Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Dragnea si vaccinurile - scandalos

vaccinare imunizare vaccin

304 raspunsuri la acest subiect

#161
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 25 mai 2017 - 11:10

[....] anuntul legii a fost publicat in Miercurea Mare din Saptamana Patimilor (in data de 12 aprilie), ceea ce redus termenul efectiv cat persoanele interesate au putut trimite sugestiile sau opiniile lor [...]

 

Ar fi pacat sa-i ratam si pe:

 

238: Gordian al II-lea pierde în Bătălia de la Cartagina împotriva forțelor loiale lui Maximin Tracul și este ucis. La auzul veștii, tatăl său, Gordian I, se sinucide.

467: Anthemius este ales împărat al Imperiul Roman de Apus.

1457: Bătălia de lângă satul Dolhești, unde Ștefan cel Mare a înfrânt și alungat din scaunul țării pe Petru Aron.

1633: Inchiziția a început interogatoriul lui Galileo Galilei.

1814: Contele de Artois, viitorul rege Carol al X-lea al Franței, sosește din exil la Paris, după căderea lui Napoleon. Conform publicației Le Moniteur, contele spune: "În sfârșit revăd Franța! Nu s-a schimbat nimic, doar că se află în ea un francez mai mult." Era o parafrază după Napoleon când a pierdut tronul: "Curând nu va mai fi în Franța decât un francez mai puțin".

1861: A început războiul de secesiune din SUA, încheiat la 9 aprilie 1865.

1877: A început războiul ruso–turc. România a permis trecerea trupelor rusești pe teritoriul său. Turcii au bombardat localitățile românești de la Dunăre.

1914: A avut loc, la Londra, premiera piesei de teatru „Pygmalion" a scriitorului englez George Bernard Shaw.

1939: Albania a fost înglobată Italiei, sub forma unei uniuni personale. Victor Emanuel al III-lea al Italiei, rege al Italiei (1900–1946), a fost încoronat rege al Albaniei (1939).

1943: Întâlnirea dintre conducătorul statului român, mareșalul Ion Antonescu, și Hitler, la castelul Klessheim. Hitler a cerut lui Antonescu să înceteze orice tatonări de pace cu puterile antifasciste.

1944: În cadrul tratativelor de la Stockholm, dintre F. Nanu, ambasadorul României, și Alexandra Kollontay, ambasadoarea URSS, sovieticii au propus încheierea unui armistițiu, cu următoarele condiții: întoarcerea armelor contra Germaniei, restabilirea frontierei din 1940 de după ocuparea Basarabiei și a Bucovinei de nord, dintre România și URSS, plata unor reparații și despăgubiri de război.

1945: Participanții la Mișcarea Tineretului Progresist hotărăsc crearea unei organizații unitare, intitulată Tineretul Progresist din România. Congresul acesteia are loc la 22 octombrie - 24 octombrie 1945.

1945: Președintele american Franklin D. Roosevelt moare în timp ce era în funcție; vice-președintele Harry Truman depune jurământul ca cel de-al 33-lea președinte al Statelor Unite.

1955: Doctorul Jonas Salk anunță folosirea cu succes a vaccinului împotriva poliomielitei.

1961: Zborul primului cosmonaut din lume, Iuri Gagarin, la bordul navei „Vostok I". Zborul a durat 108 de minute.

1966: Primul bombardament american asupra R.D. Vietnam.

1967: A fost inaugurat Teatrul Ahmanson din Los Angeles.

1970: S-au deschis pentru circulație primele două benzi ale autostrăzii București–Pitești.

1981: A avut loc primul zbor al navetei spațiale Columbia, care s–a pulverizat, din cauze necunoscute și a ars aproape în întregime, pe data de 1 februarie 2003.

1997: A fost parafat Acordul privind aderarea României la Acordul Central European de Comerț Liber (CEFTA).

2000: În cursul unei ceremonii impresionante, Papa Ioan Paul al II-lea a făcut o mea culpa istorică pentru toate greșelile Bisericii Catolice.

2000: Poliția columbiană a arestat 49 de membri ai unei rețele internaționale de heroină; a fost arestat și un văr al celebrului traficant de droguri Pablo Escobar.

2000: Cel puțin 15 persoane au fost ucise și alte circa 20 rănite în cursul unui atac cu grenade și arme automate care a avut loc într–o moschee șiită din Malhowali, localitate din Nord–Estul Pakistanului.

 

 

Publicarea acestui text reprezinta o gluma si se va trata ca atare  [:)]



#162
ad_b

ad_b

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 169 mesaje

Postat 25 mai 2017 - 22:04

Am citit 17 pagini pe subiectul vaccinurilor pentru ca ma intereseaza si ma intriga totodata, ca in lipsa unor statistici clare, este totusi foarte multa polemica.

Avem un nr de morti cu rujeola, copii nevaccinati. Cati dintre acestia au refuzat in cunostinta de cauza si cati nu au stiut/avut acces la vaccin? Totodata, am inteles ca acesti copii, din pacate, mai sufereau si de alte boli grave (au spus chiar la televizor, dar printre randuri)

Cati dintre cei nevaccinati in prezent, au refuzat clar vaccinul si cati nici nu au ajuns la un medic, farmacie? Dar medicul a venit la ei cu vaccinul sa-i vaccineze? Nu am gasit o astfel de informatie. Se stie insa, ca ROR a lipsit destul de mult de pe piata. Eu m-am apucat prin vara lui 2015 sa-l caut in farmacii si deja lipsea de 5 luni. Abia in toamna lui 2016 l-am gasit si l-am cumparat pentru copil. Asta in Bucuresti. Dar in comunitatile rurale mai izolate, cum se descurca?

Dupa ce mi-am vaccinat copilul cu ROR, mi s-a spus ca in primele zile este contagios. Dar nu mi s-a spus sa nu-l duc la scoala. Nu am facebook si nici nu am citit de Olivia Steer, dar nu m-as apuca sa dau vina pe asa ceva. Intrebatii pe cei nevaccinati daca facebook este cauza. Imi doresc sa stiu acest raspuns. Dvs, ca adulti aveti toate aceste vaccinuri facute pe care copiii sunt obligati sa le faca? Dar daca maine ne obliga sa facem un vaccin nou aparut pe piata, l-ati face? Aduceti-va aminte de esecul vaccinului cu HPV (nu mai stiu cum il chema). Oare prin aceasta lege nu se incearca reintroducerea unor vaccinuri care nu sunt prea cunoscute? Se face o lege chipurile pentru ROR, cu atat de multe dezbateri, inchidem parintii si apoi mai bagam in schema cate ceva.

 

Si nu inteleg deloc intransigenta unora. Cum poate cineva care este parinte, care are copii, presupun - din moment ce este un forum pentru copii, sa gandeasca ca un alt copil sa fie despartit ani de zile, anii cand copiii sunt atat de atasati de parinti, de mama? Nu pedepsesti doar parintii, ci si copilul de 2-3 ani, nevoit sa fie brusc lipsit de mama si tata, sa intre fortat intr-o casa adoptiva sau orfelinat (indifferent cum s-o mai chema). Daca asta este solutia, imi pare ca legea nu ar trebui votata, dar daca medicul merge si convinge cu vaccinul in mana o familie sa-si vaccineze copilul, atunci avem un castig.

Si pentru ca erau atatea discutii despre neavizati, oare cei care voteaza legea sunt toti avizati, medici?



#163
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 25 mai 2017 - 22:37

 Dar daca maine ne obliga sa facem un vaccin nou aparut pe piata, l-ati face? Aduceti-va aminte de esecul vaccinului cu HPV (nu mai stiu cum il chema). Oare prin aceasta lege nu se incearca reintroducerea unor vaccinuri care nu sunt prea cunoscute? Se face o lege chipurile pentru ROR, cu atat de multe dezbateri, inchidem parintii si apoi mai bagam in schema cate ceva.

 

Esecul HPV (nu l-as numi esec ) daca nu ar exista persoane care in loc sa vada realitatea prefera sa gaseasca explicatii fara fond sau explicatii fara o baza reala.

Chiar daca va suna dur ce voi spune acum insa suntem tari atunci cand noi nu suntem in graficele de acest gen.
Daca se intampla din acea clipa ne-am da cu palma peste frunte spunand: Doamne ajuta-ma! chiar daca aceste cuvinte nu ne mai ajuta deloc.

Miniaturi atasate

  • HPV.gif


#164
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 26 mai 2017 - 07:41

Info: deces nr 27 
Bebelus mort - cauza decesului- rujeola,
Sursa - mama nevaccinata pentru rujeola

Miniaturi atasate

  • Screenshot_1.jpg


#165
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 26 mai 2017 - 09:38

Am ascultat acum la radio,Germania va introduce obligativitatea vaccinarii contra pojarului,se cocheta d emult cu ideea asta ,tocmai datorita numaurlui alarmat d emare de imbolnaviri.

 

Oare cui trebuie sa multumim pentru reintoarcerea unor boli ce se considerau eradicate????



#166
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 26 mai 2017 - 09:41

Hai ca am lesinat de ras! 

 

 

Ad_b, pt ca banii invart lumea si pt ca izvorul de idioti utili e nesecat. Mi-o amintesc pe o tanti care in cadrul reportajului " In premiera"  ne desena prin aer cu manuta cum se imprastie rujeola in toata tara. Cu toata schimbarea de paradigma a statisticii, caci avem premiera, imbolnavirile se numara de la inceputul anului trecut, la fel si decesele, rujeola asta se incapataneaza sa predomine in zona de vest a tarii si in anumite comunitati, basca vorbim de B3 in cazul rujeolei, specific tarilor din Africa. 

 

Stiri... dar inainte de a le pune aici, sa zic niste lucruri. Ni se spune ca vaccinarea este un tratament preventiv, ca sa ferim copilul ori pe noi de o anume imbolnavire. Apoi ni se spune ca vaccinarea este necesara pentru protectia acelora care sunt imunocompromisi ori prea mici pt un anume vaccin. Ok, sa facem abstractie ca unii precum Paul Offit zic ca li se pot administra bebelusilor 10000 de vaccinuri deodata... Apoi ni se spune ca eradicarea...si cand apare cate o barba luuuunga, o mai mangaie cu aia ca poti sa faci totusi boala impotriva careia te-ai vaccinat preventiv, dar e una  " usoara".

The Alabama Department of Public Health has confirmed that an outbreak of pertussis – also known as whooping cough – in the state was caused by children recently vaccinated against the contagious illness.

The number of people with confirmed whooping cough has risen to 19 in an outbreak linked to local schools in Chambers County, where it spread from recently vaccinated to children to adults.

The Alabama Department of Public Health began investigating the outbreak earlier this month after 6 students came down with the highly-contagious illness. All 19 of the infected adults and children in Chambers County with whooping cough received the pertussis vaccination.

AL.com reports: Dr. Karen Landers, assistant state health officer, said the pertussis vaccine is not 100 percent effective. Infants receive several doses during their first year of life, and boosters in early and late childhood. Doctors also recommend pertussis vaccines to pregnant women and unvaccinated adults.

The illness is particularly dangerous for babies younger than 12 months old who have not received the full course of vaccinations. Complications can lead to hospitalization and even death.

However despite the recent outbreak of potentially deadly pertussis caused by the pertussis vaccine, Landers said the best way to protect babies is still to vaccinate them and ensure all adult caretakers have also received vaccinations.

“I would advise any parent – first of all, you want to make sure your child is up-to-date on her vaccines,” Landers said. “We want mothers to be vaccinated during pregnancy. We want children to receive the vaccine on time. Adults that are going to be around infants should make sure they are up to date on their vaccines too.”

http://yournewswire....ama-vaccinated/

 

Poftim? Deci nu te protejeaza de boala, o faci, ba mai esti si contagios si declansezi epidemii, deci ciu-ciu eradicare, dar continuati sa va vaccinati pt ca...explicatia e hilara.

App de nasoale rezultate in urma vaccinarilor, niste scoruri care dau cu virgula: 

 

"Yet another shocking blow has been delivered to people who still ardently claim that vaccines are “safe and effective,” and that the only complications they can cause are “mild.” The US government department for Health Resources and Services Administration has recently released the running tally of the just-past-half-way-complete US Fiscal Year (FY) of 2017 for compensable vaccine injuries. It currently stands at over $142 million dollars. You read that right. That covers the 377 cases that were thus far successful in obtaining compensation in fiscal year 2017 through the heavily biased (to put it politely) system allegedly in place to redress damage done by vaccines in the USA.

At the rate things are going, we might expect the Vaccine Injury Compensation Program to pay out around $220 million or more by the close of FY 2017. To clarify, US Fiscal Year 2017 runs from October 1st, 2016 to September 30th, 2017 – there’s still over four months remaining to rack up more carnage."

http://www.wakingtim...-2017-released/

 

Si la ei se mai obtin compensatii, dar noi nu suntem US, iar proiectul de lege nu prevede nimic concret, lamuritor, e trecut fix cat sa nu spunem ca acest subiect a fost exclus din vederea acelora care au elaborat proiectul, pe principiul lui vom da, ce si cum si cand, pauza!

Informatia cu ultimul bebe decedat era asa initial: " Un bebelus de cinci luni a decedat din cauza rujeolei. Acesta nu era vaccinat" . Acum e  cu din cauze ca mama lui nu s-a vaccinat, pen ca tonomatele au fost actualizate cu informatia ca un bebelus de cinci luni nu se vaccineaza ROR.

Despre HPV nu am chef sa postez. 


Editat de lucialu, 26 mai 2017 - 10:37 .


#167
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 26 mai 2017 - 09:54

Am ascultat acum la radio,Germania va introduce obligativitatea vaccinarii contra pojarului,se cocheta d emult cu ideea asta ,tocmai datorita numaurlui alarmat d emare de imbolnaviri.

 

Oare cui trebuie sa multumim pentru reintoarcerea unor boli ce se considerau eradicate????

 

 

 

Mamei Merkel si alora care stau cu flori prin gari si pancarte pe care au scris " willkommen".  [:D]



#168
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 26 mai 2017 - 10:08

Mamei Merkel si alora care stau cu flori prin gari si pancarte pe care au scris " willkommen". [:D]

 

Si cerlor ca Tine Care fac Propaganda antivaccinare. [pk]



#169
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 26 mai 2017 - 10:23

Si cerlor ca Tine Care fac Propaganda antivaccinare. [pk]

 

 

si pe care tu ii citesti cu nesat!  [bib]

mda, ca tot ma gandeam la neste trebi.

parca le si vad pe pirandele din It cum cetesc ele postarile mele si ale cui mai vrei tu, o grama' de articole si studii in engl, zapacesc mausurile de le baga direct in depresie si le sar bumbii la tasturi...si mi-i si imaginez pe medicii din Bihor antivaxxeri ninja, ca altfel nu imi explic de ce nu au izolat copiii cu rujeola de bolnavii imunocompromisi ori cum i-au lasat pe copiii diagnosticati cu rujeola sa plece acasica, fara nico apasare in legatura cu o eventuala declansare de epidemie


Editat de lucialu, 26 mai 2017 - 10:29 .


#170
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 26 mai 2017 - 10:55

si pe care tu ii citesti cu nesat! [bib] mda, ca tot ma gandeam la neste trebi. parca le si vad pe pirandele din It cum cetesc ele postarile mele si ale cui mai vrei tu, o grama' de articole si studii in engl, zapacesc mausurile de le baga direct in depresie si le sar bumbii la tasturi...si mi-i si imaginez pe medicii din Bihor antivaxxeri ninja, ca altfel nu imi explic de ce nu au izolat copiii cu rujeola de bolnavii imunocompromisi ori cum i-au lasat pe copiii diagnosticati cu rujeola sa plece acasica, fara nico apasare in legatura cu o eventuala declansare de epidemie

 

Pai de ce scrieti,nu ca sa fiti citit?

 

Nu pricep de ce nu savurati rezultatele propagandei,de ce nu sarbatoriti succesul?

 

Mai nasol va fi cind or incepe linsarile...ca acum rosiile va fac Placere. [:D]





Etichetat si cu vaccinare, imunizare, vaccin

Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Astăzi, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Astăzi, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:13

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -