Mie mi se pare ca apa in care au fier ii face cleiosi. Pun unt si lapte. Numai cu unt sunt the best, daar :)
Ce gatim astazi? Cap.99
#31
Postat 23 martie 2017 - 12:41
#32
Postat 23 martie 2017 - 13:06
Eu fac piureul cu smintina si pun si putin cascaval ras. Cind nu am smintina, cu unt si lapte, dar rar se intimpla.
#33
Postat 23 martie 2017 - 15:56
Pun cascaval sau branza rasa in piure, cand fac bulete de cascaval! N-am mai facut de nu stiu cand, ia ca trec pe lista! Merci Letitia!
#34
Postat 23 martie 2017 - 16:13
ooooo, crocheteeeee. unde-i ala de saliveaza????
#35
Postat 23 martie 2017 - 17:57
Si mie imi place piureul cu brinza rasa. Gasesc o branza cu trufe in ea, mai picur citiva stropi de ulei aromat cu trufe si dupa ce amestec to (unt si lapte si la mine)t, il bag 10-15 min in cuptor...se pufoseste!! Mi-ati facut pofta...direct in cartofi ma infig cind ajung acasa!
#36
Postat 24 martie 2017 - 01:29
Si o prajitura turnata cu mere.
Azi am facut rapid felii de file de por la tigaie si cartofi prajiti.
Piureul il fac cu unt si lapte, mai puneam un catel de usturoi zdrobit. Cu apa lui sau cu smantana nu imi place.
Cum reincalziti piureul? Eu pe aragsz cu o lingurita de ulei, ramane pufos.
#37
Postat 24 martie 2017 - 10:24
Pt maine la pranz un ghiveci cu legume, seara nu stiu.
Duminica cred ca le fac hamburgeri ca am o mica invitata.
Nu stiu pt cina ce fac si nu stiu pt luni marti :(((((.
#38
Postat 24 martie 2017 - 10:49
Nici eu nu stiu ce sa fac d emincare,teoretc mai am fasole,practic...asa ce ne-a rupt la burta ca ma indoiesc ca o va mai minca cineva.
Observ ca devenim din ce in ce mai sensibili la anumite alimente,nu ca fasolea sau varza ar fi fost vreodata punctele mele forte,insa parca asa disconfort nu am avut niciodata.
Dau de stire cind stiu ce bag in oala.
Fleur...cum adica carnea avea gust rau?Mie mi s-a intimplat sa nu aiba niciun gust,insa nu stiu ce vrei sa spui cu gust rau.
Pireul,eu il fac cu lapte si unt,mai pun nucusoara in el uneori,nu fac decit atit cit mincam odata!
Cind era puiul mic puneam putin ulei incins in piureul de cartofi si un out sau doua.
#39
Postat 24 martie 2017 - 11:41
Ooo imi dau seama ca maine e Buna Vestire, asa ca schimb cu peste prajit pranzul :).
Poate fac si negresa de post sa dau de pomana.
Am pofta de un boeuf stroganoff. Sa vad ce carne de vitel gasesc maine.
#40
Postat 24 martie 2017 - 12:29
Din cauza ca nu pun unt, piureul meu nu se intareste asa mult. Smintina pun de aia de gatit, groasa, nu de aia acra (sour). Il reaincalzesc la microunde, dar in general incerc sa fac numai cit sa mincam o data.