Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 4 voturi

Cafeneaua online


895 raspunsuri la acest subiect

#731
dana vio

dana vio

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.967 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 14:08

Bine ca a nins peste tot, numai la mine nu. [mai] E foarte frig, poate, poate vine zapada si la mine.

Cand va aud cu durerile de calcai ma ia ameteala, pe copii astia ii apuca pe toti odata ? Alex mi s-a plans de durere de picior zilele trecute, zicea ca o doare tot piciorul si am facut-o cu Fastum Gel si i-a trecut. Azi mergem cu ea la chirurgie, se pare ca i-a ramas un fir in barba de la cazatura din primavara cand au cusut-o si la un mom dat am avut impresia ca il respinge corpul, dar e tot acolo. [:(]



#732
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.224 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 14:14

      Vai Simmona, Busterica nu se lasa furat ca e catel vigilent:) Cu peste 3 ani in urma husbandul a facut adevarat research printre rase de caini, si intr-un final apoteotic mi-a spus ca a scris deja cecul la breeder si Buster e adjudecat:) Veronica I-a ales numele de cand stia ca o sa primeasca catel. Este un caine extrem de atasat de casa si familia lui si le pazeste cu orice pret. Si confirm ca este foarte loial si atasat de noi, manca-i-ar mama codita lui:))

Furt la furt cu bucurie: eu ma bag pe plaja ta din Mexic, ca si noua ne place tare mult la PLaya del Carmen :) (plaja sa fie)

 

Of, sa vina odata parfumul Letitiei ca sa stiu daca iau pauza sau nu:)

 

Simonna, felicitari pentru asa copil bun. Din ce citesc mereu din exemplele date de voi, si chiar nu ma satur niciodata de citit, vad ca a sta pe capul copilului da roade mai tarziu, dar nici sa-l sufoci, trebuie sa stii limita. Eu tot stau si ma gandesc incotro sa incerc s-o ghidez pe primadona mea, adica ce domeniu? Este inca devreme, dar macar sa incep vag sa imi fac idei... 

Baiatul tau ce vrea sa studieze/ devina mai incolo? (scuze daca ai scris si mi-a scapat)

 

Mi se pare greu ca la 17-18 ani sa stii exact ce field sa alegi astfel incat sa nu tot schimbi major -ul ales la college si faci vreo 2-3-4 ani degeaba pana isi da copilul seama ce I se potriveste mai bine, sau cum bine zice Buflea "ce-i displace mai putin", dar cu viitor comod in viata...

La noi asta a functionat. Pentru ca scoala dupa anul 8, deci incepind cu anul 9, e extrem de grea fata de ce au facut pina atunci si devine din ce in ce mai grea, cu proiecte si teme extrem de multe si grele. E un shock to the system si pentru parinti si pentru elev, deci cu cit se sta mai mult pe capul lui cit e mic, cu atit e mai usor cind e mai mare.

 

Despre ghidare e tare greu, noi am avut noroc ca al meu e indragostit de biologie si chimie. Deci e easy, merge pe astea 2 si o sa mai ia inca un obiect (sau 2, dar nu e obligatoriu) care nu trebuie sa fie o stiinta exacta. El vrea medicina, insa daca nu se califica o sa faca bio-med, poate farmacie, oricum ceva legat de biologie si chimie. Eu sint bucuroasa ca ii place ceva concret, nu teatru sau balet, sau pictura, unde daca nu esti super talentat nu ai nici o sansa sa cistigi o piine decenta. 



#733
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.224 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 14:17

Dana VIo unde a nins, ca la noi s-a incalzit binisor! Dupa ce ma blindasem cu tot ce am nevoie sa nu mai rinesc la dezghetatul masinii dimineata, acu e prea cald sa se puna problema. Si e un soare frumos azi!!! [colegi]



#734
dana vio

dana vio

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.967 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 14:30

Multumesc tuturor pentru sfaturi.

Da, rutina de zi cu zi a copilului e foarte importanta pentru mine. Traim in mult stres, nu are sesns sa detaliez, si consider ca trebuie sa existe niste repere clare in viata lui.

Problema nu este ocazionala, barbatul sta acasa acum, o perioada, si nu rezista nervos la protestele baiatului dimineata, in consecinta nu l duce. Am incercat si sa plece el odata cu noi, dar nu pot sa l oblig sa iasa mereu cu noi la 7 dimineata daca n are treaba.

In fine, eu asa simt, cu riscul de a parea unora rigida.

In weekend sintem mai relax, complet flexibili cu orele de masa si de somn, are si alte activitati, in fine. Mersul la McDo ocazional nu e o problema.

Problema e lipsa unui program regulier in timpul saptamanii.

Ma tin tare de acum si il duc eu. Chit ca e iarna, voi deszapezi masina din timp etc.

Si nu cred ca e un chin sa mearga cu mine, la 7 dimineata, dupa 10 ore de somn.

Pfui, eu marturisesc cinstit ca m-am certat zilnic cu barbatul in perioada aceea. Ca el nu voia s-o duca la gradi si eu da. Plus ca eu plec foarte devreme dimineata de acasa , deci el trebuia sa o duca la gradi dimineata si eu o scoteam la 15,00. Apoi a descoperit ca ei ii place, apoi a inceput sa-i placa si lui, acum la scoala le este foarte usor sa se descurce impreuna dimineata, au deja o rutina implementata in atitia ani in care nu trebuiau sa ajunga la ora fixa la gradi, ca acum la scoala. Ptr noi gradinita a fost un mare succes, Alex a invatat sa se descurce singura in multe situatii.



#735
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.224 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 14:33

Si noi am avut secret santa la servici mai demult, suma stabilita era mica si nu puteai cumpara mare lucru si deci aceste cadoute sfirseau in gunoi de cele mai multe ori. Asa ca nu mai facem, nu sint doritori. Eu una m-am umplut de samponase si cremute de alea ieftine, ce se gasesc impachetate impreuna. Nu-mi plac deloc. Le-am aruncat in final.



#736
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.744 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 16:26

v-am zis ca am zile bune?

 

peste vara am renovat cantina. vreo cateva sute de mii de dolari bune.

 

am primit un discount de la compania de electricitate - vreo 300 $ ca am pus lumini din acelea ultraeconomicoase peste tot. contabila m-a intrebat cum sa inregistreze discountul. am zis mergi in proiect (wip, asset) si fa un credit against the original invoice pt lumini.

 

ok, zice, fara ezitare. si se duce direct in live database si incepe sa butoneze (marturiseste ea apoi ca fara sa aiba habar cum sa faca ce am zis eu, dar nici sa intrebe si nici sa incerce in test database nu i-a dat prin cap)

 

si de bine ce butoneaza, face o factura de vanzare si vinde tot proiectul pe $ 300 si restul tot se duce pe pierdere.

 

de trei zile ne chinuim sa-i dam de cap, ca e asa bine facut softul, ca nu putem reversa nimic. acu' ne-a trimis consultantul o solutie, azi.

 

dar de dimineatza imi cere dl vp sa-i setez si ui raportul pentru renovari si contructii direct sa si-l poata rula cand vrea el.

 

oh well..... that might be a problem.

 

why?

 

because you will see that we sold the servery....

 

pauza. for ho much

 

$ 300....

 

gasps for air. eu a m inceput sa rad ... rasul plansului.

 

zice: oh well, can't be that bad if you're laughing

 

asistenta lui: i just love accounting jokes

 

eu: ridic din umeri



#737
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 17:59

Buna de dimineata mea insorita de iarna spre primavara,

 

Cica de maine se incalzeste …batem instre 15 grade.

 

Ameri_Carolyno, iar ma copiezi. Si cartea adolescentei mele, cea care m-a scos dintre povesti cu zane, a fost Winnetou [flo2] … nu pot sa iti spun de cate ori am citit-o, vreo 7-8 asa. Imi aduc aminte ca ai mei erau chiar ingrijorati la inceput, ca nu mai ieseam din ea. Mvaiiii, l-am iubit pe indianul ala cu toti hormonii pubertatii care imi circulau prin vene. Si ce imaginatie bogata aveam, ce ma mai tineam cu el de mana, ce mai calaream prin preerie, ce romante la focuri de tabara.

Dar, daca ceri sugestie, eu sincer cred ca fica-tii nu o sa-i placa. Nu pentru ca ar fi cartea proasta, ci pentru ca acum sunt alte carti la moda.

 

[:-)))] , pacienta deranjata era romanca si p_larea personalul medical in limba materna ??? [:-)))] Oare ce le spunea de repeta atat de des cuvantul ?

 

M-am uitat acum pe harta si sunt 11 ore si 30 min fara pauza, fara trafic pana in Indiana [fri]  … e cam mult, desi eu in nebunia mea m-as baga. Nu mi-e teama de copii, sunt mari, le pun DVD-urile alea portabile, se joaca, dorm. Nici de mine nu mi-e frica, mie imi place sa conduc, adica mai exact, nu imi displace. Vorbesc la telefon non-stop … cu prieteni pe aici, pe viber in Romania, imi iau si o carte de ascultat …cred ca pot acoperi 12 ore de plictiseala. Iar de condus, e usor in tara asta. Daca plec la 7:00 A.M. as ajunge la 21:00, ceea ce mi se pare rezonabil.
Aveti insa dreptate cu zapada, dar poate nu ninge troiene …
Problema cea mai mare o sa stea la barbata-meu, caruia inca nu i-am spus ce imi trece prin minte …dar lui ii e frica si pentru copii si pentru mine. Si cand plec la supermarket imi spune “ai grija cum conduci”. Poate il induplec daca ii spun ca ma opresc pe drum undeva …si vad eu daca ma opresc. Nu prea as vrea sa ma duc cu avionul ca suntem 3 si ma costa … iar cu alea low cost nu ai voie bagaj, ori eu vreau sa ne luam skiurile. Dar o sa ma uit si la alea sa vedem …

Imi aduc aminte ca Ocebine cand s-a dus la Chicago, a plecat cu chilotii de schimb, pieptanul, rujul si deodorantul in postea de mana.

 

Mvaiii, ce frumos ai scris de Atomix. Asta imi da sperante ca drumul asta “pushy” pe care ma incapatzanez sa merg, este cel bun. Sa continui sa le cer note mari, acum … ca mai tarziu, cand nu prea mai am ce sa le fac, sa vina cumva din ei nemultumirea unei note mici. Pe langa confirmarea ta, sa stiti ca am primit un “good job” si la scoala de la profesoara lui … Luni seara am fost la sedinta cu parintii. Nu vreti sa stiti ce profesoara are …Geeezzz, femeia aia cu cred ca stie cum sa-si miste buzele intr-un zambet. E atat de stricta si atat de serioasa, atat m-a intimidat pe mine ca parinte, ca parintele unui copil bun din clasa ei …ca ma gandeam ce or simti alti parinti, dar mai ales cum se descurca copiii cu ea. Alex al meu nu pare deranjat, dar recunoaste ca duduia nu e fun deloc, nu ii plac glumele, nu ii plac sporturile. Tare ma intreb cum o percep copiii mai sensibili. Nici nu stiu daca vreau ca Flavia sa pice in clasa ei la anul …

Deci Doamna asta incruntata, mi-a spus ca Alex, la potentialul lui, nu trebuie sa scada sub 90% si ca orice nota mai mica de 90% trebuie sa fie unacceptable …Wow !!! Nu mi-a venit sa cred ca am trait sa aud asta de la un profesor, in America. Am si intrebat-o daca nu cumva imi citeste gandurile si mi-a spus ca acum, in clasele mici, este momentul de a intinde cel mai tare ambitiile unui copil si ca a fi un parinte ambitios nu este nimic gresit, mai ales daca ai cu cine lucra. Mvaiii si mi-a spus ca se vede ca Alex e un copil “lucrat” … amsunat-o si pe mama sa ii spun asta, ca sa o umplu si pe ea de bucurie, ca si ea a lucrat la lucratura asta.

 

Singura mea teama este ca nu prea stiu cand o sa vina momentul sa ma opresc din acest “streching” … imi recunosc o latura de control freak, ca de aia am toate framantarile legate de teme, pe care poate ar trebui sa le las in responsabilitatea lor si nu prea imi vine …dar sper ca poate o sa-mi dea el semnale ca e cazul sa las garda mai jos.

 

In concluzie, bravo Simonnei ca a stiut cand sa intinda de Atomix, si bravi lui Atomix ca stie ce are de facut … Astept sa spuna si Printul Mostenitor al Letitiei acelasi lucru, ca sa o felicit si pe ea, dupa care ma voi felicita in public, in scris si pe lung si pe mine, cand o iesi vorba asta si din gura copiilor mei. Atunci sa vedeti felicitari pe subiect … [flo2]

 

 

Letitia, nu stiu Soro cum de transpiri tu mai putin si mai frumos mirositor cu varsta, ca la mine parca e invers … Oi fi si tu vreo Benjamina Button care imbatraneste in directie opusa si o sa ajungi la 90 de ani sa mirosi a lapte …..

Tu nu stii din copilarie ca batranii miros urat ? Ei bine, acum cred ca inteleg de ce ? Batranetea asta nu numai ca e urata, depresanta, fara par si fara dinti, cu pielea zbarcita si atarnanda, dar mai si miroase urat. In afara de “fara par” care dispare nu numai de pe cap, dar si din zonele des depilate in timpul vietii, nimic din ce imi ofera nu imi convine.

 

Deci ce este exact “muietul” asta ? Asa un sample de ceva ? Numai la mirosit se zice “muiet” sau pot sa-l folosesc la orice ? …
Limba asta franceza este plina de surprize lingvistice, zau asa ... [:-)))]

 

Aqai, cum maica nu puteti sa indreptati o prostie in sistemul de contabilitate ???? Un artificiu nu exista ...sa inregistrati o noua vamzare care sa anuleze creditul ...


Editat de buflea, 25 noiembrie 2015 - 18:12 .


#738
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 18:11

La capitolul vaitat, vreau sa ma spovedesc, ca de dimineata copiii mi-au incretit nervii capului.

 

Parca au stiut ca barbatul a plecat la 6:00 A.M. ca ii cazuse curentul al serviciu ...

 

Totul a pornit de la Flavia care s-a sculat cu fundul in sus ... sau mai exact, a trezit-o Alex cu o perna peste ochi, ca asa stie el sa trezeasca pe cineva, mai ales pe sora-sa. [fri]  Dupa ce s-au certat, tipat, aruncat cuvantul "stupid" si "bitch" de la unul la altul ... Alex a venit jos, si-a facut toast si a luat un cream cheese cu bacon din frigider. Desigur ca acel cream cheese era cel la care Flavia a visat toata noaptea si pe care el l-a terminat [fri] . Desigur ca alte cream cheese cu alte flavors din frigider nu le-a vrut. Nimic altceva nu a vrut ... mamaaaaa, si are o guraaaaa ... ce de ce, ca cum, ca ea nu si el da, ca mereu este asa, ca nimanui nu ii pasa, ca ea ce mananca, ca ei ii e foame si o tinem nemancata ... Looord have mercy !!!

 

S-a vaitat asa in creierii mei pana cand s-a facut timpul sa plece la scoala ... si ea nu era mancata, incaltata, pieptanata. Si Alex, caruia nu ii place sa intarzie, a trebuit sa o astepte ... si a inceput o noua cearta. Dar sa vedeti cum se misca Flavia ... caaaalllm, inceeeet, isi pieptana fir cu fir din cap, la sireturi a incheiat-o Alex, nu isi gasea vioara, nu isi gasea apa ... mamaaaaa, cat poate sa semene fata asta cu barbata-meu. Cand vrea barbata-meu sa te enerveze, exact, dar exact asa face ...



#739
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.224 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 18:28

Buna de dimineata mea insorita de iarna spre primavara,

 

Cica de maine se incalzeste …batem instre 15 grade.

 

Ameri_Carolyno, iar ma copiezi. Si cartea adolescentei mele, cea care m-a scos dintre povesti cu zane, a fost Winnetou [flo2] … nu pot sa iti spun de cate ori am citit-o, vreo 7-8 asa. Imi aduc aminte ca ai mei erau chiar ingrijorati la inceput, ca nu mai ieseam din ea. Mvaiiii, l-am iubit pe indianul ala cu toti hormonii pubertatii care imi circulau prin vene. Si ce imaginatie bogata aveam, ce ma mai tineam cu el de mana, ce mai calaream prin preerie, ce romante la focuri de tabara.

Dar, daca ceri sugestie, eu sincer cred ca fica-tii nu o sa-i placa. Nu pentru ca ar fi cartea proasta, ci pentru ca acum sunt alte carti la moda.

 

[:-)))] , pacienta deranjata era romanca si p_larea personalul medical in limba materna ??? [:-)))] Oare ce le spunea de repeta atat de des cuvantul ?

 

M-am uitat acum pe harta si sunt 11 ore si 30 min fara pauza, fara trafic pana in Indiana [fri]  … e cam mult, desi eu in nebunia mea m-as baga. Nu mi-e teama de copii, sunt mari, le pun DVD-urile alea portabile, se joaca, dorm. Nici de mine nu mi-e frica, mie imi place sa conduc, adica mai exact, nu imi displace. Vorbesc la telefon non-stop … cu prieteni pe aici, pe viber in Romania, imi iau si o carte de ascultat …cred ca pot acoperi 12 ore de plictiseala. Iar de condus, e usor in tara asta. Daca plec la 7:00 A.M. as ajunge la 21:00, ceea ce mi se pare rezonabil.
Aveti insa dreptate cu zapada, dar poate nu ninge troiene …
Problema cea mai mare o sa stea la barbata-meu, caruia inca nu i-am spus ce imi trece prin minte …dar lui ii e frica si pentru copii si pentru mine. Si cand plec la supermarket imi spune “ai grija cum conduci”. Poate il induplec daca ii spun ca ma opresc pe drum undeva …si vad eu daca ma opresc. Nu prea as vrea sa ma duc cu avionul ca suntem 3 si ma costa … iar cu alea low cost nu ai voie bagaj, ori eu vreau sa ne luam skiurile. Dar o sa ma uit si la alea sa vedem …

Imi aduc aminte ca Ocebine cand s-a dus la Chicago, a plecat cu chilotii de schimb, pieptanul, rujul si deodorantul in postea de mana.

 

Mvaiii, ce frumos ai scris de Atomix. Asta imi da sperante ca drumul asta “pushy” pe care ma incapatzanez sa merg, este cel bun. Sa continui sa le cer note mari, acum … ca mai tarziu, cand nu prea mai am ce sa le fac, sa vina cumva din ei nemultumirea unei note mici. Pe langa confirmarea ta, sa stiti ca am primit un “good job” si la scoala de la profesoara lui … Luni seara am fost la sedinta cu parintii. Nu vreti sa stiti ce profesoara are …Geeezzz, femeia aia cu cred ca stie cum sa-si miste buzele intr-un zambet. E atat de stricta si atat de serioasa, atat m-a intimidat pe mine ca parinte, ca parintele unui copil bun din clasa ei …ca ma gandeam ce or simti alti parinti, dar mai ales cum se descurca copiii cu ea. Alex al meu nu pare deranjat, dar recunoaste ca duduia nu e fun deloc, nu ii plac glumele, nu ii plac sporturile. Tare ma intreb cum o percep copiii mai sensibili. Nici nu stiu daca vreau ca Flavia sa pice in clasa ei la anul …

Deci Doamna asta incruntata, mi-a spus ca Alex, la potentialul lui, nu trebuie sa scada sub 90% si ca orice nota mai mica de 90% trebuie sa fie unacceptable …Wow !!! Nu mi-a venit sa cred ca am trait sa aud asta de la un profesor, in America. Am si intrebat-o daca nu cumva imi citeste gandurile si mi-a spus ca acum, in clasele mici, este momentul de a intinde cel mai tare ambitiile unui copil si ca a fi un parinte ambitios nu este nimic gresit, mai ales daca ai cu cine lucra. Mvaiii si mi-a spus ca se vede ca Alex e un copil “lucrat” … amsunat-o si pe mama sa ii spun asta, ca sa o umplu si pe ea de bucurie, ca si ea a lucrat la lucratura asta.

 

Singura mea teama este ca nu prea stiu cand o sa vina momentul sa ma opresc din acest “streching” … imi recunosc o latura de control freak, ca de aia am toate framantarile legate de teme, pe care poate ar trebui sa le las in responsabilitatea lor si nu prea imi vine …dar sper ca poate o sa-mi dea el semnale ca e cazul sa las garda mai jos.

 

In concluzie, bravo Simonnei ca a stiut cand sa intinda de Atomix, si bravi lui Atomix ca stie ce are de facut … Astept sa spuna si Printul Mostenitor al Letitiei acelasi lucru, ca sa o felicit si pe ea, dupa care ma voi felicita in public, in scris si pe lung si pe mine, cand o iesi vorba asta si din gura copiilor mei. Atunci sa vedeti felicitari pe subiect … [flo2]

 

 

Letitia, nu stiu Soro cum de transpiri tu mai putin si mai frumos mirositor cu varsta, ca la mine parca e invers … Oi fi si tu vreo Benjamina Button care imbatraneste in directie opusa si o sa ajungi la 90 de ani sa mirosi a lapte …..

Tu nu stii din copilarie ca batranii miros urat ? Ei bine, acum cred ca inteleg de ce ? Batranetea asta nu numai ca e urata, depresanta, fara par si fara dinti, cu pielea zbarcita si atarnanda, dar mai si miroase urat. In afara de “fara par” care dispare nu numai de pe cap, dar si din zonele des depilate in timpul vietii, nimic din ce imi ofera nu imi convine.

 

Deci ce este exact “muietul” asta ? Asa un sample de ceva ? Numai la mirosit se zice “muiet” sau pot sa-l folosesc la orice ? …
Limba asta franceza este plina de surprize lingvistice, zau asa ... [:-)))]

 

Aqai, cum maica nu puteti sa indreptati o prostie in sistemul de contabilitate ???? Un artificiu nu exista ...sa inregistrati o noua vamzare care sa anuleze creditul ...

[:-)))]  [:-)))]  [:-)))]  [:-)))]  [:-)))]  [:-)))]

 

In timp ce scriam cu transpiratia, ma si gindeam cum ai sa ma faci Benjamina Button! Stii cum? Am stiut!!! [:-)))]

 

Eu cred ca la batrinete mai uiti sa te speli, de aia miroase. Deci nu din cauza virstei! Ma rog, din cauza virstei uiti! Si eu nu transpir frumos mirositor! LOL!  Transpir mai putin!! [:)]

 

Cu copiii fa teme cit poti, cit te-or mai lasa ei. Cum spunea si Simo, dupa 13-14 ani nu or sa mai faca ce le spui, or sa zica ca ei stiu mai bine ce au de facut, is mari, isi fac temele singuri, etc. 

 

Daca zici ca te bagi la condus, du-te. Chiar nu vad nici un motiv sa stai acasa!

 

Aici la parfumerie si se pare si in Canada, cind te duci sa cumperi parfum, au niste fisii de hirtii pe care spay-uesc parfumul si ti=l da sa il mirosi. Alea se numesc muiet! Hirtiutele alea. [:)]



#740
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 25 noiembrie 2015 - 18:54

[:-)))] Stiu Soro de hârtiutele alea. Daca ai stii tu cate "muiete" din astea am luat pe nas pana acum. Pai in aeropoarte, intre avioane, asa imi petrec timpul, printre muiete ..

 

Eu vroiam sa extind termenul, sa-l fac asa pentru orice sample ...si desigur, sa-l bag in Dictionarul Autobazei, alaturi de volatile.




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Vouchere materna

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:48

  • Curs prenatal: nastere naturala

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:35

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • Incepem pregatirile

    madalinaiuliana27
    - Ieri, 20:10

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -