Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Dileme pe ghetar


757 raspunsuri la acest subiect

#471
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 25 mai 2015 - 03:55

Buna seara din masina,  pe drumul de intoarcere,

 

Mianna, n-am prins mesajul tau, dar sapt viitoare ma vad iar cu Ocebine la un sweet 16, asa ca ii comunic. 

 

Letitia, nici mesajul tau nu l-am prins, deci nu am facut poza la clafoutis ...dar poate mai fac unul maine, ca am si cireșe si cerere ...asa ca o sa-l pozez.

 

Laura, superba Bianca ...am vazut dansul pe FB ...mai, dar sunt multe fete in echipa. Ma gandesc ca e greu tare sa le sincronizezi pe toate ...si parca nu toate au număr de gimnastica. Si ce in spate si sus ai stat, tu sau cine a filmat ...

Placut mult costumele si numarul si fetele ...sunt asa de gratioase.

 

MihaS, sper sa fie un virus si atat ...poate sa ia ceva, vreo bacterie de pe la cai ???

 

Noi suntem suficient mancati si insuficient vorbiti ...dar continuam sapt viitoare la un sweet 16.

Imi plac mult adolescentii din grupul asta ...sunt 7 si cu ai mei 9. Toata seara s-au jucat diverse jocuri din astea de copii, leapsa, fatza ascunselea, un mystery game ...parca nu ar fi adolesceti, zau ...inclusiv sarbatorita de sapt viitoare a fost. Nici vorba de figuri.



#472
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 25 mai 2015 - 04:16

Ladies, multumesc! Laura, Rox, Dark, Viviana, Aqai, Fleur, Letitia, Mihaela, Ella, Mianna, DidiAlex, Ioana, Bella, Buflea, Helbi, Kari... sint sigura ca au mai fost si alte urari, sigura-sigura si-mi pare rau, sa nu se supere nimeni pe mine, am multumit in gind si m-am bucurat la fiecare mesaj 

 

[flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  pentru fiecare dintre voi!

 

Sarbatorel are inca genunchii murdari dupa mud race, a facut fo 5 dusuri si inca arata de parca ar dormi in genunchi la Techirgiol. Da' e fericit, l-am para-pupat in fund de astia 16 ani, abonament la gym ii trebuia, acum il are, sint curioasa cit in tine. Acum cica gata, de miine se apuca de invatat pentru examenele finale, da' numai dupa ce vine de la mall, unde se duce cu Bianca si Moira - nu, nu in acelasi timp - in loc de scoala, care e inchisa, ca cica n-au fost destule furtuni de zapada azi-iarna si le-a mai ramas o zi de frecat menta!) 

 

Sint capiata de cap, m-am trezit la 5 jumatate azi dimineata. Am incercat pe la 12 sa dorm, de unde, stateam si ma gindeam la job, nu mi s-a aratat. M-am sculat, m-am apucat sa ma joc cu Catrinel, asa semi-paralizata cum ma aflam, vad ca-i sclipeste ceva in par. Long story short, iar am despaducheat-o. Acum doarme cu samponul cu gaz de lampa pe par, miine dimineata o spal. Iar a avut fo 20 de lindeni, am mai gasit fo trei acum seara, sper ca miine sa o pot duce la scoala, ca nici unul din noi nu poate sta acasa decit in caz de urgenta majora. I-am scris invatatoarei, am sugerat puternic sa discute cu parintii, sa ne cautam odraslele in cap zilnic, ca deja e rusine, frate, this is 21 century, in Canada, nu in fundul nu-s carei tari unde oamenii abia traiesc de pe azi pe miine. Chair nu se poate vorbi cu parintii aia? Le cumpar eu gaz de lampa, despaduchez si copii lor, dar really? 

 

Ieri am avut un avint incredibil, am facut curat in basement. Unde probabil n-am mutat canapeaua din loc de fo trei ani (si unde de fapt nu merge nimeni, ca eu nu ma duc sa ma uit la televizor in subsol, am salon la lumina, treneaza jucarii si aparate de sport si haine care nu sint de sezon asezate pe aparatele de sport :) Am muncit 4 ore pe brinci, am reusit sa execut 3 saci de jucarii stricate, vechi, nenorocite si inca 2 de jucarii care se pot dona, plus o tona de lego mare si una de lego mic. Pe lego mare o sa il duc la service de garde la scoala (daca mi-l iau, ca poate e vreo regula ca intii trebuie sa-l dezinfectez, sa nu se umple de paduchi!), ala mic trebuie dezasamblat, ca sa poata fi facut la loc :)

Si am fript un cap in coltul de marmura de la placa de semineu, dar cu sete, nu oricum, inca ma doare cucuiul. O fi vreun semn sa ma las de chestii de-astea precum curatenia, ca uite ce rau imi fac  [:-)))]

 

Si, Mihaela, m-am tot gindit la tine, ca asa-mi venea sa spal si geamuri, teribil! Da' mi-a trecut, sa vedem cind ma mai apuca!  [flo2] (O sa ma apuce curind, ca terminam cu praful si mizeria in bucatarie, mai avem un weekend, maxim doua, si pot sa le curat pe cele de sus, ca deja poti sa scrii pe ele, ma gindesc sa pun "Simona si Colegu'-inima-sageata-ingeras-grasut-cu bucle-love-forever-citit-fonetic" si-atunci pot sa le mai las asa o vreme, ca sa nu sterg opera de arta :)

 

Ioana, din aia 500 garantat isi ia si scoala ceva comision, pe sub mina, asa, ca altfel de ce nu ne dau chitante ca la oamenii normali? Pfui, centru comunitar scrie pe mine, sper sa aiba dansuri. Eu visam dans de societate pentru dragalasa mea, nu reusesc sa gasesc decit o scoala, "strategic" asezata la intersectia celor mai aglomerate autorute care se intilnesc in Montreal. Cu putin noroc ajungem dupa ce se termina cursul! 

 

Eumada, daca te mai vaiti pe-aici ca asa si pe dincolo si diete vin si te indop ca pe curcani, sa ai de ce te plinge. Pfui, salcie ce est!

 

Letitia, la multi ani lui Dan! Sa treaca examenele cu bine, usor si repede, o vacanta faina ii doresc!

 

O zi frumoasa, o saptamina buna va doresc, 

Simonna



#473
eumada

eumada

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.106 mesaje

Postat 25 mai 2015 - 07:26

Neata...si o cafea uriasa...sunt varza......

 

Fetelor multumesc de aprecieri..pe mine ma deranjeaza umerii si sanii ca-s mari si din cauza lor par masiva......

 

Vine vara si salatele-s pe primul loc.

 

si de sezon......

Acu` vazui ca a fost ziua baiatului Simonei?Sa-ti traiasca fata mea....sa fie sanatos si tu pe langa el....

Laura....frumoasa fata...cu cine seamana? [:-)))]  [:-)))]  [:-)))]  [:-)))]  [:-)))]

 

Acu` nu te supara era o gluma...



#474
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.643 mesaje

Postat 25 mai 2015 - 07:28

Buna dimineata! 

 

La multi ani, Dan!!  Sanatate, fericire, iubire multa si vise implinite! Spor la invatat si bafta multa la examene!! 

 

 

buflea, multumesc! Da, am stat sus ca sa pot prinde tot spatiu de concurs in film, era bun daca eram mai pe centru, sa se vada mai bine asezarea echipei, cum le ies asezarile in linie si sincronul.  Cred ca e tare dificil ce face antrenoarea lor si are f, multa imaginatie. Si e doar educatoare, e fosta educatoare a copiilor de fapt. Nu are pregatire nici de prof. de sport, nici de coregraf. Are insa talent si dedicatie multa. Ne e tare draga si sper sa continue cu fetele macar inca 1 an. 



#475
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.643 mesaje

Postat 25 mai 2015 - 07:31

Madalina, am prins si din zbor poza cu tine, ma bucur ca te-ai aratat si ca te-ai simtit bine la reintalnirea cu colegii.  Legat de copiii astia ai mei, da, sincer si eu ma minunez si ma intreb cu cine seamana [:)] (Ma uitam intr-o zi  cu Rares la pozele din concediul trecut si sunt cateva in care a iesit exceptional de bine si facea "asta e fatza mea?!?! Nu imi vine sa cred ca fatza asta asa frumoasa e a mea!") 



#476
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 25 mai 2015 - 07:57

neata neata

 

La multi ani Dan! Letitia, sa va traiasca baiatul, sa fie fericit si norocos!! [s] [s] [s]

 

Mascota-i o prajitura care din fercire nu se coace (io am oroare de cuptor), se face in forme de briose, se topeste cioco cu care se ung formele, inauntru se pune sos ganache (sper ca am scris bine) si se acopera tot cu ciocolata.

 

La teorie stau bine  [:-)))]

 

 

Mianna, cu asa prajitura dificila vrei sa incepi si tu? Ia de la "Liliana" si gata [:)]

sau fa o negresa... ca e usoara.

 

Laura, bravo bravo Biancai!! mie Rares mi se pare ca seamana din ce in ce mai tare cu Sebi. si degeaba zici, Bianca seamana cu tine.

 

Ioana, propunerea mai buna este ca data viitoare sa nu mai pui apa in ciocolata :). mai este varianta sa mai picuri apa, amestecând bine cu o lingura de lemn, pana ciocolata isi revine din nou la compozitia buna, dar nu o recomand decat pentru avansati.

 

Simonna, la naiba, sper sa nu se mai repete faza cu chiriasii.....biata Catrinel!!



#477
Yagmur

Yagmur

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.060 mesaje

Postat 25 mai 2015 - 08:09

La multi ani sarbatoritilor! Nu-i mai nominalizez [:)]

E clar ca nu pot tine pasul cu voi, dar mai scriu si eu din cand in cand.

Am avut un weekend plin; sa va spun ca am auzit-o pe Aminna cantand in germana? Are multe talente ascunse [:-)))] . Am dus-o la festivalul turcesc organizat de fostii mei angajatori. Unde am reusit cu mare talent sa imi scrantesc glezna, aproape si cazand peste o fosta colega (i-am daramat doar ceaiul pe ea, pana la urma). Azi sunt mai bine, merg insa cu mare atentie ca inca ma doare.

Turbo tot Turbo. In ultima vreme are scris rosu pe caiet saptamanal; acelasi text: neatent, superficial, vorbeste f.f.f.f.f. mult, luati masuri [smulgpar] ; eu, sincer, nu stiu ce sa mai fac; vorbesc cu el, ii explic, se pare ca degeaba. Poate e cazul sa caut psihoterapeut pana la urma. Again. Poate cu mai mult succes decat prima oara.

Ioana, si eu vreau sa te vad cand vii in tara.

Miha, cred ca este minunat vara pe insula. Ma inscriu si eu pe lista. Vara viitoare sunt sanse sa venim iarasi in Suedia.

Kari, minunat balconul tau

Viv, sa scrii cum a fost filmul; as merge si eu cu Turbo in weekend.

Ar fi multe de scris, dar tot nu apuc.

Sa aveti o saptamana minunata. Cred ca ne auzim la urmatorul capitol [pk]



#478
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.643 mesaje

Postat 25 mai 2015 - 08:10

Rox [pup]. Da, Rares seamana cu Sebi mult. Am gasit pe la soacra'mea poze cu Sebi mic, e leit Rares. Si ai mei vecini de la Dorohoi zic ca Bianca e ca mine cand eram mica. 

 

 

11143140_980946015269728_784676566242555



#479
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.643 mesaje

Postat 25 mai 2015 - 08:13

Ieri nu prea mi-a iesit cu link-ul, mai bag azi o fisa.  Filmul cu dansul din concurs 

 

https://www.facebook...20/?pnref=story



#480
Yagmur

Yagmur

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.060 mesaje

Postat 25 mai 2015 - 08:20

Laura, sunteti tare fain. Iar Bianca este minunata!

Aqai, ce bine ca am reusit sa "prind" poza cu cavalerii tai.... [il]




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Analizele au arătat o deteriorare a stării ficatului. Ce să fac?

    MaryJane999
    - mar 21 2024 12:16

  • Progesteron

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

Last Blogs

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

  • Ecografie

    Roxana3001
    - Ieri, 21:29

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -