wowow , Michelle. bravo sotului tau.sunt sigura ca se va observa si in starea de sanatate , in tot .
Daca mananci vegetarian nu trebuie sa gatesti ceva extraordinar ci cat mai simplu.Economisesti timp , energie si bani.
Postat 12 iulie 2017 - 23:37
wowow , Michelle. bravo sotului tau.sunt sigura ca se va observa si in starea de sanatate , in tot .
Daca mananci vegetarian nu trebuie sa gatesti ceva extraordinar ci cat mai simplu.Economisesti timp , energie si bani.
Postat 13 iulie 2017 - 03:10
Astazi am facut fasole batuta si pearl couscus cu asparagus, au iesit un deliciu.
Ieri tortelinii umplute cu brinza si pesto sos.
Pt william fac si o bucatica de piept de pui pt deseara...
Sper sa sa stam strong...chiar daca nu devenim vegetarieni, eu mai ales nu am ambitiile astea, dar macar sa mai reducem carnea si portiile...si asta va fi un big + mai ales din pdv a sanatatii.
Postat 13 iulie 2017 - 11:57
Aseara am tras niste ciuperci la tigaie, cu mujdei facut cu iaurt si copane de pui, la cuptor.
zilele astea mai fac o salata de vinete, cartofi prajiti cu salata de rosii, d'astea.
Postat 13 iulie 2017 - 12:56
Eu ieri dimineata am facut paste (fusilli) cu ton si porumb, preferatele fie`mi.
Maine urmeaza cu panna si bacon , apoi sambata 4 formaggi
Postat 13 iulie 2017 - 14:12
Am facut aseara (azi-noapte) o ciorba de fasole, cu praz, ardei si leustean. Am mai fiert fasole verde si fript cirnaciori. Zmeura cu zahar.
Intrebare intrebatoare : se poate face dulceata din fructe congelate ? zmeura mea va rodi cit voi fi plecata, seara asta string coacazea rosie si o congelez. Zmeura o va stringe copilul mare. Mersic.
Postat 13 iulie 2017 - 14:33
Mik...da, poti face dulceata din fruct inghetat. Numai sa fie spalat si FOARTE BINE uscat cind merge la congelator.
Postat 13 iulie 2017 - 14:46
Michelle, o decizie destul de mare. Dar cum de s a hotarat?
Postat 13 iulie 2017 - 14:47
Mama prietenei mele face mereu din fructe congelate, combinate. Sigur nu e atenta la nicio uscare inainte de a le pune in congelator (le tranteste in pungi sau in caserole - fiind la tara, nu sta sa le usuce dupa spalare). Ii ies foarte bune gemurile si dulceturile.
Eu nu zic din experienta proprie, pentru ca nu ma stiu.
Postat 13 iulie 2017 - 22:48
Michelle, o decizie destul de mare. Dar cum de s a hotarat?
a vazut documentarul asta si l-a pus pe ginduri:
http://www.whatthehealthfilm.com/
sincer eu cred ca mutle sutn exagerari in film ...si mai ales la chestia ca zaharul nu e la fel de nociv, dar pt el la 55 de ani, sa puna stop la carnea care o manca zilnic, la salamuri, brinzeturi totul in exces...e o actiune neccesara..
plus ca si eu vreau sa mai dau citeva kg jos...
Postat 14 iulie 2017 - 13:01
Am facut salata de quinoas,a fost buna ins acred ca ramine ca si cous-cous-ul,la stadiu de 1-2 ori pe an!!!
Sunt in pana de idei,astazi salata de rosii cu castraveti si brinza,miine nu stiu ,iar duminica vreau sa gratarim.Am sa.mi iau si niste vinete cu ocazia asta sa le pun pe gratar,depinde cum le gasesc la pret,daca iau mai multe,pun si in congelator,daca nu am sa fac niste vinete cu maioneza si usturoi.