Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Brigada Ghetar la munte si la mare


910 raspunsuri la acest subiect

#621
Ioana_Pos

Ioana_Pos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 18.083 mesaje

Postat 27 iulie 2015 - 18:26

Alinulk et co: nu faceti planul in fct de mine. O sa incerc sa ajung fugitiv cat sa va salut, ca daca as sta la party ar insemna sa va tratez cu tzitzi in vant la 2 ore si ma tem ca o sa va ramana soriciul in gat.



#622
kariguld

kariguld

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.428 mesaje

Postat 27 iulie 2015 - 18:48

a venit la mine in cutia postala un aer de Scotia.  [flo2]  frumos.... de trecut in lista de vacante. 

 

 

aqai, sanatate copilului. 

 

 

 

nu stiu ce s-a intamplat, copii mei au hotarat ca de doua ori pe saptamana gatesc ei mancare. doar ptr ei.  [biz]  tot e bine. acuma ramane de vazut cum isi vor onora hotararea. luiza s-a dovedit priceputa, a pus un pui la cuptor si legume la tigaie. 

io luna viitoare termin cu scoala, aleluia ca deja m-am saturat. 

 

 

 

am un film pe teava, Kajaki. 



#623
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 27 iulie 2015 - 19:08

Cum doar pt ei? Pevoi nu va invita la masa?

 

cum mai e degetul taiat? Dar parul luizei?



#624
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 27 iulie 2015 - 19:19

Seara buna si de la noi.

Sunt franta de oboseala, azi am avut o zi full. 

Copiii si-au inceput aventura pe pamant englezesc cu summer school :). Am gasit pe net si am zis sa incerc sa vad daca le pot duce (pe cele mari doar, ca era de la 10 ani in sus). Si le-a primit fara nicio problema, chit ca Malina stie doar ceva engleza, iar Daria mai deloc. Au fost un pic speriate de idee, ca nu e ca la scoala unde ar fi avut translator, dar s-au descurcat amandoua cumva. Le-am.recuperat vesele 4 ore mai tarziu, din lista de posibile activitati alesera artele (unde ca de obicei, Malina a facut o pictura combinata cu ceva bricolaje care deja a ajuns la expozitie) si ....tobe africane! Asa ca mi-au batut in toate mesele acasa sa-mi arate ritmurile africane si au decretat ca le trebuie tobe :))

Sper sa vrea sa mearga si maine, ca nu prea se inteleg la activitati, una vrea ceva alta altceva, si Daria nestiind engleza e un pic fortata la inceput sa stea pe langa Malina. Sper sa fie ok totusi

 

Iar eu presimt ca vrand nevrand voi face un drum la Londra, nu reusesc sa imi fac programare la nino in birmingham si nimeni nu stie sa imi spuna cat poate dura pana se elibereaza aici aproape.



#625
danielag

danielag

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.114 mesaje

Postat 27 iulie 2015 - 19:28

Mikyyy, referitor la activitățile fetelor, spune-le să aleagă pe rând: întâi să meargă la o activitate care să-i placă Malinei, apoi la una care să-i placă Dariei.

 

Referitor la vizita la Londra, acolo te poți programa?



#626
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 27 iulie 2015 - 19:45

Da, la londra doar au "locuri" libere. Dar ma da peste cap total, 6 ore numai drumul, daca nu si mai mult, ce fac cu bebe atata timp? Nu vreau sa isi ia liber barbatul, si e exclus sa il iau cu mine, si nici fetele nu pot sta o zi cu el, si nici bona nu stiu.

 

Birminghamul e la 12 mile distanta, in 2-3 ore as fi inapoi acasa :(



#627
kariguld

kariguld

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.428 mesaje

Postat 27 iulie 2015 - 19:47



Cum doar pt ei? Pevoi nu va invita la masa?

 

cum mai e degetul taiat? Dar parul luizei?

 

 

eu sunt multumita si ptr atat, e un pas inainte. barbatul zice ca vrea sa mai slabeasca, deci alte fructe si provizia de oo e refacuta.  [:-)))]  eu ma descurc, fur din cratita lor mancarea. 

 

degetul e nesperat de bine, sa lipit carnea singura. e o rana inca, dar uscata. 

luiza a avut parte de prima vizita la Domeniqo. si-a mai revenit. daca zilele trecute avea idei de razboi si lupta, acuma a revenit la ganduri mai pasnice. se uita la un serial pe net, si asta ii tine mintea ocupata. serialul ala Prisonbreak  (corect?)


Editat de kariguld, 27 iulie 2015 - 19:48 .


#628
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 27 iulie 2015 - 20:42

Buna de dupa-amiaza mea de luni,

 

Caldura mare, Neicusorule, caldura mare …si umiditatea si mai mare.

 

Si eu fac piftia fara nici un fel de “ajutator” … asa am invatzat de la mama …mama chiar recunoaste, simte cumva in gust (???) daca piftia are gelatina … Si totusi unde se incheaga piftia aia in miezul verii, in miezul caniculei ? Chiar si noaptea, e atat de rece sa se inchege piftia ??? Ca daca era pomana, banuiesc ca era multa si in afara de frigider, nu vad unde se poate raci …eu iarna o scot efectiv afara in frig si se incheaga peste noapte.

 

Mcoca, sa-ti fie de bine Romania si si mai de bine cele 4 saptamani fara fete [flo2] ….asa am zis si eu cand am venit de fiecare data de acolo, ca femeile sunt slabeee si frumoase, ingrijite si fiecare au cate un partener cu burta. Este izbitoare diferenta si aproape peste tot, ceea ce ma face sa cred ca femeile sunt mai atente la silueta si barbatii nu simt aceasta presiune de a arata bine. Sigur, vorbesc de femeile instre si dupa 40 de ani …

De asemenea nici una din pinguinele ghetarului nu are alaturi un astfel de burtzos [flo2] ... partenerii nostri sunt toti Magic Mike XXL [flo2] ... si restul masculilor carpatini ar trebui sa ii copieze pe dansii ...am zis !!! [pk]

 

Rezonez si cu bauturile reci pentru copii si nu numai … mai ales copiii sunt feriti de gheatza, in totala opozitie cu bauturile de aici unde paharul este PLIN de ghetaza si bautura se scurge timida printre cuburi … cred ca este asa din cauza acestor amigdalite care dupa cum auzi, apar in toate gaturile fragede romanesti …si nu pot contesta acest lucru, ca si gatul american a lui Alex a cazut victima acestei infectii mioritice.

 

 

Eu sunt suparata ...RAU !!! … [smulgpar]  [smulgpar]  [smulgpar]

 

Copiii mei au ajuns in tabara la Hatzeg si nu merge deloc atat de bine pe cat ma asteptam …numai drame si suparari.

 

Au ajuns ieri dupa un drum de 10 ore in care au mai vizitat Sibiul, nu stiu ce Muzeu de Aur, Aradul … calatoria ar fi fost si mai placuta daca autocarul ala ar fi avut aer conditionat …ma rog, variantele sunt multiple – ba ca era stricat, ba ca mergea dar nu facea fatza (cum adica nene ???), ba ca mergea dar nu ii dadea soferul drumul ca sa nu consume benzina (???) …una peste alta, a fost infiorator de cald, aproape cosmar. Deci Mcoca, da, mare problema cu folosirea aerului conditionat in Romania ... toata lumea cica se imbolnaveste de la el, ii da drumul cu picatura, nu a devenit inca un accesoriu de nelipsit, asa cum este caldura iarna. Eu nu am auzit iarna pe cineva sa nu se incalzeasca iarna din varii motive inventate, dar am auzit o gramada de persoane care nu se racoresc vara, din cauza ca ii ataca aerul conditionat, ba la sanatate, ba la buzunar ...

 

Ca sa ma intorc la autocarul fara aer ...era unul mare de 60 pers, in care erau 2 scoli ...deci 60 de suflete sa mearga 10 ore in canicula din tara, fara aer conditionat. Maica-mii i s-a facut rau, ca deh, are 70 de ani ...si-a schimbat locul, au pus-o langa un geam unde ii vajaiau urechile, ea care sufera de ametelile alea de care sufera si Viviana sau Karii ... frateeee, acum am alta grija, sa nu clacheze maica-mea, asta imi mai trebuie.

 

Azi au trecut la programul de tabara … alta problema ....copiii mei, parca au innebunit [fri]  … mama era aproape sa dea in plans la telefon de suparare [fri] . Mai ales Flavia … au program strict, stiti voi, ca in tabara …se scoala dimineata, inviorare la ora 8, mic dejun, apoi pleaca in drumetii, vin inapoi, au ora de sport, alte activitati, ora de bazin, ora de discutii, le mai explica ce au vazut, ca sa tina minte … ai mei, zice mama, parca sunt coborati de pe alta planeta …ca ei nu vor inviorare (Flavia), ca ea nu se arata in pijama (inviorarea se face in pijama) … la discutii nu a fost in stare nici unul sa spuna ce au vazut, ce le-a explicat acolo ... i-a pus sa scrie pe un caiet cateva vorbe despre ziua de ieri si de azi ..ce au facut, ce au vizitat …nu, ca ei nu stiu sa scrie romaneste. Ok, scrie in Engleza …nu ca ei nu stiu denumirile, ca nu intelege nimeni Engleza …pe naiba !!!. Cu chiu cu vai Alex cica ar fi scris ceva …si oricum una dintre profesoare este de romana/engleza …dar Flavia, nu si nu …frate si totusi, trece clasa a 4 a, nu e ca acum intra la scoala . [smulgpar] .. au luat-o profesorii, copii, o tabara intreaga s-a invartit pe langa ea ca nu vroia sa se inscrie in activitatea aia …nu frate, ea nu scrie nimic, a dat foaia goala, GOALA [smulgpar] …

 

Imi fac tot felul de ganduri acum, nu or intelege tot ce le explica ghizii aia ??? Sau nu sunt atenti, nu ii intereseaza ??? Cica azi au fost in padure si au facut asa ca o lectie de supravietuire in padure, ce pot face si ce nu pot face daca raman acolo … si ar fi putut sa scrie si despre asta …nu a contat, a trebuit sa scrie intr-un jurnal ce le-a placut, ce nu le-a placut, ce au retinut din cele doua zile de tabara … Si nu au fost in stare 2 profesoare, maica-mea si 2 ghizi sa o convinga pe Flavia sa scrie ceva …si mai face si figuri, raspunde, intoarce spatele, cand este cu copii langa ea, nu mai asculta de nimeni, nici macar de profesorii aia de acolo, e obraznica …

 

Acum toata lumea era la discoteca si ai mei erau pedepsiti in camera …pana sa imi povesteasca mama, cand i-am intrebat, nici unul nu stia de ce e pedepsit, ii auzeam la telefon, ziceai ca mvaiii, saracii, toata lumea se distreaza numai ei sunt oropsiti ... Really ???

 

Ce Dumnezeu se intampla ? Ori au impresia ca sunt ei mai presus de toti, ca vin din America si ca nu se preteaza ei la activitatile din tabara ??? Ori oare sa fie asa de diferite taberele romanesti de campurile de aici ??? Ori pentru ca sunt cu maica-mea ??? …

 

Ce dezamagire !!! I-am spus Flaviei la telefon ca daca maine nu face tot ce se face in tabara, trimit pe cineva dupa ei sa ii aduca acasa …ce naiba !!! Si chiar am pe cine sa trimit … si nici cartile de citit nu si le-au luat la ei …ca i-am zis maica-mii, ca daca nu vor sa asculte de programul taberei, atunci sa ii ia in camera sa citeasca, nu la TV, cum erau acum … mda, nu au luat cartile ca au zis ca nu au timp de ele …

 

Mvaiii, daca ati sti ce suparata era maica-mea, nici nu putea vorbi de indignare si de nervi … mama ce o ciufuleam pe Flavia sa imi faca mie figurile alea, dar cine se crede ???


Editat de buflea, 27 iulie 2015 - 20:52 .


#629
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 27 iulie 2015 - 21:00

Trecand peste faptul ca ai mei nu se adapteaza si fac numai probleme acolo ... tabara imi pare foarte frumoasa si foarte bine organizata.

 

Desi nu este organizata prin scoala ...caci aparent nu mai exista tabere organizate prin scoala ...ci ele sunt organizate de cate un profesor sau un grup mic de profesori. Ei au gasit hotelul si au inchiriat camerele, ei au inchiriat autocarul fara aer, ei au inchiriat acesti doi ghizi, care stau permanent cu copiii si le fac program ...Rufus, chiar ma gandeam, ce job frumos de vara pentru Ioana ...sa se lipeasca de cateva tabere din astea si practic se ocupa de drumetii, de concursuri, de activitati cu copiii, meciuri de fotbal, art and crafts ...si cred ca ea are avantajul ca este studenta in domeniul asta pedagogic, se si plimba prin tara ... cica ghizii din tabara asta se joaca cot la cot cu copiii, volei, fotbal ...etc

 

Si ma mai gandeam ce idee buna de business ...va imaginati voi ce inseamna orasul Hatzeg, oricat ar fi de frumos, este un oras mort de a trai in el ... asa ca, cei care au luat hotelul asta (s-au l-or fi construit, habar n-am) aduc cumva, prin relatii sau o fi vreo retea din asta de tabere ???, grupuri din astea organizate ... si uite asa stau ocupati toata vara, si ei ca hotel si restaurantul cu mancarea ...de ce nu or fi chestii din astea si prin Moldova ??? Sau sunt si nu stiu eu ?



#630
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.650 mesaje

Postat 27 iulie 2015 - 21:00

Ah si am am observat ceva : 90% din populatia femina are unghiile facute cu gel. Niciuna din cunostiintele mele din fr nu are unghiile facute cu gel :).

 

Buflea, chapeau pt mama ta care se da peste cap pentru copii. Din fericire si eu am noroc de asemenea bunici ultradedicati. Eu zic ca au copiii o chestie de se comportara asa de bizar azi.

 

Fleur, sa stii ca in afara de Aqai cea norocoasa :), nimeni din cei plecati nu are ajutor. Si noi suntem singuri aici, fara familie. Ne-am mai nasit cu unii cu altii si asa s-au facut legaturi, dar atat.




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Ieri, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Ieri, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Ieri, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -