acu n-as pune gura in veci si pururi.
De ce??
Postat 25 aprilie 2015 - 02:17
acu n-as pune gura in veci si pururi.
De ce??
Postat 25 aprilie 2015 - 08:58
Prajitura in foi de napolitane.
Ca tot vorbeati de zahar ars si alune.
Postat 25 aprilie 2015 - 09:51
De ce??
Ca zaharul ala ars e amarui, ca e tare si se lipeste de dinti, ca sint dulciuri mult mai gustoase, ieftine, si available la magazin, ca imi aduce aminte de epoca de trista amintire. Edificata? Sau tu esti vreun fan al acestui produs si nu-ti vine a crede acum de altii nu sint?
Postat 25 aprilie 2015 - 13:19
Sau tu esti vreun fan al acestui produs si nu-ti vine a crede acum de altii nu sint?
Nu sunt un mare fan, dar amandoua ati fost parca ofensate de propunerea Corinei, ma gandeam ca poate a dat OMSul vreun comunicat ca o mana de midgale si alte seminte + 2 linguri de zahar ar echivala cu otrava sau ceva
Tu ai spus "n-as pune gura in veci si pururi", szivarvany a intrebat daca ar pregati Corina asa ceva copiilor
Daca e doar faptul ca voua nu va place, e ok
Mie mi se pare un desert gustos.
Postat 25 aprilie 2015 - 13:32
Eu mi-l faceam singura, dupa ce am invatat cum. Il coagulam pe o lama de cutit netaios, de-ala de uns, cu lama lata. Iesea ditamai acadeaua. Ma durea limba de la ea, nicidecum dintii.
Postat 25 aprilie 2015 - 13:56
Iar eu ma gandeam la sigiliile de pe molarii definitivi, ai copiilor . fiecare cu ce-l doare
Imediat trantesc blatul cu miere pt tavalita n cocos si apoi pandispanul pt rulada
Postat 25 aprilie 2015 - 19:58
Nu sunt un mare fan, dar amandoua ati fost parca ofensate de propunerea Corinei, ma gandeam ca poate a dat OMSul vreun comunicat ca o mana de midgale si alte seminte + 2 linguri de zahar ar echivala cu otrava sau ceva
Tu ai spus "n-as pune gura in veci si pururi", szivarvany a intrebat daca ar pregati Corina asa ceva copiilor
Daca e doar faptul ca voua nu va place, e ok
Mie mi se pare un desert gustos.
Ti se pare Ral, n-am fost ofensata citusi de putin. Mai tare m-a ofensat de ce-ul tau urmat de 2 semne de intrebare. Pur si simplu n-as minca asa ceva. Am voie sa-mi spun parea fara sa mai dau si alte explicatii.
Pofta buna!
Editat de Letitia1, 25 aprilie 2015 - 20:01 .
Postat 27 aprilie 2015 - 12:10
Am facut rulada. Cu Nutella.
Cred ca am gresit o singura chestie, cand am rasturnat blatul, am dat jos hartia de copt si am uns, insa ar fi trebuit sa intorc blatul, sa nu mi ramana lipicios; dar m am scos, am presarat cacao si gata :-)
Si tavalita a iesit gustoasa rrrau :-)))
Urmatoarea iesire in grup marit e duminica, sa vad ce voi face :D
Postat 27 aprilie 2015 - 12:48
Szivarvany eu fac pizzete si foccaccine si le duc in parc cand merg cu copii .
Din aluat de paine , crescut , apoi intins de vreo 2 degete de gros, taiat cu paharul , lasat iar la crescut apoi pui deasupra putin sos de rosii , salamel si branzica , sau doar uei de masline si sare groasa ; sau ulei de masline zi zahar brun si le coci la cuptot cca 15 minute ( sau ma rog , vezi tu cat trebuie pana se coace).
Poti face mai multe si le congelezi abia se racesc.
Sunt bune , gustoase si satioase .
Noi preferam astea in locul dulciurilor .