Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Felicitaari Eyna! Soparlici! Ade! ^v^ Hai Nicol, Alynutza, Ana! - Bulgarasi februarie 2015 (14)


388 raspunsuri la acest subiect

#381
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 10 martie 2015 - 14:50

Andreiuta, nu vreau sa te sperii, dar il descrii pe Luca ca bebe. El a plans asa, incontinuu cum spui tu, pana pe la 5-6 luni. Eu nu stiam ce e aia perioada in care bebe sa nu planga. Adormea doar la san si daca ma miscam, aliluia... In manduca mai doarmea afara si ne chinuiam in toate felurile. A mai functionat la noi white noise pt somn. Luasem de pe youtube un zgomot de foen si il pusesem la un ipod cu boxa, la aproape max (da, ne piuiau urechile) si asa mai dormea ziua un pic. Daca dormea 30' era mine. Cauta pe internet high need baby, ai sa vezi ca corespunde ca si descriere. Nu inseamna ca nu e sanatos, doar ca are nevoie de mai mult din orice, mai putin somn. De la 6-8 luni ii poti face sleep training (ce urat suna) Noi la 8 luni am avut un sleep consultant in UK care ne-a invatat cum sa il adormim. Dormea atunci cu chiu cu vai 1h ziua si noaptea vreo 8-9 deci era extenuat de somn dar plangea si nu ar fi adormit pt nimic in lume si asta se vedea si in dezvoltarea motorie. Mai incolo, cand creste Stef iti povestesc cum se face. 

 

Uite ce frumos povesteste dr Sears despre high need baby: 

1. http://www.askdrsear...-high-need-baby

2. http://www.askdrsear...h-need-children

3. Toate articolele: http://www.askdrsear.../high-need-baby

 

Iti doresc... multa rabdare, cere ajutor cui poti, oricand poti, trebuie sa dormi si tu un pic. Dormi cu el in pat noaptea sau oricand doarme el, te va ajuta sa te mai odihnesti. Te imbratisez si ... sa stii ca te inteleg perfect. La noi a ajutat Gripe Water un timp, se gaseste in farmacii si la noi, e pe baza de marar, dar cu somnul, nu a ajutat si inca nu ajuta nimic. 

 

Carmen, sorry chiar nu stiu ... incearca cu putin otet?

 

Alinus, multa sanatate! Mie imi place ideea, mai ales ca de obicei orice marturie cam ajunge la ... gunoi. :) Macar pe aceea cu siguranta o vor folosi. 

 

Fug la ORList pt ca in spital avea apa intr-o urechiusa si ne-au trimis sa ii facem lui E. in alta parte ulterior testul si abia astazi ne-au reprogramat.

 

Va las o supa crema de ceapa asa ca face si E. 3 saptamani astazi. <3



#382
Soparlica

Soparlica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 568 mesaje

Postat 10 martie 2015 - 16:05

Buna dragelor!
Bifam si noi chitaiala de peste zi cu nesomn si pals (nici sanul, nici picaturile nu ajuta. Doar frecat la greu burtica. Ieri de la 16.30 cand am venit de afara am avut program pana la 23, dupa care somn 4 ore. Macar doarme bine noaptea si afara.
Nu am reusit sa intru ieri ca la noi se lucreaza la schimbat contoare si nu am avut energie electrica (nici net) si cand sa ma apuc de scris de pe tel am ramas fara baterie. Si uite asa stateam aseara pe la 9 cu lanterna.

Lory felicitari si la mai mare!

Ufff Carmen ce nebunie pe capul tau. Otet zic si eu. Sau apa cu bicarbonat. Sanatate va doresc!

Gabito eu te vad o mamica fericita cu doua minuni superbe. Oboseala o trece ea.

Iuli inca rabdare si ai sa vezi ca va fi bine, desi urcusuri si coborasuri vor mai fi.

Eu la marturii nu m-am gandit, dar voi inclina tot catre ceva util ca altfel renunt. Trebuie sa vad si eu de invitatii (desi nu am facut inca lista si nu stiu ce asteptam), de foto si video la biserica. Macar stiu unde pot comanda un tort delocios.

Fetelor si eu sunt incepatoare, nu stiu ce sfaturi sa va dau pentru micile burtici. Poate doar sa ne rugam sa le fie mai usor.

V-am lasat, incerc sa ajung in casa cat inca e lumina pe scara.

#383
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 10 martie 2015 - 16:33

Cu bicarbonat am incercat fetelor, fara succes. O sa incerc si cu otet. Multumesc.



#384
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 10 martie 2015 - 18:00

Fetelor, va multumesc mult pentru sfaturi si informatii. Sunteti minunate, un real sprijin . Sunt foarte fericita sa fac parte din acest grupulet.
Astazi in prima parte a zilei a fost jale, apoi l-a scos bunicul afara unde a tot marait, chitait, mai, mai sa se intoarca cu el in casa. Pana la urma i-a pus muzica la un radio portabil si s-a linistit. A dormit afara vreo 2 ore. S-a intors cu el tot plangand. I-am dat colief si infacol si i-am schimbat scutecul inainte sa pape. Apoi in timpul mesei, nu stiu daca a fost combinatia de picaturi sau ce-o fi fost, dar a rupt scutecul. Tot plin din fata in spate si a dat si pe afara pe hainute. Acum pare ceva mai linistit. A stat cumitel la piept, a motait binisor, acum e in patut de 15 minute si nu plange. Mai chitaie, dar nu plange. E chiar o schimbare. De sambata a plans bietul copil mai tot timpul. Asta doar ziua. Noaptea e linistit, doarme cate 3-4 ore, apoi masa si schimbat cam 1-1.5 ore. Slava Domnului, ca daca ar fi plans si noaptea cred ca eram pe pereti acum. Imi dai seama cat de urat face daca si-a pierdut barbate-miu rabdarea. Iar pe el greu il aduci in asemenea stare. In fine, sper ca a functionat combinatia de picaturi, caci am de gand sa o repet.
Va pup si multumesc din nou.

#385
Gabriela33

Gabriela33

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 615 mesaje

Postat 10 martie 2015 - 18:36

Multumesc fetelor pt aprecieri . Trece oboseala   [:)]

Si noi suntem cu coliciiiiiii , nu am ce sfaturi sa va dau , decat rabdare multa si rugati-va sa treaca cat mai repede . La Andrei am scapat la 2 luni jumate , sper sa fie asa si acum pe 19 fac2 luniiiiiii  [:-)))] Fac haz de necaz ....

Andreea , bine ca dormi noaptea , conteaza enorm [:)]



#386
Lory2014

Lory2014

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.628 mesaje

Postat 10 martie 2015 - 18:42

Buna fete,

 

Multumesc mult! [flo2]

 

Simplysor sanatate muuulta, sa va treaca umflaturile, racelile si toate supararile! Sa ne spui ce-ai facut la moasa! Heh, la Dublin se doarme ca la Barcelona, cu capul pe/intre tatele mamei si mami cu nasul in capusorul ei...de-as putea imbutelia mirosul de bebe... [il]

 

Andreuta ooof si iara of. Eu cred ca e puseul de 6 sapt la voi sau poate are Iuli dreptate...nu stiu! Va tin pumnii sa treaca etapa asta cat mai repede si Stef sa se linisteasca si sa va echilibrati! [flo2]

 

Carmenus sanatate  Emmei, fetita ta mare si frumoasa! [il]  Daca poti scoate covoarele pe terasa, ar fi bine! Si da, otetul (indoit cu apa) ar trebui sa ajute. Eu am un spray de la Aldi, e o spuma si inlatura mirosul de animale cica...poate gasesti asa ceva, in caz ca nu rezolvi cu otetul. O sa se rearanjeze feng-shuiul, stai linistita. [flo2]

 

Alinus daa, e o idee foarte buna cu mierea, mie mi-ar placea sa primesc asa ceva! [flo2]  Cu mucozitatile am experimentat si noi, din aia lipiti in spatele nasului si greu de scos...parca era un purcelus, asa fornaia. Am pus-o in scoica pe blat in bucatarie si langa ea am pus o oala in care clocotisem apa cu sare mare...si tot aburul ala a ajutat-o maxim. La fel poti sa faci si la baie si, in general, sa tii mereu un vas cu apa pe calorifer; restul de lucruri vad ca deja le faci. Sanatate Mihaiului! [flo2]

 

Iuli drag of ce va mai chinuiti si voi.Mai poti? Sanatate, va doresc si muuulta putere, sa le puteti face pe toate! [flo2]

 

Gabitule esti frumoasa si ai doua fetite minunate! Da, se vede oboseala sub ochii tai dar se vede si licarirea din ei! [il]

 

Soparlici, va doresc o noapte linistita...si cu lumina! Daca nu, lumanari, o baie fierbinte si in pat la somnic! [flo2]

 

Vad ca toti bulgarasii au inceput sa mai bage un colic, o agitatie. E normal, asta e varsta. Dupa 12 saptamani se echilibreaza foarte bine treburile, asa ca trebuie sa avem rabdare! Si Ley are momente cand se frichineste mult sau cand scoate un sunet de lupta asa, cand vine gazul. Ma enerveaza ca si-a facut 2 zgarieturi pe obrajori si i-au aparut si bubite miiici, cat un varf de ac asa...trebuie sa bagam apa de musetel in priza, ca nu mai tine figura. In rest suntem bine, in parametri...eu nitel stresata pt vaccin dar asta e viata.

 

Va pup si va doresc zile si nopti linistite! [flo2]



#387
AlinaEA

AlinaEA

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 220 mesaje

Postat 10 martie 2015 - 20:20

Haideti la o fripturica fetelor. La noi Miky Tzonka baga biberon si mami fripturica. Haideti mai repede ca se raceste

#388
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 10 martie 2015 - 20:38

Casuta noua - ne mutaaaaam!!!



#389
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 10 martie 2015 - 20:39

Mămici dragi,

Nu știu Cum faceți voi fata cele care sunteți la primul copil dar mie mi se pare mult mă greu decât mi -am imaginat. În primul rand sunt veșnic panicata, o verific și -n somn dacă respira. Apoi sunt depresiva, plâng din orice, mă simt nesigura și tare as fi vrut sa am pe cineva cu experiență care sa mă ajute acum la început.
Noaptea nu dorm, ziua la fel, Sunt obosita mereu.
Acum mi s-a mai inflamat și un canal la sânul stâng și mă doare. Am pus varza.

Am cumpărat ieri niște picături probiotice pt stomacul ei și i-am dat o data .acum face iar balonase de saliva ca în primele zile când am născut -o. O fi normal? ??ca am impresia ca se îneacă în somn.

Revin. Pup


Panic Questions

  • Cum să scap rapid de ciuperca picioarelor È™i unghiilor?

    MaryJane999
    - Astăzi, 14:34

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Analizele au arătat o deteriorare a stării ficatului. Ce să fac?

    MaryJane999
    - mar 21 2024 12:16

  • Progesteron

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

Last Blogs

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -