Sari la conținut

Sari la conținut


Radar familia Bodnariu

bodnariu solidaritate

1703 raspunsuri la acest subiect

#1261
maryella77

maryella77

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.736 mesaje

Postat 12 februarie 2016 - 07:17

Otilia, da, am facut confuzie. De fapt citand articolul aparut in Tribuna Romaneasca , am elucidat confuzia si mi- am amintit ca mai vazusem scris: li s- a propus in parte la politie, ac au fost ridicati, sa isi reclame partenerul pt violenta domestica, cu promisiunea ( fiecaruia i s- a facutat treaba asta ) ca dc reclama, va primi custodia copiilor si pe copii. Apoi a fost faza cu Ruth, acasa. Acolo i s- a prezentat varianta ca ar fi dus- o cu bebe impreuna la un adapost...

 

 

eu nu poci ca sa mai comentez in stilul in care fac unele forumiste aici. e masochism. mi- e si copilul racit...

 

Fleur, da, sesizam multi absurdul :(

 

Maryella, mai e si cand copilul mic proiecteaza ceva vazut la altul asupra lui...deci nu neaparat fabulatie pura. e complicat cu piticii :) 

 

Alizee, am citit azinoapte ce a sctis bunicul. mi- au dat lacrimile :( 

 

voi merge pe 16 apr, dc va mai fi nevoie. eu sper sa se rezolve odata, ca e crunt pt ei. 

Da asa este, uitasem partea asta.Si atunci nu e cu atat mai aberant sa ii rastorni intregul univers, sa il dezradacinezi- pentru ca luatul de langa parinti asta inseamna-doar pe baza unor cuvinte spuse de copil la un moment dat, intr-un anumit context?

Normal ca fosterii sunt si ei oameni,unii poate sunt f buni cu copiii in ingrijire si ii ajuta enorm, pe cei care au intr-adevar nevoie.Dar aici e vorba de parinti care isi iubesc copiii, nu le-au pus viata in pericol, nu i-au abandonat la nastere, nu i-au maltratat, i-au ingrijit.Asta e absurdul situatiei,adevarata problema, nu ca fosterii sunt sau nu mai competenti in meseria de parinte.Imi aduc aminte cand eram mica  si o vedeam pe mama doar in weekenduri- pana la scoala am stat la tara cu bunicii-si faceam drumuri o mie pana la poarta in ziua in care stiam ca trebuie sa vina.Si daca  intarzia eram disperata, nici mancare nu vroiam.Asa ca nici macar nu vreau sa imi imaginez ce simt acesti copii smulsi de langa parintii lor, cu viata facuta tandari, ca despre parinti, ma mir ca mai sunt cu mintea intreaga.Doar Dumnezeu ii intareste, ca alta explicatie nu am. 



#1262
Alizee

Alizee

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.337 mesaje

Postat 12 februarie 2016 - 08:51

Maryella, si eu am crescut la tara, in copilaria mica ( pana in scoala ). Cand stiam ca trebuie sa vina parintii in vizita la mine, ma duceam in statie, la rata, cu minute bune inainte. Uitasem de dorul de parinti din copilarie, desi ii vedeam la fiecare sfarsit de saptamana.

Nimeni nu poate inlocui parintii iubitori, nici macar bunicii sau persoanele cu cele mai bune intentii.



#1263
Vauva

Vauva

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 297 mesaje

Postat 12 februarie 2016 - 09:32

Pentru forumistele care citesc  Tribuna Romaneasca, chiar nu v-a sarit in ochi acest pasaj? Eu m-am speriat  si inteleg ingrijorarea directoarei. Acestor  crestini  care scriu articole in aceasta revista li se pare foarte normal ca un copil de 9 ani sa declare la scoala, probabil si colegilor ei si parteneri de joaca ca :" plata pacatului este moartea"

:( :( :(

 

"Eliana Bodnariu, deși avea doar 9 ani, știa deja că Dumnezeu a creat cerurile și pământul, l-a creat pe om liber și i-a dat voie să mănânce și să bea din tot ce i-a văzut ochii, mai puțin din pomul cunoștinței binelui și răului. Eliana știa că Adam și Eva, prima familie a tuturor timpurilor, a ales să nu asculte de Dumnezeu iar consecința păcatului lor fiind moartea. De fapt, Eliana nu doar că știa aceste lucruri dar era atât de convinsă că acestea sunt adevăruri sfinte menite să ne învețe și pe noi ceva încât, la școală fiind, într-un mediu al învățăturii și educației, a spus răspicat că: „plata păcatului este moartea”. Și acest adevăr uriaș l-a zduduit atât de tare pe diavolul ce-și știe bine viitorul încât acesta mai negru ca sine însuși s-a năpustit prin loialii săi servitori căutând să distrugă mesagerul nevinovat și pur, dar și întreaga familie ce-a învățat-o adevărurile sfinte. Din foarte multă râvnă și mai puțină înțelepciune, după cum avea ea însăși să mărturisească plină de regret mai târziu, directoarea școlii speriată și ea de cele spuse de micuța predicatoare a chemat în ajutor puterea supremă și necontrolabilă a Barnevernetului Norvegiei din zona Naustdal. Avea nevoie doamna directoare de sprijin moral și didactic, dorea să-i vadă pe părinții micuței predicatoare consiliați și „adaptați” la cultura și societatea contemporană norvegiană ateistă"

 

https://www.facebook...722360661328976


Editat de Vauva, 12 februarie 2016 - 09:33 .


#1264
poohy

poohy

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.914 mesaje

Postat 12 februarie 2016 - 09:46

Eu nu cred ca Eliana vorbea in stilul asta atat de bisericesc. Ca  stia tot ce spune articolul - cu Adam si Eva, pacatul original si mai povestea la scoala etc, ti se pare motiv de ingrijorare si luat copilul din familie!?! Mie asta mi se pare discriminare inversa, a ateilor impotriva crestinilor.

Da, mi s-ar parea motiv de ingrijorare in cazul in care religia ar fi devenit prea importanta, inlocuind orice alte cunostinte (dar se pare ca nu, ziceau ca sunt creative, invata ok etc), se refuza dreptul la tratament medical (iar nu e cazul). Dar asa?

Si cati la varsta ei nu auzisem despre toate astea? Mie imi mai povestea bunica. Si nu era cine stie de crestin indoctrinat.

Si la religie la scoala, crezi ca nu se vorbeste despre Adam si Eva?



#1265
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 12 februarie 2016 - 09:48

Esti crestina? Eu sunt crestina de rit ortodox.

ai auzit de libertatea religiei?

btw: pacatul este o crima impotriva vietii. sper ca nu ne exprimam precum pe vremea lui Moise, chit ca am senzatia ca oamenii aceia au stat mai bine ca noi la mai multe capitole.

Nu mai mult decat m- a speriat la vremea respectiva lupul care a mancat iezii caprei  :))) dar ma rog, oi fi eu mai cu apetit la de- astea " buhuhu! " pt unii.

Ps: nu ma numesc o cititoare a TR, am vazut articolul cu referire stricta la topic.

la ora actuala buhuhu! pt mine este Statul in chip de Dumnezeu, cu niste exemplare de sa ma iau cu mainile de cap....toti aruncatori de pietre in lac.

daca o mai tineti langa cu "indoctrinarea religioasa" aka crestina, s- ar putea sa nu va placa alternativa cu aia care vor 70 de fecioare....dar cine va mai putea sa miste in front si sa faca astfel de comentarii, ca acum cand suntem inca inconjurati de indoctrinatii/ spalatii pe cre- er crestini?

 

io cre' ca ar trebui sa ne intoarcem la Carta ONU...ca de atata corectitudine politica si curcubee, am uitat care cum.


Editat de lucialu, 12 februarie 2016 - 09:55 .


#1266
J G

J G

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.955 mesaje

Postat 12 februarie 2016 - 09:56

Homofobia va face de ras, oameni buni. Va da masura limitarii.

Mai bine tineti-va rusinea asta pentru voi, n-o mai lasati sa umble libera pe forum, ca miroase urat de tot!



#1267
Vauva

Vauva

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 297 mesaje

Postat 12 februarie 2016 - 09:57

Ei, pai chiar ei au scris ca asta a spus Eliana la scoala, Nu stiu daca va dati seama ce impact poate avea asupra unyi copil de 9 ani cand aude asemena grozavie, dar am si eu un copil de noua ani si cam imi dau seama cum percepe lucrurile la varsta asta.

 

Daca  Eliana, poate si in joaca, fara macar sa realizeze ar fi putut sa ii spuna unui coleg  :" daca faci aia,ai sa mori" :(

 

 

ah, crestina sunt si eu, si mai mult nu am ce sa iti spun



#1268
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 12 februarie 2016 - 10:37

JG, eu as fi un pic atenta la catalogari. Demonstreaza ca sunt homofoba, te rog. Sau opreste- te din a- mi interpreta la bunul plac postarile. 

 

Sunt cumva si islamofoba pt ca nu sunt de acord cu migratia asta bezmetica? 



#1269
rall

rall

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.248 mesaje

Postat 12 februarie 2016 - 11:53

E o meserie ca oricare alta, fara componenta afectiva.

 

Ai fost parinte foster? Daca nu, acelasi principiu in care ii spui lui XIO ca nu are idee despre ce vorbeste, ar trebui aplicat si la tine.

Eu am o verisoara care are doi copii in plasament, asta vara am stat mult timp alaturi de ei, iar descrierea ta "fara componenta afectiva" ar nedreptati-o enorm.

 

Nu toti parintii foster sunt implicati, asa cum nici parintii nu devin parinti doar pentru ca in urma unui act sexual se naste un copil.

 



#1270
eumada

eumada

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.106 mesaje

Postat 12 februarie 2016 - 11:54

Eu cred ca si statisticile de la noi sunt umflate pentru a suge bani.Nu cred ca sunt atatia copii cu probleme.

 

Deja totul devine absurd.

 

Absurd si de prost gust.

 

Ne asteapta vremuri grele,grele de tot.

 

Speram sa nu ne intoarcem la cenzura comunista.

 

PS....Vauva,pai hai sa scoatem toate povestile din copilaria noastra si sa le punem pe alea cu regale vrea sa se casatoreasca cu regale.Ce zici>?Copilul tau de noua ani(sa-ti traiasca si sa fie sanatos)cum ar interpreta?

Banuiesc ca stie ca animalele carnivore mananca alte animale.E natura.

Dar regale casatorit cu regele e natura sau ceva nenatural?

 

Ca eu stiu ca pana si dumnezeu a zis cresteti si va inmultiti.Si din cele mai vechi timpuri,umanitatea s-a dezvoltat prin vanatoare si procreere.

 

De cand anormalitatea e tratata ca normalitate si se incearca bagarea pe gat cu forta?


Editat de eumada, 12 februarie 2016 - 11:59 .



Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Ieri, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -