Suntem la jumatatea lui martie,deci e primavara,e verde afara si in bucatarii!!!!
Editat de andacos, 17 martie 2017 - 18:12 .
Postat 17 martie 2017 - 20:10
astazi fac:
quinoa rosie
asparagus sauté
piept de pui prajit in ulei de coconut
salata de spanac
paine
si pt miine cind avem musafiri, fac un tort tiramisu (Jamila)
salsa (poate cu mango sau ananas) cu chips
bbq asortat cu carne de vita, shrimp Cajun , mititei...
...nu stiu ce ciorba sa fac zilele astea.
Editat de michelle-usa, 17 martie 2017 - 21:25 .
Postat 17 martie 2017 - 20:22
voi clatiti quinoa inainte da a o gati?
eu mereu uit...imi amintesc dupa ce o pun in tigaie...dar unzii zic ca e bine, altii ca nu e necesar...
Postat 17 martie 2017 - 20:29
Da, chiar bine , cica altfel are gust amar.
Postat 17 martie 2017 - 20:37
Multumim Dana de casuta noua!Si frezia e teroare...inca un multam .
Saptamana asta am mai gatit o mazare cu coaste,ciorba de dovlecel acrita cu macris si o varza calita.Pt we pireu de cartofi cu sos de rosii si snitele de porc,ciorba radauteana cu un plus de legume,spanac cu bulion si ciuperci calite cu mamaliga(asta pt mine).
Michele,eu orice cereala/seminta o clatesc bine inainte de a o pune la inmuiat/gatit.
Postat 17 martie 2017 - 20:37
Da, chiar bine , cica altfel are gust amar.
asta am auzit si eu...dar am gustat-o si nu mi se pare amara...(dar eu nu stau bine cu simtul gustativ.)
asta e...poate imi voi aminti data viitoare.
Postat 17 martie 2017 - 20:45
Pai poate nu e la fel quinoa ta si nu e nevoie. Daca era amara unul din voi simtea, cu siguranta. Eu saptamana asta am avut ciorba de perisoare, ca ziceai ca nu stii ce sa faci.
Postat 17 martie 2017 - 21:08
Pai poate nu e la fel quinoa ta si nu e nevoie. Daca era amara unul din voi simtea, cu siguranta. Eu saptamana asta am avut ciorba de perisoare, ca ziceai ca nu stii ce sa faci.
hmmm...buna idee...cred ca o fac si eu, dar cu cilantro si lamiie...gen Mexicana.
tocmai am terminat quinoa mea, nu stiu ce sa pun la sfirsit...patrunjel, oregano proaspat sau cilantro? cred ca pun cilantro.
cat despre gustul amar, vedem deseara cind imi vin degustatorii
edit.
am pus cilantro, e in deliciu!
imi pare rau ca nu am facut mai multa quinoa...nu mi-am dat seama cit o sa iasa, ca am turnat nemasurata din borcan direct in tigaie...dar e de cite o portie pt fiecare.
Editat de michelle-usa, 17 martie 2017 - 21:24 .
Postat 18 martie 2017 - 18:48
Azi am facut paste cu sos de rosii, o portie de supa de fasole uscata, 33 de sarmale si inca o portie de spanac.
,Maine fa snitele, cascaval pané, amestec maxican tras la tigaie si poate un pic de mazare, separat.
Va trebui sa refac supa pe pui, maine sau luni.
Postat 18 martie 2017 - 23:32
Am pus varza la murat pt sarmale. Dar cum pana acum numai sotul se ocupa de asta nu stiam cata sare pune. Se pare ca am pus dublu...si preconizez ca voi avea o varza moruga.