Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Aspirante optimiste (853)


1381 raspunsuri la acest subiect

#631
Hope_32

Hope_32

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 594 mesaje

Postat 01 iulie 2015 - 12:33

Ariana multumim pentru "plapuma"..ar trebui incercat. Un masaj e binevenit intotdeauna :)

Anidaz nu sunt grasuta...eu cred ca sunt ok desi lumea zice ca sunt slaba (1.73 si 58 kg). Aveam mai putin dar am luat niste vitamine si Letrozole si am ajuns la 58 :)) Eu nu stiu de niciun tratament si nici nu mi s-a recomandat de vreun medic :(. Mai nou am aflat ca am deficit de vitamina D asa ca m-am apucat de luat pastile (recomandate de medicul meu)...

Asa m-as duce la un alt medic sa vad ce zice dar sincer mi s-a luat de stat pe la usi dupa ce astept cu lunile sa prind o programare :(

 

Va pup si va imbratisez cu drag!


Editat de Hope_32, 01 iulie 2015 - 12:34 .


#632
ioanaa18

ioanaa18

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 143 mesaje

Postat 01 iulie 2015 - 12:48

Buna fetelor , vreau sa ma consider si eu  de acum o optimista si sa vina bebele cat mai repede. In urma cu 2 luni am avut prima sarcina si s-a oprit  din evolutie la 7 saptamani din cauza chistului de 7/10cm(cred), descoperit la primul eco de sarcina. Pe 25 iunie am indepartat chistul laparoscopic si maine merg sa mi se scoata firele. Dr . mi-a indicat sa raman gravida cat mai curand si ca in lunile ce urmeaza ar fi unul din cele mai bune lucruri care mi s-ar putea intampla.In week-end ar fi perioada fertila si sper sa se petreaca minunea. Daca nu ,e binevenit bebele oricand, numai sa vina. Avand in vedere ca in martie am planificat sa raman , si ramas din prima insarcinata nu vreau sa imi planific nimic acum. Se pare ca ce am planificat s-a naruit imediat. Sunt increzatoare in Dumnezeu si sper sa fie totul bine . Va imbratisez.



#633
AILEN

AILEN

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 56 mesaje

Postat 01 iulie 2015 - 13:29

Hope_32, eu am pierdut o trompa in urma unei sarcini ectopice. Pe trompa ramasa am avut o alta sarcina ectopica tratata cu metotrexat, ramasa perfect permeabilă după. Cand ma resemnasem si nu mai speram deloc, nici nu ma mai gandeam ca as mai putea ramane gravida .... am ramas (cu ovulatie pe partea pe care nu mai am trompa). Din pacate mi s-a rupt apa la aproape 21 saptamani si am pierdut fetita. Am vrut doar sa iti arat ca se poate sa ai sarcina pe o singura trompa permeabila si poti sa speri mai mult decat am putut eu de cand am avut ultima sarcina ectopica.


Editat de AILEN, 01 iulie 2015 - 15:22 .


#634
elenna87

elenna87

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 424 mesaje

Postat 01 iulie 2015 - 15:01

Anidaz ,da!! Sunt și eu grasă am 85de kile spre rușinea mea  ,m am îngrășat în 2 ani teribil ..iau de 2 luni siofor/metformim la recomandarea ginecologului ptr a ajuta ovarele .să stii ca.mă.simț bine după el .mai și slăbesc ,dar țin și dietă .:))



#635
monna3

monna3

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.643 mesaje

Postat 01 iulie 2015 - 15:37

Bună fetele,

 

M-ați întrebat dacă la noi au fost probleme.. da, au fost. Pt prima minune am așteptat 3 ani timp în care eu mi-am făcut ceva analize, eco, mi-am luat tb și totul era ok. Problema era la soț: număr și mobilitate foarte scăzute. O prietenă care mergea la o clinică de infertilitate a arătat spermogramele lui unui dr și ne-a dat șanse f mici spre nule de a rămâne natural, soluția era FIV+ICSI. Bani nu aveam nici de FIV nu mai zic și de ICSI așa că ne-am lăsat păgubași. În 2011 (lupta noastră a început prin 2008) ne pregăteam de mutarea în US așa că nu ne mai stresam așa tare cu subiectul ăsta și a apărut surpriza cea mare.

La bebe 2 am așteptat 2 ani și tind să cred că a fost fix aceeași problemă deși nu am mai făcut nimic investigații. Eu mi-am luat o perioadă tb și mi-am urmărit corpul și știam că ovulez sigur. Iar ne-am luat cu altele și ne-am mai relaxat pe partea asta și iar a venit surpriza când nu ne așteptam. Începusem să mă obișnuiesc cu gândul că bebe 2 nu va mai veni și îmi era oarecum greu să începem iar cu analize, controale etc.

 

Sper că povestea mea să vă dea speranțe că totuși se poate, când nici nu vă așteptați.

 

Vă pup!



#636
anidaz

anidaz

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.786 mesaje

Postat 01 iulie 2015 - 17:47

Moni (monna3) la tine e clar ca factorul principal a fost stresul ,uite ca si la Andi si acum cand ai reusit sa te detasezi putin ,hop si bebe si stim si la mine amandoua ca tot cam la fel a fost , stii bine ca renuntasem iar cand v-am dat vestea ati ramas toate surprinse, insa uite ca acum ,din nou ,nu ma pot detasa si visez numai temperaturi,grafice, moment optim ,teste, liniute vagi ,care poate numai eu le vad of,of , greu ,CEL MAI GREU este sa ne impunem sa ne relaxam si sa nu ne gandim doar la momentul ovulatiei si la contactul din acea zi , eu din pacate inca nu pot sa ma detasez , imi doresc /ne dorim atat de mult un al doilea copil incat am cazut din nou in capcana autosugestiei a obsesiei pentru asta .

Sa nu fiu inteleasa gresit , ii multumesc lui Dumnezeu zilnic pentru Mihnea , este sufletul si scopul vietii noastre ,dar parca nu vrem sa acceptam ca este posibil sa ramana copil unic, vrem un fratior sau o surioara si pentru el



#637
Hope_32

Hope_32

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 594 mesaje

Postat 01 iulie 2015 - 20:44

Ioanaa sedere cat mai scurta pe aici..ai fost binecuvanata sa poti obtine o sarcina natural si din prima. Cu siguranta vei mai reusi. Imi pare rau pt cele prin care ai trecut. Tb sa mergi mai departe increzatoare. In scurtul timp pe care il vei petrece aici sa stii ca suntem alaturi de tine. Te asteptam cu vesti bune.

Ailen nu imi vine sa cred ca intr-adevar se intampla si miracole. Esti primul caz care imi confirma asta  [flo2] Pana acum am auzit doar de cazuri ale unor cunostinte care au auzit de cineva care are o vecina care bla bla :)). Iti doresc din suflet tot binele pe mai departe.

Moni, Anidaz sunteti exemple clare ca stresul de distruge. Atat psihic cat si fizic dar ne distruge si visurile. Are dreptate sotul cand imi spune ca ma stresez prea tare si ma consum f mult pe subiectul acesta si ca daca as incerca sa ma detasez putin cu siguranta va fi bine.

Mi-ati umplut iar sufletul de spreranta  [:-)))]

 

Va pup si va imbratisez cu drag!



#638
AILEN

AILEN

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 56 mesaje

Postat 02 iulie 2015 - 06:51

Parerea mea este ca, daca v-ati facut toate analizele (ambii parteneri) si din punct de vedere medical fertilitatea este inexplicabila, atunci trebuie doar sa va iubiti indiferent daca sunteti sau nu la ovulatie. Lasati testele, calculele, termometrele pt ca nu fac bine nici psihicului, nici relatiei de cuplu. Singurul lucru de care trebuie sa va ingrijiti este sa faceti dragoste nu sa ”prestati” și asa viata voastra va fi linistita, bucurandu-va unul de celalalt.

In luna in care am ramas eu gravida, din cauza serviciului am avut timp sa ne iubim doar o singura data inainte de ovulație (mai exact prin ziua 10 la un ciclu regulat ceas de 27-29 zile). Doar notati-va in calendar ziua de inceput a fiecarui ciclu si mai mult nu aveti nevoie. Eu nu ma mai agitam sa retin nici macar asta.

In cazul meu a fost vorba de infertilitate inexplicabila. Poate doar stresul de la serviciu la care l-am mai adaugat si pe cel creat cu lupta de a avea BB. Dupa pierdera sarcinii am descoperit ca am 4 mutatii genetice de trombofilie, dar din analize nu rezulta ca as avea probleme cu coagularea sangelui, cu alte cuvinte nu rezulta ca ar fi activate. Aaaaaa, era sa uit..... ma lasasem de 2 ani si de stres si de fumat. Fumam cam mult tot din cauza stresului, in medie 1 pachet pe zi.

Cu toate ca am deja 38 de ani trecuti, dupa ce am facut si analizele de trombofilie, am hotarat sa nu o mai iau de la capat cu stresul, cu supararile cu plimbatul la doctori, teste de ovulatie, teste de sarcina. Daca e sa mai fie, cu siguranta va mai fi, daca nu ...... nu.  



#639
Alialla

Alialla

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 25 mesaje

Postat 02 iulie 2015 - 10:47

Buna ziua fetelor! Ma alătur vouă in dorința comuna de a avea si noi un bbik [:)]

Am 34 de ani, si o sarcina oprită din evoluție la 8 saptamâni, in urma cu ceva ani, datorata unui profil trombofilic (mutație Mthfr ) de care nu am știut.

 

De la începutul anului ne-am pus pe treaba iar in ultimile trei luni am folosit si testele de ovulatie care ma ajuta sa înțeleg mai bine Ziua, întrucât nu am un cm f regulat 26-28 Zile. 

 

Luna asta am facut o HSG care arată bine( inca nu a vazut-o doctorița) cu Rez. Pozitiv bilateral.  Acum, astaZi fiind ziua 17cm am o a doua liniuța f aprinsa la testul de ovulatie, întrebarea mea este daca se poate sa fie intarZiata (de obicei ziua15) din cauza HSG-ului? Contact am avut im ziua 15 si azi. Stie cineva daca este mit sau adevăr ca un ovul viabil este pana in ziua 17 si trebuie evitata conceperea dupa, fiind șanse mai mari de pierdere?



#640
Ariana22

Ariana22

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 346 mesaje

Postat 02 iulie 2015 - 12:54

Alialla, mi se pare o prostie acest mit. Din cate mi-a explicat mie medicul un folicul se poate sparge la 19mm sau la 24mm si ovulul sa fie cat se poate de viabil... Intr-adevar sunt cazuri cand foliculul se sparge extrem de tarziu si e posibil ca ovulul sa fie imbatranit dar asta de obicei se intampla in caz de ovare polichistice sau mai stiu eu in ce alte afectiuni.

Faza foliculara nu e niciodata si la nici o femeie batuta in cuie, eu de ex am avut ovulatie si in ziua 11, pe alte cicluri in ziua 14, chiar si 17. Sunt femei cu SOPC care ovuleaza in ziua 25 spre exemplu si chiar au parte de copii perfecti.

Eu zic sa stai linistita, mitul asta e o prostie.




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Vouchere materna

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:48

  • Curs prenatal: nastere naturala

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:35

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • Incepem pregatirile

    madalinaiuliana27
    - Ieri, 20:10

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -