Andacos, nu te stradui prea tare...Mirela ma cunoaste bine, bine...
Spre deosebire de tine.
Postat 27 ianuarie 2015 - 21:16
Andacos, nu te stradui prea tare...Mirela ma cunoaste bine, bine...
Spre deosebire de tine.
Postat 27 ianuarie 2015 - 21:32
Desert eu zic tort diplomat.
Eu am facut si am dus la munca , a avut un succes...tot primesc apropouri pentru urmatorul.
Postat 28 ianuarie 2015 - 00:21
Andacos, nu te stradui prea tare...Mirela ma cunoaste bine, bine...
Spre deosebire de tine.
da,da ... Ai dreptate,eu iti cunosc replicile de pe forum!
Mirela,dar niste frigarui...uite ca nu stiu d eund evin,insa stiu ca mai toate natiile maninca.Poti s afaci si pe pasare si de porc,schrimps...
Carnea o marinezi inainte,cu legume printre ele...garantat dai lovitura.
Si te orientezi romaneste predominat la antreuri.
Postat 28 ianuarie 2015 - 07:57
Frigarui - o alta idee buna ce permite multe combinatii.
Postat 28 ianuarie 2015 - 11:42
din moment ce se pot cumpara ficatei de pasare in supermarketurile din Olanda, inseamna ca cineva ii mananca.
Postat 28 ianuarie 2015 - 11:43
Desert eu zic tort diplomat.
Eu am facut si am dus la munca , a avut un succes...tot primesc apropouri pentru urmatorul.
da, chiar e o idee buna mai ales ca sotul e profesionist la asta.
Postat 28 ianuarie 2015 - 11:57
Nu stiu cum sint alti vestici, dar englezii (marea majoritate) nu maninca organe intrerne - offals - si nici dupa preparate nu se omoara. Nu ca n-ar fi bune, ci pur si simplu pentru ca au piticul asta pe creier. Faptul ca exista aceste preparate pe raft, nu inseamna ca sparge englezul usa ca sa le cumpere. Haggis-ul e traditional scotian cica (nici ei nu sint 100%) dar chiar ei spun ca "require an acquired taste". Haggisul e un fel de singerete, nici eu nu am pus gura pe singerete tocmai pentru ca stiu ca e facut cu singe. Nu pot concepe sa pun asa ceva in gura, desi multa lumea mi-a spus ca e delicios. Cred ca in afara de ficat si pate de ficat, nu pun nici eu gura pe organe, dar ei nici macar atit. Imi amintesc ca eram in curtea scolii sa iau copilul, stateam de vorba cu o mama si ajungem la mincare, Ii spun ca ii dau copilului ficatel de pasare cu piure la prinz, la care era sa-si verse aia matele pe trotuar . Pe vremuri mincau si ei racituri de exemplu, dar acum spun ca e mincarea saracului, numai saracii gatesc cu resturi de animale.
Postat 28 ianuarie 2015 - 13:50
Pe vremuri mincau si ei racituri de exemplu, dar acum spun ca e mincarea saracului, numai saracii gatesc cu resturi de animale.
Postat 28 ianuarie 2015 - 14:36
Pe vremuri mincau si ei racituri de exemplu, dar acum spun ca e mincarea saracului, numai saracii gatesc cu resturi de animale.
Azi ma voi alinia celor saraci si fericiti - nu de alta dar am o portie de racituri perfecta! Insa am o mica problema nu e facuta din resturi de animale ci din cap si picioare de porc plus carnea. Chestie de viziune si (ne)stiinta.
Postat 28 ianuarie 2015 - 14:37
pai racituri poti sa faci si din carne de curcan, nu?