Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Ce gatim astazi? cap.94 bis


874 raspunsuri la acest subiect

#321
Tiny90

Tiny90

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 601 mesaje

Postat 07 octombrie 2015 - 18:32

Astazi varza calita cu afumatura ,carnaciori prajiti si mamaliga. Cine doreste si ardei iute.



#322
dea78

dea78

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.098 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 07:59

    Azi ciorba de linte rosie si cartofi cu costita la cuptor,daca tot incing cuptorul poate si o praji cu mere(cu pandispan,nu cu foi).



#323
Tiny90

Tiny90

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 601 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 09:27

Buna dimineata

Maine fac si eu supa de linte si bame cu carne si garnitura de orez.

Hmmm si parca ma tenteaza si pe mine o prajitura cu mere. Sa vedem daca reusesc.

astazi nu am nicio idee. Se pare ca facem curat in frigider. Mai am varza de ieri si cativa carnaciori si mai pun  de o mamaliga  [soricel]

Sa aveti o zi linistita [flo2]



#324
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.448 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 10:26

Aseara am mai facut o salata de vinete , ca am ramas fara [:-)))]



#325
ralcat

ralcat

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.258 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 11:26

[:-)))] [:-)))] [:-)))] sau poate nu ar trebui sa rid?

poi ... de ce sa nu razi ?

sa stii ca incerc s-o conving sa mai manance si ea o leguma, o fructutza, un orez .. noooo... carnivora 500%. Alege fiecare bucatica de carne si lasa si boaba de orez in vas asa o limba selectiva are.



#326
dianama

dianama

    Membru senior

  • Banned
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.152 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 11:43

Buna dimineata Maine fac si eu supa de linte si bame cu carne si garnitura de orez. Hmmm si parca ma tenteaza si pe mine o prajitura cu mere. Sa vedem daca reusesc. astazi nu am nicio idee. Se pare ca facem curat in frigider. Mai am varza de ieri si cativa carnaciori si mai pun de o mamaliga [soricel] Sa aveti o zi linistita [flo2]

Iar te stresez. .. [flo2]

De unde iei  bamele  si cum le gatesti. 

Ma intereseaza  varianta  proaspata. ...nu conservate. Daca nu e buna  si cea de conserve.  [flo2]



#327
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.224 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 11:51

reteta!!!!!!

Crestezi pielea pieptului de rata si pui sare si piper rata1.jpg

 

Pui miere in tigaia fierbinte si cind bulbuceste pui pieptul cu pielea in josrata2.jpg

 

Cind mierea incepe sa se maroneasca, intorci pieptul cu pielea in susrata3.jpg

si il pui la cuptor asa in tigaie cum e pentru 10 minute la 200 de grade. Daca pieptul e mai baban, cum a fost al meu, lasa-l 15-20 minute. Precizez ca eu nu maninc pielea. Se serveste cu piure.rata4.jpg

 

Scuzati pozele si estetica ca nu-s fantastice.



#328
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.304 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 11:53

Eu imi amintesc ca eram copil si a gatit mama bame...o singura data ,prima si ultima!!!! [help]

 

E drept ca de atunci gudturile mele s-au mai schimbat,insa tot nu imi doresc sa incerc!

 

Astazi cred ca ceva pizza cumparata,miine ...habar n-am,am trec sa vad poate gasesc o bucata de ceafa sa fac o friptura de aia de sta cu orele in cuptor,sau poate iau ceva gulas d evita sa fac un gulas.Ambele variante vor fi pentru doua zile...dumenica drumetim,deci ceva facut de fii mio.



#329
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.304 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 11:54

Hmmm...Letitia,suna tare bine!!!!!

 

Pieptul il tai felii cind il bagi la cuptor,sau tot bucata intreaga?

Mierea e indiferent de sort ,miere de albine lichida?



#330
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.224 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 12:18

Hmmm...Letitia,suna tare bine!!!!!

 

Pieptul il tai felii cind il bagi la cuptor,sau tot bucata intreaga?

Mierea e indiferent de sort ,miere de albine lichida?

Nu, nu-l tai felii. Bagi bucata intreaga. Dupa ce s-a facut, il lasi sa se odihneasca (cum spun astia aici [:)] ) vreo 3-5 minute si apoi il tai felii. E foarte bun sosul ala de miere, chiar daca pare ciudat pentru unii. Miere de care vrei, de care iti place.

 

Si eu ma gindeam ca o data cu virsta mi s-au schimbat gusturile foarte mult, am mai mult curaj sa incerc si sa experimentez. Daca iti vine sa crezi, numai de un an maninc rata si miel. Inainte refuzam din start, fara macar sa gust. [batcap]  Fiu-meu e exact ca mine in tinerete. Recalcitrant la orice mincare noua. E dezastru, dar nu pot sa-l critic, ca eu am fost si mai rea! [:I]




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Ieri, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Ieri, 13:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -