Eu cred ca nu ai subiect unde sa nu ataci. ..si sa ai N. Zamberei. ... Edit .sa iti spun ca ai inceput sa confunzi useri de cand cu emigratia
Daca si aici ai ajuns sa ataci ....valeuuu
Esti jalnica,sorry!
Postat 09 februarie 2016 - 17:24
Eu cred ca nu ai subiect unde sa nu ataci. ..si sa ai N. Zamberei. ... Edit .sa iti spun ca ai inceput sa confunzi useri de cand cu emigratia
Daca si aici ai ajuns sa ataci ....valeuuu
Esti jalnica,sorry!
Postat 09 februarie 2016 - 17:25
Voiam s ava intreb d epraz,voi folositi partea verde,frunzele?
Daca da,unde?
Postat 09 februarie 2016 - 17:26
Dana, vina e a mea, nu a dietei , asta vreau sa o resubliniez inca o data.
Dietele functioneaza mereu !!!
Montignac e stil de viata sanatos, e mai mult decat o dieta, il recomand oricui, oricand !
Vezi...eu nici n-am zis asta si mi-am luat-o de la darnicii forumului!
Editat de andacos, 10 februarie 2016 - 00:42 .
Postat 09 februarie 2016 - 17:26
Postat 09 februarie 2016 - 17:26
Postul incepe de maine,aici puteti sa impartasiti din idei:))).Voi scrie si aici ce voi gati pt restul casei,dar probabil nu va voi citi atat.
Dana eu le pun la ciorbe,tocane,dar mai devreme decat ceapa,ca sunt mai tari,necesita un timp de gatire mai lung.
Editat de dea78, 09 februarie 2016 - 17:28 .
Postat 09 februarie 2016 - 17:29
Nu Nu imi place gustu, in plus se digera greu
Nu-ti place gustul frunzelor de praz?
Nu am inteles prea bine...
Nici eu nu folosesc,insa la noi s egasesc niste caserole cu legume pentru mincare si destul de des gasesc si frunze de praz.Eu le arunc,insa ma gindesc...daca sunt acolo,cred ca sunt comestibile...
Postat 09 februarie 2016 - 17:32
Esti jalnica,sorry!
Tipic tie Dana .....sa jignesti sa sari si aici la jugulara ....
Nu ne tragem de sireturi ....nu te.ai prins !?
Cine modereaza subiectul?
Postat 09 februarie 2016 - 17:33
Postul incepe de maine,aici puteti sa impartasiti din idei:))).Voi scrie si aici ce voi gati pt restul casei,dar probabil nu va voi citi atat. Dana eu le pun la ciorbe,tocane,dar mai devreme decat ceapa,ca sunt mai tari,necesita un timp de gatire mai lung.
Pai stai mai ...cand pica Pastele ?
Postat 09 februarie 2016 - 17:35
Tipic tie Dana .....sa jignesti sa sari si aici la jugulara ....
Nu ne tragem de sireturi ....nu te.ai prins !?
Cine modereaza subiectul?
Dianama, din greseala am dat vot, scuze
Eu folosesc praz des, mai des decat ceapa, la orice - ciorbe, ciulama, orez prajit, ne place.
Postat 09 februarie 2016 - 17:36
Cel catolic pe 27/28.03, cel ortodox 01/02.05. :-)