Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 3 voturi

Ce gatim astazi?Cap.96


754 raspunsuri la acest subiect

#11
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 19 aprilie 2016 - 19:12

cum ies, michelle :) cateofata mai overcooked asa, dar cui nu-i place poate sa-si faca cu branza.
 
in general tai cartofii in 4 si cotletele pe pun peste cartofi in tava. 
 
pentru copii mai fac o tava de cartofi copti separat, cartofi cu coaja taiati in 2, sprayed cu ulei de masline si apoi sare piper boia si depinde ce ierburi am prin casa. ii mananca de rup.


cotlete cu brinza?

cartofii la cuptor, pui un pic de apa, sau ii acoperi?

#12
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 19 aprilie 2016 - 19:27

nu, nici o branza. simple, sare piper.

 

cand fac cartofi cu cotlete, pun un pic de ulei in tava. apoi cartofi cu care piper apoi cotletele cu condimentelele lor.

 

cand fac doar cartofi, pun doar a baking sheet in tava siapoi cum am spus cu ulei de maslien si tot restul.



#13
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 19 aprilie 2016 - 19:39

tu cam cit tii cotletele la cuptor?

 

tocmai ma uitam la retete pe net...unii zic 1-2 ore...altii 40 min...eu data trecuta le-am tinut 25 min si erau talpa.



#14
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 19 aprilie 2016 - 20:10

tu cam cit tii cotletele la cuptor?

 

tocmai ma uitam la retete pe net...unii zic 1-2 ore...altii 40 min...eu data trecuta le-am tinut 25 min si erau talpa.

 

 

mie imi plac bine facute, nu suport sa miste sau sa imi bleed in farfurie:) si cred ca depunde si ce temperatura pui la cuptor si cat de gros sunt taiate cotletele. eu incep cu 30 min si apoi le verific din 10 in 10 min.

 

 

DAR cotletele sunt carne fara grasime sau cu foarte putina, de aceea parerea mea e ca in general se usca in cuptor. la cuptor merge mai bine ceafa. cotletele (cel putin la mine) merg mai bine in tigaie sau pe grill.

 

PS: nu stii expresia sa iti faci cu branza? asa zicea mama mea. daca nu ne placea mancarea "sa-ti faci cu branza" un fel de: ghinion, ciocul mic si data viitoare iti faci singur :)))))



#15
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 19 aprilie 2016 - 20:15

nu stiam expresia!

am gasit reteta, date prin pesment, 425', 10 min pe fiecare parte.pe asta o fac...si il pun pe sot sa le verifice...cum le face, asa le maninca .

#16
valentinag

valentinag

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.324 mesaje

Postat 20 aprilie 2016 - 07:48

Pilaf sarbesc azi, mai am si varza calita.



#17
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.457 mesaje

Postat 20 aprilie 2016 - 08:31

Multumim pentru capitolul nou [bis]

 

 Eu inca nu am de gatit, yuhuuu, insa astept sugestii si idei pentru weekend  [il]



#18
Tiny90

Tiny90

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 601 mesaje

Postat 20 aprilie 2016 - 09:30

Multumim pentru noua " bucatarie" sa fie plina cu retete delicioase...

eu astazi fac cotlete de vitel si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor si o ciorba de fasole uscata ...

de Paste nu stiu ce sa fac ... probabil pulpa de miel la cuptor,as manca niste sarmale ( nu am mai facut de la craciun) si oua umplute ...desert ..cred ca o sa cumpar cozonac si pasca. O sa gatesc vineri sau sambata ...asa ca se vor manca pana duminica,cand,daca e frumos,probabil o sa facem gratar  [batcap]



#19
dea78

dea78

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.098 mesaje

Postat 20 aprilie 2016 - 09:39

   Multumim de casuta noua cu aroma de flori de cais(cel putin asa pare)!

   Si tks de "citat" Dana,ca altfel era greoi sa urmaresc aseara aici de pe tel:)))

   Am luat ieri ciuperci si varza fresh,azi mai am fasole,dar maine vad ce se voteaza.



#20
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.256 mesaje

Postat 20 aprilie 2016 - 16:50

tocmai am vorbit cu tata.ne-am prapadit de ris la telefon ...cu toate regionalismele astea.

mi-a confirmat ca, nu am inventat eu cuvintul, in valcea la pulpite (partea de jos/inferioara)de pui...se zice ciotoiase.
miine chiar zicea ca se duce la magazine sa vada etichetele daca nu cumva scrie si pe ele.

Spune-i sa faca o poza cu telefonul, sa vedem si noi dovada!!! [:-)))]

 

Doamne ce am mai ris cu barbatu in seara aia, cind i-am spus de ciotoiase!!! Nici acum nu mai pot abtine si sint la munculita!




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Ieri, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Ieri, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Ieri, 08:13

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -