Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Bobocei de Octombrie 2014 - Capitolul 6

bebelus octonbrie 2014 diversificare

123 raspunsuri la acest subiect

#21
GeoM80

GeoM80

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 215 mesaje

Postat 09 iunie 2015 - 19:39

Apropo, eu stiam ca nu te poti razgandi daca ai alee sa stai 2 ani.



#22
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 09 iunie 2015 - 20:59

oof saracuta Teo, draga de ea...:( sper sa se faca bine in curand!!! Multa putere si insanatosire grabnica!

 

noi tot in greva foamei, mai papa putin iaurt seara si putine fructe dimineata, dar foarte putin,in rest nimic. Se pare ca ne ies dintisorii si noua, inca nu au erupt dar urmeaza si e ffffffffff plangacios, numai in brate si nimic nu-i convine...asta e...

 

Unde sunteti restul mamicutelor???? Haideti la prezenta!



#23
Kmy11

Kmy11

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 82 mesaje

Postat 09 iunie 2015 - 22:25

Dragi mamici si bebici, 

 

revin in peisaj cu vesti nu tocmai bune: in urma unei cazaturi Teo s-a ales cu mana stanga in gips. A vrut sa se ridice in picioare, pt ca numai asa ar sta, si asta a fost.:( Ellenas, acum te inteleg perfect cum e sa iti vezi copilul intr-o astfel de situatie si sa nu il pot ajuta nicicum.:(

Cu somnul stam la fel de prost (treziri din ora in ora), dar deja m--am resemnat. Ellennas, nu vreau sa te descurajez, dar nu cred ca masa solida de seara va rezolva problema somnului. Cel putin asa e la Teo. A avut seri cand a mancat fff bine, de credeam xa ca rupe cu somnul, si a dormit la fel de rau.

 

Ale, credeam ca mastita se face la debutul alaptarii. Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva.

 

Kmy, ce frumos ca ati fost la balaceala. La ce bazin?

 

RoxyC, va tin pumnii sa deveniti niste mancacioase pana la toamna. :)

Vai, mititica de ea, cu mana in ghips :( Presupun ca s-a si speriat tare  dupa cazatura...

Imi pare rau sa aud asa vesti! Cat sta cu ghipsul?

 

Noi mergem la bazin la Baby Spa. E special pentru copii, au si kinetoterapie. 

Cu mancatul ne cam luptam. De cateva zile refuza fructele sub orice forma. Am incercat in combinatie cu cereale sau cu branza. Nu vrea... 



#24
marylungu

marylungu

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 73 mesaje

Postat 09 iunie 2015 - 22:47

Mamici ,ieri cameliei i-a mai iesit un dintisor..are 4 in total. De 3 zile nici ea nu prea mai mananca..doar san atat..in rest foarte putin mancarica.. imi inchipui ca o fi de la caldura..

Astazi am observat mici bubite pe burtica ei...ce ar putea fi? 



#25
emysa

emysa

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 182 mesaje

Postat 10 iunie 2015 - 07:16

Neata, mamici

eu am intrat mai rar ptr ca am probleme cu telefonul, dar am reușit sa citesc tot ce ați scris. 

Va tot laudati cu dintisorii. Frumos!

Eduard are un dintisor. Nici nu am știut când a ieșit. L-a văzut nana. Al doilea e pe drum si e jale. Maraiala, caca moale, plansete in miez de noapte. Vinerea trecută s-a trezit la ora 3 dimineața si pana la 6 30 am făcut planton. Pe la 5 30 am ieșit cu el fără cu gândul ca el doarme bine afara. Va închipuiți ce mutre făceau oamenii care plecau la munca. Sâmbăta a fost crunt. Era foarte obosit, il durea gingia probabil si nu reausea sa adoarma. Ii dau camilia(homeopate), dar cred ca nu prea mai au efect. L-am dat cu dologel. Degeaba. Ieri i-am luat Dentinox si a fost prima noapte in care am dormit cu toții.

nu mai știu cu care dintre voi am vb pe Facebook legat de Osanit. As vrea sa cumpăr sa vedem cum e cu el. Febra nu a facut, dar in rest a fost cumplit. Nici de mâncat nu a mai mâncat ca înainte. Am încercat sa iidau doar ce ii face plăcere ca măcar sa mănânce puțin. 

In rest, e foarte dornic de mers in picioruse. A început sa plângă dacă nu il lăsam pe jos, chiar dacă piciorusele i se înmoaie de la oboseala. Partea nasoala e ca nu ii găsesc încălțări asa mici, adecvate mersului. Am, dar nr mare si ii ies din picioruse. Voi de unde le-ați cumpărat?



#26
miky_mamica

miky_mamica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 518 mesaje

Postat 10 iunie 2015 - 10:31

GeoM nici nu îmi pot închipui cum se simte puiuta...... Multă sănătate si răbdare va doresc!

 

MaryLungu felicitări pt dințișor!

 

Anda multă răbdare k partea asta cu dințișorii e dureroasa pt unii bebei si tb sa avem nervi de fier!

 

Emysa felicitări pt dințișor! La fel multă răbdare îți doresc! La Ortopedica ai încercat pt încălțări? Sunt numai de piele cu taloneta si sunt ok calitativ si au si măsuri mici.

 

Kmy bălăceală plăcuta!!! La ce vreme vom avea in continuare o bălăceală e perfecta!

 

RoxyC cu siguranța pana in toamna o sa mănânce mai bine si vei putea pleca liniștita la job! Si sora mea l-a lăsat pe pitic tot de la 11 luni la mama si s-au adaptat f bine si încă alăptează!!!

 

Iar despre noi nu va pot spune decât ca a venit caldura si nu mai papa așa cum papa înainte, are si ea pe pielea pe piept si pe sub gatut niște bubițe si sunt strict de la caldura. E o mare transpiracioasa la fel ca si tati si încă nu îmi fac pb din cauza lor. 

Ca ajutor in refacerea după o răceala ne-a dat Dr pediatru 10 pic de vitamina C timp de 10 zile si sper sa ne mai revină mai tare pofta de fructe k sunt singurele din care mănâncă doar 2 lingurițe orice ar fi. 

 

 



#27
Kmy11

Kmy11

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 82 mesaje

Postat 10 iunie 2015 - 22:29

Bubite de caldura are si bebelina mea. Voi cu ce le tratati?



#28
shmily

shmily

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 190 mesaje

Postat 12 iunie 2015 - 21:17

Hello mamici! Am cam ramas in urma cu cititul,dar am recuperat acum... Multa sanatate lui Teo, mititica, nu-mi imaginez cat de greu ii e cu manuta-n gips... Mamicile care alapteaza si se trezesc bebeii des noaptea, sa stiti ca ei se trezesc si de sete, nu doar de foame...de-aia daca mananca mai consistent seara, se vor trezi chiar mai des! Si noi inca avem titi ca masa de baza, dar sunt multumita si de cum mananca restul alimentelor... Nu i-a placut rosia, ardeiul si spanacul dar nici eu nu am insistat...dupa ce a facut cunostinta cu aproape toate legumele, i-am facut piureuri din ce se nimerea sa am prin camara... Nu a refuzat niciodata, daca nu avea chef sa manance (cand e obosita nu are rabdare) ii dadeam mai tarziu, cand avea chef de joaca! De obicei dimineata ii dau biscuitei (ii rup eu bucatele si ii bag cate una in gura, ea o molfaie pana se topeste in gura) sau banana (asta de acum 3 zile, cand am obs ca-i place mai ceva ca unei maimute! Azi-dimi a papat una mai micuta, toata)...apoi la pranz papa piure de legume (sapt trecuta am introdus si galbenus, sapt asta carnita de pui), iar seara ii dau branzica, tot piure sau chiar biscuitei daca nu a papat dimineata... E asa mancacioasa ca nu cred ca s-ar supara daca i-as da aceeasi mancare de 3ori/zi... Ieri am facut pt noi o supa crema de morcov si nu i-am pus decat f putina sare, ca sa-i pot da si piticei... I-a placut asa mult ca nu avea rabdare sa umplu iar lingurita! Si a mancat de mi-era teama sa nu i se faca rau! In schimb, cea mare abia a gustat si mi-a reprosat ca fac mancare "de-asta" doar ca s-o oftic pe ea, ca stiu ca nu-i place...

#29
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 13 iunie 2015 - 06:45

shmily - ma bucur mult cand aud ca avem bebici papaciosi!!! Mai nou al meu ar manca doar iaurt, dar nu ii pica bine si l-am scos pentru o perioada... :( si cu asa o pofta il papa... aseara i-am facut un fel de terci din lapte, faina integrala de orez, curmale si putina banana. Chiar a mancat! Nu mi-a venit sa cred!!! Dar nu ma bucur mult ca minunea se poate spulbera la fel de frumos azi....vedem

 

In schimb avem 2 dintisori aparut unul dupa altul, pe 10 si 11 iunie !!! Nu a facut febra sau scaun moale, dar a fost si mai este inca putin foarte agitat, marait si plangacios....

 

miky, da, e posibil si din cauza caldurii sa nu mai pape ..ai dreptate...

 

un weekend minnat si aveti grija la caldura! pe mine m-a parlit ieri soarele doar cat am iesit pana in oras... :(



#30
Ellennas

Ellennas

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 132 mesaje

Postat 15 iunie 2015 - 15:52

Buna ziua mamici si pitici!

Revin si eu cu forte proaspete din concediu! A fost un concediu de vis! Nu a fost foarte cald,ceea ce ne-a convenit mai ales pt bebe. Bebe a fost alt copil tot concediul: a mancat,dormit si ras in continuu (cred ca a simtit si el ca e in concediu)! A facut si baita in mare,e fascinat de nisip si de valuri.

Felicitari bebelusilor pentru dintisori!  [deziuata]

Noi tot 2 dintisori avem, desi saliveaza intr-una si cred ca mai iese ceva la interval!

 

Imi pare rau pentru bebicii care nu mananca si imi inchipui ce nervi de fier trebuie sa aveti voi mamicile! Sigur o sa se regleze dupa o perioada, sa speram ca nu asa de indelungata. Am fost in concediu cu o mamica care avea o fetita de 1 an si 5 luni, alaptata si care nu manca aproape nimic altceva decat titi! Era terorizata biata mamica!

 

GeoM imi pare foarte rau pentru Teo, sa speram ca o sa se refaca rapid. E foarte greu, dar trebuie sa ii multumim lui D-zeu ca sunt sanatosi si ca nu au alte probleme mai grave! Eu cu gandul asta ma consolez in fiecare zi!

 

Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o saptamana frumoasa!





Etichetat si cu bebelus, octonbrie, 2014, diversificare

Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Astăzi, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:13

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -