Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 3 voturi

Clubul "babelor" FIV-oase, capitolul 110

fiv

637 raspunsuri la acest subiect

#211
Tina15

Tina15

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 372 mesaje

Postat 21 aprilie 2015 - 20:12

Fetelor si Andrew, acum ma simt si eu putin vinovata de toata faza ...nu vreau sa ne certam. Daca ajungem si aici sa ne certam unde suntem colegi de suferinta, atunci nimic nu mai are sens. Va citesc si eu de multa vreme si nu am avut curaj sa scriu ceva pe forum gandindu-ma la momente din astea, dar sincer va marturisesc ca am luat decizii mult ma bune dupa ce v-am cerut voua sfatul si pentru asta va multumesc din suflet si va imbratisez "virtual" pe toti.



#212
Sorinake78

Sorinake78

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.026 mesaje

Postat 21 aprilie 2015 - 21:10

Sorinake, esti rautacioasa si complet pe langa. Ai judecat totul gresit, parerea mea, nici nu m-am gandit la tine cand am scris, nici nu prea eram constient de prezenta ta. N-am incercat sa transform topicul, sa-l ingradesc, e la mintea curcilor ca n-am cum, nici nu vreau, n-am incercat sa-i spun nimanui ce sa scrie si ce nu si nici n-am dat raspunsuri vorbind la plural arogandu-mi calitatea de reprezentant al tuturor celorlalti. Daca tot zici ca mi-ai citit mesajele atunci poate ai observat ca eu nu atac persoane ci cel mult imi exprim idei critice despre anumite actiuni sau rationamente. Exceptie mai fac cateodata pe la medici. De asemenea poate ai observat ca sunt si persoane care apreciaza mesajele mele, de ce-i ignori ? Ei nu conteaza ? Stiati ca sunt fete care mi-au spus pe privat ca singurul motiv pentru care revin pe acest topic este ca sa citeasca mesajele mele ? De ce doar ale mele ? E trist, ar fi trebuit sa aiba mult mai multe motive sa vina pe aici. Te rog sa ma scuzi, dar stiu din experienta ca pe cei cu reactii ca a ta e mai bine sa-i ignor, pe cat posibil, fiindca daca acum faci greseli de judecata atat de evidente nici nu vreau sa vad cat de jos poti duce aceasta discutie care usor, usor, pe masura ce te enervezi si judecata ti se intuneca, o transformi intr-o balacareala de mahala, ceea ce ar face sa se retraga scarbiti alti membri ale caror pareri pot fi foarte utile celor care vor avea nevoie de ajutor in viitor. Iti recomand calduros sa ma ignori si tu, oricum mesajele mele nu ti-au fost adresate niciodata si topicul nu se invarte in jurul tau si al parerii tale despre ce ar trebui sa se discute si ce nu. Oricum subiectele medicale fac parte din experienta pe care tot tu ai enumerat-o printre elementele acceptabile din punctul tau de vedere. Multa sanatate si mai usor cu pianu' pe scari.
ok, ai dreptate :), desi am treburi mai importante decat sa imi pierd timpul "mahalagind" :)))

Editat de Sorinake78, 21 aprilie 2015 - 21:20 .


#213
anxiao

anxiao

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.293 mesaje

Postat 21 aprilie 2015 - 21:31

praf de zen! [perne]   [dual] si de bebei! [gravi] anul asta e anul nostru fetelor! [gravired]  



#214
daisy14

daisy14

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.093 mesaje

Postat 21 aprilie 2015 - 21:52

[:-)))]  [:-)))]  [:-)))]

 

omul asta sigur e dr? imi place cum scrie...te binedispune



#215
QiaoBing

QiaoBing

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.160 mesaje

Postat 21 aprilie 2015 - 21:56

pt a contrabalansa atmosfera de azi ... inca una si ma duc ... cu dedicatie pr daIsy..isy..isy ... si babutza dea ..ea .. ea si hormonata Sorinake ... ake .. ake si moshul cu mazarea in sacosa ... osa ... osa si pt cine nu mai vrea supa cu pai sau ciorbita cu lingura .... 

 

Despre oameni și obiceiuri proaste - partea 1

La un moment dat am citit în metrou câteva rânduri dintr-un articol în care un psiholog americat spunea că e foarte terapeutic să-ți treci obiceiurile proaste într-un tabel și apoi să le... Să le... Când să aflu ce “să le” cetățeanul peste umărul căruia citeam (da, iată un obicei prost) a dat pagina și m-a lăsat nedumerit.

Ideea, chiar așa incompletă, mi s-a părut interesantă și am zis că n-ar strica să fac tabelul din timp, iar când oi avea drum prin America să-l caut pe psihologul respectiv ca să-mi spună care-i pasul următor.

În momentul de față tabelul meu numără 65 de obiceiuri proaste, iar Execelul mi le-a aranjat în ordine alfabetică. Constatare: am 5 obiciuri proaste care încep cu litera “R” și niciunul cu literele:”Q”,”X”,”K” și “W”. Nu o să mă credeți, dar am un obicei foarte prost care începe cu “Y” și care pătează dinții.

La fiecare început de an recitesc tabelul și încerc să-mi dau seama dacă pot șterge vreo înregistrare din el sau trebuie să mai adaug. Îmi pică ochii pe litera “B”. La litera “B” sunt trecute 3 obiciuri proaste, iar unul dintre ele e “Botezatul doctorilor.”

Cred că am peste 200 de medici în agenda telefonului. La un moment dat m-a rugat cineva să-i recomand un oftalmolog și, după ce am pierdut minute bune încercând să-mi aduc aminte care dintre cei 200 sunt oftalmologi și care dintre oftalmologi n-au emigrat încă, mi-am dat seama că trecându-le doar numele nu e suficient, iar următorul pas a fost să le adaug și detalii suplimentare. Numai că “Dr. Gelu X ORL”, “Dr. Marcel Y Chirurgie” etc. mi s-au părut prea sterile așa că i-am botezat pe toți, exterm de sugestiv: “Dr. Gelu Urechelu Ro”, “Dr. Marcel Apendicel Fr” etc.

Nici n-am știut că acest botez e un obicei prost până nu s-au petrecut câteva incidente precum cel de mai jos.
Una dintre pacientele mele mă anunță într-o zi că și-a pierdut ginecologul. Pe același ton cu care eu o anunț, săptămânal, pe nevastă-mea că mi-am pierdut cheia de la apartament și că trebuie să schimbăm iar yala.

- Dom’ doctor, mi-am pierdut ginecologul.
Când mă pregăteam să o cert pentru așa o neglijență, revine cu informații suplimentare:
- A plecat în Anglia. Puteți să-mi recomandați pe cinva?

Deschid telefonul și ochii îmi pică pe numărul unui ginecolog. Îl sun. Îmi închide. În câteva secunde primesc un SMS întrebător:” s-a rupt apa?”. N-am timp de glume cu specific. Îi răspund tot cu o întrebare :” când pot să trim o pac?”. Îmi răspunde cu un ordin:”dă-i nr. meu ”.

Pentru că tehnologia a avansat spectaculos nu-i mai scriu pacientei numărul pe o hârtie, nici nu i-l dictez ci i-l trimit direct de pe telefon.
După două – trei ore sună telefonul. Pacienta cu pricina.
- Dom’ doctor, mi-ați dat alt număr.
- Cum adică?
- L-am sunat pe dl doctor Ovărel, de pe numărul pe care mi l-ați dat, dar mi-a zis că e greșeală.

În momentul ăla am înțepenit literalmente. De ce? Am realizat că trimițându-i numărul direct din agenda mea l-a primit cu tot cu numele cu care l-am botezat și chiar dacă îi spusesem pacientei că pe doctor îl cheamă Viorel Z ea a ignorat informația și a întrebat, sunt convins că pe cel mai natural ton:” domnul doctor Viorel Ovărel?”



#216
QiaoBing

QiaoBing

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.160 mesaje

Postat 21 aprilie 2015 - 22:02

azi am trecut pe la medlife si i-am zambit din fuga si lui Albu ... mi-am adus aminte cum il botezase Aristica "maretul cititor in vagine"   [:-)))]  



#217
AndrewD

AndrewD

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 679 mesaje

Postat 21 aprilie 2015 - 22:12

Tina15: nu te simti vinovata, esti ultima care are ceva sa-si reproseze, sunt topicuri pe net unde e suficient sa dai buna ziua si incepi sa primesti injuraturi. Nu e cazul aici, n-avem specimene d'astea.

 

Cei care fac asta intentionat sau instinctiv simt o placere din a-i stresa pe ceilalti, sau incearca sa-si descarce nervii pe spinarea altora, iar in acest context tu esti o victima daca te-a indispus mica ciondaneala. Nu lasa astfel de scene sa te afecteze, nu accepta sa fii o victima colaterala, nu te lasa prinsa la mijloc. Avem noi altele pentru care sa ne consumam nervii.

 

Chiar si discutiile tensionate nu coboara sub un anumit nivel aici.

 

Daca vorbeam de politica, masini, gagici, jocuri sau chiar turism atunci situatia se schimba. Cumva, subiectele abordate aici, adica infertilitatea nu prezinta interes pentru melteni si suntem scutiti de prezenta lor. De aceea nu cred ca avem de-a face aici cu atacuri constiente si intentionate, poate cel mult cu unele refulari de moment.

 

Tinand cont de lupta pe care o ducem, e un miracol ca nu o luam razna si nu devenim depresivi, ar fi chiar omenesc sa se mai intample si d'astea.

Cine iese in evidenta ajunge pana la urma sa devina tinta pentru altii. Stiam asta cand m-am hotarat sa scriu si te asigur ca oricine va pati la fel. Doar cine este invizibil nu poate fi atacat.

Miza mai importanta m-a facut sa continui, altfel ma retrageam asa cum au facut din pacate si alte fete pline de experienta care ar avea multe de impartasit. Poate ca si faptul ca si-au rezolvat problema le-a facut sa treaca mai departe, dar pe privat sunt fete care mi-au scris ca s-au cam retras de aici tocmai pentru ca n-au chef de balacareala. Avem cu totii de pierdut din lipsa lor.
 

 

Tocmai asta e punctul slab al persoanelor sensibile cu multa experienta, se retrag imediat ce incepe sa miroasa a scandal, iar noi ceilalti suntem mai saraci in informatii din cauza asta.
 

 

Lucrurile se mai incing dar apoi se calmeaza. Doar o data am dat peste o persoana atat de deviata incat nici nu i-am mai raspuns, era inutil. Faptul ca s-a luat in gura si cu alte fete imediat in lunile urmatoare mi-a confirmat ca e dusa cu pluta pe conducta. E una din norocoasele care a marcat banu' la Dr.Ispasoiu si a avut noroc chior din prima... cum e viata asta... s-a ejectat singura de pe acest forum si si-a facut grup de discutii pe facebook...tocmai pentru ca simtea nevoia sa controleze exagerat ce se spune... sa fie sanatoasa.


Eu raman la parerea mea ca cine nu apreciaza ce am eu de zis poate sa ma ignore, cine are chef de scandal, sa-si mai descarce nervii, cauta o tinta si incepe s-o atace, avand ca obiectiv iritarea tintei. Pe net li se mai spune si agarici. Orice raspuns devine motiv de inflamare, de rastalmacire si cea mai eficienta metoda este lipsa reactiei, asta-i face sa se stinga de la sine, fortandu-i sa caute o tinta mai usoara, mai putin alunecoasa, mai suculenta prin reactii.

Eu am folosit strategia asta doar o data pana acum cu fata de care ziceam mai devreme, pe net, si am o placere deosebita s-o folosesc cand mai primesc telefoane de la niste deviati care suna aiurea ca sa deranjeze oamenii si o fac doar pentru asta. E o placere sa-i simt cum ajung ei sa se enerveze cand le las telefonul deschis pana se plictisesc ei si inchid, in timp ce eu nu stau sa ascult ce zice ala in incercarea de a obtine o reactie nervoasa de la mine. Cateodata le pun muzica, daca se intampla sa fiu in masina... melodii de dragoste romanesti, romante, ca asta-i scoate din sarite pe melteni.

Adica ala incearca sa injure, sa acuze, sa ameninte si singura reactie pe care o primeste este o melodie cu Dan Spataru. Unii au incercat sa riposteze cu sms-uri, dar s-au lasat pagubasi ca tot n-au primit raspuns.

 

Unul ajunsese sa ma roage sa-i zic ceva, orice, era disperat sa obtina o reactie de la mine. Eu stiam sigur ca e meltean deoarece numarul de pe care suna era trecut pe net ca fiind al unui agarici profesionist care stresa multa lume si oricum, pana sa ma prind ce ciudat ma suna, mi-am luat niste injuraturi si initial incercam sa vorbesc cu el... nu-i place Dan Spataru.

 

 

QiaoBing: Uite ce inseamna diferentele culturale, in Imperiul Roman, oamenii aveau trei nume: Nume, Prenume, Porecla.

 

Obtinerea unei porecle era considerata un semn de respect din partea societatii, lipsa poreclei era motiv de rusine, insemna ca omul respectiv nu conteaza in ochii celorlalti.

 

Iar doctorul se rusineaza si considera obicei prost sa puna porecle...


Editat de AndrewD, 21 aprilie 2015 - 23:15 .


#218
loli1776

loli1776

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.202 mesaje

Postat 21 aprilie 2015 - 23:02

Bună!

Qiao am ras cu lacrimi și suspine fata draga [:-)))] [:-)))] [:-)))] .

Dragilor da' ce facurati? Lipsește omu' o zi și când revine nimerește în plina dezbatere aprinsa [batcap] de mă lua capu' citind.

Acu' ce rost are sa pierdem timpul discutând ce doftori sunt mai buni ca asta e o chestiune de percepție strict personala. Mie mi s-a întâmplat sa merg la un "nume", nu spui cine, persoana însemnată, cu care nu m-am putut înțelege neam. Io cu ale mele , "Ovarel" nu și nu ca sa aștept. ...m-am dus cuminte la altul care măcar m-a ascultat....mă rog și. ...alte chestii specifice [soricel] . Fiecare își face alegerea așa cum considera și dacă se dovedește a fi una neinspirata .....

Cum s-a mai zis, cel mai bun doftor e ăla de te gravideste, io nu l-am aflat deh. ... [batcap] da' nu mă las, o fi un Ovarel și pentru mine.

Și acum , revenind la cele lumești , supa crema poate fi și strecurata dacă se vrea extrafina, ca nu mai știu cine întrebase , nu Dea ca ea e cu paiu' [hia] . Eu nu o strecor....de lene desigur, dar îmi iese destul de fina.

Aaaaa, ca era sa uit sa va zic ce mi-a zis o ....doamna zilele trecute. Avea 9 copii , cel mai mic de câteva luni și. ....47 de avorturi [fal] . Și eu mă gândeam. ...sinechii, infecții....Nk uri ca tot era vorba.... [batcap] [batcap] [batcap] .


Editat de loli1776, 21 aprilie 2015 - 23:06 .


#219
AndrewD

AndrewD

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 679 mesaje

Postat 21 aprilie 2015 - 23:21

Cumva cele noua nasteri erau de fapt avorturi nereusite ?



#220
dea78

dea78

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.098 mesaje

Postat 22 aprilie 2015 - 05:29

   Hello,hello la toata lumea.

   Tina draga fii fara grija ca nu ai iscat nimic,dar nu putem fii intotdeauna de acord cu toata lumea,ar fii chiar culmea...am deveni o secta.Dar suntem intr-un spatiu virtual in care ne judecam dupa ce scriem si uneori ce scriem nu e ceea ce doreste fiecare sa vada.Cineva odata zicea "fiecare cu a lui"...Frustrarea mea,una din ele e ca "tineretzea mi s-a dus cu anii",a lui Andrew ca nu gaseste doctorul potrivit si tot asa...

   Divergentze vor aparea intotdeauna,e bine sa pastram "tonul" la amiabil,ca totusi suntem pe un forum public.Eu nu am scuza ca sunt hormonata acum,nici nu voi cauta vreo una,dar mi-era dor de animatie.

   Qiao daca incepi sa o dai pe manele... [batcap] .Daisy asta cred ca e doctor de "suflet",ca dupa ce citesti postarile imposibil sa nu fii zen.

   Va pup dragilor fara numar,fara numar...ca sa fiu in trend,merg sa-mi odihnesc neuronul la o  pescuiala


Editat de dea78, 22 aprilie 2015 - 06:08 .




Etichetat si cu fiv

Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Astăzi, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Astăzi, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - Ieri, 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Astăzi, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Astăzi, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Astăzi, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Astăzi, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Astăzi, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -