Sari la conținut

Sari la conținut


Testimonialele pacientilor de la Prague Fertility Center

fiv ovocite donate success prague fertility center

6 raspunsuri la acest subiect

#1
MaraPFC

MaraPFC

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 42 mesaje

Postat 03 februarie 2015 - 10:24

In 20 Decembrie s-a nascut fetita noastra!

Am asteptat-o mai bine de 5 ani, am crezut ca niciodata nu voi putea sa simt ceea ce am simtit cand am tinut-o pentru prima data in brate. Este minuntat sa fii mamica, am stiu intodeauna ca aceasta va fi cea mai frumoasa perioada a vietii mele, insa viata a tinut mortis sa ma incerce, sa-mi testeze rabdare si puterea de a trece peste obstacole.

Impreuna cu sotul meu am incercat mai bine de 5 ani sa avem un copil, am facut fel si fel de tratamente, naturiste, medicale, acupunctura...insa rezultatul a fost mereu negativ. Am fost foarte aproape sa renunt, pana cand am hotarat sa mai incercam o singura solutie..si anume aceea de un tratament cu ovocite donate. Nu mi-e rusine sa recunosc acest lucru, pentru ca acest copil este al meu mai mult decat orice !

Destinul m-a adus la clinica de la Praga ...

Am ajuns astfel la clinica din Praga, unde prima data am fost la un consult, sa vedem daca intr-adevar aceasta ar fi singura noastra solutie, sau mai are sens sa incercam cu "materialul propriu". Cand ne-au fost prezentate cifrele si sansele reale ale unei sarcini cu ovocite proprii, am decis ca corpul meu nu mai poate sa se chinuie, si am acceptat solutia unui FIV cu ovocite donate.

A fost cea mai inteleapta decizie a vietii mele, pentru ca in 2 luni si jumatate, aveam sa aflu ca sunt insarcinata, in urma acestui tratament. Un moment in care am crezut ca viata imi face o farsa, ca nu poate fi adevarat, si am trecut perioada de sarcina mereu cu emotii, ca nu cumva acest vis frumos sa se naruie. Pana cand am nascut-o pe fetita noastra nu am crezut ca e posibil sa mi se intample mie acest miracol.

Astazi imi tin copilul in brate, si nu pot sa nu zambesc. Mereu. Si pentru totdeauna. Fericirea suprema a vietii mele. Nu am timp din pacate sa scriu prea mult, micuta mea fiind cea care imi doreste bratele, Dar vreau sa multumesc clinicii Prague Fertility Centre, pentru grija si profesionalisumul de care au dat dovada.

Datorita lor sunt astazi mamica, si la multumesc din suflet.

Va doresc tutror multa bafta si sa nu renuntati la acest vis!

semneaza: o mamica fericita.

 

 

 

 

Miniaturi atasate

  • mother-with-the-child-wallpaper.jpg


#2
miha13

miha13
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 02 aprilie 2015 - 13:27

Bua ziua

mi se pare extraordinar de interesante aceste relatari - cel putin petru mine, sa citesc despre experienta altor femei la clinica asta din Praga.... intrebare: Care este rata de succes oficiala a clinicii?



#3
miha13

miha13
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 02 aprilie 2015 - 13:51

Pentru cat timp se tin congelate ovulele? Sunt si testate genetic?



#4
MaraPFC

MaraPFC

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 42 mesaje

Postat 27 aprilie 2015 - 09:05

Buna dimineata,

Si imi cer scuze pentru raspunsul intarziat.

Rata de succes pe anul 2014 este : 56% pentru transferul de embrioni proaspeti cu ovocite donate. 

 

Ovulele nu se congeleaza, ele sunt folosite in stare proaspata. 

Testarea genetica se poate efectua, in cazul in care pacientii au recomandarea unui genetician, datorita istoricului din familie sau al unor rezultate nefavorabile la analize.

 

Daca aveti si alte intrebari, nu ezitati sa-mi scrieti la : corfariu@pragueivf.cz



#5
MaraPFC

MaraPFC

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 42 mesaje

Postat 20 mai 2015 - 10:42

O noua scrisoare de la o pacienta fericita : 

 

Eli, 45 ani

Eu si sotul meu ne-am cunoscut tarziu. Acum 3 ani. M-am dedicat mult carierei si am neglijat viata personala, din pacate.

 

Cand m-am cunoscut cu sotul meu, si ne-am decis sa ne petrecem restul vietii impreuna, amandoi ne-am gandit de asemenea la cel mai frumos lucru pe care am putea sa-l cream impreuna .... un copil.

A fost insa prea tarziu pentru mine, confruntand-ma déjà cu o rezerva ovariana redusa.

 

Dupa cateva incercari esuate de tratament FIV cu ovocite proprii, ni s-a spus de catre echipa de medici ca sansele de reusita sunt extreme de reduse, si ca poate ne putem indrepta catre programul cu ovocite donate.

 

Mi s-a parut extreme de ciudat la inceput sa accept aceasta idée, insa sotul meu a fost foarte deschis la aceasta variant si m-a convis ca ar trebui sa incercam.

Am ajuns la Prague Fertility Centre dupa ce am gasit clinica pe forumul despre copii. Am discutat telefonic cu coordinartoarea pentru pacientii romani, si am stabilit ca initial vom veni pentru un cosult. Imi doream mult sa vad clinica, si sa discut cu doamna doctor.

 

Totul a decurs bine, doamna doctor mi-a confirmat ca cele mai mari sanse sunt intr-adevar la programul de ovocite donate, si ca daca dorim sa facem acest pas ea ne va pregati si sustine pe durata tratamentului.

 

M-am bucurat mult sa vad oameni pozitivi, si care doresc cel mai mult ca pacientii lor sa aiba rezultate pozitive, dar mai ales sa dea nastere la copii sanatosi.

Prima incercare a fost din pacate nereusita, cea la transferul proaspat.

In mod normal m-am deceptionat, insa nu m-am dat batuta. Am mers inainte, si am facut a doilea transfer, cel de embrioni crioconservati.

Am avut inghetati inca 4 embrioni.

Am ales inainte de transferul embrionilor crioconservati si o procedura, care sa mareasca sansele de implantare (subtiere cu laser), si dupa 16 zile de asteptare intensa, testul de sarcina a iesit POZITIV :)

 

Momentan sunt insarcinata in 5 luni, si astept cu nerabdare sa aduc pe lume copilul meu mult dorit.

 

Eu si sotul meu suntem cei mai fericiti, vom deveni parinti, si acest copil este cu adevarat un rod al iubirii noastre.

Indiferent de cum a fost conceput. Iubirea noastra a fost cea care ne-a motivat si determinat sa continuam in indeplinirea acestui vis.



#6
MaraPFC

MaraPFC

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 42 mesaje

Postat 04 septembrie 2015 - 09:17

Un nou testimonial de la un cuplu fericit :

 

De la un cuplu din Judetul Mures.

 

Suntem amandoi profesori, si ne-am dedicat toata viata studiilor si lumii academice. Datorita acestui lucru ne-am gasit tarziu si ca urmare ne-am casatorit tarziu.

Din pacate a fost prea tarziu pentru a mai incerca sa avem copii pe cale naturala, si am fost nevoiti sa apelam la un tratament. Tratamentul s-a dovedit a fi fara succes si am fost trimisi la clinica din Praga, pentru a apela la un program cu ovocite donate.

 

Am ajuns acolo in luna ianuarie a acestui an, si am fost foarte marcati de cat de eficient si profesionisti functioneaza aceasta clincia. Totul a decurs foarte usor, fara complicatii, si in mai putin de o saptamana eram in sala de transfer.

Transferul a decurs foarte bine, fara dureri, si cu foarte multe explicatii. Un proces foarte transparent unde mi s-a explicat exact ce se intampla.

La sfarsit am primit si o poza cu cei 2 embrioni transferati.

 

Am asteptat apoi cu inima la gura, cele 16 zile pentru a face testul de sarcina.

Insa am trait momentul cel nedorit, si anume testul a iesit negativ.

Cand am informat clinica de acest rezultat, echipa de coordinatori a fost foarte atenta si mi-au explicat ca acesta este un drum cu mai multe etape si acesta a fost doar una din etape. M-au incurajat si sustinut mult in acest moment.  Am stiu ca trebuie sa trec si sa nu ma deceptionez complet.

Mai aveam insa 3 embrioni inghetati.

 

Mi-am dat timp cateva luni sa ma pot reface, si apoi in luna iulie am revenit cu forte noi, cu optimism si multa speranta pentru cel de-al 2lea transfer.

Am revenit la clinica cu mari emotii. La intalnirea cu embriologistul, ni s-a prezentat rezultatul dezghetarii embrionilor, si la sugestia medicului am apelat si la o procedura numita LAZT pentru a ajuta embrionii sa se implanteze.

 

Totul a decurs bine, insa de data aceasta am incercat sa raman mai rationala, si sa fiu pregatita pentru orice rezultat.

 

Dupa 16 zile acasa, am facut testul de sarcina si a iesit POZITIV. Nu mi-a venit sa cred ca acest vis se poate implini.

 

Am asteptat apoi sa facem ecografia si sa avem confirmarea medicului. Bataia inimii era una esentiala.

In tot acest timp cei de la clinica au tinut legatura cu noi, si ne-au tinut pumnii mereu.

 

La ecografie am auzit pentru prima data bataia inimii, si am simtit pentru prima data ce inseamna sa fii mama.

 

Momentan sunt in primele 3 luni de sarcina si inca nu sunt convinsa ca acest lucru este real, dar pare ca totul sa mearga ok.

 

Va doresc multa bafta tutror, si sa alegeti cu incredere clinica Prague Fertility Centre, este o clinica unde se face absolut tot posibilul pentru a avea rezultatele dorite si pun accent foarte mult ca sarcina sa fie una sanatoasa . Este esential sa avem acest confort mental ca totul este facut cu profesionalism. Ne da incredere ca totul va merge bine. 



#7
july2104

july2104
  • Membri
  • 2 mesaje

Postat 25 aprilie 2017 - 10:21

Eu imi intitulez comentariul " De ce sa nu alegi Prague Fertility Center"?

Experienta mea la aceasta clinica este din pacate una nefericita si de aceea NU O RECOMAND doamnelor care isi pun toate sperantele in doctorii de aici, ca le vor putea ajuta sa-si indeplineasca visul, acela de a deveni mamici. 

Va transmit mesajul transmis de mine catre Mara Corfariu - Coordonatoarea mea de la Clinica "Feedback-ul de colaborare cu clinca voastra  este unul negativ, ma refer la faptul ca nu te poti baza pe un doctor , ca ti se schimba doctorul fara sa fii informat, iar faptul ca la ultimul ET am avut parte de un doctor incepator in adevaratul sens al cuvantului, a depasit orice asteptare.".De ex: In cele 5 vizite la clinica , m-am inalnit cu 4 doctori. Ultimul ET care a avut loc in data de 06.04.2017, mi-a fost facut de catre un doctor care habar nu avea de capul lui, care m-a ranit in mometul ET iar in plus calitatea embrionilor , asa cum ni s-a aratat la Clinica , nu au fost de cea mai buna calitate. Pentru cele 3 ET am ales pachetul cel mai scump (cel de aprox 6000 Euro cu ovocite donate).

In schimb, colaborarea mea cu Mara Corfariu a fost una foarte buna, este un om deosebit, cu care poti comunica foarte usor si isi da toata silinta ca lucrurile sa iasa bine.

 

Sper ca mesajul meu sa fie incarcat pe acest site, din dorita imensa ca alte femei , sa nu treaca prin ce am trecut eu. Sa fie informate si sa aiba posibilitatea sa aleaga ce-i mai bine pentru ele, fiind corect informate.





Etichetat si cu fiv, ovocite donate, success, prague fertility center

Panic Questions

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - Ieri, 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

  • inchidere cont

    Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 19:23

  • Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 18:13

Last Blogs

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Astăzi, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Astăzi, 14:42

  • Alegerea numelui

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:20

  • Plimbarica

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 10:10

  • ImportanÈ›a medicului pediatru 👩🏻‍⚕️

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -