Ne spui si noua reteta la spagetti , please.
Eu ma pot lauda cu muffins cu clementine si mac .Gata , vine Craciunul..
Postat 30 noiembrie 2017 - 11:00
Ne spui si noua reteta la spagetti , please.
Eu ma pot lauda cu muffins cu clementine si mac .Gata , vine Craciunul..
Postat 30 noiembrie 2017 - 18:52
La mulți ani pentru Andrei Dana! Sa fie sănătos, noroc și fericit! I-ai făcut ceva bun de papa?
La mulți ani Andrei, la mulți ani Andrea!
Am luat și eu o data venison (căprioară) din greșeală, am crezut ca e ficat și a avut textura de ficat, nu ne-a plăcut absolut deloc. Însă găsit ca lumea cred ca poate fi bun. Eu însă nu le am cu carnea de vinat (in engleză game), nici la restaurant nu mi-a plăcut.
Postat 30 noiembrie 2017 - 20:06
La mulți ani pentru Andrei Dana! Sa fie sănătos, noroc și fericit! I-ai făcut ceva bun de papa?
Multumesc!!!!
Astazi nu am sarbatorit(sincer mai am fasole de ieri insa fii mio sia luat o pizza),sarbatorim simbata ca atunci are ziua de nastere!
Oricum,dimineata era zapada,exact ca acum 22 de ani cind m-am internat la maternitate!!!!
Postat 01 decembrie 2017 - 14:58
Ne spui si noua reteta la spagetti , please.
Eu ma pot lauda cu muffins cu clementine si mac .Gata , vine Craciunul..
Collins, eu urmez reteta asta: http://allrecipes.co...rian-spaghetti/ si iese de fiecare data la fel de buna! Delicioasa chiar.
Editez sa spun ca eu amestec sosul separat, apoi il torn peste paste, ca sa fiu sigura ca se amesteca ingredientele bine, dat fiind faptul ca au texturi f diferite.
Editat de carolinah, 01 decembrie 2017 - 14:59 .
Postat 01 decembrie 2017 - 16:23
Am gatit o gramada si alandala in ultimul timp. Am facaut un soi de lasagna dar cu vinete in loc de paste, am avut peste la gratar, supa de conopida ingrosata cu cashews, gainuse mititele (cornish hens) la cuptor usturoiate bine de tot (una fara usturoi pentru sot).
Ieri am improvizat o chestie care a avut un succes nebun. Am avut intentia sa fac "egg rolls" insa cind am ajuns acasa am realizat ca am uitat sa cumpar foitele de impachetat. Asa ca am servit umplutura pe post de fel principal...am facut muuuuult mai multa decit intentionam initial.
Am incins wok-ul, am aruncat ghimbir, usturoi, ardei iute in ulei de susan. Am pus porc tocat pina s-a rumenit frumos (catre caramelizat) si apoi am pus deasupra o varza intreaga tocata, un ardei gras si ciuperci feliate. Cind s-a inmuiat varza am turnat un sos facut din shoyu, pasta de ardei iuti, o lingura de miso rosu, putin fish sauce si o lingura de otet de orez.
Postat 02 decembrie 2017 - 14:13
Ieri ma facut cirnati prajiti cu cartofi,mai aveam niste fasole insa...pur si simplu nu am mai putut!!!A iesit foarte buna,in prima zi nu am avut probleme,insa a doua zi(de fasole )pur si simplu m-a terminat la burta!!!!
Astazi am s afac un muschiulet de pirc la cuptor cu cartofi si varza de Bruxelles si avem si tort!!!!
Miine am sa fac un lachs la cuptor,am luat lacs cu herbes de provence,cred ca voi face cartofi natur,dar nu-s chiar sigura.
Luni am sa fac tortelini umplute cu ciuperci,cu un sos de tomate!!!
Mai departe nu mai stiu,poate reusesc sa incorpez un plan in we.
Editat de andacos, 02 decembrie 2017 - 19:41 .
Postat 02 decembrie 2017 - 19:36
Ce e un lacs? Sau e lax?
Postat 02 decembrie 2017 - 19:40
Ce e un lacs? Sau e lax?
Somon...sorry,am scris aiurea ,ma duc sa corectez!
Postat 02 decembrie 2017 - 21:34
avem si tort!!!!
La multi ani flacaului, Dana! Sa fie sanatos si norocos (si voi pe langa el ).
Postat 02 decembrie 2017 - 21:41
La multi ani flacaului, Dana! Sa fie sanatos si norocos (si voi pe langa el ).
Multumesc!!!!