Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 4 voturi

Craciunul alb DC 2015 - [avem conturile]


970 raspunsuri la acest subiect

#221
caress

caress

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.031 mesaje

Postat 27 noiembrie 2015 - 07:48

 

 

 

Buna dimineata din Bucurestiul intunecat si infrigurat.Cautand un colind am realizat cat de aproape e Craciunul si tare m-am emotionat.Nu m-am gandit inca la nominalizari, o sa revin mai tarziu.

De azi sunt reduceri la jucarii la Cora de 50 %.Alinuk, daca iau ceva din jucariile pe care si le doresc copiii tai, astia ultimii, avem cum sa le trimitem? 



#222
alinuk

alinuk

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.365 mesaje

Postat 27 noiembrie 2015 - 09:53

Carres, sunt mai multe variante.

 

1. Cadoul poate fi impachetat si trimis direct la adresa copiilor. / pe spatele cadoului eu as scrie la expeditor: "Mos Craciun"

Cine doreste sa le transmita direct, le pot da adresa pe PM.

 

2. Cadourile se strang centralizat, acolo unde spunea Black ca are posibilitate de depozit:

          a.   fie se fac acolo si apoi se trimit direct 

          b.   fie preluate de mine si le duc cand ajung eu acolo

 

Asa cum v-am spus, eu inainte de Sarbatori, 21 sau 22 dec,  voi ajunge la ei si cu ceva alimente pentru masa de Craciun.


Editat de alinuk, 27 noiembrie 2015 - 09:58 .


#223
caress

caress

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.031 mesaje

Postat 27 noiembrie 2015 - 09:58

Pai cred ca cel mai bine e sa ne intalnim noi si sa le duci direct...nu? Tinem legatura. O sa iau papusa si masinuta telecomandata, e ok?



#224
BlackCat4evR

BlackCat4evR

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.952 mesaje

Postat 27 noiembrie 2015 - 10:08

Am o gramada de lucrusoare, unele din ele merg pentru copii, altele le voi pune la bazar.

Sigur ca puteti trimite aici orice doriti, am vorbit deja cu prietenele mele sa facem claca si sa le impachetam cand va sosi vremea. 

Legat de copii din campanie, mai astept noutati de la Boticellina, despre 3 fetite din Constanta, de la anya si de la Mikaeela

In functie de ce vor raspunde ele, vom reusi sa definitivam lista de copilasi.

 

Am informatii de la helbi legate de nevoile copiilor din rosiori. Ufffffffff....

zice asa:

"Necesitatile copiilor sunt multe... hartie igienica, paturi, saltele, pilote,lenjerii de pat, covoare... medicamente care nu se gasesc sau nu sunt compensate. De servicii de stomatologie...."

 

Am vorbit cu o prietena stomatolog. A sugerat doua variante.

Prima: Sa gasim in zona un cabinet stomatologic dispus sa le faca consultatii si sa trieze cazurile, iar apoi, in ritmul de o vizita pe saptamana se poate ocupa de cate unul. Mi-a spus ca mai are colegi dispusi sa faca la fel. Deci daca am gasi pe cineva sa le faca triajul la Rosiori, poate am reusi usor-usor sa ii tratam.

A doua: Exista (mi-a zis ea) un fel de cabinete mobile, adica un scaun stomatologic si un instrumentar minimal instalat intr-o rulota, mi-a spus ca daca am gasi asa ceva, ar putea si ea si colegii ei sa mearga acolo pentru interventiile cele mai urgente, etc.

 

Voi aveti cumva si alte idei? Cunoasteti pe cineva care ar putea prelua un caz, doua dintre ei?...



#225
BlackCat4evR

BlackCat4evR

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.952 mesaje

Postat 27 noiembrie 2015 - 11:13

Am o gramada de lucrusoare pentru bazar, (si se mai aduna) le fac poze si le pun in cursul dupa-amiezei.

 

Se pare ca am gasit pe cineva care sa preia una din casutele de la Rosiori.

 

Ar exista si posibilitatea sa o descurc de un calculator.

 

Am nist ehainute de baiat, cred ca s-ar potrivi bine la unul din copilasii Laurei.



#226
ralcat

ralcat

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.258 mesaje

Postat 27 noiembrie 2015 - 11:34

Pisica draga, desi neagra esti purtatoare de noroc. Iti admir entuziasmul si implicarea si ma bucur ca le-ai adus in zona umanitara. In acest moment esti exact ce lipsea cronic zonei asteia de forum, acel vant cald de primavara care misca totul in zona. Ma bucur. Multzam fain.



#227
BlackCat4evR

BlackCat4evR

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.952 mesaje

Postat 27 noiembrie 2015 - 11:53

Pisica draga, desi neagra esti purtatoare de noroc. Iti admir entuziasmul si implicarea si ma bucur ca le-ai adus in zona umanitara. In acest moment esti exact ce lipsea cronic zonei asteia de forum, acel vant cald de primavara care misca totul in zona. Ma bucur. Multzam fain.

 

ralcat, nu, dragelor, eu va multumesc voua... pentru ca sunteti. Nu uita ca eu merg acum pe o cale batuta, nu m-am apucat sa curat hatisurile in fata. Asta ati facut-o voi. Eu am venit la de-a gata. Nu am avut nici o idee noua, pe toate le-ati gandit voi inaintea mea, eu fac acum ceea ce voi ati facut de atatea ori inainte... Voi... [asia]  Oricum, imi vine manusa campania asta! Nu am mai avut o zi buna, in care sa rad din suflet de o gramada de vreme... de cand am primit diagnosticul pentru tata de fapt.

Ei, azi cand m-am dus la serviciu am gasit 4 sacosoaie enorme pline cu lucrusoare.

Am promisiuni din 1000 de directii. Imi cere o gramada de concentrare ca sa nu ma pierd in atatea chestii, dar stii ce? Azi nu am reusit sa-mi sterg zambetul de pe fata.

E ataaaaaaat de bine...

Sper sa iasa totul bine, pentru ca cineva spunea mai deunazi ca refuzurile sunt mai usoare decat promisiunile incalcate, pentru ca acestea duc la sperante care se naruie... E vorba despre preotul din Rosiori, si maaaare dreptate are. Asa ca trebuie sa ma asigur ca nimeni nu incalca nici o promisiune... 

Oricum, fetelor, pe mine m-ati reincarcat cu o gramada de... alb! Multumesc din fundul sufletului!  [deziuata]



#228
mistral

mistral

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 800 mesaje

Postat 27 noiembrie 2015 - 12:07

Am un palton  si cateva bluze pentru fete 10-12 ani si pentru 4-5 ani tricouri si pantaloni . Cred ca s-ar potrivi copiiilor din fam. Rada mentionati de Alinuk.  Ar fi mai usor sa le trimit direct  la familie, sa nu va mai aglomerez ,aveti oricum enorm de multe de facut . as dori adresa familiei.multumesc



#229
alinuk

alinuk

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.365 mesaje

Postat 27 noiembrie 2015 - 12:08

Astazi este ziua Sandrei. Sora cea mare a Vivianei si Enrikai.

O sa-i transmit din partea voastra ganduri bune si La multi ani!

 

Pentru cine e nou pe aici, ele sunt fetele fostei mele colege de liceu din Targoviste, Elena - jurnalist la Oficial Media de Dambovita.

Sandra este primul ei copil, imi amintesc cu nostalgie cum o priveam acum multi ani pe Elena, care la 20 de ani (cat implineste fiica ei astazi!!!) se impartea intre scoala si copil.

Peste mai bine de 10 ani, le-a avut pe gemene.

Stiu ca le-a crescut singura si ca din viata lor, din motive care nu au relevanta pentru contextul actual, a lipsit tatal. Drept care, acum, cand Elena nu mai este cele trei copile isi poarta de grija una celeilalte si supravietuiesc intr-un oras in care multor adulti nu le este deloc usor sa o faca. Sandra e angajata intr-un proiect de realizare a unui dictionar la facultatea unde si studiaza / Litere - Universitatea Bucuresti iar Mihai, prietenul ei, canta intr-o trupa si primeste bani la fiecare proiect la care este cooptat.

Mi-a fost frica sa ii intreb vreodata care sunt veniturile lor lunare. Stiu ca au si o pensie sociala cumva. Inainte de a gasi jobul acesta la facultate, Sandra facea meditatii la lb engleza cu copiii. Au stat o vreme, toti 4 intr-o garsoniera minuscula, anul acesta, inainte de Pasti s-au mutat intr-un mic apartament cu 3 camere. Tot cu chirie, desigur.

 

In Targoviste nu mai au pe nimeni, in acelasi an cu disparitia mamei a murit si bunicul. Din pacate statea intr-un apartament cu chirie si in loc sa le ajute cu ceva, dupa disparitie, lucrul acesta mai mult le-a pus pe umeri alte poveri. Au ramas cu niste datorii, au fost nevoite sa mearga sa elibereze apartamentul, caci chiriasul avea niste pretentii... in fine

Treburi si lucruri de viata, de adulti, pe care niste copii (eu ma gandesc la mine, care la 20 de ani nu aveam decat grija party urilor si a examenelor) le duc in felul lor. Cu demnitate.

 

Sandra si prietenul ei, Mihai, si-au asumat rolul de "parinti" si fac lucruri pe care multi dintre noi le facem. Sunt fascinata cand vorbesc cu ei si, in ciuda diferetei de varsta dintre noi, constat ca avem preocupari similare si discutii despre aceleasi lucruri.

 

Am fost ft bucuroasa cand am citit pe pagina ei de FB urmatoarele

 

"Tare frumos a fost să fiu 'doamna profesoară'. Mulțumesc, Iulia pt. fotografie. Super grozavi și deștepți copiii ăștia: O sa-mi fie dor de ei."

12289615_1664427273800395_19388064539178

(Sandra este la catedra)

 

Intentionez, ca anul trecut, si anul acesta sa ii invit la masa la noi, intr-una din zilele de dupa Craciun.

Cele mici si copiii mei se joaca impreuna si au varste apropiate. Baietii le-au trimis de 1 Martie martisoare, ele de ziua lor felicitari. Si uite asa...s-a creat o legatura intre noi.

Anul trecut, la ora de religie, copilul meu a avut o tema. De decupat un dublu carton cu  manutele impreunate sub forma de rugaciune. Si le-a spus profesoara sa scrie inauntru, ca intr-o felicitare, o rugaciune pentru Doamne Doamne pentru altcineva, pe care ii stiu ei ca au o problema sau o nevoie. Andu a scris pe felicitarea aceea (pe care o pastrez in cutia lui cu comori): "Draga Dumnezeu, Te rog sa le dai putere Enrikai si Vivianei sa fie fericite chiar daca nu mai au mama" (am citat aproximativ, poate ii fac o poza sa vedeti exact despre ce vorbesc)

 

Anul asta, spre surprindere mea, a fost cineva care stia despre povestea celor trei fete de la mine si care, inainte de a posta scrisoarea gemenelor, mi-a scris ca vrea sa le fie Mos

 

Va las aici scrisorica, sa o vedeti si ii multumesc, in numele vostru, celui care a dorit sa ramana anonim. [flor]

 

12309379_1663927657183690_1391252705_n.j

 

 

Poate ca de fapt asta e lectia mea (a noastra!?).

Sa facem lucruri in anonimat , fara sa asteptam ceva la schimb...


Editat de alinuk, 27 noiembrie 2015 - 12:12 .


#230
BlackCat4evR

BlackCat4evR

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.952 mesaje

Postat 27 noiembrie 2015 - 12:18

Fetelor, chitara e sigura. Are nevoie de corzi, o sa le puna prietena mea, chitara are si o husa, iar eu ma gandeam ca gaseam o ratusca DC sa coasem pe husa chitarei... ce ziceti?

Chitara are si o poveste foarte frumoasa, pe care cred ca i-o va povesti Moshul Ioanei, a fost castigata la un concurs, furata si regasita... acum e daruita... frumos.




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Burtica 35

    Roxana3001
    - Astăzi, 09:02

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -