Dea, poti sa pui 2 cartofi cruzi, taiati felii si sa dai mancarea in cateva clocote. Absorb sarea!
Incerc Vale,tks de pont!Ma gandeam sa mai fac o supa de zarzavat si sa lungesc fasolea...dar daca zici ca merge asa, e mai bine:))
Postat 23 martie 2017 - 09:28
Dea, poti sa pui 2 cartofi cruzi, taiati felii si sa dai mancarea in cateva clocote. Absorb sarea!
Incerc Vale,tks de pont!Ma gandeam sa mai fac o supa de zarzavat si sa lungesc fasolea...dar daca zici ca merge asa, e mai bine:))
Postat 23 martie 2017 - 10:05
Azi fasole cu carne de la saramura...si a iesit ocna.Socrela s-a uitat ca nu am pus sare si a completat ea .
scuze ca ma amuz, dar mi-am adus aminte de so-acra-mea: era la noi, si pt ca noi nu aveam margarina pt pireu (habar nu aveam ca exista asa ceva), dar aveam unt/lapte ce voia ea, a facut pireul doar cu apa in care au fiert cartofii. A iesit un fel de cartofi cu apa, horror, dupa ce a plecat a ajuns direct la cos.
Postat 23 martie 2017 - 10:25
Socrela mea sta cu noi,dar rar gateste sau se baga in oalele mele.Acum a vazut ea ca nu am pus sare si s-a gandit ca am uitat .Chestia amuzanta e ca eu nu am papat si nici nu pap...fasolea era pt restul colocatarilor .
Si eu fac pireul de cartofi fara grasimi sau lactate,doar cu putina apa in care au fiert cartofii...e mai light(cat pot fii cartofii de light).
Postat 23 martie 2017 - 10:41
Socrela mea sta cu noi,dar rar gateste sau se baga in oalele mele.Acum a vazut ea ca nu am pus sare si s-a gandit ca am uitat
Moaaama...da' inseamna ca chiar te urmareste,de a vazut EA ca nu ai pus sare!!!!!
Eu sunt muta de uimire,curcubico...dar la ce ora te trezesti bre de faci si mincare inainte de a pleca la munci?
De fapt intrasem sa ma laud ca am fasole de ieri si nu gatesc azi!
Postat 23 martie 2017 - 10:48
Dana, mai bine nu intreba ... eu zilnic ma trezesc pe la 5 ... fara motiv
Piureul eu il fac cu unt (gras) si lapte, sa fie spumos
Postat 23 martie 2017 - 10:53
Dana, mai bine nu intreba ... eu zilnic ma trezesc pe la 5 ... fara motiv
Piureul eu il fac cu unt (gras) si lapte, sa fie spumos
Sz ai toata admiratia mea, eu rar ma trezesc la 5 (doar daca e musai si arde), de obicei cand plec/am la drum, nicidecum sa gatesc, but again eu am familie mica.
Si eu tot cu unt si lapte fac pireul, dar ea insista: nuuu, cu margarina de pireu (???).
Postat 23 martie 2017 - 10:55
Curcubico,de fapt ce ma mir(adica ma mir ca eu nu-s asa o persoana matoinala asa ca sunt in mare admiratie pentru cei ce se trezesc dimineata si pornesc la niste treburi care ...phuuu,eu nici nu le pot visa)mai am o cunostinta care facea muffins dimineata!
Si tot asa matinala,tot fara motiv!!
Postat 23 martie 2017 - 11:45
Da, asa am fost mereu matinala, de cand ma stiu
Cand am multe de facut in bucatarie, nu apuc sa dorm pana la 5, ma trezesc din reflex si la 4 ... iar la 8 deja sunt gata
Abia astept Floriile si Pastele, sa pot face dulciuri
Postat 23 martie 2017 - 11:55
Moaaama...da' inseamna ca chiar te urmareste,de a vazut EA ca nu ai pus sare!!!!!
...eu credeam ca din plictiseala sta pe langa mine,nu sa ma urmareasca .Eh,mai greseste omul:)))
Postat 23 martie 2017 - 12:25
Si eu piureul cu unt, dar fara lapte, cu apa in care au fiert! Nu-mi place gustul de lapte.