Eu folosesc amaretto in crema de la tiramisu, dar cat sa ii dea o aroma subtila de alcool. In cafeaua in care inmoi piscoturile nu pun absolut deloc nici o esenta, ca sa isi pastreze aroma de espresso.
esente in tiramisu cake
#11
Postat 04 noiembrie 2016 - 08:26
#12
Postat 04 noiembrie 2016 - 10:11
Eu la ultimul tiramisu am pus cogniac si in cafeaua in care am muiat piscoturile si in crema,ca nu am avut altceva in casa si cum nu bem bauturi de asta dulci,nicio sansa sa cumpar.
A fost foarte bun.
Editat de andacos, 04 noiembrie 2016 - 10:14 .
#13
Postat 04 noiembrie 2016 - 10:16
Eu nu pun nicio aroma. Doar cafea espresso.
Fac crema la 5 oua + mascarpone (vesnica recunostinta pt reteta, Roxanaz ).
#14
Postat 04 noiembrie 2016 - 10:49
vezi ca reteta aia avea amaretto in crema :)
#15
Postat 04 noiembrie 2016 - 10:58
vezi ca reteta aia avea amaretto in crema :)
da, dar eu nu pun
si iese o nebunie
#16
Postat 04 noiembrie 2016 - 20:17
am gustat ieri crema, a iesit f buna dar de taiat, astazi il tai.
de data asta l-am facut in tava rotunda, din aia care se ia marginile, ca sa iasa frumos am pus piscoturi pe margine.
piscoturile le-am stropit cu cafea, am gasit niste piscoturi moi, care se tin in congelator de fapt...si dca le inmoi in cafea...se dezintegreaza intr-o sec.asa ca doar le stropesc si se inmoie pana a 2-a zi.
vreau sa cumpar niste zmeura sa pun pe deasupra.
cred ca o sa incerc candva cu amaretto
#17
Postat 14 februarie 2017 - 11:39
#18
Postat 14 februarie 2017 - 12:01
da, si nu ii mai zici tiramisù, ca nu te mai trage in sus