Elyda, La multi ani si de la mine feciorului
sa va traiasca, sa fie sanatos si iubit !
Editat de Ella73, 30 ianuarie 2015 - 12:00 .
Postat 30 ianuarie 2015 - 11:57
Elyda, La multi ani si de la mine feciorului
sa va traiasca, sa fie sanatos si iubit !
Editat de Ella73, 30 ianuarie 2015 - 12:00 .
Postat 30 ianuarie 2015 - 11:58
Postat 30 ianuarie 2015 - 12:04
Roxana, aici nu iti spun cat se scarpina cu literele/sunetele. Le invata la grupa mare. Apoi le reiau la CP si incep sa citeasca. Pe de o mare citesc pe silabe, cum am invatat noi, pe de alta parte au un mic text pe care il "citesc" asa, mai invatat pe dinafara. Apoi in clasa intai reiau literele/sunete si incep sa scrie dupa dictare (acum copiaza texte).
Postat 30 ianuarie 2015 - 12:08
Noi mancam puiul cu furculita si cutitul al meu asa a fost invatat, asa ca m-am luat si eu dupa el...si el sta si da la o parte tot ce inseamna grasime de pe orice fel de carne
Postat 30 ianuarie 2015 - 12:23
Exact la fel faceam si eu cu grasimea :))) dar la pui mancam doar pielita si putina carne.
Devupeaza si cand mananca peste? Pe bunica mea asta o enerva, , ca gaseam grasime si la peste :))))
Ru sarmalele le taiam cu cutiyul. Dar in asa fel incat sa nu se rupa, gentil taiam varza sin 150000 de miscari si apoi carnea :))))
Postat 30 ianuarie 2015 - 12:24
La Multi Ani Trubadurului - viitor chirurg sa i se implineasca tot ce viseaza in momentul asta!
Postat 30 ianuarie 2015 - 12:24
da' cum sa mananci altfel puiul....? :) zic serios, nu glumesc.
si pestele are grasime, cum nu??
Mcoca. aaaaaa... ce amestecatura!!!!! dar daca le merge asa.. na, copiii sunt adaptabili, nu?
Monica, uite ca lua si Stan un set. 1:1 si Djokerul are 3-0 in set 3......
Postat 30 ianuarie 2015 - 12:29
Are un cutit al lui.:))Pe care nu are voie sa puna nimeni mana ca il strică.:))
Sa il vedeti cum scoate fiecare bucățică de grasime(pe care nu o suporta si intotdeauna o înlătură) cu o taietura exact pe fibră, cum taie tacticos bucati egale urmarind ca taieturile sa fie "curate"...UNEORI te apuca râsul.:))
Iar la friptura de pui...e nebunie curata.El nu mananca pielea, deci operatia:) indepartarii ei este un spectacol.Iar decuparea carnii de pe oase...e o operație care necesita atentie si rabdare.Sa vedeti cum e sa te duci cu el la restaurant! :))
Vad ca Xio stie despre ce vorbesc.:))
Da, si fii-mea mare face asa :))) Si ea era pana anu' trecut cu medicina , da' s-a speriat ca poate pune diagnostic gresit si moare omu' de mana ei ... Acum ar vrea psihologie. Si, flacaului, sa fie iubit de fete si inteles de voi
Mihas, am vazut viscol cu fulgere in Bulgaria, prin 1998. Am spus la toata lumea , de parca vazusem OZN-uri. Tare ciudat a fost. Bine te-ai insanatosit .
Roxana, daca mai primesti o urare intarziata pentru don'sorica - sa fie sanatoasa si norocoasa. Se vede in foto ca are o personalitateeee ! E foarte 'asil'.
Voiam sa zic ieri de rochia de mireasa , unicorn, ca e suberba.
revin..
Postat 30 ianuarie 2015 - 12:36
Postat 30 ianuarie 2015 - 12:39
Roxana, sotul meu isi macelareste sarmalele in farfurie si pune smantana peste. In rest am vazut ca sunt taiate cu furculita sau vu cutitul, dar nu frumos incant sa ramana sarmaua aia intreaga si sa nu curga din ea. Si eu cand infig furculita am grija sa nu o strivesc si tai tot timpul langa furculita, sa fie felia frumoasa :)))))))
Fiecare cu piticii sai.
nu mah, stai ca io ziceam de pui. am verificat, pui am scris!!
asta cu sarmalele.. e pe gustul fiecaruia. unu macelarite, altu' nu :))))