Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Dragnea si vaccinurile - scandalos

vaccinare imunizare vaccin

304 raspunsuri la acest subiect

#241
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 22 iunie 2017 - 12:02

 

Și, mai spune, el,  orice persoană care  are ceva noțiuni de nanopatologie știe că a injecta pulberi anorganice, non-biodegradabile și non biocompatibile poate constitui factorul declanșator pentru o serie de boli: anumite forme de cancer sau boli neurologice.  

 

 

e, sigur. nu orice persoana care lucreaza in domeniu considera corect acest lucru si asta e o ipoteza generala aruncata ca sa impresioneze. mai trebuie sa curga multa apa pe dunare ca sa fie edificata. ca noi asa lucram - strângem date, analizam, aplicam metode statistice, vedem daca se pot extrapola au ba, si începem sa confruntam datele cu cele gasite de altii. daca trantesti asa concluzii nu faci decat sa starnesti rasul intre cei care chiar fac munca asta zi de zi si inteleg cu adevarat despre ce e vorba in propozitie.



#242
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 22 iunie 2017 - 12:13

asa lucram - strângem date, analizam, aplicam metode statistice, vedem daca se pot extrapola au ba, si începem sa confruntam datele cu cele gasite de altii. daca trantesti asa concluzii nu faci decat sa starnesti rasul intre cei care chiar fac munca asta zi de zi si inteleg cu adevarat despre ce e vorba in propozitie.

[flo2]



#243
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 22 iunie 2017 - 15:14

e, sigur. nu orice persoana care lucreaza in domeniu considera corect acest lucru si asta e o ipoteza generala aruncata ca sa impresioneze. mai trebuie sa curga multa apa pe dunare ca sa fie edificata. ca noi asa lucram - strângem date, analizam, aplicam metode statistice, vedem daca se pot extrapola au ba, si începem sa confruntam datele cu cele gasite de altii. daca trantesti asa concluzii nu faci decat sa starnesti rasul intre cei care chiar fac munca asta zi de zi si inteleg cu adevarat despre ce e vorba in propozitie.

 

 

 

Noi? Care noi? Hai ca devine interesant.

So, raportul corpului de control al PM ( Ciolos la acea vreme ):

 

"Pentru a elimina suspiciunea privind alterarea vaccinurilor, ca urmare a unei posibile depozitări în condiții necorespunzătoare, Corpul de control a solicitat testarea acestora.  

La 25 februarie a.c., Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANDM) a informat că, pentru efectuarea verificărilor, în cazul vaccinului Hexacima este nevoie de „67 de seringi aparținând aceleași serii de produs”, dar și că timpul necesar efectuării acestor teste este de circa 2 luni, iar costul pentru verificarea tuturor tipurilor de vaccin efectuate de bebelușii cu SHU se ridică la 16.000 de euro.

Ȋn același timp, Institutul Cantacuzino preciza că nu poate efectua „analizele specifice pentru verificarea parametrilor cantitativi și calitativi în cazul vaccinurilor” deoarece laboratorul nu deține toți reactivii necesari efectuării acestor teste, întrucât aceste produse nu au mai fost fabricate.”

La 29 februarie, Corpul de control a rugat Ministerul Sănătății să dispună „efectuarea analizelor specifice pentru verificarea parametrilor calitativi a două probe” din fiecare vaccin hexavalent cu care vaccinaseră copiii diagnosticați cu SHU. Aceste doze, de Hexacima și M-M-RVAXPRO (fabricat de MERCK SHARP & DOHME BV din Olanda) fuseseră găsite în cabinetele medicilor de familie din Argeș. 

Și, deși Corpul de control al premierului a revenit cu adrese către Ministerul Sănătății, solicitând urgentarea acestor analize, ele NU sunt gata nici azi, după trei luni. " 

http://www.activenew...-nu-aude-133542

Am postat si despre raportari, mai degraba despre LIPSA lor! Confruntam ce date? Pe alea lipsa?

Alta: "

  1. NO LONG TERM/PLACEBO SAFETY TESTING: Vaccines are not required to go through long term safety studies with real salt water-based placebos.  A concise explanation follows:

In terms of safety studies, a major issue is that most vaccine studies use another vaccine as the control placebo, or use the background substance of the vaccine.  There is only one recent study (Cowling 2012) where a true saline placebo was used, rather than another vaccine or the carrier fluid containing everything except the main antigen. That study showed no difference in influenza viral infection between groups but astonishingly it revealed a 5-6 times higher rate of non-influenza viral infections in the vaccinated. It is no small wonder more true placebos are not used in vaccine research. (Source: drsuzanne.net) "

http://vaxxedthemovi...-pharma-issues/

Mai zic despre ce s-a ocupat Vaxxed? Nenea ala de la CDC care a fost inregistrat cand marturisea ce a facut CDC- ulcu studiile si care asteapta sa depuna marturie?

si exemple de peste balta mai avem, postasem si despre medicamentele produse in India si China ( inclusiv vacc ) a caror productie FDA le verica o data la 14! ani!

 

Nu in ultimul rand, voi posta acest mesaj, tocmai pt ca trebuie:

"Ieri, 21 iunie 2017, CJUE s-a pronuntat intr-un caz contra producatorului de vaccinuri Sanofi Pasteur, in care a retinut ca producatorul raspunde de daunele provocate de vaccin* chiar daca "cercetarea medicala nu stabileste si nici nu infirma existenta unei legaturi intre administrarea vaccinului si aparitia bolii de care este afectata persoana prejudiciata", cu conditia ca "anumite elemente de fapt invocate de reclamant [sa] constituie indicii grave, precise si concordante care permit sa se concluzioneze ca exista un defect al vaccinului si o legatura de cauzalitate intre acest defect si boala respectiva". 

Reclamantul fusese obligat sa isi faca un vaccin contra hepatitei B. A facut vaccinul, dar a facut si scleroza in placi si, la 13 ani distanta, a decedat. Producatorul de vaccinuri a convins instanta de apel din Franta ca nu se poate stabili cu precizie stiintifica legatura de cauzalitate dintre vaccin si boala, asa ca prezumtiile stabilite in favoarea consumatorului de legislatia care sanctioneaza fabricarea si comercializarea de produse cu defecte nu mai joaca.

........

In speta citata mai, jos, familia celui decedat a sesizat CJUE, care a stabilit ieri, 21 iunie 2017, ca indiciile grave, precise si concordante din care rezulta ca exista probabilitatea unor defecte ale vaccinului si a unei legaturi de cauzalitate intre aceste defecte si boala sau decesul consumatorului, pot fundamenta raspunderea pentru daune a producatorului. 

Speta este de o importanta covarsitoare in domeniul medical, in general, dar mai ales in domeniul vaccinurilor, produse pentru care demisul guvern Grindeanu intentiona sa introduca obligativitatea, inclusiv pentru adulti, fara o verificare a traseului vaccinului de la producator la medicul care il administreaza, fara o verificare a certitudinii beneficiilor medicale si fara o verificare individualizata pe fiecare pacient a compatibilitatii si riscurilor concrete ale vaccinului. 
Atat de importanta este decizia, incat presa noastra a tacut destul de consistent, iar cele doua-trei publicatii care au catadicsit, totusi, sa anunte aceasta speta, au facut-o cu grija mare, fara indicarea spetei si fara prea multe comentarii, in speranta ca lumea nu va sesiza stirea, in noianul vestilor despre motiunea de cenzura contra guvernului Grindeanu. 

*Da, vaccinul poate afecta sanatatea si chiar viata unui om, desi lumea este convinsa doar de beneficiile (indiscutabile) ale vaccinului. Nimeni cu scaun la cap nu se opune, in sine, ideii de vaccin, ci harababurii administratii sale obligatorii, otova, fara verificari prealabile, fara testari independente. "

Av. Gheorghe Piperea ( fost judecator )

https://www.facebook...542366119162341

 

intr-o postare de pe contul dansului din 8 iunie spune: "deocamdata, doar atrag atentia ca inca exista in legea noastra principiul raspunderii pentru malpraxis, care merge nu numai pe orizontala, la toti medicii si la intregul personal medical ce se ocupa cu vaccinarea si tac, ci si la producatori, importatori si autoritati competente 

chiar daca pe unii ii va enerva, avertizez : revin cu acest subiect atunci cand vor incepe cazurile judiciare de malpraxis "

 

 

Sa ridice mana sus cel care stia ca poate raporta pa persoana fizica reactiile nasoale de la vaccinuri? 

 

 

 

 

 

 

 


Editat de lucialu, 22 iunie 2017 - 15:42 .


#244
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.663 mesaje

Postat 22 iunie 2017 - 15:54

 

 

 

 

Noi? Care noi? Hai ca devine interesant.

 

Oculta mondiala, masoneria si binomul, care vor sa instituie noua ordine mondiala. 



#245
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 22 iunie 2017 - 17:27

Orice pacient poate raporta orice reactie adversa la orice medicament. Scrie pe TOATE prospectele Tuturor medicamentelor din Romania, scrie pe site-ul ANM, MS, a asociatiilor de pacienti, sunt campanii la TV.

 

m-am lamurit perfect, nu raspunzi la intrebari, nu vrei sa afli nimic, nu te intereseaza decat ce nemernici sunt astia cu vaccinurile.

 

din partea mea, a bon entendeur, salut.



#246
vdrag

vdrag

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 242 mesaje

Postat 01 iulie 2017 - 00:12

Nu sunt impotriva vaccinarilor si inteleg rolul lor atunci cand acesta nu este depasit de interese financiare, dar nu inteleg reactia voastra cu privire la "lucialu", care incearca doar sa isi exprime punctul ei liber de vedere cu privire la vaccinare, cea excesiva, fara screeninguri si investigatii despre ce boli si riscuri sunt in familia fiecaruia, fara a se lua in considerare opinia parintilor care isi iau asupra lor toate riscurile, avand in vedere ca parintii sunt cei care isi cunosc cel mai bine copiii. Nu inteleg de ce cei vaccinati ar trebui sa fie cei agitati si suparati cand, ei sunt cei care dupa vaccinare devin contagiosi si pun in pericol nu doar viata celor cu sisteme imunitare slabite sau deficitare dar raspandesc bolile respective si celor care nu sunt vaccinati sau femeilor gravide! De ce vaccinurile contin inca virusii unor boli care normal se spune ca au fost aproape eradicate sau posibilitatea de a fi contactate este foarte mica? Oare nu pentru ca exista un interes ca aceste boli sa existe in continuare, la fel ca si nevoia de vaccinare excesiva? Un organism cu un sistem imunitar deficient sau slabit va fi in permanenta mai expus sa contacteze orice boala, indiferent de aceasta iar solutia care ar fi? Vaccinuri pentru fiecare virus sau bacterie care exista, sau o viata lipsita de nevoi si saracie pentru toti, prin care organismul sa lupte singur in infrangerea acestora, screeninguri pentru prevenirea bolilor care reprezinta un risc pentru fiecare si un tratament eficient si la pret scazut pentru acestea? Sincer, nu cred ca in acesta discutie exista cineva care se confrunta cu probleme pe care le are cu propriul copil datorate vacinarii, caci sunt sigura ca altfel ar fi decurs discutia! Exista argumente pro si contra vaccinarii dar sa nu uitam ca interesul financiar al companiilor farmaceutice si ale celor de asigurari de sanatate este enorm si nu va fi niciodata complementar cu interesul de eradicare a bolilor si o sanatate mai buna a populatiei!



#247
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 01 iulie 2017 - 00:50

Nu sunt impotriva vaccinarilor si inteleg rolul lor atunci cand acesta nu este depasit de interese financiare, dar nu inteleg reactia voastra cu privire la "lucialu", care incearca doar sa isi exprime punctul ei liber de vedere cu privire la vaccinare, cea excesiva, fara screeninguri si investigatii despre ce boli si riscuri sunt in familia fiecaruia, fara a se lua in considerare opinia parintilor care isi iau asupra lor toate riscurile, avand in vedere ca parintii sunt cei care isi cunosc cel mai bine copiii. Nu inteleg de ce cei vaccinati ar trebui sa fie cei agitati si suparati cand, ei sunt cei care dupa vaccinare devin contagiosi si pun in pericol nu doar viata celor cu sisteme imunitare slabite sau deficitare dar raspandesc bolile respective si celor care nu sunt vaccinati sau femeilor gravide! De ce vaccinurile contin inca virusii unor boli care normal se spune ca au fost aproape eradicate sau posibilitatea de a fi contactate este foarte mica? Oare nu pentru ca exista un interes ca aceste boli sa existe in continuare, la fel ca si nevoia de vaccinare excesiva? Un organism cu un sistem imunitar deficient sau slabit va fi in permanenta mai expus sa contacteze orice boala, indiferent de aceasta iar solutia care ar fi? Vaccinuri pentru fiecare virus sau bacterie care exista, sau o viata lipsita de nevoi si saracie pentru toti, prin care organismul sa lupte singur in infrangerea acestora, screeninguri pentru prevenirea bolilor care reprezinta un risc pentru fiecare si un tratament eficient si la pret scazut pentru acestea? Sincer, nu cred ca in acesta discutie exista cineva care se confrunta cu probleme pe care le are cu propriul copil datorate vacinarii, caci sunt sigura ca altfel ar fi decurs discutia! Exista argumente pro si contra vaccinarii dar sa nu uitam ca interesul financiar al companiilor farmaceutice si ale celor de asigurari de sanatate este enorm si nu va fi niciodata complementar cu interesul de eradicare a bolilor si o sanatate mai buna a populatiei!

De unde ai mai scos-o si pe asta? OMG!



#248
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 01 iulie 2017 - 06:36

Nu sunt impotriva vaccinarilor si inteleg rolul lor atunci cand acesta nu este depasit de interese financiare, dar nu inteleg reactia voastra cu privire la "lucialu", care incearca doar sa isi exprime punctul ei liber de vedere cu privire la vaccinare, cea excesiva, fara screeninguri si investigatii despre ce boli si riscuri sunt in familia fiecaruia, fara a se lua in considerare opinia parintilor care isi iau asupra lor toate riscurile, avand in vedere ca parintii sunt cei care isi cunosc cel mai bine copiii. Nu inteleg de ce cei vaccinati ar trebui sa fie cei agitati si suparati cand, ei sunt cei care dupa vaccinare devin contagiosi si pun in pericol nu doar viata celor cu sisteme imunitare slabite sau deficitare dar raspandesc bolile respective si celor care nu sunt vaccinati sau femeilor gravide! De ce vaccinurile contin inca virusii unor boli care normal se spune ca au fost aproape eradicate sau posibilitatea de a fi contactate este foarte mica? Oare nu pentru ca exista un interes ca aceste boli sa existe in continuare, la fel ca si nevoia de vaccinare excesiva? Un organism cu un sistem imunitar deficient sau slabit va fi in permanenta mai expus sa contacteze orice boala, indiferent de aceasta iar solutia care ar fi? Vaccinuri pentru fiecare virus sau bacterie care exista, sau o viata lipsita de nevoi si saracie pentru toti, prin care organismul sa lupte singur in infrangerea acestora, screeninguri pentru prevenirea bolilor care reprezinta un risc pentru fiecare si un tratament eficient si la pret scazut pentru acestea? Sincer, nu cred ca in acesta discutie exista cineva care se confrunta cu probleme pe care le are cu propriul copil datorate vacinarii, caci sunt sigura ca altfel ar fi decurs discutia! Exista argumente pro si contra vaccinarii dar sa nu uitam ca interesul financiar al companiilor farmaceutice si ale celor de asigurari de sanatate este enorm si nu va fi niciodata complementar cu interesul de eradicare a bolilor si o sanatate mai buna a populatiei!

Nu as dori sa ai impresia ca am ceva cu tine - in fapt nu am nici cu lucialu - insa am cu ideile nefundamentate sau cu lipsa de informatii sau cu informatii denaturate sau profund incorecte.
Nu am sa fac o sinteza a raspunsului dat de tine insa foarte succint iti sugerez sa citesti ce sunt virusii, modul lor de viata, modul lor de tranmistere, inmultire  si supravietuire, ce sunt vaccinurile, ce rol au vaccinurile, modul de actiune al acestora, evolutia cercetarii cu privire la vaccinuri, avantajele si dezavantajele lor, interdictia  vaccinarii (cazurile particulare) 
Spun aceasta nu ca sa iti dau tie de lucru ci pentru ca citind ceea ce ai scris imi denota faptul ca nu cunosti aceste informatii si din acest motiv scrii gresit. Chiar si la intrebarile puse de tine vei gasi un raspuns corect.



#249
vdrag

vdrag

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 242 mesaje

Postat 01 iulie 2017 - 12:19

Marius nici prin gand nu imi trece ca ai avea ceva cu mine, caci altfel libertatea opiniei ar dispare cu desavarsire. Respect opinia tuturor celor de aici si incerc sa ai inteleg pe fiecare dar astept din partea tuturor acelasi lucru si nu sa fiu pusa la zid si bombardata uneori cu tot felul de ironii.

La nastere am fost vaccinata TBC (vaccin obligatoriu pe atunci!!!) iar la varsta de 19 ani am facut boala. Tratamentul agresiv de 6 luni mi-a dat peste cap absolut totul in organism, inclusiv sistemul imunitar, lucru care ma afecteaza foarte mult si acum dupa mai mult de 20 de ani. Din discutiile pe care le-am avut cu multi doctori, acestia mi-au spus ca desi TBC-ul pulmonar s-a vindecat bacilul nu va dispare niciodata din organism, ramanand in stare latenta, asa ca trebuie ca intotdeauna sa am grija ca la simptome mai serioase de boala, sa cer radiografie pulmonara pentru a verifica daca totul este ok.

Nu voi sti niciodata daca as fi putut contacta boala daca nu as fi fost vaccinata dar nu mai pot schimba nimic si faptul ca acum am o grija in plus, avand in vedere ca aceasta se poate reactiva oricand ma umple uneori de furie impotriva neputintei de a schimba ceva.

Am spus ca nu sunt impotriva vaccinarii dar sunt impotriva obligativitatii vaccinarii si administrarea acestora la gramada. Consider ca vaccinarea are un rol important cand este facuta cu cap si tinandu-se cont de riscurile din fiecare familie.

Fetita mea este vaccinata, am avut incredere ca totul va fi ok dar la o saptamana dupa primul vaccin pentru rotarovirus cand a avut 2 luni, ea a inceput sa aiba din ce in ce mai multe probleme cu stomacul, probleme carora nu le-am dat de cap nici pana acum. Stiu ca acesta se elimina din organism dupa o perioada dar urmarile acestuia inainte de a fi eliminat fetita mea le simte si acum. De aceea la un alt subiect am cerut informatii despre clinicile particulare din Bucuresti si despre doctori buni carora le-am putea cere o a doua opinie, caci aici in Belgia nici un doctor (si am fost la destui doctori!!!) nu a reusit sa ne de-a un diagnostic sau un tratament care sa o ajute, lucru care ne frustreaza incredibil de mult deoarece nu exista nimic care sa ai amelioreze simptomele! De fiecare data trebuie sa stam langa ea si sa o ajutam sa treaca peste durerile puternice de stomac, durerile de cap, starile de rau si slabiciune, avand uneori nevoie de sprijin sa mearga chiar pana la toaleta aflata in casa la cativa metri. 

Singurul vaccin pe care l-am refuzat si il voi refuza in continuare este cel ROR deoarece in familia sotului exista cazuri de autism si nu vreau sa risc.  Desi sunt sigura ca voi lua bobarnace de la multe persoane de aici si voi fi criticata pentru acest lucru, decizia mea va ramane aceeasi cu privire la acest lucru.


Editat de vdrag, 01 iulie 2017 - 13:20 .


#250
vdrag

vdrag

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 242 mesaje

Postat 01 iulie 2017 - 12:53

De unde ai mai scos-o si pe asta? OMG!

http://www.ema.europ...WC500044070.pdf,  

 

paginile 4 si 5 iar daca vei citi absolut totul vei gasi si alte informatii interesante si de luat eventual in considerare.


Editat de vdrag, 01 iulie 2017 - 12:58 .




Etichetat si cu vaccinare, imunizare, vaccin

Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Top 10 lucruri utile consumabile pentru bebeluÈ™i

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 11:05

  • bucurie dublata

    Andrevvv
    - Astăzi, 10:53

  • Diabet gestational

    ClaudiaRamona24
    - Astăzi, 09:07

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -