Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

FIV cu dr. Dragos Albu 124

fiv medlife albu

597 raspunsuri la acest subiect

#251
Melek29

Melek29

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 246 mesaje

Postat 01 decembrie 2015 - 10:30

Am revenit, Mari imi pare tare rau ca nu a fost Fiv-ul norocos, intr-o buna zi o sa iti tii bebele in brate si o sa uiti de toate dezamagirile.

hopeforbaby, eu am avut endometrioza, nu operata, a zis domnul doctor ca se mai curata dupa sarcina, iar acum pot sa confirm, nu mai am dureri asa mari la menstra. Deci da, a reusit Fiv-ul si la cineva cu endometrioza. 



#252
vio_TinTin

vio_TinTin

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 108 mesaje

Postat 01 decembrie 2015 - 10:50

   [deziuata] Qiao, la mulți ani, să fii sănătoasă, să te bucuri de viață și de cei dragi și să ai parte de tot ce îți dorești!!

 

  Lucia, felicitări pentru liniuțe, să vii cu beta mare miercuri!!! 

   Riki, îți doresc multă baftă și beta baban vineri la test!!

 

   Marushelu, Mari, sunt alături de voi și vă încurajez din toată inima. Dar știu că nimic din ce vă putem noi spune nu vă va alunga tristețea și zbuciumul. Vă îmbrățișez și vă doresc multă putere!! [grup]



#253
LuciaTeo

LuciaTeo

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 200 mesaje

Postat 01 decembrie 2015 - 11:40

La mulți ani fericiți, Qiao! [flor]

Mulțumesc frumos fetelor pentru gândurile bune. Abia aștept să fac mâine beta. 

 

Hopeforbaby, mai e puțin pana la beta (joi, nu?), pipi testul se poate pozitiva si mai târziu, peste câteva zile. 

 

Succes fetelor. Va pup și va îmbrățișez cu drag  [pup]



#254
hopeforbaby

hopeforbaby

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 10 mesaje

Postat 01 decembrie 2015 - 11:46

Melek,  iti multumesc din suflet pentru raspunsuri. Nici endometrioza mea nu este operata. Mi-ai mai dat sperante pentru ca ma gandeam ca nu am sanse cu endometrioza mea  si  transfer la 3z deoarece  citisem un articol scris de niste medici americani potrivit caruia  sansele  obtinerii sarcinii in cazul unui transfer de 3z sunt foarte mici  prin comparatie cu blasto in cazul endometriozei deoarece embrionii gasesc un mediu toxic .Eu cred ca nu au facut distinctie intre stadiile endometriozei in acel articol, iar eu nefiind operata nu stiam ce stadiu are endometrioza mea si ma gandeam in fiecare noapte mai ales ca nu stiam pe nimeni cu sarcina si endometrioza ( dl.doctor Albu  a fost singurul care a stiut sa-mi depisteze endometrioza  desi am fost la o gramada de medici, am facut zeci de ecografii si consultatii si cand le spuneam ca am dureri crunte la menstruatie ridicau din umeri si imi ziceau sa stau linistita ca nu raman insarcinata de la stres.;imi pare tare rau ca am ajuns abia acum la dumnealui pt ca as fi evitat 2 ani de analize, consultatii inutile, frustrari  si asteptarea ca in fiecare luna sa raman insarcinata si dezamagirea aferenta, acum as fi avut copii deja). Sa revin ca am divagat: in acel articol  recomandau transfer de blasto, doar ca eu am avut 3 embrioni si n-am vrut sa risc sa-i pierd pana in ziua 5, asa ca am transferat 2 in ziua 3 si mi-a ramas unul care a ajuns la blasto. Sa nu uit: tu sarcina ai obtinut-o cu blasto sau embrion z3? Ma gandesc ca mai am si eu acel blasto si il voi transfera daca nu reusesc acum mai ales ca mi-ai dat mult curaj prin mesajul tau. Eu as fi vrut sa-intreb pe dl. doctor de asemenea cazuri de endometrioza insa la discutia cu dumnealui am dat-o in plans  ca eram foarte tensionata si emotionata si am uitat sa-l intreb, am uitat sa scot si lista de intrebari , asa eram de aiurita, dar iti multumesc tie din suflet pt raspuns. Te pup si iti doresc o zi minunata! Multa bafta!



#255
Deeaodeea

Deeaodeea

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 119 mesaje

Postat 01 decembrie 2015 - 12:08

Buna fetelor, 

Felicitari celor cu beta hcg mare si teste de sarcina pozitive, iar fetelor care trec prin momente grele le doresc sa fie puternice si sa continue lupta. Sunt noua pe forum, citesc postarile voastre cu sufletul la gura  si ma framant si eu pana la "momentul adevarului".

Zilele acestea trebuie sa fac si eu testul de sange pt beta hcg si progesteron  dar deja sunt deprimata deoarece am facut 2 teste de sarcina pe baza de urina si cea de-a doua liniuta este foarte slaba si a aparut la 10-15 minute, desi pe test scria sa citesc rezultatul in 5 min,   iar astazi este ziua 13 de la punctie si ziua 9 de la ET.  Eu am transferat 2 embrioni de ziua 3. Credeti ca este posibil sa nu se secrete inca bthcg pt ca eu am avut embrioni de z3?

Vroiam sa va intreb daca stiti pe cineva care sa fi ramas insarcinata  prin fiv cu endometrioza si daca da, persoana era operata deja sau nu de endometrioza?

Si mai am o intrebare: daca mai am un blasto congelat, la un eventual ET  se mai fac iar injectii de stimulare?

Va multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc o zi placuta. Va pup si va imbratisez pe toate. Multa bafta!

 

hopeforbaby, cred ca se poate secreta mai tarziu.

Fata de blastocitii de z5, mai au doua zile in plus in care trebuie sa se dezvolte in burtica lui mami.

 

Uite ce am gasit pe un site referitor la asta:

 

Days past transfer  Embryo Development 1 The embryo continues to grow from a 6-8 cell embryo into a morula (16-64 cells) 2 The cells of the morula continue to divide, developing into a blastocyst (70-100 cells) 3 The blastocyst begins to hatch out of its shell   4 The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus 5 The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation   6 Implantation continues  7 Implantation is complete, cells that will eventually become the placenta and fetal cells begin to develop   8 Placenta cells secrete human chorionic gonadotropin (hCG) into the blood stream   9 Fetal development continues and hCG continues to be secreted  10 Fetal development continues and hCG continues to be secreted 11 Levels of hCG are now high enough to detect a pregnancy on HPT.
GO TEST!! (if you haven't already...)

#256
Deeaodeea

Deeaodeea

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 119 mesaje

Postat 01 decembrie 2015 - 12:10

La multi ani, QiaoBing! 

Sanatate si sa fii fericita si dorintele tale sa se implineasca!



#257
Deeaodeea

Deeaodeea

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 119 mesaje

Postat 01 decembrie 2015 - 12:52

Fetelor,

 

M-am mai uitat pe buletinul de analize si mi se pare incredibil de mare progesteronul.

1. beta: 191,79 mUI/mL
2. progesteron: 380.3 ng/mL.

Limitele laboratorului sunt: Sarcina: trim.I: 2.8-147.3 ng/ml.

 

vio_TinTin, la tine a fast mult mai mic la z9 si cu o beta mai mare decat as fi avut eu, daca totul decurge normal.

 

Ce poate sa insemne valoarea aceasta atat de mare? 

Oare este bine sau este ceva in neregula?

Stiu ca si la tine a crescut f mult la z11, parca 600. L-ai intrebat de dl doctor de ce?



#258
Lavinia1982

Lavinia1982

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.852 mesaje

Postat 01 decembrie 2015 - 13:03

Eu am avut deficit de progesteron si am luat peste limita maxima, ovule, pastile, creme vaginale si injectii. Dr A si Lucia au spus ca nu contează daca e mare, pentru ca el sustine sarcina si este foarte important sa fie. Am luat atât de mult progesteron încât Dr A m-a întrebat daca mai pot suporta si nu mi-e rau. Si acum in sarcina iau ovule plus injectii. Ii poti da un mesaj dar nu cred ca este o problema. Sigur o sa spun ca e de bine. Si oricum nu te incadrezi in referintele de laborator pentru ca ai luat progesteron tu, nu a fost secretat de corp. Tu doar l-ai ajutat.

Editat de Lavinia1982, 01 decembrie 2015 - 13:06 .


#259
elbereth

elbereth

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 719 mesaje

Postat 01 decembrie 2015 - 13:30

La multi ani, cu muklt drag, Qiao! Sa ai un an frumos, cu sanatate, multe bucurii si, mai ales, cu vise implinite   [s]  [flor]

 

Hopeforababy lasa pipi-testele - stai cumintica si asteapta sa faci testul de sange: ala e sfant! Iti tinem pumnii sa fie pozitiv!

 

Deea nu-ti face griji pentru progesteronul  - e foarte bine ca e mare, asa cum zice si Lavinia. Inseamna ca organismul tau secreta asa cum trebuie acest hormon, iar ceea ce ai luat peste, ca ajutor, a facut sa creasca si mai mult nivelul lui in sange. Daca o sa cauti informatii si studii, o sa vezi ca intr-o sarcina noemala valoarea progesteronului poate depasi si de 10 ori limita maxima. Deci relax!  

 

Marushel drag, e normal sa fii necajita acum, sa cauti explicatii pentru ce s-a intamplat, sa incerci sa vezi unde si daca s-a gresit. Uneori insa explicatiile sunt dincolo de noi. Sa stii ca suntem aici, te ascultam, incercam sa te incurajam si sa-ti fim alaturi si, orice ai avea pe sufletel, vino si descarca-te!  [pup]

 

Melek multa bafta la FET! Inceputul de an sa-ti aduca bucurie maxima si inca un bebe sanatos in burtica!


Editat de elbereth, 01 decembrie 2015 - 13:32 .


#260
elbereth

elbereth

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 719 mesaje

Postat 01 decembrie 2015 - 13:35

Fetelor eu nu stiu cum am reusit, dar am facut o miscare gresita si de aseara ma doare mijlocul de mor. Azi stau numai in pat - abia pot sa ma tarasc pana la baie. Sper sa-mi mai treaca pana maine, ca am ceva drumuri de facut pe la job si altfel nu stiu cum o sa ma descurc.


Editat de elbereth, 01 decembrie 2015 - 13:35 .




Etichetat si cu fiv, medlife, albu

Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Ieri, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Ieri, 13:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -