

Oanaa3
  • Membri
  • 5 mesaje

Postat 18 februarie 2018 - 11:41

Multumesc pt rasp Ana89. nu au fost mai mult de 10 zile la mine de la ovitrelle, duminica am facut injectie si vinerea ce a urmat testul deci vreo 5 zile. am fost grabita cu testul   [fri]  



#755
Marushelu37

Marushelu37

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.701 mesaje

Postat 20 februarie 2018 - 01:47

Adriana37, Sele, EvaNew, Mia20, Aura, Clemence Ramo2016, Corinka vă mulțumesc! Vă îmbrățișez pe toate și va doresc să vi se împlinească visul și vouă cât mai repede!

Moon, Corinka fericitări!

Hatice, imi pare rău că nu ai reușit încă. Îți doresc să reușești să devii mămică cât mai curând!

Nu vă pierdeți speranța, fetelor greu incercate! Eu am reușit după 8 ani, 3 iui, 7 fiv dar a meritat tot efortul. Va doresc tuturor să reușiți, și să reușiți repede, nu ca mine! Chiar e minunat sa ai bebe!

As intra mai des dar sunt f ocupată cu bebe, cu alăptatul, mulsul ( din păcate nu am avut un start bun cu alăptarea dar mă străduiesc). Aici nu mi-am făcut temele, credeam că vine de la sine lapticul. :( In timpul liber citesc despre cum sa cresc producția de laptic, cum să fac să mănânce de la san, nu doar sa suzeteze etc.

Va pup pe toate și va doresc sa vă țineți bebele la san cât mai curând. [flo2] [flo2] [flo2]


Editat de Marushelu37, 20 februarie 2018 - 05:24 .


#756
EvaNew

EvaNew

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 42 mesaje

Postat 20 februarie 2018 - 15:01

Oanaa3 te-ai grabit cu testul. Dupa mine, n-a fost implantare, doar urme de ovitrelle. Sa fie cu noroc data viitoare!

 

Corinka, Moon felicitari din suflet!


#757
Arsaluis

Arsaluis

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 271 mesaje

Postat 20 februarie 2018 - 15:34

Oana, de acord cu Eva. Studiile spun ca Ovitrelle-ul iese din sange in aproximativ 10 zile. Tu practic ai testat sa vezi cum se elimina. Atat in z5 cat si in z8 inca mai era hcg-ul din ovitrelle. Plus ca numaratul zilelor e important in proceduri RUAM. Nu exista "aproximativ 5 zile". Medicul dupa cat timp ti-a zis sa faci testul? Mie la IA mi-a recomandat 12-14 zile...



#758
vera12

vera12

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 273 mesaje

Postat 20 februarie 2018 - 20:56

A fost odata ca niciodata o fata si un baiat, care s-au intalnit pe cand erau studenti, si nu isi inchipuiau ce le va aduce viata. Ani la randul au fost amici, continuandu-si viata, pana cand intr-o zi din anul 2012 au descoperit ca sunt facuti unul pt celalalt. Tot atunci s-au si casatorit si mutat intr0un oras mare cu vise mari si cateva bagaje. Dumnezeu a fost bun cu ei si au reusit in cariera, au reusit sa isi ia casa visurilor lor, asa ca urma celalalt vise - de a avea o familie numeroasa.

  In 2012 pe cand amandoi aveau sub 30 ani au hotarat ca e timpul sa isi mareasca familia, asa ca au mers la doctor si au inceput un lung sir de analize. Nimic grav, doar ca bebe nu aparea.

 2013 si 2014 s-a scurs in a schimba diversi medici, alte analize, mers la clinici specializate in RUAM, si a face cateva IUI. Totul era promitator, rezultat negativ.

 Si asa a venit 2015, fata a inceput sa se documenteze, sa intre pe forumuri, a decis sa schimbe clinica, si sa mearga in strainatate de data aceasta. Urmeaza primul FIV - rezultat pozitiv, sarcina biochimica. Doctorul strain spune - defect genetic, se mai intampla, hai sa mai incercam. Alta procedura, in ziua de Craciun - rezultat negativ.

  2016 alte analize, hai sa schimbam clinica, poate schimbam norocul, alta procedura, alt transfer - rezultat pozitiv, beta haotica, inima cat un purece. Prima eco, s-a vazut un sac si un embrion, cei 2 tineri erau in culmea fericirii. Timpul trece si undeva in s10 la o eco de rutina, in saculet se vad 2 embrioni cu activitate cardiaca. Sunt socati, emrbionul se divizase intr-o sarcina monozigota mono - mono. Fata a inceput sa caute info despre o astfel de sarcina, si afla ca e o sarcina rara, dar de la eco la eco devenea tot mai optimista. La morfo de trim.2, fata doctoritei se schimba, fata nu intelege, diagnostic: feti morti intrauterin, cauze necunoscute. Ce urmeaza sunt adanc ingropate intr-o cutie mica impreuna cu toate lucrusoarele lor - erau 2 baietei. Nimeni nu intelege durerea lor, doar nu e ca si cum erau copii, dar pt ei erau. Iar in tot acest proces doar ei au fost, pt ca sarcina era mare alta solutie nu era decat ca fata " sa ii nasca", moment in care din nou a fost cu ajutorul ei numarand contractiile si neputand sa ii vada - ca asa era protocolul spitalului. Din acel moment, nimic nu a mai fost la fel.

  Si pt ca din 2015 se si atestasera ca parinti adoptatori, au incercat si sa adopte, din pacate adoptie esuata. 

2017 mai ii gaseste deznadajduiti, fara a sti ce sa mai faca si daca vor trebui sa traiasca in formula de 2 pt totdeauna. Fata crede ca ovocitele ei sunt de vina si vrea sa incerce ovodonate, el accepta, erau disperati si daca gaseau un copil in fata usii l-ar fi luat, nu mai conta genetica. In ultima instanta, el insista sa contacteze pe doctorul din strainatate si sa mai incerce o ultima data cu materialul propriu. La acel Fiv au obtinut cel mai slab rezultat - 3 embrioni de z3, nu aveau emotii, pt ca nu aveau sperante. Primul beta a fost facut pe ceva sangerari convinsi ca e iar sarcina biochimica, insa beta era aproape de 100; au tot repetat beta, care de data asta se dubla ca la carte. Prima eco, 2 saculeti - embrioni, fata izbucneste in plans - era speriata de a avea o sarcina gemelara iar. Daca se intampla iar? Toata sarcina au stat cu inima cat un purece, de fapt a fost o adevarata surpriza pt cei din jur sa afle ca am nascut, ca mai nimeni nu stia ca am fost insarcinata. A fost o sarcina grea fizic si psihic, dar in ianuarie in sfarsit am plecat acasa din spital, de data aceasta cu 2 prunci vii. Am trecut de perioada de incubator, de terapie intensiva, si acum suntem in perioada de acomodare in formula completa.

  Pt aspirante, daca inca mai aveti forta, perseverati, nu vreau sa ma gandesc daca ne-am fi oprit nu i-am mai fi avut pe P. si M.

 

Moon te imbratisez cu lacrimi de fericire in ochii !.. sa fiti puternici, sanatosi si sa va bucurati de ei.

Tie iti urez multe nopti dormite, putere si recuperare rapida la formele initiale !  [flo2]



#759
vera12

vera12

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 273 mesaje

Postat 20 februarie 2018 - 21:02

Dragile mele, am tot intentionat sa intru ca sa va dau vestea cea mare, dar n-am mai apucat.

In 2 februarie am nascut o fetiță si parca încă nu imi vine sa cred ca este real ce s-a întâmplat.

Va doresc putere ca sa luptati sa va impliniti visul. Metgeti inainte cu încredere in Dumnezeu si nu va lasati!

Va imbratisez cu drag pe toate!

 

Felicitari Corina! cele mai minunate vesti ! bebelina sanatoasa si mamica odihnita !  [flo2]



#760
Oanaa3

Oanaa3
  • Membri
  • 5 mesaje

Postat 21 februarie 2018 - 09:21

Multumesc pt raspuns fetelor. ne gandim la fiv deja si am vrea la dr albu sa mergem. ce parere aveti? 




Panic Questions

  • Cum să scap rapid de ciuperca picioarelor È™i unghiilor?

    MaryJane999
    - Astăzi, 14:34

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Analizele au arătat o deteriorare a stării ficatului. Ce să fac?

    MaryJane999
    - mar 21 2024 12:16

  • Progesteron

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

Last Blogs

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -