Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

La limbare pe jos printre tufe :)


788 raspunsuri la acest subiect

#101
Serialbastre

Serialbastre

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.358 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 08:56

Cu Silvi am avut mare hemoragie (chiar daca eram sub tratamet), dezlipire de placenta. Cand am ajuns la spital cu sangele siroind si lacrimi in ochi dr. mea m-a rugat sa astept o ora pana ma ia la chiuretaj - avea o cezariana. Dupa o ora toata sangerarea aia masiva s-a oprit - asta a fost prima minune. M-a oprit in spital si mi-a facut Galli Mainini - mi-a zis ca cel mai bine e sa nu umble acolo cu nimic. Dupa putin timp m-a anuntat ca sarcina e acolo si e viabila - a fost minunea nr. 2 Am stat la pat 9 luni batute pe muche, am facut o gramda de injectii si am luat niste medicamete. Pentru ca aveam contractii, toata sarcina am avut, am luat diazepam. Am avut placenta praevia. Copilul plasat transversal - nu s-a intors absolut de loc. Firesc am fost programta la cezarina. Cu o zi inainte de cezariana l-am visat pe tatal meu. Ma mangaia pe frunte (chiar am simtit) si mi-a spus sa nasc natural ca o sa fie bine. M-am dus a doua zi, pregatita de internare dar i-am spus dr. ca eu vreau natural. Mi-a facut ecografie si totul era normal, normal, domnisoara era cu capul in jos. Totul disparuse. Asta fost a treia minune. Am plecat acasa si m-am intors dupa 1 saptamana sa-mi provoace nasterea. Cu o seara inainte am visat ca se va naste cu cordonul in jurul gatului. I-am spus dr. ca copilu' meu are cordonul in jurul gatulu si trebuie sa fie atenta. Asa l-a avut, dar era fooooarte lung si infasurat pe dupa maini, picioare nu numai dupa gat. Am nascut usor, usor, cu zambetul pe buze, fericita, abia asteptam sa o vad. A fost a 4 minune, nascuta, grasuta, nu-i lipsea nimic. Am pornit cu 30% sanse de a duce sarcina la bun sfarsit. Am fost atat de pozitiva! Nicio clipa nu m-am gandit ca o sa o pierd. Nicio clipa. Peste 4 luni face 18 ani. Si am sa plang de o sa ma umflu mai mult decat m-am umflat in ultimile luni. ==== De asta orice poveste-veste de nastere ma impresioneaza mai mult decat trebuie. Am avut duiosie cand nascut Ica, apoi Ioana, (doamne, ce-mi venea sa o iau in brate pe Julie asta-vara si cat m-am abtinut) acuma vine randul lui Silvi tiza fii-mii - si va fi foarte bine.
Și de 18 ani fără 4 luni iti umple viata de minuni! Sa dea Dumnezeu sa fie tot așa încă vreo 60 de ani! O fi mult, o fi puțin? ! Abia aștept petrecerea de majorat! Are ceva planuri?

Editat de Serialbastre, 25 noiembrie 2015 - 08:57 .


#102
Serialbastre

Serialbastre

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.358 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 09:02

Mulțumesc ptr urările de sănătate!  Sper sa vina! Când ridic capul de pe perna îmi vâjâie fruntea. Și nici nu mi-am luat medical.  [batcap]  Noroc ca azi am doar 3 ore. 

 

 



#103
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 09:05

Michelle, ma bucur mult ca ti-au iesit gogosile, chiar salivam aseara cand ne-ai povestit ca le vei incerca.

 

Ar fi fost groaznic fara internet.

Am o prietena (cea de care va spuneam ca s-a certat cu iubitul) care tot impul imi spune ca ce nasoala e generatia asta ca nu se mai joaca la coltul blocului, ca nu mai comunica, ca nu citeste... stiti placa.

Intr-adevar se pierde ceva dar se castiga insutit.

Generatiile de astazi reprezinta noul om care si-a schimbat caracteristicile, modul de a evolua in societate, modul de a invata, de a privi lumea, de a ajuta etc. si eu sunt foarte mandra ca asist la asa ceva. E cool sa stii ca si tu faci parte din scrierea unei noi istorii. Ca pui si tu acolo macara o virgula in crearea unei noi ere.

 

Internetul a deschis o lume pentru toate gusturile. Eu sunt absolut fericita ca pot comunica astfel, ca am avut ocazia sa imi fac atatia prieteni virtuali pe toate continentele (apropo - Kiwiana te mai astept cu povesti).

Chiar daca copila mea nu citeste la fel de mult ca noi (nu ne ajunge nici la genunchi - ca daca zic de glezna o cobor prea mult) am observat ca datorita internetelui, a twiterului, FB, a ajuns sa stie dovedit mai multe decat noi la varsta ei.

Nu se uita la stiri. Dar ghici - e la curent cu tot ce se intampla in lume.

 

Prietena asta a mea si-a gasit iubitul flirtand pe internet. Nu sunt povesti cand se spune ca exista atractie sexuala si prin intermediul ecranului. Se creaza o atmosfera aparte, mai intai o legatura emotionala puternica datorita faptului ca fiecare incearca sa stie cat mai mult despre celalat si reuseste mai bine decat in viata reala. De aici si pana la atractie fizica nu mai e decat un pas.



#104
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 09:09

Seri, chiar nu stiu cum o sa fie cu majoratul. Inca nu m-am gandit. Inca nu s-a gandit.



#105
ralualexandrei

ralualexandrei

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.333 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 09:24

 

 

Ralualex, toate bune la voi? Ai reusit sa scapi de perioada aglomerata? E mai bine prietenul copiilor care a trait cosmarul la Colectiv?

 

 

 

Alex si Nicoll sunt bine,se refac,asa ca dinspre partea lor totul e bine.

 

De la noi insa treburile nu-s asa bune,a dat strechea-n noi

 

-Klaus a intepenit de spate iar,a treia oara anul asta ,si in sfarsit a mers la medic ,a inceput kinetoterapia ,face de trei ori pe saptamana,chiar aseara imi arata ca acum se poate apleca sa-si atinga varfurile degetelor de la picioare cu degetele de la maini,ceea ce ma bucura chiar daca asta inseamna sa fiu singura pe plantiatie mai tot timpul

-Eduard avea si el probleme,dureri mari de calcaie,am fost la medicul ortoped ,sunt dureri de crestere insa atat de mari incat si-a pocit mersul si postura spatelui,kineto si el si talonete cu silicon in toata incaltamintea.

-Maria a avut nevoie de control oftalmologic se pare ca are astigmatism si miopie,maine aflam exact +/- ce,cat.

 

Eu n-am nimic pt ca nu-mi permit  [:-)))] ,n-am loc de ei.

 

Karri felicitari Luizei! [flo2]

 

Mihaela_s cum mai e mana?

 

Laura superb trandafirul,aproape ca-mi puteam imagina mirosul si catifelarea.

 

Rufus tztztz nu asa se face ,la amanarile astea ma refer,vrei sa-ti trimit o poza horor cu mine,sa vezi unde m-a dus acest las pe maine mersul la dentist  [batcap] M-am pozat ca sa nu uit ce boaita pot fi uneori cand vine vorba despre mine.Sanatate!

 

Ziki  [flo2] sa fiti sanatosi si sa va bucurati de noul membru al familiei,tare mult mi-a placut emotia cu care ai povestit.

 

 

Rall bafta la gasirea masinutei!

 

 

Seri sanatate,dar ce-ti veni ,zau asa,n-ai citit ca NOI n-avem voie sa bolim [flo2]

 

Viv  [flo2]



#106
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 09:25

buna dimineata!

 

Seri, sper sa iti treaca sinuzita. si mai ales sa te tratezi, da???

 

Dark, si eu vreau sa iau biletele pentru star wars. din pacate nu cred ca va vrea sa mearga cu noi individul.. asa ca cel mai probabil o sa iau biletele pentru clasa :)))



#107
eumada

eumada

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.106 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 09:34



Madalina, pot sa ma laud? Am luat deja bilete la Star Wars "asta nou'", pentru 23 decembrie, la IMAX! Sotu' si copilu' de 7 ani deja numara zilele [pk] [pk]

nu stiu cand vine in satul meu dar urmaresc ca vulturul.

sa nu-mi povestesti,sa traiesc actiunea.

 

 

Vivi ca si tine si eu.

Am avut deficienta de corp galben ceva cu luteina.Eu am sangerat ot timpul...cand curgea foarte mult,sunam doctorita si venea in timpul noptii la cabinet sa-mi faca ecografie sa vada daca mai e l loc si daca are activitate cardiaca.

 

Decolarea sarcinii era dedesubt....eu am facut progesteron injectabil(plus altele nospa siscobutil zilnic.doze de cal.

 

Cel mai mult m-a durut cand imi spuneau doctorii "lasa ca esti tanara faci altul".chestia asta ma innebunea la propriu si nu am vrut sa renunt.

 

Si tot la 6 saptamani am avut prima sangerare.Dupa ce am trecut prin tot nu mai vreau.Nu mai pot sa trec prin ce am trecut.Am avut o depresie lunga si urata.

 

Azi il trimit pe domnu` sa puna cauciucuri de iarna.

 

N-a fost nevoie pana azi.

 

Ieri am fost cu mama la cumparaturi si mi-a luat un aparat de  facut paine si un robot nou de bucatarie la cel vechi s-a spart cana.DAR EU NU RENUNT LA EL CA ARE UN MOTOR NEMAIPOMENIT.

 

Sotul m-a luat in ras ca de acum el nu mai cumpara paine.Diseara il testez ca in 48 de ore pot sa-l returnez daca nu merge ceva.


Editat de eumada, 25 noiembrie 2015 - 09:51 .


#108
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 09:40

nu stiu cand vine in satul meu dar urmaresc ca vulturul.

sa nu-mi povestesti,sa traiesc actiunea.

 

http://www.cinemacity.ro/Bacau

 in aceeasi zi ca in state, pe 18 decembrie.



#109
DarkBendis

DarkBendis

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.055 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 09:45

Hihi, pai o sa ajungeti sa il vedeti voi inaintea mea [:)]  Noi mergem pe 23 ca 1) in primele zile era deja sold out de vreo 2 saptamani, 2) pe 23 va fi soacra-mea aici si va sta cu piticoata.

 

In seara asta merg concert la Slayer [pk] [pk] [pk] Abia astept! Ce nu astept, da' asta-i situatia, e sa platesc baby-sitter-a, ma costa o caciula de bani, ce sa-i faci...daca nu avem bunici/matusi/unchi prin zona si nici prieteni disponibili in seara asta...



#110
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 09:53

distractie placuta diseara!

la noi vad ca sunt bilete.. am facut o incercare de cumparare pentru 21, dar... nu stiu ce si cum. asa ca mai astept.




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Eco

    Anamaria1706
    - Astăzi, 16:12

  • Usor usor..

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 15:42

  • 28 de saptamani

    kiki_2024
    - Astăzi, 15:27

  • Control lunar

    Vasilescu Georgeta
    - Astăzi, 12:38

  • Agitatie pe final

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 12:03

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -