Sari la conținut

Sari la conținut


Radar familia Bodnariu

bodnariu solidaritate

1703 raspunsuri la acest subiect

#1311
Alizee

Alizee

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.337 mesaje

Postat 13 februarie 2016 - 13:20

"Grave motive de îngrijorare    În ultimul comunicat, relatând prima vizită în aproape trei luni, când Marius a putut în sfârșit să-i vadă pe băieți, am menționat și că bucuria părinților a fost umbrită de câteva aspecte pe care atunci nu le-am făcut publice. Matei avea pe spate o julitură urâtă și vânătăi, iar Ioan avea vânătăi pe față. La întrebările părinților prin care se cereau detalii, reprezentanții Barnevernet nu a dat prea multe explicații, trecând repede peste aceste aspecte. Explicațiile lor (a Barnevernet) erau că din vina lui Matei, el a căzut pe spate, iar Ioan s-a împiedicat pe scări și a căzut cu fața de trepte. 

Noi ne întrebăm, dacă ar fi avut aceste semne copiii în momentul în care au fost luați în custodie, Marius ar mai fi fost astăzi în libertate? Ar fi acceptat Barnevernet și din partea părinților astfel de explicații cu privire la vânătăile și juliturile copiilor? De asemenea, suntem îndreptățiți să ne întrebăm, sunt copiii mai în siguranță acum decât acasă, și câtă grijă au de ei acolo unde sunt? Iar dacă așa ceva s-ar putea întâmpla oricum, de ce Barnevernet nu mai este așa de preocupat de integritatea fizica a copiilor? De ce nu s-a sesizat Barnevernet din oficiu? Sau, pe ei nu-i trage nimeni la răspundere și de asta fac ce vor?

Matei spune că doamna la care stă a râs de cântecelul lui creștin “Barca mea e mică” – cântecelul lui preferat – și i-a spus că este o prostie. Matei a întrebat-o pe mami dacă e o prostie cântecelul “Barca mea e mica”. Mai târziu, Matei i-a spus lui Marius că mami e “mai mare”!? Întrebat ce vrea să spună, el completează spunând că mami are părul lung și că ea face copii, de asta e “mai mare” decât tati – îndoctrinare feminista?!

Pe 10 Februarie, părinții au putut să vorbească aproape câte zece minute cu fiecare dintre fete. Cu ocazia aceasta, au aflat că Naomi vrea să se tundă la zero ca să poată purta perucă, iar Eliana vrea cercei! Se pare că Barnevernet încearcă să-i provoace pe orice cale pe părinți. Marius a răspuns elegant că aceste lucruri le vor discuta când vor fi împreună, acasă. 

Este tot mai clar că Barnevernet nu urmărește interesul superior al copilului, ci subminarea sistematică a autorității părintești și, în special, autoritatea tatălui. Distrugerea valorilor familiale și ruperea legăturilor dintre copii și părinți, iată care este de fapt misiunea și rațiunea de a exista a lui Barnevernet! Da, copiii îi iubesc pe părinți și doresc să fie toți împreună, dar forțele malefice ale acestei instituții lovesc neîncetat împotriva celor mai sacre principii și drepturi familiale și umane.

Pe această cale, protestăm vehement și facem apel la autoritățile norvegiene să intervină pentru a pune capăt acestor abuzuri ale Barnevernet și să ia măsurile necesare pentru ca toți cei 5 copii să fie readuși în sânul familei, acolo unde sunt iubiți și în siguranță! Apelăm la toate forurile și organizațiile internaționale să intervină pe lângă guvernul norvegian în favoarea familiei Bodnariu și a reunificării acestei familii!

Așa cum se va putea dovedi în scurtă vreme, cazul Bodnariu este un caz de persecuție și discriminare religioasă, cu încălcări grave ale libertății de conștiință, în particular, dreptul părinților de a-și educa copiii în conformitate cu valorile şi convingerile lor religioase, drept stipulat în Convenția Europeană a Drepturilor Omului. Astfel de abuzuri sunt de neacceptat într-o societate democratică."

 

http://www.bodnariuf.../articles/4934/

 



#1312
ruxandra_sb

ruxandra_sb

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.540 mesaje

Postat 13 februarie 2016 - 13:58


 

 

De cand anormalitatea e tratata ca normalitate si se incearca bagarea pe gat cu forta?

 

Exact!

Aceasta este si senzatia mea.. ne-au spalat atata creierii, si ne-au bagat pe gat la "corectitudine politica" ca deja ne este greu sa discernem binele de rau.

 

iar apropo de homofobie.. am trecut, pe la 20-30 de ani, prin faza.. "vai, ce cool este ca suntem diferiti, unii sunt hetero, altii homo, altii bi, vai ce fain este si ce bine ne intelegem cu totii...blablabla"

 

mai crescand, mai cugetand, ma observand ce ni se baga pe gat..

 

ca "vai ce frumos, o familie cu tatici/mamici gay si copilasi adoptati"si (aproape ca) la dracu cu desueta si clasica familie formata din "mama, tata & copii"

 

vai si ce interesant.. povestea cu regele care se casatoreste cu alt rege..  disperati tre sa fie sa modifice povestea 

 

totul culminand cu.. copilul nici nu tre a stie ca-i baiat sau fetita..  [zid]


Editat de ruxandra_sb, 13 februarie 2016 - 14:00 .


#1313
Pepco

Pepco

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.624 mesaje

Postat 13 februarie 2016 - 13:59

Dincolo de manipularea site-ului, care ma dezgusta, imi inchipui cum s-au simtit sarmanii parinti, cand li s-au adus copiii cu vanatai pe spate si pe fata...



#1314
dianama

dianama

    Membru senior

  • Banned
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.152 mesaje

Postat 13 februarie 2016 - 14:29

Exact! Aceasta este si senzatia mea.. ne-au spalat atata creierii, si ne-au bagat pe gat la "corectitudine politica" ca deja ne este greu sa discernem binele de rau. iar apropo de homofobie.. am trecut, pe la 20-30 de ani, prin faza.. "vai, ce cool este ca suntem diferiti, unii sunt hetero, altii homo, altii bi, vai ce fain este si ce bine ne intelegem cu totii...blablabla" mai crescand, mai cugetand, ma observand ce ni se baga pe gat.. ca "vai ce frumos, o familie cu tatici/mamici gay si copilasi adoptati"si (aproape ca) la dracu cu desueta si clasica familie formata din "mama, tata & copii" vai si ce interesant.. povestea cu regele care se casatoreste cu alt rege.. disperati tre sa fie sa modifice povestea totul culminand cu.. copilul nici nu tre a stie ca-i baiat sau fetita.. [zid]

Si eu am avut episod din asta ....de super modernism,toleranta ...bla bla .

 

Acu intr.adevar sunt anumite aspecte  pe care le urasc  .

Si cati naivi sunt luati de val. ..!

 

Voi vad ca sunteti optimiste. ..eu am asa un nod  in gat .

Cred ca sunt  bagati  in rahat pana in gat .

Si daca  ar da copii  fam B ar creea  un precedent  ,atunci ar trebui  sa ii redistrubui  pe toti. 

Prea multi bani, prea multe gauri  descoperite. ...abuzuri  etc .

 

Eu acu cred ca se umbla sa ii incrimineze  si mai tare ,ba cu religia ,ba viziteze pline de lacrime  (stiti ca nu au voie sa planga cabd isi  revad  copii )



#1315
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 13 februarie 2016 - 15:21

Pepco, poti sa fi mai exacta cu site- ul si dezgustul?

 

Eu nu inteleg ceva...aceste vizite au loc in prezenta tamutzoilor Bv, in afara caselor fosterilor, banuiesc ca nici fosterii nu sunt prezenti, nu? astia tzes la dosar in continuare, fara anchete sociale cu avocati de fata, fac ce vor, la bunul plac...? nu poate fi sesizata politia de catre parinti? care sunt alternativele? sa iti iei copiii si sa fugi? sa ii strangi pe aia de gat ca in sens invers li se rupe de vanatai, tunsul fetei si toate goangele bagate in capul lor? sa stai precum un autist, tu parinte, caci sabia atarna deasupra capului tau...si sa astepti sa catadicseasca justitia sa isi faca treaba? wtf is wrong cu astia?

 

s- au decridibilizat cu totul!!!

 

mi se face scarba, scarba de ei, scarba de romanii care nici macar bunul simt sa taca, ok, nu te afecteaza, nu te impresioneaza, nu te obliga nimeni, nu esti capabil sa intelegi, sa cuprinzi, problema e la tine, tine- o pt tine si taci! nu mai continua sa argumentezi de- aiurea in tramvai, pe asa o drama, de dragul argumentatiei, ca nu esti la ora de biologie si faci disectii pe broaste. :((( 

 

nu stiu daca e bine, suntem nici la jumatatea lui februarie...sunt luati din noiembrie...si uite ce se petrece cu copiii. Doamne ajuta sa ajunga acasa, la parintii si bunicii lor, mizerabilii aia care sunt responsabili pt toata trauma asta ar trebui sa plateasca o viata pt ceea ce le face. :((

 

Jos palaria comunitatii penticostale, sunt uniti, nu au uitat ca sunt romani, dincolo de partea financiara pe care e clar ca o au buna, faptul cu unul dintre ei a strigat si toti au sarit, fara sa puna la indoiala o secunda strigatul de ajutor, fara cuvinte! Avem de invatat atatea....toti recunosc ca nu a mai fost niciodata o asa mobilizare la romani.

Mi- e groaza sa ma gandesc la copiii fam Radulescu, cinci copii luati de Bv din 2012... nimeni nu stie nimic despre ei. :(


Editat de lucialu, 13 februarie 2016 - 15:22 .


#1316
Alizee

Alizee

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.337 mesaje

Postat 13 februarie 2016 - 15:32

Este un articol scris, in care sunt vizati toti cei care sustin baver si ceea ce le face familiilor, dar este atat de transant si dur, incat am preferat sa nu-l pun aici.

 

Practicile baver tolerate si sustinute de statul norvegian ridica nu numai semne de intrebare, ci si de ingrijorare.

 

La inceputul acestui subiect am zis ca norvegia ar trebui izolata de toate tarile si sa nu le mai calce nimeni teritoriul; sa se hraneasca cu titeiul lor. O sustin in continuare : sa fie penalizati si ostracizati pt practicile impotriva umanitatii, pe care le perpetueaza cu atata nerusinare. 



#1317
Pepco

Pepco

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.624 mesaje

Postat 13 februarie 2016 - 15:34

lucialu, site-urile romanesti religioase au tendinta de a manipula publicul prin folosirea unor exprimari precum "forte satanice", "forte malefice", "Satana" etc. Si sunt comentatori romani care merg chiar mai departe. Din pacate, de multe ori, credinta tampeste. A se vedea si cuvantarea acelui "sef" penticostal de nu mai stiu unde, care incepuse cu "nu cruta nuiaua, ca asa scrie in Biblie". Nici macar nu intelegea ce deserviciu face familiei B. inducand publicului ideea ca este posibil, chiar permis, ca acela sa fie stilul de educatie al familiei B. - pedepsele corporale. Nu ocazionale, ci ceva fara de care nu se poate, ceva de tine de normalitate.

 

Pe mine ma dezgusta chestia asta.

 

Nu consider ca acest caz a fost unul de persecutie religioasa, asa cum "urla" multi credinciosi romani. Pe de alta parte, daca familiile foster ironizeaza credintele copiilor, parintii afla si apoi afla si media, risca sa devina unul de persecutie religioasa. Adica sa contribuie la vanzarea acestei imagini.

 

Si cine poate impiedica familiile foster sa ironizeze?

 

Dincolo de asta, daca eram in situatia lui Ruth, sa-mi aduca copilul julit pe fata, cu vanatai, nu stiu daca as fi reusit sa-mi retin lacrimile, chit ca aia m-ar fi considerat labila psihic. Cred ca as fi luat copilul in brate si l-as fi acoperit de sarutari.


Editat de Pepco, 13 februarie 2016 - 15:39 .


#1318
Alizee

Alizee

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.337 mesaje

Postat 13 februarie 2016 - 15:53

A-ti arata emotiile este sanatos, nu dovedeste labilitate psihica. 

 

Cum sa nu li se dea voie sa planga atunci cand se vad parintii cu proprii copii ? Pana si animalele se bucura cand se intalnesc si s-au cunoscut dinainte.

Regulile psihologiei umane sunt rastalmacite si alambicate intr-un mod atat aiuristic, de ramanem masca la atata "motivatii" imbecile cu pretentii de adevar absolut.



#1319
Dariucha

Dariucha

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 156 mesaje

Postat 13 februarie 2016 - 16:44

Exact ce-am bănuit eu mai devreme cu tunsul fetei ! Îmi pare asa de rău Si ma rog incontinuare pt ca copiii sa ajungă acasă la părinți . Eu sunt părinte de copii si de cand cu cazul asta ai mei dorm cu mine . m-a afectat atât de mult ca efectiv am stări de panica ..:((

#1320
dianama

dianama

    Membru senior

  • Banned
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.152 mesaje

Postat 13 februarie 2016 - 16:52

A-ti arata emotiile este sanatos, nu dovedeste labilitate psihica. Cum sa nu li se dea voie sa planga atunci cand se vad parintii cu proprii copii ? Pana si animalele se bucura cand se intalnesc si s-au cunoscut dinainte. Regulile psihologiei umane sunt rastalmacite si alambicate intr-un mod atat aiuristic, de ramanem masca la atata "motivatii" imbecile cu pretentii de adevar absolut.

Citeste ce scrie Otiliav in urma ..

Si am mai citit un link mai demult ...cand am timp il pun. 




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Ieri, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Ieri, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Ieri, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -