Nu stiu daca ii e locul aici sau la "sushi de Madagascar", dar sunt sigura ca toți am experimentat dezastre, mai ales în momente nepotrivite.
Așa că pentru descretit frunțile, va aștept să la împărtășiți :)
Postat 15 septembrie 2016 - 11:23
Nu stiu daca ii e locul aici sau la "sushi de Madagascar", dar sunt sigura ca toți am experimentat dezastre, mai ales în momente nepotrivite.
Așa că pentru descretit frunțile, va aștept să la împărtășiți :)
Postat 15 septembrie 2016 - 11:32
Postat 15 septembrie 2016 - 11:39
Postat 15 septembrie 2016 - 11:48
Am găsit o poza in tel Mălinei, din păcate este doar cu exteriorul tortului, care arată chiar apetisant.
Problema a apărut după taiere, când în locul frumuseții din videoclip, din tortul meu se revarsa un fel de chestie noroioasă, pentru care imaginatia nu era nici pe departe suficientă.
Postat 15 septembrie 2016 - 12:12
Am voie sa ma laud cu altele? Prajituri, torturi, nu fac. Familia mi-a interzis.
Postat 15 septembrie 2016 - 12:15
Orice e bun ca dezastru...
Postat 15 septembrie 2016 - 15:17
Stiu reteta foarte bine, si eu am cochetat cu ea insa am renuntat tot din cauza ca nu găseam toate ingredientele. Nu inteleg ce ai fi putut gresi. Nu ti s-a copt blatul? Crema s-a tăiat? Nu inteleg ce ar fi putut sa ti se reverse. Poate ai gresit compozitia blatului si in combinatie cu crema s-a dezumflat ca sa zic asa.
Postat 15 septembrie 2016 - 16:07
Eu fac uneori o ciorba atât de "deasa", plina de legume adică, ca uneori bărbatul crede că e ghiveci :)))
Edit să corectez un dezacord :))
Editat de andaghe, 15 septembrie 2016 - 20:05 .
Postat 15 septembrie 2016 - 19:26
Nu stiu daca ii e locul aici sau la "sushi de Madagascar", dar sunt sigura ca toți am experimentat dezastre, mai ales în momente nepotrivite.
Așa că pentru descretit frunțile, va aștept să la împărtășiți :)
poza 12 cu chocolate cake mousse e o reteta care o fac f des si imi iese intotdeauana perfect. secretul e ca , tortul sa nu fie scos din forma cu inel pana cand treb sa fie servit.
cand se face moussul, ciiocolata topita treb sa fie rece cind se bate cu frisca, ca sa fie cit mai tare si sa stea.
dupa ce se toarna peste blat (fiind in forma nu are cum sa o ia la vale). se da la congelator pt 2-3 ore si apoi in frigider.
cand e servit se scoate inelul de la forma si ramine perfect.
Editat de michelle-usa, 15 septembrie 2016 - 19:28 .
Postat 16 septembrie 2016 - 09:46
Pt mine a treisprezecea poza e ok, merge daca e ziua Jokerului! Michelle, daca mai citesti, pune la retete cum faci tu sos pt paste -ceva cu vin, parca?! Merci!