Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

FIV Grecia (4)


910 raspunsuri la acest subiect

#851
Clara84

Clara84

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 161 mesaje

Postat 02 noiembrie 2016 - 13:54

alexmano, imi pare rau ca asa s-a inteles din mesajul meu, nu asta am vrut sa zic. Vy mi-a spus ca sansele sa supravietuiasca la decongelare si sa se prinda sunt f mici si el ar vrea sa facem inca o stimulare sa avem cu ce lucra. As putea sa merg mai departe cu ei si sa fac un FET cu ce am, dar nu mai am incredere in ei deloc si mi-e teama ca de fapt nu mai am nimic acolo. Ii cred in stare sa-mi spuna ca i-au transferat si de fapt sa nu fi pus nimic. La acest nivel de neincredere s-a ajuns. In iulie Laura si Pantos se contraziceau in declaratii, ba ca mi-au pus 2 slabi, ba ca sunt f buni, de-asta am si plecat scarbiti de acolo pt ca erau deja ridicoli si nu aveam cum sa stim exact cu ce am ramas. Daca bine tin minte, tu ai facut FIV cu ei si a reusit? Daca da, stii si tu ce bonuri si hartii ti se dau de acolo, pe nici un sfert de suma, ni s-a promis un raport al procedurilor pe mail la o luna dupa FIV, nu am primit nimic. Si nu, nu-mi deconteaza nimeni procedura, nu am nevoie de bon fiscal dar cand ma gandesc cati bani isi baga ei in buzunar si mai fac probabil si bisnita cu ovule, mi se face si mai sila de ei. Vy stie ca nu vreau sa ma mai intorc la clinica, mi-a facut o oferta si un pret bun pt clinica de aici si a ramas sa-l contactez daca ma razgandesc. Deocamdata nu vreau sa ma gandesc la asta.

#852
Erika10

Erika10

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 155 mesaje

Postat 02 noiembrie 2016 - 14:03

Off, Clara, te inteleg si imi pare rau, condoleante sincere pentru tatal tau.

Iti doresc sa ai puterea sa mergi mai departe si timpul sa vindece ranile sufletesti.

Ai grija de tine.



#853
Rosesarbu11

Rosesarbu11

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 299 mesaje

Postat 02 noiembrie 2016 - 14:42

Alexmano, sa știi ca suntem foarte multe paciente nemultumite. Susțin durerea fetelor care scriu aici despre modul jalnic de a se comporta. Așteptând ore întregi la clinica pentru a intra la Vy, am văzut o tânăra plângându-si durerea. Fusese ca multe altele mințita si lăsată in disperare. Si...apropo: se așteaptă foarte mult la Medsana fiindca dl doctor pleacă si revine după câte 1h-1h30 min. In acest timp nimeni nu-ti spune nimic. Ma bucur ca sunt reușite la aceasta clinica, dar exista si foarte multă neseriozitate, lipsa de compasiune pentru omul care din disperare aleargă sute de km sperând, cheltuiește bani strânși cu greu. Eu m-am retras fiindca nu am avut incredere si am relatat asta acum ceva timp. Poate reușeam sau poate nu. Daca la prima întâlnire te lingușește si ti se pare ca ai dat de omul potrivit, apoi iti dai seama ca acesta urmărește banul si mai putin problema pacientului, antecedentele. Domnul vroia sa ma pună urgent pe tava si sa ma trimită in Grecia, neinteresindu-l adevăratele mele probleme. M-a văzut si pentru ca avea drum la Atena s-a gândit ca trebuie sa-i dau 2200 euro pentru a-mi scoate un presupus mic fibrom pe care numai el il văzuse. Au trecut 10 luni si acest fibrom din ochii lui Vy este tot inexistent. Oricum plecam dimineața cu Taromul si seara, spunea el, ma întorceam fiindca era prea mic si se rezolva imediat. Toată ,, distracția" ma costa un pic peste 3000 euro fiindca biletele erau luate de pe o zi pe alta. Știu ca Atena este o șansa pentru foarte multe femei, mai ales ca aici poti transfera alături embrionii tai si pe alții de la donatoare. Doresc fetelor reușită si sper sa fie ocrotite in aceasta lupta grea, sa ia deciziile cele mai bune si sa nu se lase mințite.


Editat de Rosesarbu11, 02 noiembrie 2016 - 14:44 .


#854
alexmano

alexmano

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 54 mesaje

Postat 02 noiembrie 2016 - 15:01

Clara, te-am intrebat pentru ca se intelegea ca nu vrea sa iti dea embrionii si nu imi dau seama daca e chiar asa. E adevarat ca o data ce apar suspiciunle ele vin ca un tavalug. Da, eu am facut fiv cu ei. Nereusit. Si am stat si am asteptat pentru punctie de la 7 pana la 13. De doua ori. Si am facut fiv nereusit. Nu am cerut facturi. Nu stiu de ce, nu m-a interesat asta, desi aveam acest drept. Dupa ce nu am reusit, m-au trimis la laparoscopie. M-am dus destul de sceptica si am facut si acesta interventie. Si Pantos, si Vythoulkas m-au trimis acasa dupa, sa incerc natural 2-3 luni. Nu s-au grabit sa imi ia banii pe alt fiv, desi nu credeam nici macar eu ca o sa reusesc natural. Am reusit insa dupa doua luni, am o fetita de aproape doi ani. Nu am sa uit niciodata ca datorita lor am trait o minune. Nu am cum! Dana, eu cand m-am dus la clinica nu il stiam decat pe Vythoulkas. Nu stiam de nici o Ruth, asistenta de care zici tu (nici nu prea iti inteleg informatia in context) si sincer, nici nu stiu cum un pacient obisnuit, care se duce acolo sa faca un copil, poate sa cunoasca astfel de detalii. De unde? Mie uneori mi se pare ca unele informatii de aici sunt concentrate mai degraba catre alte interese. Incep sa iu dau dreptate sotului meu, care m-a rugat mereu sa stau departe de astfel de discutii, pentru ca primeaza si alt tip de interese in unele cazuri. Dincolo de experientele personale, evident. Nu am putut insa niciodata, pentru ca eu am un copil datorita lor si asta nu e putin lucru.



#855
Dana0

Dana0

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 931 mesaje

Postat 02 noiembrie 2016 - 15:27

Alexmano vad ca esti f revoltata pe fetele ce au îndrăznit sa pună la îndoiala aceasta minunata clinica. Nu ai cum sa o Cunoști pe Ruth pt ca ea se ocupa doar cu pacienții din UK,Australia si nu are legătura cu România. Eu încercam sa Sp ca datorită acestei coordonatoare au curaj femeile din Australia sa vina in Grecia pt FIV,ea se ocupa de ele,doc din Grecia face doar punctia si transferul. Automat experiența lor la clinica diferă,f mult. FertilityFriends oferă f multe informații despre aceasta femeie pt cn vrea sa caute,iar eu pot sa va pun in legătura cu câteva femeii care au mers prin ea la diferite clinicii din Grecia.Eu am nici un motiv sa mint.

#856
Iulia86

Iulia86

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 35 mesaje

Postat 02 noiembrie 2016 - 16:51

Buna Eu am facut fiv cu dr Vy nu am mai scris demult aici.Voiam sa va zic sa aveti multa răbdare,sa aveti incredere si sa va rugati mult indiferent ca mergeti la Vy sau la alt dr,ei isi fac treaba lor restul numai D-zeu ne poate ajuta. Noi am facut transferul in ziua 6 de la punctie si tocmai ce citisem aici ca mai făcuse cineva in z6 si nu a reusit (z5 la noi a picat duminica).Am avut totusi incredere si a fost bine.Imi pare rau pt fetele care nu au reusit,dar nu renuntati,schimbati doctorul ,clinica, lăsati trecutul in urma si mergeti mai departe.Va doresc numai bine!

#857
alexmano

alexmano

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 54 mesaje

Postat 02 noiembrie 2016 - 17:12

Dana, nu sunt revoltata, mi-am exprimat, ca si tine, o parere. Evident ca eu nu am cum sa o cunosc pe Ruth, ma intrebam de unde o cunosti tu! :-)



#858
Dana0

Dana0

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 931 mesaje

Postat 02 noiembrie 2016 - 17:22

Dana, nu sunt revoltata, mi-am exprimat, ca si tine, o parere. Evident ca eu nu am cum sa o cunosc pe Ruth, ma intrebam de unde o cunosti tu! :-)

Personal nu o cunosc dar sunt in legătura cu mai multe fete din afara care merg in Grecia la diferite clinici prin Ruth.



#859
Theo79

Theo79

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 20 mesaje

Postat 02 noiembrie 2016 - 17:30



Fetelor, va dati seama ca aici nu e vorba de intentia de a demoraliza, in niciun caz.

Era mai bine sa tacem si sa nu scriem nimic, pe principiul sa moara si capra vecinului? Ganditi-va si la asta, v-ar fi fost mai de folos asa?

In schimb, aveti aici 4 capitole de informatii pe care le puteti valorifica in beneficiul vostru. Deasemenea, aveti alte topicuri despre n clinici, cititi despre cat mai multe si apoi luati o decizie, in cunostinta de cauza. Fiti intelepte si filtrati toata aceasta informatie, nu va lasati manipulate.

Nu exista doar Genesis pe lume, nu aveti de ce sa va simtit derutate, sa nu mai stiti incotro s-o luati. Desi ei asa prezinta clinica, ca locul magic unde se fac copiii pe banda rulanta, ca jucariile din atelierul lui Mos Craciun, printr-o publicitate agresiva, mincinoasa si ilegala, prin care le iese manipularea de minune, asa incat au reusit sa oripileze si pe fondatoarea SOS Infertilitatea:

"E prima data in 8 ani de activitate cand iesim din neutralitatea asociativa autoimpusa in raportul cu o clinica." (de N.C.B. » Joi Oct 27, 2016 11:56 pm).

"Fiecare alege pentru sine, dar noi, ca asociatie ce apara drepturile pacientilor, atat va sugeram ca pista: sunteti siguri ca o clinica ce nu ezita sa foloseasca minciuni atat de gogonate in comunicarea publica va avea o atitudine complet sincera in relatia individuala cu pacientul?" (de SOS Infertilitatea » Sâm Oct 22, 2016 8:55 pm).

Cred ca iti trebuie mult talent ca sa reusesti sa scoti din neutralitate o asociatie de un asemenea calibru.

Urmariti continuarea postarilor pe linkul pe care vi l-am mai dat, cu subiectul Genesis Athens Romania, de pe SOS Infertilitatea, urmeaza sa ne impartaseasca Nicole SOSI cum a decurs intalnirea oficiala cu Vythoulkas.

Va urez multa bafta la proceduri si alegeri intelepte, iar la sfarsit, beta dorit.

 

M-ai facut tare curios in legatura cu Nicole SOSI si cu calibrul asociatiei. Asa ca am facut si eu un mic research sa vad ce si cum. Sper sa nu va suparati pe mine, o sa incerc sa comentez cat mai putin, caci mi-am mai furat-o de la unele doamne pe aici in incercarea de a face apel la ratiune. Lucru 150% de inteles avand in vedere ca impactul emotional in astfel de situatii este unul major. Ma deranjeaza insa sa vad cum unii folosesc aceste emotii in propriul interes, iar acesta este singurul comentariu. Asadar, iata ce am gasit:

 

1. Semnatura doamnei Nicole de pe forumul asociatiei pe care o reprezinta contine nu numai numele medicului cu care dansa a facut FIV, ci si link-ul catre site-ul clinicii acestuia. Intrebarea pe care mi-o pun este de ce este oare necesar acest lucru in conditiile neutralitatii la care se face referire mai sus? [fisier atasat]

 

2. Cine este medicul care apare in semnatura doamnei Nicole? Este vorba de Konstantinos Giatras, un medic de origine greaca, cu clinica in Grecia. La fel ca in cazul doamnei Nicole, m-am uitat sa vad ce rezultate are acest medic si am cazut de pe scaun, la propriu, sa vad ca este vorba de un medic luat pe sus de catre mascatii DIICOT in 2014 pentru trafic ilegal de celule umane şi constituire de grup infracţional organizat, iar apoi arestat la domiciliu timp de 30 de zile. Iata stirea mediafax.ro aici: http://www.mediafax....diciar-12665858 Nici nu stiu ce s-a mai intamplat in dosar, n-am gasiti informatii, si cum a ajuns Konstantinos Giatras sa faca FIV-uri bine merci in continuare in Grecia.

 

3. Tot in nota de impartialitate, se pare ca doar anumiti medici au primit pe site-ul asociatiei de mare calibru interviu filmat. Printre ei se numara si Konstantinos Giatras. Iata-l: http://infertilitate...ntinos-giatras/ Un interviu realizat in august 2013, cand doamna Nicole avea deja rezultatul reusit al FIV-ul realizat cu acest doctor. Apropo de publicitate si cum este aceasta blamata cand altii au parte de ea.

 

4. Doamna Nicole afirma sus si tare, asa cum se vede in poza atasata, ca nu exista rata de reusita FIV mai mare de 50%. Iar cand i se demonstreaza asta cu documente oficiale, raspunsul dansei este ca acele clinici si-au ales citez "pe spranceana" pacientii. Culmea este ca, aceste informatii prin care nu una, ci doua clinici (Medlife 53,33% si Polisano Sibiu 52,17%) au rate de peste 50% in Subprogram, sunt prezentate chiar pe site-ul asociatiei doamnei Nicole in cadrul unui advertorial: http://forum.inferti...c.php?f=4&t=692

 

5. Tot legat de impartialitate, pe site-ul asociatiei este prezentat advertorialul de mai sus pentru clinica Omini Iasi in schimbul sponsorizarii de 3.000 lei pe care aceasta a facut-o. Mie asta mi se pare o abordare foarte periculoasa. Adica cei care sponsorizeaza asociatia au parte de advertoriale, iar cei care nu sponsorizeaza ce patesc? Suntem impartiali cu ei? Sau chiar ii atacam? Unde se termina interesul obtinerii de sponsorizari si unde incepe interesul pacientului?

 

Imi pare rau ca am gasit toate aceste lucruri pe internet. Mi-ar fi placut sa raman cu notiunile "asociatie de calibru" si "neutralitate", insa viata m-a invatat ca intotdeauna exista si un alt unghi din care trebuie sa privesti lucrurile ca sa ai o imagine completa.

 

Mult succes!

Miniaturi atasate

  • capturasoscrop.jpg


#860
Angy82

Angy82

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 11 mesaje

Postat 03 noiembrie 2016 - 12:11

Buna ziua Spuneti-mi si mie va rog ce informaţii aveti legate de MICRO-TESA În Grecia. A efectua cineva? 




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Ieri, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Ieri, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Ieri, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -