iar astazi am facut curry madras... o nebunie. am facut penru a 2-a oara si a iesit super bun!
Ce gatim astazi? cap.95
#381
Postat 05 februarie 2016 - 23:54
#382
Postat 06 februarie 2016 - 08:31
He he .. cartofi prajiti :) mi-ai facut pofta si incerc sa stau departe de ei. Uite aici reteta de supa crema de ciuperci dupa care am facut si care ne place.
Un weekend bun sa aveti!
Mersi de reteta,sa vad poate fca si eu cit de curind,nu am mincat pina acum vreo supa de ciuperci care sa -mi placa incit s-o mai repet.
Eu am facut as aun plan scurt de weekend,astazi cred ca niste snitel vienez cu ceva garnitura(pentru astazi inca nu sunt sigura,ca sunt ocupata pina spre dupa amsa tirziu ,sunt si treaza d ela 5,30 asa ca ...nu stiu cum oi sta cu cheful dupa masa ),miine hamburgheri ca vrea sotu' .
Noi avem liber luni,asa ca am zis sa fac o supa cu galuste si un filet de porc umplut cu ciuperci si cartofi gratinati.Supa voi avea cu siguranta si marti ,asa ca marti doar ceva pe linga supa eventual.
#383
Postat 06 februarie 2016 - 10:38
Mirumaria eu cantitati la supe-ciorbe am asa:2morcovi nu f mari,1patrunjel,1pastarnac mic,1felie telina,2cepe mari.La supa crema: 2cartofi cat 1/2 din pumn.La o oala de 4L.Din asta avem papa pt 2zile si suntem 4persoane(dar doar la pranz mancam supa-ciorba).
#384
Postat 06 februarie 2016 - 17:18
La categoria "dezastre in bucatarie" a fost azi negresa mea
Uitasem ca reteta e pt o tava mai mica si a iesit subtire si crunchy nu puffy...a mai salvato siropul si s-a mancat deja jumatate...dar din punctul meu de vedere a fost un mare NU.
#385
Postat 06 februarie 2016 - 22:56
Mirumaria eu cantitati la supe-ciorbe am asa:2morcovi nu f mari,1patrunjel,1pastarnac mic,1felie telina,2cepe mari.La supa crema: 2cartofi cat 1/2 din pumn.La o oala de 4L.Din asta avem papa pt 2zile si suntem 4persoane(dar doar la pranz mancam supa-ciorba).
multumesc frumos dea78
#386
Postat 07 februarie 2016 - 07:07
Buna dimineata.
Am facut ieri crenvurstii in aluat, am gasit foile Bella, foarte bune, insa unele bucati de crenvursti mi s au desfacut-crapat in lungime. La gust cica sunt foarte, foarte buni.
Merci Dea de sfaturi
Am facut si pandispanul cu visine si avand frisca in frigider, l am taiat si am pus frisca. Fie mea a spus ca e delicioasa prajitura.
Azi fac snitelele, mexicana si niste carne de porc la gratar cu pireu si salata de sfacla.
Am scos si vinete din congelator.
#387
Postat 07 februarie 2016 - 20:18
buna am scris, dar s-a prapadit mesajul ... ziceam ca noi ne-am dat mai pe raw foods lately. Copilul tot la paste - de toate felurile, amestecate cu tot ce-mi trece prin cap ca ar putea sa fie bun pt el. Azi am facut salsa -chiar credeam ca o sa guste. Daa... a ajutat si atit. Aseara cartofi cu rosemary si unt la cuptor, alaturi cu o bucatica de carne de porc. Carnea a ramas sa isi faca stagiul in frigider - 3 zile si se arunca. Am fost harnici la cartofi. Chiar trebuie sa ma harnicesc cu prajituri sau alte chestii dulci si facute in casa pt copil. Dar in general este interesat de process nu de mincat. Si eu nu vreau sa fiu cel ce curata tava ( adica o maninca) asa ca... nici de dulciuri nu prea are parte dragutul meu.
#388
Postat 07 februarie 2016 - 20:23
cred ca am dat vot negativ din gresala ( sau cel putin cred ca am fost io cind am pierdut mesajul initial )- asta chiar e haios. Full disclaimer :nu am nimic cu oalele si bucataria voastra. E pus si simplu o gresala tehnica .
#389
Postat 08 februarie 2016 - 08:29
Am facut ieri ciorba de rata, si pilaf tot cu carne de rata, am pus fasole la inmuiat, azi vreau s-o fac batuta.
#390
Postat 08 februarie 2016 - 09:58
Ieri am facut un boeuf bourguignon cu garnitura de orez, o supa de praz si gogosi.
Azi am o gramada de resturi din wk.