Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Parinti de acelasi sex (cupluri de acelasi sex) pot sa fie parinti? (reloaded)


453 raspunsuri la acest subiect

#351
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.698 mesaje

Postat 15 aprilie 2015 - 21:49

am mai spus ce m-a deranjat....cand I-am raspuns buflei.

in zona in care i-am cunoscut eu, sunt f multi artisti...milionari, saraci...toate categoriile sociale...sa inclin sa spun ca poate fiind artisti au un comportament "exagerat" dar nu stiu...

pe vremea aia nu eram credincioasa, eram la inceputul vietii mele de America...dar cumva, ceva...tot ma deranja la ei...

 

am spus ca mai sunt si exceptii, cum era fostul meu sef...nu am stiut ca e gay decat mult timp de la angajare. un tip super la service...in particular nu stiu. 

 

acum , gindind prin prisma credintei mele...care e parte din caracterul si fiinta mea...nu am cum sa dau la o parte invataturile Bibliei...cum spuen acineva sa sccoatem"religia " din ecuatia asta. ei nu se poate! un crestin nu are ccum sa scoata asta , ever!

 

daca Dumnezeu a lasat ca familia sa fie formata din barbat si femeie...e ce e bine pt familie, societate...omenire.

daca ar fi fost bine familiei sa fie formate din gay...sutn sigura ca nu ne-ar fi privat de aceasta optiune.

 

pt un copil sa creasca intr-o familie de gay, porneste in viata cu o baza care e impotriva cuvintului lui Dumnezeu...si ii va fi greu apoi sa intealga sa accepte ce spune Dumnezeu contrar celor invatate in cadrul familiei iubite in mijlocul in care a crescut. 

 

va avea aceasta lupta interioara care o va duce...iar Dumnezeu nu vrea asta....nu vrea ca noi sa ne facem viata mai grea decit deja este...si nu vrea ca un copil sa porneascain viata cu acest "bagaj" . 

 

am auzit chiar astazi pe cineva spunind ca "intelepciunea lui Dumnezeu" nu poate fi gasita daca nu ai pasiune sa o cauti.

 

si una este sa stii despre Dumnezeu si alta este sa-l stii pe Dumnezeu...si asta face o mare diferenta in perspectiva are o ai asupra vietii, societatii



#352
mamica11

mamica11

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.980 mesaje

Postat 15 aprilie 2015 - 22:47

Comparatia cu magazinul din care fura romanii si toate celelalte sunt nerealiste si  incomparabile cu riiscul foarte mare reprezentat de girul dat cu multa larghete pentru ca un copil sa intre intr -o zona de risc mult mai larga decat altele. Dar ma rog, atunci cand nu ai nici o credinta deci nu crezi ca vei raspunde la un moment dat pentru deciziile tale probabil ca e mai usor sa vezi doar ceea de te face sa te afli in trend si politically correct.

Pentru ca de fapt, asa cum constientizam pericolul   nevaccinarii unui procent foarte mare din populatia in mijlocul careia se afla un copil, asa am putea constientiza si pericolul infestarii foarte mari a populatiei in care ne dam girul sa intre un alt copil. Ei da, de data asta insa nu este al nostru deci e mai usor probabil sa gandim abstract. 

Pentru ca acesti parinti sunt si raman homo si dupa infiere si da, se invart intre 60 % infestati chiar daca ei la momentul infierii nu au fost gasiti. Dar nu vor rupe legaturile cu ceilalti si daca unul calca pe alaturi ( ca tot vorbeam ieri de risul taticilor la prostituate in familiile heter -sau poate va jignesc daca imi imaginez ca si in familiile homo se mai calca pe langa? )  ei bine atunci acesti parinti homo au mult mai multe sanse de imbolnavire decat restul datorita mediului in care vor avea legatura extraconjugala. Si au destui ani in fata pentru asta  pentru ca un copil nu creste din apa. Mai ales ca absolut toate statisticile ce bineinteles ca pentru unii nu conteaza, stiu , arata o instabilitate mult, mult mai mare a cuplurilor homo decat a celor hetero.

Deci, cred ca nu are legatura cu romanul din magazin si nici cu infierea unui copil dintr -o zona  cu tbc din moment ce el e scos apoi din aceasta zona.

Probabil ca in timp vor obtine dreptul indiferent de problemele specifie ce le au si de gradul mult mai mare de boli pe fond psihic de ex. la ei ( tot noi suntem de vina stiu, astia care nu avem incredere :),  interesele ce se bat in zona asta a infierii din pacate sunt enorme.


Editat de mamica11, 15 aprilie 2015 - 22:56 .


#353
Madanic

Madanic

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.591 mesaje

Postat 15 aprilie 2015 - 23:03

"Seroprevalence rates of hepatitis B in MSM (Men Who Have Sex with Men )range from 23% to 61.5% [15–17]. Early studies that were conducted before hepatitis B vaccine became available reported high rates of seropositivity for HBV among MSM. In Seattle, 39.6% of 144 homosexual or bisexual men had serological evidence of HBV exposure, compared with 4.5% of 111 heterosexual men "

 

Cititi mai mult din surse sigure nu de oriunde si ganditi -va la risurile la care sunt expusi copiii  si abia apoi la corectitudinea mult trambitata.

Wow, pai dupa rationamentul tau mie statul trebuie sa-mi ia copiii numai pentru ca am avut ghinionul sa fiu expusa la HepB. Singura diferenta e ca eu nu am luat-o sexual ci medical. Copii mei sunt vaccinati, si exista niste chestii pe care trebuie un parinte sa le respecte ca infectia sa nu se propage. Ce mai zici de copii nascuti din parinti hetero infectati cu HIV? Ii luam si pe aia, nu cumva sa nu fie la risc.

Era de inteles sa izolezi bolnavii in Evul Mediu cand lumea habar nu avea cum functioneaza bolile si ce metode de preventie exista, acum e doar ignorant sa faci asta.

I-ai transformat in leprosii moderni, nu ar trebui sa va apropiati fratilor ca au risc mai mare de infectie. Riscurile la care sunt expusi copii sunt minime, parintii mei au stat cu noi in casa 19 ani, fratele meu 8, nici unul nu a fost vaccinat si uite ca nu a luat nici unul HepB. 



#354
mamica11

mamica11

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.980 mesaje

Postat 15 aprilie 2015 - 23:14

Nu este vorba aici despre copiii naturali ai nimanui.

Nici macar despre copiii naturali ai  homo ( cei ce vai, au avut contacte hetero obligati fiind impotriva genei dupa cate s -a vazut ) ci este vorba de copiii declarati adoptabili si pentru care o familie hetero poate astepta ani de zile.

Nimeni u ia copiii nimanui sper daca au parinti problema este cinebisi asuma raspunerea pentru cei ce nu au.



#355
Victoria_mami

Victoria_mami

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.541 mesaje

Postat 16 aprilie 2015 - 02:32

Nu este vorba aici despre copiii naturali ai nimanui.

Nici macar despre copiii naturali ai  homo ( cei ce vai, au avut contacte hetero obligati fiind impotriva genei dupa cate s -a vazut ) ci este vorba de copiii declarati adoptabili si pentru care o familie hetero poate astepta ani de zile.

Nimeni u ia copiii nimanui sper daca au parinti problema este cinebisi asuma raspunerea pentru cei ce nu au.

 

Se revarsa din mesajele tale un mare dizgust si o mare lipsa de respect fata de comunitatea gay. 

Si eu mai intreb o data: care e diferenta intre un copil biologic si unul adoptat??? Tot copil e si ala si ala!!! Si de ce crezi tu ca o familie hetero ar putea ingriji un copil mai bine decat o familie gay???



#356
J G

J G

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.955 mesaje

Postat 16 aprilie 2015 - 07:27

Mamica11, bine ca ai TU credinta!

Ti se revarsa din toate mesajele!!

 

NOT!



#357
anya

anya

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.957 mesaje

Postat 16 aprilie 2015 - 07:56

  Boli pot face/avea si unii si ceilalti, sanatate, varsta... religie (sunt atatia pe care nu ii intereseaza aspectul asta) nu sunt diferite situatiile gay versus hetero. Singura mare problema este bullyingul  ce care vor avea parte copiii. Daca adultii si-au asumat, copiii nu vor intelege "de ce" pana ceva mai tarziu. Si da, e ca si cum ar fi un copilas negru intr-o mare de blonzi (cat de civilizati s-ar da, la un moment dat unul a strigat "cioara" - am vazut eu asta).

  Cine poate sa zica ca familia lui e perfecta si a altuia nu? Nu discutam de abuzuri si violenta - se pot regasi indiferent de tipul de familie. Partea sexuala care diferentiaza tipul de familie nu e constientizata in primii ani si nici vazuta in urmatorii - indiferent daca parintii sunt gay sau hetero. Diferenta vine doar din societate.



#358
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 16 aprilie 2015 - 08:25

de ce? 

 

adica esti convins ca educatia ta e cea mai buna si restul e "vrajeala"? 

 

imi pare rau dar trebuie sa o spun: religia are lanturi grele . societatea are aceleasi lanturi . si noi ne crestem copiii in lanturi dar ne dorim sa fie fericiti! [clo]

 

Crede-ma ca n-am inteles nimic din ce ai scris, citand postarea mea.

Asa ca am sa retin doar intrebarea: De ce?

Pentru ca impunerea acceptarii impotriva propriei convingeri fara nimic altceva este insuficienta si daunatoare. La unele persoane poate ramane latent si, daca n-a inteles nimic intre timp, iese la iveala cand nu te astepti. Este o munca cu sine, intr-un context general favorabil, care poate dura mai multe generatii.



#359
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.256 mesaje

Postat 16 aprilie 2015 - 08:38

Da,  vad ca nu puteti spune ce anume va deranjeaza la gay-ii pe care i-ati intilnit, cu exemple concrete, dar sinteti impotriva lor asa din principiu...



#360
Victoria_mami

Victoria_mami

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.541 mesaje

Postat 16 aprilie 2015 - 13:22

  Boli pot face/avea si unii si ceilalti, sanatate, varsta... religie (sunt atatia pe care nu ii intereseaza aspectul asta) nu sunt diferite situatiile gay versus hetero. Singura mare problema este bullyingul  ce care vor avea parte copiii. Daca adultii si-au asumat, copiii nu vor intelege "de ce" pana ceva mai tarziu. Si da, e ca si cum ar fi un copilas negru intr-o mare de blonzi (cat de civilizati s-ar da, la un moment dat unul a strigat "cioara" - am vazut eu asta).

  Cine poate sa zica ca familia lui e perfecta si a altuia nu? Nu discutam de abuzuri si violenta - se pot regasi indiferent de tipul de familie. Partea sexuala care diferentiaza tipul de familie nu e constientizata in primii ani si nici vazuta in urmatorii - indiferent daca parintii sunt gay sau hetero. Diferenta vine doar din societate.

 

Exact! Atata timp cat fiecare parinte (indiferent de culoare, religie, sex sau preferinte sexuale) isi creste copilul in spiritul tolerantei si a acceptarii a celor din jur asa cum sunt ei, totul e bine. Problemele apar atunci cand parintii (sau alti adulti) influenteaza copilul intr-o directie nefavorabila. 




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Ieri, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Ieri, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Ieri, 08:13

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -